ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag érdi értékelései

Forgalmas, de mégis kedves -

Lipóti Pékség - Budai út Érd

2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 21.
A Lipóti Pékség Érden is népszerű. Meg is érdemlik, rá is szolgálnak. Jó az elhelyezkedésük is, ez tény, a főúton, közel mindenhez, sokaknak útba esik. A Lipóti egységek közül ez a viszonylag kisebbek közé tartozik, nincs galéria, vagy külön kávézós részleg, de mégis alakítottak ki bárszékes asztalkákat, ahol a helyben kávézás ha nem is a legkényelmesebb, de mégsem könyöklőnél talponállós.
Megosztom
Romantikus belső tó -

Festal Étterem & Club Érd

2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 18.
Évekkel ezelőtt egyszer tartottunk itt egy céges ügyfélrendezvény, az érdi kollégák javasolták ezt a helyszínt. Érd városközponttól eléggé kiesik, kertvárosi-családi házas övezet a dombtetőn. Csak autóval közelíthető meg, a környező utcák közül néhányon még aszfaltburkolat sincs. Kívülről magas fehér fal takarja el a külvilág elől kertet.
Megosztom
Mindent egy helyen -

Centrál Borház Étterem Érd

2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Központi elhelyezkedésű - találó, bár nem valami fantáziadús névadás - étterem, egyúttal az emeleten egy panzió is működik. Reggel 8-tól már reggelizni lehet, nemcsak szállóvendégeknek, majd 12-15 óra között svédasztalos büféebédet kínálnak eléggé verhetetlen áron, 1400 Ft-ért. Sőt, még ebben is rugalmasak, mivel az egyik alkalmazott hölgy elmondta, hogy akár már 11.
Megosztom
Hirtelen felindulásból -

Központi Kávézó Érd

2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 17.
Az impulzív étteremválasztások nem mindig jönnek be. Érd központjában, körlekedési csomópontban található, külsőre szimpatikus, teraszos, igényesen berendezett kávézó és étterem, vonzónak tűnő ételkínálattal, elfogadható árfekvésben. (Bár Endre értékelőtársam talán észrevételezte volna, hogy a Heineken miatt kellett volna gyanakodnom. . .
Megosztom
A cukrászda-birodalom -

Pataki Cukrászda Érd

2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 17.
A Patakit sikk szeretni és szidni is, egy olyan cukrászdáról és vezetőjéről van szó, akit Érd határain kívül is ismernek, gyakorlatilg az egész országban, főleg mióta már a celeb világba is belekóstolt a tulajdonos. Én ezzel a vetülettel és jelenséggel nem szeretnék itt foglalkozni. A cukrászda évek, sőt évtizedek óta működik Érd forgalmas főútja mellett, egy családi vállalkozásból nőtte ki magát.
Megosztom
2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 17.
Forgalmas albán pékség Érd belvárosában, a Budai úton, a buszmegálló közelében, amely a közelmúltban nyílt meg. Közepes alapterületű, széles a választék, gyakorlatilag minden édes és sós pénksütemény és pákáru kapható, amit az albán pékségekben megszokhattunk, megismerhettünk már. Árban szerintem ők egy fokkal - 10-15%-kal - drágábbak, mint pl.
Megosztom
A másik cukrászda jobban bejött -

Korona Étterem & Cukrászda Érd

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 6.
Az Osváth családhoz köthető másik cukrászda - a diósdi Erzsike mellett -, amely már évtizedek óta működik itt Érd egyik nagy forgalmú útja mellett. Egy elég nagy komplexumról beszélünk, a cukrászda funkció mellett étterem-kisvendéglő, sok asztal, különterem, terasz. Eléggé retró hangulata van az egésznek, és olyan személytelen, arctalan.
Megosztom
Autópálya pihenő -

Két Angyal Csárda Érd

2016. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. március 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az M7-es autópálya Budapest felé tartó oldalán, az érdi pihenőben található étterem és kávézó. Többféle meleg ételt is kínálnak, főleg jól ismert magyaros ételekkel, de mi csak egy rövid szünetre álltunk meg. Egy szendvicset (lefóliázva szalámis zsemle 450 Ft) és üdítőt vettünk, valamint a mellékhelyiséget használtunk, ami csak a fogyasztó vendégek számára ingyenes, egyébként fizetni kell érte talán 100 vagy 200 Ft-ot.
Megosztom


TérképX