ZigZag étterem értékelései

Értékelései
107
141
2277
1663
153
9
39133

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag gyöngyösi értékelései

Zárás előtt 1 órával már nincs melegétel -

Tető Étterem Gyöngyös

2016. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 24.
A TV-toronyban tett liftes felröppenést követően szerettem volna valami gyors estebédet enni, miután a toronybeli büfében már egy kávét sem lehetett meginni, mert "mindjárt" zárnak. A toronnyal szemben, a hegy tetején lévő Tető Gyorsétterem is elvileg bőven nyitva volt még, de belépve már egyetlen ételt sem lehetett a pultban látni.
Megosztom
Tippre mentem -

Bori Mami Gyöngyös

2016. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Korábban olvasott ajánlások alapján célzottan kerestem fel a Bori Mamit. A Millenáris Gourmet Fesztiválon többször részt vettek. Bár Gyöngyösön szinte minden nyáron megfordulunk egyszer, legalább átutazóban, de előtte nem ismertem az éttermet. Valószínűleg ez a város legelegánsabb, prémium kategóriában pozicionált étterme, de az árak ehhez a színvonalhoz képest igen barátságosak.
Megosztom
Görög ízek a Mátrában -

Gyros Taverna Gyöngyös Gyöngyös

2015. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mátrai hosszú hétvégénken Gyöngyösön járva a múzeumlátogatást követően megéheztünk. Korábban kaptam már 1-2 tippet, hogy Gyöngyösön hol lenne majd érdemes enni, de amint kiléptünk a múzeumból, a szemünkbe tűzött a nap, megláttuk az út másik oldalán a Gyros Taverna feliratot és a piros napernyőket, így a korábbi terveket nyomban el is vetettük, és arrafelé vettük az irányt.
Megosztom
Múzeum utáni édesség -

Nagy Cukrászda Gyöngyös

2015. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 15.
Baráti társasággal töltöttünk a Mátrában egy remek hosszú hétvégét, melynek során ellátogattunk a gyöngyösi Mátra Múzeumba is. Rendőri segítséggel sikerült nemfizetős parkolóhelyet találni, s a parkoló és a múzeum közötti rövid útszakaszon pillantottuk meg a cukrászdát. Visszatérve vettünk fagyit, kávét és elvitelre süteményt is.
Megosztom


TérképX