ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag zirci értékelései

Kerestük és megtaláltuk -

Cuha Völgye Étterem Zirc

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Amikor ebédlőhelyet kerestünk Zircen, ennek a vendéglőnek a neve beugrott, úgy emlékeztem, hogy több pozitív értékelés íródott róla, így ide tértünk be. A főúton egy gyógyszertár mellett találhatóak. Még a cím ismeretében is keresni kellett, mert a bejárat egyáltalán nem észrevehető. Ráadásul úgy nézett ki, mintha zárva lett volna.
Megosztom
Szállodai félpanzió -

Forest Hills Hotel Étterme Zirc

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 24.
A hotelben szálltunk meg, 5 napot töltöttünk itt el, félpanziós ellátással. A reggeli és az ebéd is svédasztalos volt. Reggeli 7. 30-10 között, vacsora 18-20 óra között zajlott. Az asztalokra elhelyezték a szobaszámunkat, így elvileg minden alkalommal ugyanannál az asztalnál ültünk.
Megosztom
Este 8 után kihalt a város -

Horváth Pékség Zirc

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 24.
Hétfőn este 8 órakor gyakorlatilag minden bolt, ABC, élelmiszer-lelőhely bezárt Zircen, ekkor mintegy életmentőként sikerült megpillantanom a kisebbik Horváth Pékség portálját, s rajta a feliratot, miszerint 8. 30-kor zárnak. Már ők is a záráshoz készülődtek, pakolásztak, így a pékáru pult már le volt fosztva, vagy legalábbis elpakolva.
Megosztom
Gyorstalpaló kellemesen -

Monostor Falatozó Zirc

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 23.
Barátságos árfekvésű gyorsétterem Zirc belvárosában, az azonos néven üzemelő cukrászda mellett, az apátság szomszédságában. Frissensültek mirelitből, gyrostál, burgerek, majonézes saláták, valamint ezek kombinációi menüben jelentik az ételkínálatot, de elég széles a kínálat. 1200-1500 Ft-ért már bőségesen jóllakhat itt az ember.
Megosztom
Apátsági sütiző -

Monostor Cukrászda Zirc

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 23.
Zirc belvárosában, központi helyen lévő cukrászda a főút mentén, pár méterre az arborétum és az apátság bejáratától, nyilván innen adódott a névválasztás. A beltéri ülőhelyek igényesek, a falakat gyenge-közepes művészi színvonalú festmények díszítik. A pultban nem túl kedves 2 fős személyzet, egy fiatal (tanuló? ) és egy középkorú hölgy személyében.
Megosztom


TérképX