ZigZag étterem értékelései

Értékelései
123
183
2729
2108
215
10
49392

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag fertőrákosi értékelései

Elvarázsolt kocsma, még egy előző világkorszakból -

Park Betérő Fertőrákos

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 25.
Ez a falu kocsmája, amely szintén a Fő úton található, mint kb. minden Fertőrákoson. Igaz, jó hosszú a Fő út, bőven 200 felett ér véget a házszámozás. A turisták, akikből sok van itt Fertőrákoson, a puccosabb éttermeket keresik fel, nem ide járnak. Helyi férfiak járnak ide, a közép- és idősebb korosztály, így eléggé furán néztek rám, amikor beléptem.
Megosztom
A falu egyetlen cukrászdája -

Cukrászda - Konditorei Fertőrákos

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 25.
Fertőrákos egyetlen cukrászdája és fagyizója, amely a 2018-as nyári idényre nyitott meg család vállalkozás keretében. Annyira új, hogy a google térképen sem szerepelt még. Konkrét neve nincs, viszont magyarul és németül is ki van írva, hogy itt bizony cukrászda nyílt. A Fő út mellett egy családi házból került kialakításra, tágas, fedett hangulatos terasszal.
Megosztom
Felhőszakadás miatt elvitelre -

Mithrasz Vendéglő Fertőrákos

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 15.
Ez az étterem Fertőrákos falu szélén található a soproni bekötőút mentén, a Mithrász-szentélyhez bevezető bicikliút közelében, valószínűleg innen a névadás. Külsőre nem túl bizalomgerjesztő, az étterem előtti parkoló rendezetlen, belépve az étterembe félhomályt, asztalra felrakott székeket láttam, mintha záróra lenne. Személyzet sehol.
Megosztom


TérképX