ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag pécsi értékelései

Cukrászda az Egyetemvárosban -

Pécsi Zserbó Cukrászda Pécs

2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 10.
Pécsi családi nyaralásunk során a szállásunk a város külső, kertvárosi részén volt, és ez a cukrászda esett hozzá legközelebb, de így is bőven autós távolságra. A cukrászdával szemben van parkoló, de sokszor tele van, viszont a mögötte lévő lakótelepen is meg lehet állni. Itt ingyenes. A berendezés inkább a 80-as-90-es éveket idézi, de nekem az uralkodó sötétlila szín alapvetően bejött.
Megosztom
Jégkrém a Kalandparkban -

Tepsifüles Étterem Pécs

2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. április 19.
A vicces nevű étterem és kávézó a Mecsekextrém Kalandpark területén belül található, a jegypénztár közelében. A benti rész nyáron nagyon meleg, van nincs légkondi vagy nem működött. A terasz árnyékos, kellemes, füves részen található. Mivel a pécsi szállásunkon volt étkezés, így itt csak jégkrémet és italt vettünk.
Megosztom
Elegáns étterem a pincében -

Pezsgőház Étterem Pécs

2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 29.
Pécs belvárosában, az Ókeresztény Mauzóleum és a Székesegyház közelében található elegáns, nagy befogadóképességű étterem. A boltíves pincébe belépve nagyon meglepődtünk, hogy milyen hatalmas ez a hely, valószínűleg sokszor fogadnak szervezett csoportokat, ellenkező esetben nehéz elképzelni, hogy van kereslet ekkora férőhelyes vendéglátó egységekre.
Megosztom
Nem ez étterem a szálloda erőssége -

Hotel Makár Óbester Étterem Pécs

2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Makár Hotelben nyaraltunk családunkkal, a félpanziós ellátás keretében a reggelit és vacsorát svédasztalos formában az Óbester Étteremben fogyasztottuk el. A svédasztal eléggé visszafogott, csak 3-4 főételt, 2 féle levest és 2-3 féle desszertet tartalmazott, bár ez összhangban állt a vendégek számával, nyilván egy viszonylag kis hotelben nincs értelme túl sok ételt megfőzni, mert akkor sok megmaradna.
Megosztom
Szuper pizzázó a Dzsáminál -

Elefántos Étterem & Pizzéria Pécs

2013. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. március 31. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy koncertre jöttünk Pécsre, nem vagyunk ismerősek a városban. Véletlenül tértünk be éppen az Elefántosba, mivel a szállásunk a Főtér közelében volt, megtetszett külsőre, de csak egy rövid pihenésre tértünk be a városnézéstől és az egész napos gyaloglástól megfáradva. Hanglatosan berendezett, tiszta, kellemes belső tér fogadott.
Megosztom


TérképX