ZigZag étterem értékelései

Értékelései
133
206
3168
2329
240
10
55772

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag miskolci értékelései

Ébredjetek, sorban állók! -

Adria Fagyizó Miskolc

2018. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 24.
Az Éden mellett a másik igen népszerű albán fagyizó a város szívében, a főutcán, az Egészségház közelében. Nyári időszakban tartanak csak nyitva, viszont ilyenkor kiülős napernyős terasszal, reggel 8-tól este 10-ig, minden nap.
Megosztom
Felismertelek, békakirály! -

Park Terasz Büfé Miskolc

2018. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. április 15.
Ez a teraszos büfé a Miskolci Vadaspark területén belül található, a főbejárat közelében. Elég népszerű hely, mivel a parkon belül nem igazán akad egyéb étkezési-felfrissülési lehetőség. A bejárat elé kihelyezett Carte D'Or fagylaltpult és az Algida jégkrémek csalogató képei a gyerekek számára mindig csalogatóak, különösen, ha szép napsütéses az idő.
Megosztom
Jobb lett volna kihagyni -

Rákóczi Pince Étterem Miskolc

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A miskolci szállásunk közelében volt található ez az étterem az Avas alján egy régi ház pincéjében, amelyről sok pozitív értékelést olvastam, egy időben itt is a legjobb miskolci étteremként szerepelt az összesített értékelések alapján. Szombaton estefelé nem is kaptunk aznap estére, még későbbre sem asztalt, mert előzetesen nem foglaltunk és már telt ház volt.
Megosztom
2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 16.
Külsőre jópofa, szimpatikus, fiatalos bisztró a főutcáról nyíló kis mellékutcában, a színház közelében. A belső tér kellemes, vintage stílusú, kicsit szűkös ülőhelyekkel. Túlárazott ételek (teljesen átlagos, töltelék nélküli croissant 300 Ft, ami az Aldiban 100 Ft, és semmivel sem rosszabb ennél), barátságtalan, nem segítőkész kiszolgálás.
Megosztom
Minőségi étkezés nemcsak szállóvendégeknek -

Drót Bisztró Miskolc

2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 16.
A City Hotel melletti Drót Bisztró igényes, prémium kategóriás konyhát képvisel, helyileg a Herman Ottó Múzeum közelében található. Az épület előtt lehet parkolni, ha éppen akad szabad férőhely. Népszerű étterem mind a helyiek, mind a szálloda vendégei körében, akik a reggeli itt fogyaszthatják el.
Megosztom
Elsőre és másodjára is kitűnő cukrászda -

Desszertem Miskolc

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 16.
A Desszertem névre hallgató cukrászda a belvárosban, a Miskolci Színház mellett található, a belső parkos részből nyílik. Tavaly márciusban a nyitást követően nem sokkal jártam itt először, s azonnal egyértelmű volt, hogy itt egy csúcsintézménnyel állunk szemben, így az sem volt kérdéses, hogy legközelebb Miskolcon járva is vétek lenne kihagyni ezt az élményt.
Megosztom
A Borsodi egy olcsó sör -

Borsodi Söröző Miskolc

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 16.
Évek óta változatlan formában működő söröző a fő utcán, amely belül jobban néz ki, mint amire a külső portál alapján számítani lehetett. Talán az egyik legolcsóbb ivó a belvárosban. A név és Miskolc kötelez alapon Borsodi söröket tartanak, a csapolt Borsodi korsója mindössze 270 Ft (mondjuk szerény véleményem szerint olyan is, nekem nem kéne. . .
Megosztom
Csülköt mindenkinek -

Csülök Csárda Miskolc

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Csülök Csárda Miskolc külvárosias részén, a Miskolci Egyetem felé vezető főút mellett található, évek óta népszerű. Saját parkolók az étterem előtt. Az étterem épülete egyszerű, egyszintes fedett teraszos, hosszú faház. Az étlap újság formájú. Az árak barátságosak, az adagok hatalmasak.
Megosztom
A belgák is megmutatták magukat -

Café du Boucher Miskolc

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 10.
A rendszerváltozást követő években több belga söröző-étterem nyitott meg hazánkban franchise rendszerben. Lakásunk közelében a Mosselen névre hallgató belga étterem is ezek közé tartozott, többször megfordultunk itt az elmúlt években. Miskolcon a Görgey utcában szintén van egy belga vendéglő, amelynek a belső kialakítása igen hasonlatos a budapestihez, ez is már sok éve működik.
Megosztom
Nem gyors, de kínai -

Wok King Miskolc

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 10.
Kínai étterem Miskolc fő utcáján, a Villanyrendőr és a Színház közelében. Gyorsétteremnek nem mondanám, mert itt nincsenek előre kirakva az üvegezett pultba a szószos ételek, és az ételünket nem is azonnal kaptuk meg. Az ételek mindazonáltal tipikus kínai fogások, némi japános behatással: pl. van miso leves is, nemcsak a kínai csípős-savanyú (420/350 Ft).
Megosztom
4 oldalon / 40 találat


TérképX