ZigZag étterem értékelései

Értékelései
129
203
3053
2307
238
10
54807

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag gyöngyösi értékelései

Monopolhelyzet az állatkertben -

Gyöngyösi Állatkert Büféje Gyöngyös

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. április 7.
Az állatkert meglátogatását követően betértünk a büfébe is. Az év egyik legmelegebb napja volt, muszáj volt valamivel lehűsítenünk magunkat. Barátaim a sör mellett döntöttek, mivel én vezettem, ez nálam nem jöhetett szóba. Én jégkrémet választottam a hűtőpultból. ALGIDA és Nestlé jégkrémeket tartanak, normál árfekvésben. A Nogger 400 Ft-ba került.
Megosztom
A kápolna érdekesebb volt -

Albán Pékség Gyöngyös

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 30.
Gyöngyös szűken vett belvárosának északi csücskében, a Nepomuki Szent János kápolnával szemben található az albán pékség, amilyenből, ha jól sejtem, van még pár a városban. Jellegtelen egyszerű egyszintes épület kívülről, belülről hasonlóképpen. A kínálat a tipikus albán vonalat hozza sósak és édesek tekintetében is.
Megosztom
Ez nem egy olasz fagyizó -

Gino Ginelli Fagylaltozó Gyöngyös

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 23.
Teljesen átlagos, szimpla kis fagyizó Gyöngyös főterén, a holdas szökőkútnál. Elég nagy kiülős terasszal rendelkezik, amely azonban árnyékolás és napernyő nélkül nem túl szerencsés az augusztusi délidőben, tűző napsütésben. A benti rész gyakorlatilag csak egy fagyispultból áll. A fagylaltok ára igen kedvező, egy gombóc 200 Ft, átlagos méretű gömb (5 dkg).
Megosztom
Lavazza kávé -

B Caffé Gyöngyös

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 23.
Kellemes hangulatú kávézó, mélybarna színvilággal a város főterén, körülötte több ilyen-olyan vendéglátó egységet. Lavazza kávét főznek, hirdeti az ablakon is a kiírás, amit a mainstream vonalon belül az egyik legjobbnak tartok, persze, ha jól van elkészítve. Ételeket nem láttam, az itallapon a tömény vonalon és sörben kommersz, a kávék, teák, forró csokik kínálata viszont sokszínű.
Megosztom
Olcsó és jó pékség -

Gyöngy Pékség Gyöngyös

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 23.
A Gyöngy Pékség a Fő tér felé vezető egyik kis utcában található, a Kolorbárral szemben. Egyszerű berendezés, finom illatokkal. A kiírás szerint a péksütiket helyben készítik, ezt a kellemesen csábító illatok alapján el is hittem nekik. Elviteles hely, közepes választék, nem sok fajta, pár darab mindenből, de vannak érdekesebb, ritkábban kapható péksütemény típusok is.
Megosztom
Példa értékű vendégfogadás -

Kékes Étterem Gyöngyös

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 23.
A Kékes sok éves - évtizedes múltra visszatekintő étterem a város főterén. Régen igencsak népszerű volt, amolyan tiszti kaszinó hangulatú hely, ahol nagyobb zenés-táncos esti rendezvényeket is tartottak, élő bárzenével. 2015-16 táján volt egy jelentős mélyrepülésük, gyöngyösi barátom mondta is, hogy oda ne menjünk enni, mert nagyon leromlott a színvonal.
Megosztom
Fagyi autóval -

McDonald's Gyöngyös

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 5.
A gyöngyösi McDonald's egy forgalmas közlekedési csomópontban, a 3-as és a 24-es utak találkozásánál, a Lukoil benzinkút mellett található. 2 szintes modern, üvegezett falú épület. Mivel útközban voltam, még mentem tovább fel a Mátrába, így csak egy gyors fagyira álltam meg. Mivel McDrive is üzemel náluk, így ki sem kellett szállni a kocsiból, az autós pultnál rendeltem meg és fizettem ki.
Megosztom
Zárás előtt 1 órával már nincs melegétel -

Tető Étterem Gyöngyös

2016. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 24.
A TV-toronyban tett liftes felröppenést követően szerettem volna valami gyors estebédet enni, miután a toronybeli büfében már egy kávét sem lehetett meginni, mert "mindjárt" zárnak. A toronnyal szemben, a hegy tetején lévő Tető Gyorsétterem is elvileg bőven nyitva volt még, de belépve már egyetlen ételt sem lehetett a pultban látni.
Megosztom
Tippre mentem -

Bori Mami Gyöngyös

2016. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 5. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Korábban olvasott ajánlások alapján célzottan kerestem fel a Bori Mamit. A Millenáris Gourmet Fesztiválon többször részt vettek. Bár Gyöngyösön szinte minden nyáron megfordulunk egyszer, legalább átutazóban, de előtte nem ismertem az éttermet. Valószínűleg ez a város legelegánsabb, prémium kategóriában pozicionált étterme, de az árak ehhez a színvonalhoz képest igen barátságosak.
Megosztom
Görög ízek a Mátrában -

Gyros Taverna Gyöngyös Gyöngyös

2015. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mátrai hosszú hétvégénken Gyöngyösön járva a múzeumlátogatást követően megéheztünk. Korábban kaptam már 1-2 tippet, hogy Gyöngyösön hol lenne majd érdemes enni, de amint kiléptünk a múzeumból, a szemünkbe tűzött a nap, megláttuk az út másik oldalán a Gyros Taverna feliratot és a piros napernyőket, így a korábbi terveket nyomban el is vetettük, és arrafelé vettük az irányt.
Megosztom










TérképX