ZigZag étterem értékelései

Értékelései
123
185
2782
2145
218
10
50171

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag miskolci értékelései

2018. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 18.
Jó a lokáció, belváros, sétálóutca. Budapesten jó pár Levendula fagyizóban megfordultam már így a kínálat és ízvilág szempontjából tudtam, hogy mire lehet számítani. A lila bicikli itt sem hiányzott a dekorációból. Évről évre előrukkolnak új ízekkel is Levenduláék, bár a régi sláger-ízeket is megtartják.
Megosztom
Pékség a buszpályaudvaron -

Pek-Snack Miskolc

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 14.
A miskolci buszpályaudvar főépületében, a jegypénztárnál működő összességében érdektelen pékség. Színvonalra kb. azt tudja, mármint a felhasznált alapanyagok és a minőség tekintetében, mint az albán pékségek, kínálatban viszont Fornetti - Princess típusú, értem ezalatt, hogy főként dekára kimért apró édes- és sós péksütiből kínálnak széles választékot, barátságos árfekvésben.
Megosztom
2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. május 28.
Igazi pályaudvari resti az amúgy sem túl igényes miskolci vasútállomáson, annak főépületében. A bejárat az első vágány előtti várakozó részből nyílik, aki betér az állomásra, ha túljutott a jegyvásárláson, könnyen megtalálja. Ezen kívül nem is tudom, hogy lehet-e még az állomás területén belül máshol ételt-italt venni.
Megosztom
Túlárazott kürtös -

Döbrögi Kürtöskalács Miskolc

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. március 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Miskolc központi sétálóutcájának elején található kis kioszk, amely kürtöskalácsra specializálódott. Hat féle ízesítésben hagyományos technikával készítik a kürtöskalácsot, átlagos méretben (diós, Bounty névra hallgató kókuszos, fahéjas, kakaós, vaníliás cukros).
Megosztom
Három tökéletes fogás -

Dűlő Miskolc

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 16.
A Dűlőbe már évek óta szerettem volna eljutni, s hiába járok minden évben legalább egyszer Miskolcon, valahogy, egyéb programok miatt nem sikerült összehozni. Eddig. A Herman Ottó Múzeum főépülete közelében található elegáns étterem. Mivel a saját parkolójukat jelző táblát későn vettem észre, beparkoltam a másik oldalra, a közparkolóba.
Megosztom
A friss sör varázsa -

Zip's Brewhouse Miskolc

2017. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Miskolci Ásványbörzén töltött fárasztó, de izgalmas napot követően este itt jöttünk össze a gyűjtőtársakkal. A városban itt a legjobb a sör, ami kiemelt szempont volt a többség számára (nagyjából rajtam kívül mindenki másnak). Ők nagyjából végigitták a repertoárt, csapoltak az asztalon is, én beértem egy pohár mangó pale ale-lel, gyümölcsössége folytán ez tűnt a legszimpatikusabbnak.
Megosztom
Itt indul és zárul a nap -

Forint Söröző Miskolc

2017. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 23.
Hétvégenként, esténként a helyi bulizó fiatalok egyik kedvelt gyűlekezőhelye, rendszerint kinn állnak csapatosan a Forintos előtt. Reggel csendesebb, nyugisabb, ilyenkor az idősebb korosztály érkezik, főként törzsvendégek. Központi elhelyezkedése miatt praktikus. Ételeket nem láttam, hogy tartanának. Kommersz italok, olcsó árfekvésben.
Megosztom
Alternatív -

Helynekem Miskolc

2017. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 23.
Romkocsmás jellegű szórakozóhely a Szinva-parton, a Lokalista mellett. Egyszerű berendezés, némi színes dekor, nincs túlbonyolítva. Nemcsak italok, hanem van néhány érdekesebb szenvics (pl. pulled pork, BBQ), saláták barátságos áron. 2014-ben a legjobb vidéki klubnak választották (magukról írják büszkén, de nem tudom, milyen versenyben).
Megosztom
Török gyors hosszú nyitvatartással -

Sever Török Étterem Miskolc

2017. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Sever tipikus török gyorsétterem az itt szokásos ételekkel: gyros, zöldséges-húsos egytálételek, választható köret, török saláták, baklava. Hatalmas komplexum, 2 szintes, fenn számtalan asztal és még egy különterem is, talán rendezvényekre. Hétvégén éjjel 1-ig nyitva tartanak és hétköznapokon is este 11-ig, ami Miskolcon elég nagy ritkaság, mert szinte minden bezárt este 9 körül legkésőbb (legalábbis ahol enni lehet).
Megosztom
Tiramisu helyett Rákóczi túrós -

Tiramisu Cukrászda Miskolc

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 6.
A Miskolc főutcáján található Tiramisu Cukrászda mellett sokszor elsétáltam már, és emlékeimben dereng, hogy talán jártam is már benn korábban évekkel ezelőtt, de konkrétumok nem maradtak meg róla a fejemben, így a legutóbbi miskolci látogatás alkalmával célzottan bementem, hogy tudjak egy naprakész értékelést adni. Reggel elég korán nyitnak (7.
Megosztom
3 oldalon / 28 találat


TérképX