ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag egri értékelései

Cukrászda a vár tövében -

Marján Cukrászda Eger

2016. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. február 17.
Az egri vár főbejáratától néhány lépésre, a város egyik legforgalmasabb pontján működik a Marján Cukrászda. Tulajdonosa több generációra visszanyúló cukrász famíliából származik. Mind a helyiek, mind a kül- és belföldi turisták körében igencsak népszerű hely, vasárnapi ottjártunkkor szinte alig találtunk szabad asztalt, a pultnál is jókora sor alakult ki, a vendégek szinte egymásnak adták a kilincset.
Megosztom
Ízek felsőfokon a vár tövében -

Macok Bisztró és Borbár Eger

2016. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. január 10. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Imola Udvarház Hotel éttermeként működő Macok Bisztró jelenleg a szakmai értékelések alapján Eger legjobb étterme. Ezt saját tapasztalataim is megerősítik, a konyha valóban kiváló. Izgalmas, kreatív étlap, remek harmóniák, minőségi alapanyagok, ügyes szakács. Elhelyezkedése kiváló, hiszen az egri vár bejárata előtt található, a Dózsa Györgyről Tinódi Sebestyénre átkeresztelt téren.
Megosztom
Óriáspalacsinták a vár mellett -

Palacsintavár Eger

2016. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. január 7. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egri látogatásunk során ez volt az első étterem, amelyet felkerestünk, az itteni ajánlások alapján egyből beugrott a neve, amikor a kis macskaköves utcára befordulva megláttuk. Szombaton délután, ebéd és vacsora között "félidőben" érkeztünk, s meglepetésünkre nagyon sok vendég volt, mindössze 2 szabad asztalt láttunk, melyek közül az egyik foglalt volt.
Megosztom
Finom vacsora, kiváló egri borok -

Aqua Étterem Eger

2016. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. január 7. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A szomszédos Aqua Hotelben szálltunk meg félpanziós ellátással, így a Zsálya Bisztróban reggeliztünk és vacsoráztunk ott-tartózkodásunk alatt. A reggeli nem volt kimagasló, a kínálat nem volt igazán széles, rántotta/omlett és sült/főtt virsli, valamint felvágottak, sajt, 1 féle csomagolt baracklekvár szerepelt a svédasztalon.
Megosztom


TérképX