ZigZag étterem értékelései

Értékelései
107
141
2277
1663
153
9
39133

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag miskolci értékelései

Három tökéletes fogás -

Dűlő Miskolc

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 16.
A Dűlőbe már évek óta szerettem volna eljutni, s hiába járok minden évben legalább egyszer Miskolcon, valahogy, egyéb programok miatt nem sikerült összehozni. Eddig. A Herman Ottó Múzeum főépülete közelében található elegáns étterem. Mivel a saját parkolójukat jelző táblát későn vettem észre, beparkoltam a másik oldalra, a közparkolóba.
Megosztom
A friss sör varázsa -

Zip's Brewhouse Miskolc

2017. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 16.
A Miskolci Ásványbörzén töltött fárasztó, de izgalmas napot követően este itt jöttünk össze a gyűjtőtársakkal. A városban itt a legjobb a sör, ami kiemelt szempont volt a többség számára (nagyjából rajtam kívül mindenki másnak). Ők nagyjából végigitták a repertoárt, csapoltak az asztalon is, én beértem egy pohár mangó pale ale-lel, gyümölcsössége folytán ez tűnt a legszimpatikusabbnak.
Megosztom
Itt indul és zárul a nap -

Forint Söröző Miskolc

2017. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 23.
Hétvégenként, esténként a helyi bulizó fiatalok egyik kedvelt gyűlekezőhelye, rendszerint kinn állnak csapatosan a Forintos előtt. Reggel csendesebb, nyugisabb, ilyenkor az idősebb korosztály érkezik, főként törzsvendégek. Központi elhelyezkedése miatt praktikus. Ételeket nem láttam, hogy tartanának. Kommersz italok, olcsó árfekvésben.
Megosztom
Alternatív -

Helynekem Miskolc

2017. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 23.
Romkocsmás jellegű szórakozóhely a Szinva-parton, a Lokalista mellett. Egyszerű berendezés, némi színes dekor, nincs túlbonyolítva. Nemcsak italok, hanem van néhány érdekesebb szenvics (pl. pulled pork, BBQ), saláták barátságos áron. 2014-ben a legjobb vidéki klubnak választották (magukról írják büszkén, de nem tudom, milyen versenyben).
Megosztom
Török gyors hosszú nyitvatartással -

Sever Török Étterem Miskolc

2017. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Sever tipikus török gyorsétterem az itt szokásos ételekkel: gyros, zöldséges-húsos egytálételek, választható köret, török saláták, baklava. Hatalmas komplexum, 2 szintes, fenn számtalan asztal és még egy különterem is, talán rendezvényekre. Hétvégén éjjel 1-ig nyitva tartanak és hétköznapokon is este 11-ig, ami Miskolcon elég nagy ritkaság, mert szinte minden bezárt este 9 körül legkésőbb (legalábbis ahol enni lehet).
Megosztom
Tiramisu helyett Rákóczi túrós -

Tiramisu Cukrászda Miskolc

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 6.
A Miskolc főutcáján található Tiramisu Cukrászda mellett sokszor elsétáltam már, és emlékeimben dereng, hogy talán jártam is már benn korábban évekkel ezelőtt, de konkrétumok nem maradtak meg róla a fejemben, így a legutóbbi miskolci látogatás alkalmával célzottan bementem, hogy tudjak egy naprakész értékelést adni. Reggel elég korán nyitnak (7.
Megosztom
Házi készítésű olasz?? -

Dolce Freddo Fagyizó Miskolc

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. április 7.
Miskolc sétálós főutcáján található népszerű fagylaltozó. Mivel a hely mindössze egy fagyispultból áll, amely az utcafront felé van megnyitva, helyben leülős lehetőség nem kínálkozik. Tölcsérben és pohárban is lehet kérni, 1 gombóc 200 Ft, a pohárért nem kell felárat fizetni. Összesen 14 ízből lehetett választani.
Megosztom
Belvárosi pékség -

Toti Albán Pékség Miskolc

2016. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 25.
Miskolc szívében, a sétálóutcában üzemelő albán pékség. Érdekes, hogy mind a kínálatban, mind az elkészítés és az ízek tekintetében is teljesen ugyanazt kaptam, mint a fővárosi albán pékségek többségében is. Itt is volt ugyanaz a mákos és diós tekercs, mint amit olykor-olykor szoktam venni a családtagjaim részére.
Megosztom
Gyengécske gyros -

Aladdin Büfé Miskolc

2016. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 25.
Tipikus török gyorsételeket kínáló büfé Miskolc belvárosában. Gyros, falafel, baklava. Az étlapon még szerepelt egy másik desszert is (beszbusza, amolyan grízsüti féleség), de az nem volt kapható. A hely talán egyetlen előnye a késői nyitva tartás. Bár az árak barátságosnak tűnnek, de sajnos itt igaz a mondás, olcsó húsnak híg a leve.
Megosztom
Török gyorsétkezde a Sötétkapuban -

Döner King Miskolc

2016. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. március 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Döner King török gyorsétkezdének 2 egysége működik Miskolcon, mindkettő a belváros forgalmas pontjain, egyik az ún. Sötétkapuban a Rákóczi utcában, míg a másik a főutcán, a Széchenyi utcában. Az ételkínálat mindkettőben ugyanaz, tipikus török közkedvelt gyorsételek: döner pitában csirke vagy borjúhússal, vagy vegyesen (hogy a borjú mennyire borjú, talán inkább marha az, nem tudom.
Megosztom
3 oldalon / 24 találat


TérképX