ZigZag étterem értékelései

Értékelései
107
142
2285
1668
154
9
39265

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag szolnoki értékelései

2016. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. április 19.
Elegáns étterem Szolnok belvárosában, a város egyik leghangulatosabb részén, a Tisza parton a sétánynál, a gyalogos híd lábánál. Szolnoki viszonylatban meglehetősen drága étterem, de hétköznap 2 féle (A és B főétel, leves ugyanaz) 2 fogásos ebédmenüt kínálnak 1190, ill. 1590 Ft-ért. Csak a hangulat miatt ültünk ki este a teraszra egy itallal.
Megosztom
A szálloda múltjához méltatlan étterem -

Hotel Tisza Szálló & Gyógyfürdő étterme Szolnok

2015. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 13. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mivel a Tisza Szállóban szálltunk meg, így egyértelműen adódott, hogy 2x is volt alkalmunk (szerencsének nem nevezném) a szálloda éttermében reggeliznünk. A 3 napos ott tartózkodásunk leggyengébb pontja volt az étkezés, nem is tudom, mikor kaptunk ilyen gyenge ellátást egy 3 csillagos szállodában. Egy egyszerűbb panzió szintjét sem ütötte meg.
Megosztom
A Szolnoki Halászcsárda -

Halászcsárda Étterem Szolnok

2015. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A szomszédos Kassai Sörkert nem túl pozitív élményei után a csupán tőle pár lépésre lévő Szolnoki Halászcsárda felé vettük az irányt, s reméltük, innen már sikerül elégedetten és jóllakottan távoznunk. Összességében nem is voltunk csalódottak, bár a szolnoki átlagos vendéglátós árfekvéshez képest itt elég vastagon fogott a ceruza, amely nem minden étel tekintetében volt indokolt.
Megosztom
Az évszázados múltat itt hiába kerestük -

Tünde Cukrászda Szolnok

2015. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 12.
A Tünde Cukrászdát a Szapáry utca elején célirányosan kerestük fel annak kultúrtörténeti érdekessége miatt, de sajnos több szempontól is csalódnunk kellett. Ebben az épületben működött egykor a legendás Kádár Cukrászda a 19. század végétől kezdődően, amely a város egyik büszkesége volt, miniszterek, színészóriások fordultak meg itt az egész országból, és persze a város apraja-nagyja is kedvelte.
Megosztom
Varázslatos csoki -

Csokivarázs Szolnok

2015. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 12. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Árkád szélén, a Kossuth Lajos és a Szapáry út sarkán nyílt meg az év elején ez a kedves kis üzlet, amely csokoládé- és édességbolt, kávézó és forró csokizó is egyben. A bolti rész nem különül el a kávézótól, a kis kerek asztalok az ablak előtt kerültek elhelyezésre, és kávé- vagy forró csoki szürcsölés közben is lehet nézelődni az édességek széles kínálatában.
Megosztom
Határeset, lehetne belőle kihozni egy klassz helyet -

Kassai Söröző & Étterem Szolnok

2015. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 10.
Nagyon kellemes, sok zölddel körülvett területen található a Kassai étterem, néhány méterre a Tisza-híd lábától, a rózsakertes park mellett, de a belváros sincs messze. Tágas, árnyas kerthelyiségük van, amely kerítéssel és sövénnyel van körbekerítve. Sajnos a sövény elég elhanyagolt, beledobják a szemetet és bizonyos szagok alapján még egyéb dolgokra is használják.
Megosztom
A híd lábánál -

Fregatt Szolnok

2015. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 30.
A Tisza híd lábánál, nagyon szép környezetben a park szélén található ez a nagyon egyszerű, de kifejezetten hangulatos, nyugis kiülős söröző. A benti részben nem voltunk, de kívülről nem tűnt tágasnak, viszont a teraszon a zöld-fehér Sopronis napernyők alatt üldögélni estefelé igazán kellemes lezárása egy dolgos napnak.
Megosztom
50 féle fagyi, a bőség zavara -

Dolce Vita Olasz Fagylaltozó Szolnok

2015. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 30.
Szolnok evős-ivós utcájában, a Szapáry utca elején, az egykori Zsinagóga mellett található ez az olasz fagyizó. Nagyon jó összbenyomást tett ránk a hely minden szempontból, s szolnoki tartózkodásunk alatt minden nap visszatértünk hozzájuk. Egyidejűleg 50 féle különböző fagyit árusítanak, ami naponta részben változik, hiszen összesen közel 200 ízt készítenek, mindegyik főzött krémfagylalt.
Megosztom
Résen kell lenni -

Kápolna Étterem Szolnok

2015. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 29.
A Baross utca egyik mellékutcájában található ez az egyszerű küllemű étterem, amelyet az autóból láttam meg, s utánanézve a neten megtaláltuk a heti és napi menüt is, s bár a helyi kollégáink annyira nem javasolták, mi bevállaltuk. Kívülről az épület egy régi típusú családi ház.
Megosztom
Reformkonyha ebédidőben -

Papsajt Étterem & Kávéház Szolnok

2015. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az egykori Nádas Étterem helyén 2012-ben nyitották meg családi vállalkozásként a Papsajt Éttermet, ahol egy új koncepciót szerettek volna meghonosítani Szolnokon, egészséges, kímélő ételek, sok friss idényzöldséggel. A helyi kollégák elmondása szerint elég sikeres az étterem, szeretik a helyiek, szívesen esznek ők is itt, és házhoz - pontosabban a munkahelyre - szállítani is szoktak rendszeresen.
Megosztom
2 oldalon / 12 találat


TérképX