ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag miskolci értékelései

Csodás pohárkrém -

Gyöngy Cukrászda Miskolc

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 26.
Kifejezetten tágas, sok asztalos, elegánsan berendezett cukrászda a forgalmas főút mellett, amelyet a helyiek inkább Kisgergely Cukrászdaként szoktak emlegetni. Érdekes, de egyben furcsa is volt, hogy minden szék fehér damaszttal volt befedve, mint azt némely vidéki lakodalomban szokták díszítésképpen.
Megosztom
Halakat az autóból -

Finchi Food Track Miskolc

2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. november 17.
Miskolci székhelyű, halakban és tengeri herkentyűkben "utazó" food truck. Több gasztro-rendezvényen fel szoktak bukkanni, mi a Kicsem Parkban szervezett eseményen ettünk náluk. Minden nagyon finom volt, jó minőségű alapanyagokból készült, frissen sült tengeri hal, haltepertő, hekk, fish & chips, tintahal karika párizsi bundában, vegyes zöldsalátával.
Megosztom
2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 3.
Nagyon jó hangulatú kis presszó, ami igazán az esti órákban kel életre, és rendszerint telt házzal üzemelnek. Bár a kinti teraszon is sok asztaluk van, és a dohányosok ki is ültek, minket a márciusi csípős hideg este inkább a benti részbe invitált. Minden asztal foglalt volt, így csak az időpontra érkező társaság megérkezéséig kaptunk helyet.
Megosztom
Megbízható, hagyományos pékség -

Rádi Pékség Miskolc

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 3.
Évek óta működő pékség a főutcán a Városház térnél, amely még az albánok térnyerése előtt nyílt, és a jelek szerint továbbra is képesek az életben maradásra. Nem újhullámos, újragondolt, kézműves pékség, hanem a hagyományos, közkedvelt kenyereket és péksüteményeket kínáló barátságos, egyszerű üzlet. Az árak is barátiak.
Megosztom
Békebeli cz-vel -

Petit Cafe Miskolcz Miskolc

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 2.
A miskolci főutcán, a Városház térnél lévő többfunkciós kávézó. Kényelmes, ráérős, beszélgetős hely. Lehet itt lottót és tippmixet is venni és újságot olvasgatni hosszasan, nem nézik ki az embert. A pultos hölgy nagyon kedvesés barátságos volt, de szerintem nem az lehetett, akibe az előző értékelő, ahogy írta, szerelmes lett, bár ki tudja (nem lánykorú volt már).
Megosztom
Búzát vetnek az albánok -

Tafa Pékség Miskolc

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 3.
Azt nem tudom, hogy a névválasztás mire utalhat, számomra a "TAFA" szónak nincs ismert jelentése, legyen elég annyi, hogy itt egy újabb albán pékséggel állunk szemben. Helyszín a miskolci buszpályaudvar, illetve a mellette lévő piac, szóval abszolút központi, forgalmas elhelyezkedés. A pékséget a Volán forgalmi épületében alakították ki, amely egyúttal utasváróként is funkcionál valamelyest.
Megosztom
Átlagos, de nagyon olcsó sütik -

Avasi Cukrászda Miskolc

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 22.
Neve ellenére nem az Avas-városrészben, hanem Diósgyőrben, a villamos megálló közelében, közvetlenül a főút mellett található cukrászda, ahonnan a diósgyőri vár is már elég gyorsan megközelíthető. Egyszerű, dísztelen berendezés, vidékies retró hangulat, kissé hideg-rideg miliő.
Megosztom
Ünnep nélkül nem lehet élni -

Café Godot Miskolc

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 22.
Ezt az idézetet a kávézó falán olvastam. Miskolcon talán itt lehet a legjobb kávét inni az egész városban, nekem legalábbis itt volt a legfinomabb. Picike hely a művelődési házzal szemben, egy betérő utcácskára a sétáló utcától. Aprócska, de igazán szerethető, nagyon barátságos, igazi ékszerdobozként berendezett kávézó, vintage hangulatban.
Megosztom
Van itt egy kávézó a sarkon -

Sarokház Étterem Miskolc

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 22.
Bár a Sarokház itt a listában étteremként szerepel, de ez inkább egy kávézó-presszó az Erzsébet téren, ahogy neve is mutatja, egy saroképületben. Véletlenül sikerült belebotlani a havi helyi bolhapiac-kirakodóvásárba, amelyet itt a téren és a környéken szoktak rendszeresen megtartani. A Sarokházban Pellini kávét, kommersz italokat, valamint süteményeket, szendvicset lehet kapni, elfogadható árfekvésben.
Megosztom
Kitűnő, színvonalas bisztró -

Lokalista Bistro Miskolc

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 22.
A jelenlegi 25. hely ellenére szerintem Miskolc egyik legszínvonalasabb modern bisztró-étterme a belváros szívében, a Szinva teraszon. Két irányból is meg lehet közelíteni, a sétáló utca felől, illetve a Szinva partról is, itt egy keskeny kiülős teraszuk van, míg a másik oldalon a belső udvaron vannak további helyek.
Megosztom
6 oldalon / 53 találat










TérképX