ZigZag étterem értékelései

Értékelései
98
102
1876
1401
114
9
32594

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag pécsi értékelései

Jégkrém a Kalandparkban -

Tepsifüles Étterem Pécs

2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. április 19.
A vicces nevű étterem és kávézó a Mecsekextrém Kalandpark területén belül található, a jegypénztár közelében. A benti rész nyáron nagyon meleg, van nincs légkondi vagy nem működött. A terasz árnyékos, kellemes, füves részen található. Mivel a pécsi szállásunkon volt étkezés, így itt csak jégkrémet és italt vettünk.
Megosztom
Elegáns étterem a pincében -

Pezsgőház Étterem Pécs

2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 29.
Pécs belvárosában, az Ókeresztény Mauzóleum és a Székesegyház közelében található elegáns, nagy befogadóképességű étterem. A boltíves pincébe belépve nagyon meglepődtünk, hogy milyen hatalmas ez a hely, valószínűleg sokszor fogadnak szervezett csoportokat, ellenkező esetben nehéz elképzelni, hogy van kereslet ekkora férőhelyes vendéglátó egységekre.
Megosztom
Nem ez étterem a szálloda erőssége -

Hotel Makár Óbester Étterem Pécs

2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 18.
A Makár Hotelben nyaraltunk családunkkal, a félpanziós ellátás keretében a reggelit és vacsorát svédasztalos formában az Óbester Étteremben fogyasztottuk el. A svédasztal eléggé visszafogott, csak 3-4 főételt, 2 féle levest és 2-3 féle desszertet tartalmazott, bár ez összhangban állt a vendégek számával, nyilván egy viszonylag kis hotelben nincs értelme túl sok ételt megfőzni, mert akkor sok megmaradna.
Megosztom
Szuper pizzázó a Dzsáminál -

Elefántos Étterem & Pizzéria Pécs

2013. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. március 31. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy koncertre jöttünk Pécsre, nem vagyunk ismerősek a városban. Véletlenül tértünk be éppen az Elefántosba, mivel a szállásunk a Főtér közelében volt, megtetszett külsőre, de csak egy rövid pihenésre tértünk be a városnézéstől és az egész napos gyaloglástól megfáradva. Hanglatosan berendezett, tiszta, kellemes belső tér fogadott.
Megosztom


TérképX