ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag fertőrákosi értékelései

Cipőt a cipőboltból -

Kőfejtő Vendéglő Fertőrákos

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem ismertük Fertőrákoson az étkezési lehetőségeket előzetesen, így nyári családi nyaralásunk helyszínére megérkezve a szállásadónkat kérdeztük meg, hogy melyik éttermeket ajánlja. Nos, ez volt az, amire azt mondta, felejtsük el, számításba se vegyük. Csak azt nem értem, hogy ha ennyire egyértelműen negatív a vélemény - az itteni korábbi beszámolók is ezt támasztják alá -, akkor hogyan tud még mindig, évek óta működni ez a hely?
Megosztom
2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 6.
A Linzer és az Orosz családhoz köthető borászat és vinotéka-borbár Fertőrákos központjában, a Fő út mellett található, egy szépen felújított, csinos házban. Fő célkitűzésük a soproni borvidék szőlőfajtáinak, borainak népszerűsítése. Szőlőseik a Fertő-tó környékén találhatóak.
Megosztom
2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. február 11.
A kőfejtő bejáratánál közvetlenül, a fogadóépületben kialakított büfé-kávézó. Nem azonos a szintén Kőfejtő névre hallgató nagy étteremmel, amely a szomszédos épületben van. Új, modern, frissen festett, kellemes légkörű, tiszta, de egyszerű kávézó, kiülős terasszal a bejárat előtt, amely sajnos nem a kőfejtőre, hanem az ellentétes oldalra, a parkolóra és a főút felé néz.
Megosztom
Hé haver, ugorj be! -

Puskás Sörkert Fertőrákos

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. február 11.
Fertőrákosi szállásunkra megérkezve - ott csak reggelit kaptunk - ezt az éttermet ajánlotta a tulajdonos, amely szintén a Fő út mellett fekszik, a páratlan oldalon. Ha a kőfejtő felől jövünk, akkor ez éppen a falu másik végén található. Egy hatalmas, ránézésre biztosan több, mint 100 fő befogadására alkalmas étterem zöld-fehér színben, egy szép régi házból átalakítva, igényes, ízléses, vendégcsalogató.
Megosztom
Elvarázsolt kocsma, még egy előző világkorszakból -

Park Betérő Fertőrákos

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 25.
Ez a falu kocsmája, amely szintén a Fő úton található, mint kb. minden Fertőrákoson. Igaz, jó hosszú a Fő út, bőven 200 felett ér véget a házszámozás. A turisták, akikből sok van itt Fertőrákoson, a puccosabb éttermeket keresik fel, nem ide járnak. Helyi férfiak járnak ide, a közép- és idősebb korosztály, így eléggé furán néztek rám, amikor beléptem.
Megosztom
A falu egyetlen cukrászdája -

Cukrászda - Konditorei Fertőrákos

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 25.
Fertőrákos egyetlen cukrászdája és fagyizója, amely a 2018-as nyári idényre nyitott meg család vállalkozás keretében. Annyira új, hogy a google térképen sem szerepelt még. Konkrét neve nincs, viszont magyarul és németül is ki van írva, hogy itt bizony cukrászda nyílt. A Fő út mellett egy családi házból került kialakításra, tágas, fedett hangulatos terasszal.
Megosztom
Felhőszakadás miatt elvitelre -

Mithrasz Vendéglő Fertőrákos

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 15.
Ez az étterem Fertőrákos falu szélén található a soproni bekötőút mentén, a Mithrász-szentélyhez bevezető bicikliút közelében, valószínűleg innen a névadás. Külsőre nem túl bizalomgerjesztő, az étterem előtti parkoló rendezetlen, belépve az étterembe félhomályt, asztalra felrakott székeket láttam, mintha záróra lenne. Személyzet sehol.
Megosztom


TérképX