ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag mezőkövesdi értékelései

Virsli és kakaó, így indul a reggel -

Hímer Termál Panzió Étterem Mezőkövesd

2016. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. február 6.
Mezőkövesd-Zsórifürdőnél a főút melletti első étterem és panzió a Hímer, amely saját parkolóval rendelkezik. Ami a helyről a legmaradandóbb emlék, hogy minden szegletéből a magyarságtudat fontossága, a hazaszeretet árad (Nagy-Magyarország térképek, idézetek, feliratok, erdélyi emlékek, stb. ).
Megosztom
Zsóry-fürdő és 3 színű kávé -

Grill Terasz Mezőkövesd

2016. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A mezőkövesdi Zsóry-fürdő mögötti utcában, közvetlenül a parkoló mögött található teraszos étterem, a mellette lévő épületben apartman szállásokat is kínálnak. Ha jól vettem ki, a Fenyő Panzió is hozzájuk tartozik, és további vendégházakat, egyéb szállásokat is lehet náluk foglalni. A berendezés és a kialakítás egyszerű, kissé retró hatású, de a hangulat és a kiszolgálás nagyon kedves, vendégmarasztaló.
Megosztom
2016. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. április 15. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Napfényes délelőtt, az étterem ajtaja nyitva, sokan ülnek benn összetolt asztaloknál. Mint kiderült, majd csak 10 perc múlva nyitnak, és az alkalmazottak és vélhetően a főnök ültek benn. Majdnem mindenki dohányzott, dőlt ki az ajtón a cigifüst, és persze benn, az étteremben is mindent elárasztott.
Megosztom
2016. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. április 15.
Mezőkövesd nem a gasztroélet fellegvára, s a turizmus célpontjai között sem tartják számon, az egyetlen jelentősebb nevezetesség, a Zsóry fürdő a városon kívül, kb. 5-6 kilométerre fekszik, így akik a fürdőbe mennek, gyakran a városba be sem térnek a pihenésük ideje alatt.
Megosztom


TérképX