ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
223
3493
2572
265
10
60360

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag nyíregyházi értékelései

2015. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 21.
A cukrászdára teljesen véletlenül akadtam rá a főutcán lévő OTP-épület átjárójában, egy eldugott kis sarokban. Aki célirányosan érkezik, az biztos megtalálja, de egyáltalán nem feltűnő a portálja. A cukrászdában laktóz-, liszt- és cukormentes édességeket, sütiket, tortákat, aprósüteményeket lehet kapni, valamint ehhez kapcsolódóan alapanyagokat is.
Megosztom
2015. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 21.
Első esténken Nyíregyházán az egyik kolléganőm mindenképpen gyros-ra vágyott, így kerestünk egy megfelelő helyet a városban. Az Univerzum Üzletház mellett sikeresen meg is találtuk, s én is örültem a választásnak, mert a Gyros-szal szemben volt egy salátabár (mivel az is Total néven fut, gondolom, közös lehet a tulajdonos), s hogy fokozzuk az élvezeteket, mellette volt 2 kiülős teraszos söröző, a Pikoló és az Öreg Motorosok, ahol a kísérő italokat is be tudtuk szerezni.
Megosztom
2015. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 20.
Az Univerzum Üzletház oldalában az Öreg Motorosok és a Pikoló Söröző mellett találtunk rá erre a salátabárra. Kollégáim inkább a gyros-ra szavaztak, amelyet a szemben lévő Total Gyros-nál sikeresen be is tudtak szerezni, én pedig a salátáshoz tértem be. Egy nagyon egyszerű berendezésű, büfé jellegű hely, 2 fiatal hölgy szolgált ki.
Megosztom
Bevásárlóközponti kifőzde -

Konyhakert Nyíregyháza

2015. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ezek azok a kifőzdék, amiket ha tehetem, megpróbálom elkerülni, de néha úgy hozza az élet, hogy mégis belebotlok ilyenekbe. A Korzó Bevásárlóközpontban volt dolgunk munkaügyben, a munka végeztével már indultunk vissza hazafelé, s a kollégáim nem akartak normálisabb ebédelőhelyet keresni, mondván jó lesz majd itt a Plázában, egynek jó.
Megosztom
Ezeregyéjszaka meséi teázó -

Luther Teaház Nyíregyháza

2015. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 19.
A belvárostól kissé távolabb, a csendes Lutherközben található ez a teaház, amelynek széles kínálata lenyűgözött bennünket. Több mint 90 féle teát lehet itt kóstolni, amelyeket árusítanak is a boltrészben (egyéb teás kiegészítőkkel együtt).
Megosztom
2015. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 19.
Munka után itt pihentünk meg a kollégákkal. Érdekes, hogy minden városban, ahol járunk, előbb-utóbb belebotlunk egy Pikoló (estleg Picolo vagy Piccolo) sörözőbe, Zalaegerszegen is volt, természetesen Budapesten, de Debrecenben és Békéscsabán is emlékszem ilyen nevű kocsmára, sörözőre.
Megosztom
Nemcsak öreg motorosoknak -

Öreg Motoros Söröző Nyíregyháza

2015. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 19.
A forgalmas Vay Ádám körút mellett az Univerzum Üzletház oldalsó udvarán található az Öreg Motoros kocsma, a Pikoló Söröző, a Total Salátabár és a Total Gyros mellett/szemben. Éjfélig nyitva vannak, olcsó az ital, bár csak kommersz alkoholok vannak, de a többség úgyis csak azért jön, hogy a barátokkal találkozzon, s közben 1-2 korsó sör is lecsúszik.
Megosztom
Mexikói színek és ízek -

Salsa Étel- & Koktélbár Nyíregyháza

2015. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. május 25.
Hétköznap este ténferegtünk a belvárosban a kollégákkal, és ez a hely nyerte el a tetszésünket. Kívülről csak a földszinti részt láttuk, itt elegáns fehér székek, asztalok és a bárpult található, de belépve megláttuk, hogy van emeleti rész is, így inkább oda mentünk fel, és jól is tettük, ugyanis az emeleten igazi mexikói hangulat fogadott bennünket.
Megosztom
2015. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. május 25.
Az Árkádia a belvárosban a fő utcán található, nagy kiülős terasszal, de az esős idő miatt bent ebédeltünk. Hasonlóan több szomszédos étteremhez, itt is fix napi menüt kínálnak hétköznap ebédidőben (11-15 óra között). Itt annyiban korlátozottabbak voltak a lehetőségek, hogy nem lehet választani, hiszen csak 1 féle levest és 1 főételt kínálnak.
Megosztom
A város legjobb cukrászdája -

Mokka Cukrászda Nyíregyháza

2015. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. május 25. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nyíregyházán járva éttermet, sörözőt könnyű volt a belvárosban találni, többet is, de cukrászdát hiába kerestünk. Segítséget kértünk a helyiektől, és többen is a Mokkát emlegették, hozzátéve, hogy szerintük ez a város legeslegjobb cukrászdája.
Megosztom
3 oldalon / 24 találat


TérképX