ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag gödöllői értékelései

Legyél te is hercegnő! -

Kastélykávézó Gödöllő

2017. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. február 6.
A Gödöllői Királyi Kastélyban, az épület földszintjén pazar környezetben ejtőzhetünk a büfében, vagy előkelőbb nevén a kávézóban. A büfé megnevezést nem véletlenül írtam. A személyzet viselkedését és hozzáállását leginkábban a színházi büfékben tapasztaltakhoz tudnám hasonlítani. Csak itt legalább nem mindenki a 15 perces szünetben akar élelemhez jutni 2 felvonás között.
Megosztom
2016. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. április 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tipikus török gyorsétterem a belvárosban, könnyen megközelíthető helyen. A török büfékben megszokott kínálatot találjuk: döner vagyis gyros (itt csereszabatosan használják mindkét megnevezést), tejberizs, baklava, padlizsános-zöldséges húsos egytálételek. A pultnál kell rendelni és fizetni. Bent pár asztal és szék, a bejárat előtt szintén.
Megosztom
Monarchia tortái -

Solier Cafe Gödöllő

2015. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. február 21. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gödöllő egyik legjobb étterme, nem véletlen, hogy a G&M 2016-os kalauza is 11 pontra értékelte, ami a vidéki éttermek tekintetében jó eredmény, átlagon felüli, megbízható konyhát jelez. A belváros legforgalmasabb főútján, egy modern, üvegfalú saroképületben helyezkednek el. 2 szintes, de kisebb forgalom esetén csak az alsó szintet használják, és ilyenkor a pultnál kell leadni a rendelést.
Megosztom


TérképX