ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag szolnoki értékelései

2016. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. április 19.
Elegáns étterem Szolnok belvárosában, a város egyik leghangulatosabb részén, a Tisza parton a sétánynál, a gyalogos híd lábánál. Szolnoki viszonylatban meglehetősen drága étterem, de hétköznap 2 féle (A és B főétel, leves ugyanaz) 2 fogásos ebédmenüt kínálnak 1190, ill. 1590 Ft-ért. Csak a hangulat miatt ültünk ki este a teraszra egy itallal.
Megosztom
A szálloda múltjához méltatlan étterem -

Hotel Tisza Szálló & Gyógyfürdő étterme Szolnok

2015. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 13. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mivel a Tisza Szállóban szálltunk meg, így egyértelműen adódott, hogy 2x is volt alkalmunk (szerencsének nem nevezném) a szálloda éttermében reggeliznünk. A 3 napos ott tartózkodásunk leggyengébb pontja volt az étkezés, nem is tudom, mikor kaptunk ilyen gyenge ellátást egy 3 csillagos szállodában. Egy egyszerűbb panzió szintjét sem ütötte meg.
Megosztom
A Szolnoki Halászcsárda -

Halászcsárda Étterem Szolnok

2015. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A szomszédos Kassai Sörkert nem túl pozitív élményei után a csupán tőle pár lépésre lévő Szolnoki Halászcsárda felé vettük az irányt, s reméltük, innen már sikerül elégedetten és jóllakottan távoznunk. Összességében nem is voltunk csalódottak, bár a szolnoki átlagos vendéglátós árfekvéshez képest itt elég vastagon fogott a ceruza, amely nem minden étel tekintetében volt indokolt.
Megosztom
Az évszázados múltat itt hiába kerestük -

Tünde Cukrászda Szolnok

2015. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 12.
A Tünde Cukrászdát a Szapáry utca elején célirányosan kerestük fel annak kultúrtörténeti érdekessége miatt, de sajnos több szempontól is csalódnunk kellett. Ebben az épületben működött egykor a legendás Kádár Cukrászda a 19. század végétől kezdődően, amely a város egyik büszkesége volt, miniszterek, színészóriások fordultak meg itt az egész országból, és persze a város apraja-nagyja is kedvelte.
Megosztom
Varázslatos csoki -

Csokivarázs Szolnok

2015. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 12. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Árkád szélén, a Kossuth Lajos és a Szapáry út sarkán nyílt meg az év elején ez a kedves kis üzlet, amely csokoládé- és édességbolt, kávézó és forró csokizó is egyben. A bolti rész nem különül el a kávézótól, a kis kerek asztalok az ablak előtt kerültek elhelyezésre, és kávé- vagy forró csoki szürcsölés közben is lehet nézelődni az édességek széles kínálatában.
Megosztom
Határeset, lehetne belőle kihozni egy klassz helyet -

Kassai Söröző & Étterem Szolnok

2015. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 10.
Nagyon kellemes, sok zölddel körülvett területen található a Kassai étterem, néhány méterre a Tisza-híd lábától, a rózsakertes park mellett, de a belváros sincs messze. Tágas, árnyas kerthelyiségük van, amely kerítéssel és sövénnyel van körbekerítve. Sajnos a sövény elég elhanyagolt, beledobják a szemetet és bizonyos szagok alapján még egyéb dolgokra is használják.
Megosztom
A híd lábánál -

Fregatt Szolnok

2015. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Tisza híd lábánál, nagyon szép környezetben a park szélén található ez a nagyon egyszerű, de kifejezetten hangulatos, nyugis kiülős söröző. A benti részben nem voltunk, de kívülről nem tűnt tágasnak, viszont a teraszon a zöld-fehér Sopronis napernyők alatt üldögélni estefelé igazán kellemes lezárása egy dolgos napnak.
Megosztom
50 féle fagyi, a bőség zavara -

Dolce Vita Olasz Fagylaltozó Szolnok

2015. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 30.
Szolnok evős-ivós utcájában, a Szapáry utca elején, az egykori Zsinagóga mellett található ez az olasz fagyizó. Nagyon jó összbenyomást tett ránk a hely minden szempontból, s szolnoki tartózkodásunk alatt minden nap visszatértünk hozzájuk. Egyidejűleg 50 féle különböző fagyit árusítanak, ami naponta részben változik, hiszen összesen közel 200 ízt készítenek, mindegyik főzött krémfagylalt.
Megosztom
Résen kell lenni -

Kápolna Étterem Szolnok

2015. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 29.
A Baross utca egyik mellékutcájában található ez az egyszerű küllemű étterem, amelyet az autóból láttam meg, s utánanézve a neten megtaláltuk a heti és napi menüt is, s bár a helyi kollégáink annyira nem javasolták, mi bevállaltuk. Kívülről az épület egy régi típusú családi ház.
Megosztom
Reformkonyha ebédidőben -

Papsajt Étterem & Kávéház Szolnok

2015. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az egykori Nádas Étterem helyén 2012-ben nyitották meg családi vállalkozásként a Papsajt Éttermet, ahol egy új koncepciót szerettek volna meghonosítani Szolnokon, egészséges, kímélő ételek, sok friss idényzöldséggel. A helyi kollégák elmondása szerint elég sikeres az étterem, szeretik a helyiek, szívesen esznek ők is itt, és házhoz - pontosabban a munkahelyre - szállítani is szoktak rendszeresen.
Megosztom
2 oldalon / 12 találat


TérképX