Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Wellness és városnézés: 7 fantasztikus szálloda a Dunától keletre

2021.11.11 | 10 perc

Olyan helyek után ácsingóztok, ahol páratlan wellness kalandok, finom ízek, kényelmes szobák várnak rátok? Akkor megsúgjuk nektek, hová érdemes indulnotok, ha a tökéletes szálláshelyek mellé izgalmas programokat is szeretnétek.

 

1. Hunguest Hotel Erkel (Gyula)

Leírhatatlanul szép természeti környezetben, az ősfákkal körülölelt, romantikus Gyulai vár-tó közvetlen szomszédságában magasodik a Hunguest Hotel Erkel pazar épülete, mely igazi felüdülést jelent majd, ha szeretnétek végre elengedni a hétköznapokban oly szorosan tartott gyeplőt. Bár igaz, hogy közvetlenül is könnyedén átjuthattok a Várfürdőbe, de a szálláshely emellett saját wellnessközponttal is rendelkezik. Így lesz lehetőségetek megmártózni a víz alatti fényekben játszó élménymedencében vagy forró levegőbe burkolózni a remek szaunák valamelyikében. További részletek>

Milyen látnivalók várnak titeket Gyulán?

Nem vitás, hogy a 24 kiállítótermet rejtő Gyulai vár az egyik legnépszerűbb látványossága a városnak, ám ha ide látogattok, akkor érdemes megtekinteni még a fantasztikus Gyulai Kolbász Múzeumot, valamint a Woodland Rendezvényközpont és Kalandparkot is.

Hunguest Hotel Erkel saját wellnessrészlegeHunguest Hotel Erkel saját wellnessrészlege

Gyulai várGyulai vár

 

2. Hotel Divinus***** (Debrecen)

Napkeltétől napnyugtáig gondoskodik a tökéletes testi-lelki feltöltődésetekről a sikkes Hotel Divinus*****, ahol a komfortos, ízléses és széles szoba kínálatának hála, valóban megtalálhatjátok az igényeitekhez leginkább passzoló lakrészt. A Nagyerdő kapujában elhelyezkedő szállodától ráadásul minden könnyedén, egy rövid sétával elérhető. Persze, az sem baj, ha nem akartok kimozdulni, ugyanis az 1000 négyzetméteres wellness birodalomban gyakorlatilag minden meglesz, amit csak kívánhattok: a 25 méteres medencétől kezdve az izzasztó szaunákig. A wellness bárban pedig mennyei turmixokat, koktélokat is készítenek nektek, ha megszomjaznátok. További részletek>>

Milyen látnivalók várnak titeket Debrecenben?

Járjátok be a város nevezetességeit - érintve a Debreceni Református Nagytemplomot, a Déri Múzeumot, a Botanikus Kertet. Majd hódoljatok az élményeknek is a Hármashegyi kilátónál, a Kerekerdő Élményparkban, az Agóra Tudományos Élményközpontban vagy az Aquaticum Debrecenben!

Hotel Divinus***** (Debrecen)Hotel Divinus***** (Debrecen)

Debreceni Református NagytemplomDebreceni Református Nagytemplom

 

 

3. Hunguest Hotel Forrás (Szeged)

Bújjatok el Szegeden, az Alföld szívében a hétköznapi gondok elől, a Tisza partján álló Hunguest Hotel Forrásban, ahová megérkezni és távozni is csak széles mosollyal lehet. Nem is csoda, hiszen az önfeledt szórakozást a Napfényfürdő Aquapolis Szeged fürdőkomplexuma garantálja, melybe közvetlenül a szállodából is átsétálhattok, így az aktív és passzív pihenés szerelmesei is garantáltan megtalálják majd a számításaikat. Vízi csúszdázzatok, élvezzétek a wellness kényeztetését és az éltető gyógyvíz áldásos hatásait, majd este a 196 klimatizált szoba valamelyikében hajthatjátok álomra a fejeteket! További részletek>>

Milyen látnivalók várnak titeket Szegeden?

Csodáljátok meg a 81 méter magas, szikár Szegedi Dóm tornyait, ücsörögjetek a hangulatos rakparton vagy nézelődjetek a pompás Szegedi Füvészkertben!

