ZigZag étterem értékelései

Értékelései
107
142
2285
1668
154
9
39265

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag váci értékelései

Az elefántos kék ház -

Kiss Delikát Vác

2017. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 18.
Vác főterének egyik emblematikus épülete, melynek élénk kék színe annyira elüt a többi szomszádos házétól, hogy azonnal kiszúrtam. A bejárati ajót felett egy kis elefánt szobor figyeli az érkezőket, sajnos nem ismerem a történetét, elfelejtettem megkérdezni. Bent egy idősebb hölgy van a pultban, aki jókedvűen köszöntötte a vásárlókat, többen visszajáró törzsvendégek voltak.
Megosztom
Nincs kedvünk dolgozni, be is csukom inkább az ajtót -

Főtéri Cukrászda Vác

2017. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 18.
Vác főterén található régi vágású kávézó-cukrászda, nyáron főzött fagylalt, télen melengető tea a fő vonzerő (2 dl forró tea + pogácsa 300 Ft). A téli időszakban ugyanis egy kis jégpálya működik a téren mellettük, így a korizásban megfáradt vagy éppen felfrissült emberek szívesen térnek be ide, persze nem nagy dolgokra, csak egy kis szusszanásra és egy meleg italra, esetleg egy sütire, bár addig nekem nem sikerült eljutni, hogy a sütemény választékot láthassam.
Megosztom
Plusz 1 pont a kedves kiszolgálásért -

Csocsaj Pékség Vác

2017. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 18.
A fura nevű pékség (a tulajdonos családneve lehet, ha jól tudom) Vác belvárosában, a sétálóutcában található, elég jó forgalmat bonyolítanak. A név nem volt számomra ismeretlen, hiszen Budapesten is van több, 6 vagy 7 pékségük, főleg külsőbb kerületekben, lakótelepi részeken. A kőbányai-újlaki és az angyalföldi pékségükben már jártam korábban.
Megosztom
Margaréta, a kedvenc -

Margaréta Kávéház Vác

2017. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 16.
A belvárosi Széchenyi utcában, az evangélikus templommal szemben található századfordulót, békeidőket megidéző polgári hangulatú kávézó. Mivel a macskaköves sétálóutcáról nyílik, autós forgalom nincs előttük. Sötétbarna kávéházi bútorzat, a falaknál szeparált boxok. Félhomályos, a gyenge megvilágítás kissé szomorkás, borongós hangulatot áraszt.
Megosztom
Nincs gesztenyés, sem banános -

Manna Pékség Vác

2017. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 14.
Az országos Pék-Snack látványpékség hálózat váci egysége a város szélén, a Rád irányából bejövő főút mellett. Inkább amolyan kisboltnak, ABC-nek tűnik, mellette zöldséges található. Az épület előtt - természetesen ingyenes - parkolóhelyek a vásárlók számára. A Fornettihez hasonlóan előre elkészített, kvázi mirelit nyersanyagokból helyben sütnek, gyorssütéses technológiával.
Megosztom
Abasár a Mátrában van -

Piaci Borozó Vác

2017. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 10.
A Piaci Borozó hivatalos neve Ancsi Büfé-Falatozó a tulajdonosról elnevezve. Ancsit Vácott szinte mindenki, de a piacra járók biztosan ismerik. A lángossütő mellett találhatóak, a piac területén belül. Két féle kimért bort árusítanak, abasárit (zárójelben mátrai, ha valaki nem tudná) és tokajit, 80 Ft, illetve 100 Ft decije.
Megosztom
Piaci hangulat -

Váczi Lángos Vác

2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 10.
A váci piac a város szívében fekszik, csendes, kulturált, befogadható léptékű. A piacokra oly jellemző vendéglátó egységeket találunk itt: a borozó és a lacikonyhás mellett a lángosos is helyet kapott. Retró hangulatú hely, az ablakba kell behajolni és rendelni, majd előtte a zöldre festett - már megkopott - könyöklőnél lehet talponállózni.
Megosztom
A váci fánkozó -

Váci Donác Vác

2017. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 9.
Vác belvárosában a Repeta Bisztró mellett nyitott meg a váci fánkozó, ha jól gondolom, 2017-ben. Kifejezetten a fiatalokat célozza meg ez a hely, melynek fő profilja a töltött fánk (300 Ft), de mellette gofrit (250 Ft + feltétek), többféle shake-et (300 Ft), smoothie-t (500 Ft) is készítenek, valamint egy különlegességgel is találkoztam itt, ez az ún Choco Kebab, ahol a hús helyett 2 féle - fehér és tejcsokoládé - van a rúdnyárson és onnan kell lehasítani a csokidarabokat.
Megosztom
Belvárosi Lipóti -

Lipóti Pékség Vác

2017. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vác belvárosában, a Főtér és a 2. sz. főút közötti díszköves sétálóutcában található a Lipóti Pékség egysége, a Repeta Bisztró és az új fánkozó szomszédságában. A kínálat és az árfekvés megegyezik a hálózat többi tagjával. Érdekes, hogy bár Vác nem olyan kis település, több, mint 30ezer lakosa van, mégis alapvetően kisvárosias a hangulata, mintha mindenki ismerne mindkenkit.
Megosztom
Pékség a piacnál -

Fazekas Pékség Vác

2017. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 9.
Egyszerű, mondhatni jelentéktelen pékség a váci piac utcájában, a paic bejáratának közelében, de a piacon kívül található. A polcokon szerény árukészlet, inkább napi alapfogyasztás kellékei: kenyér, zsemle, kifli - szokványos megjelenéssel, fehérlisztből sütve, míg a pénztár közelében lévő pulton találunk péksüteményeket, ezekből is a klasszikus, jól ismert típusokat, 200 Ft környéki árfekvésben.
Megosztom
3 oldalon / 23 találat


TérképX