ZigZag étterem értékelései

Értékelései
107
142
2285
1668
154
9
39265

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag mezőkövesdi értékelései

Virsli és kakaó, így indul a reggel -

Hímer Termál Panzió Étterem Mezőkövesd

2016. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. február 6.
Mezőkövesd-Zsórifürdőnél a főút melletti első étterem és panzió a Hímer, amely saját parkolóval rendelkezik. Ami a helyről a legmaradandóbb emlék, hogy minden szegletéből a magyarságtudat fontossága, a hazaszeretet árad (Nagy-Magyarország térképek, idézetek, feliratok, erdélyi emlékek, stb. ).
Megosztom
Zsóry-fürdő és 3 színű kávé -

Grill Terasz Mezőkövesd

2016. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 25.
A mezőkövesdi Zsóry-fürdő mögötti utcában, közvetlenül a parkoló mögött található teraszos étterem, a mellette lévő épületben apartman szállásokat is kínálnak. Ha jól vettem ki, a Fenyő Panzió is hozzájuk tartozik, és további vendégházakat, egyéb szállásokat is lehet náluk foglalni. A berendezés és a kialakítás egyszerű, kissé retró hatású, de a hangulat és a kiszolgálás nagyon kedves, vendégmarasztaló.
Megosztom
2016. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. április 15. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Napfényes délelőtt, az étterem ajtaja nyitva, sokan ülnek benn összetolt asztaloknál. Mint kiderült, majd csak 10 perc múlva nyitnak, és az alkalmazottak és vélhetően a főnök ültek benn. Majdnem mindenki dohányzott, dőlt ki az ajtón a cigifüst, és persze benn, az étteremben is mindent elárasztott.
Megosztom
2016. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. április 15.
Mezőkövesd nem a gasztroélet fellegvára, s a turizmus célpontjai között sem tartják számon, az egyetlen jelentősebb nevezetesség, a Zsóry fürdő a városon kívül, kb. 5-6 kilométerre fekszik, így akik a fürdőbe mennek, gyakran a városba be sem térnek a pihenésük ideje alatt.
Megosztom


TérképX