Hunguest Hotel Forrás (Szeged)Hunguest Hotel Forrás (Szeged)

Szeged egyik leghíresebb látnivalója, a Szegedi DómSzeged egyik leghíresebb látnivalója, a Szegedi Dóm

 

4. Hotel Szent István*** (Eger)

Csendre, nyugalomra vágytok a leginkább és egy olyan helyre, ahol zavartalanul relaxálhattok? Nem gond! Foglaljatok a Hotel Szent István***-ba, ahol mesebeli park vesz majd körül titeket! Nektek nincs más dolgotok, mint édes álmokat kergetni a kényelmes ágyakban, vagy akár egész nap a wellness oázisban pihenni. Jó idő esetén a kültéri úszómedence és napozó terasz is a rendelkezésetekre áll, ám ősszel és télen sem maradtok vízi örömök nélkül – ilyenkor a pezsgőfürdőben, úszó-, élmény- és masszázsmedencében frissülhettek fel. A hotel ugyanakkor rendelkezik saját kávézóval, étteremmel, valamint pubbal is! További részletek>>

Milyen látnivalók várnak titeket Egerben?

Barangoljátok be a történelemről suttogó Egri várat, keressétek meg, hol bújnak meg a legzamatosabb borok a Szépasszonyvölgyben, kávézgassatok a Dobó téren, majd csobbanjatok egyet az Egri Termál- és Strandfürdőben vagy a méltán híres Török Fürdőben!

Hotel Szent István wellnessrészlegeHotel Szent István wellnessrészlege

Kilátás a várból Eger belvárosáraKilátás a várból Eger belvárosára

 

5. Alföld Gyöngye Hotel***superior és Konferenciaközpont (Orosháza)

Karnyújtásnyira az Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Élmény- és Parkfürdőtől, egy 50 hektáros ősparkban fekszik az egyik legklasszabb családbarát szálloda, az Alföld Gyöngye Hotel***superior és Konferenciaközpont, ahol - a szülők legnagyobb örömére - a legkisebbeknek babaszobával, a nagyobb gyerekeknek játékkuckóval kedveskednek. Ráadásul unatkozni lehetetlen, hiszen hatalmas kártya, társasjáték és csocsó csatákat is vívhattok egymással, vagy kerékpárra pattanva fürkészhetitek ki a település titkait. Természetesen a családosok mellett a baráti kiruccanásra, romantikus percekre vagy épp üzleti útra érkezők is könnyedén megtalálják majd a számításaikat itt. További részletek>>


Milyen látnivalók várnak titeket Orosházán?

A Viharsarokba beékelődött, idilli szépségű OrosházaFőterén még egy andalgós bolyongásból is igazi élmény válik a hangulatos csobogóknak és a napnyugta utáni fényjátéknak köszönhetően. Mit ne hagyjatok még ki? Például az Orosházi Panoráma Kilátó megmászását!

Alföld Gyöngye Hotel***superiorAlföld Gyöngye Hotel***superior

Gyopáros-tóGyopáros-tó

 

 

6. Tisza Balneum Hotel**** (Tiszafüred)

A Tisza tó vadregényes vidékén terül el a Tisza Balneum Hotel**** épülete, ahol varázslatos természeti környezetben léphettek ki a rohanó hétköznapokból. Válasszatok a kétágyas szobák vagy a szuper lakosztályok közül és ébredjetek madárcsicsergésre az illatos párnák között, hogy a bőséges büféreggeli után további kényeztetésekben legyen részetek! Kísérletezzétek ki, hogy a többféle medencetípusból melyik illik hozzátok legjobban, majd a szauna kalandokat követően nyújtózzatok el a pihenőszigeten! Amennyiben szeretnétek egy kis romantikát is beleszőni a nyaralásba, nevezzetek be egy páros masszázsra! További részletek>>

Milyen látnivalók várnak titeket Tiszafüreden?

Kajakkal vagy csónakkal is felderíthetitek a Tisza tó kincseit, de semmiképp ne felejtsetek el betérni a Kiss Pál Múzeumba se, ahol egyedülálló népművészeti kincseket tekinthettek meg. Ha van időtök, akkor ajánlott közelebbről megnézni a Nyúzó Gáspár Fazekas Tájházat és a Hortobágyi Nemzeti Park Nyugati Fogadóját is.

Tisza Balneum Hotel**** (Tiszafüred)Tisza Balneum Hotel**** (Tiszafüred)

Naplemente a Tisza-tavonNaplemente a Tisza-tavon

 

7. Garden Hotel Wellness és Konferencia**** (Szolnok)

Otthonos kényelem, dekoratív megjelenés, jó felszereltség – mindezek igazak a Garden Hotel Wellness és Konferencia**** szobáira. Kapcsolódjatok ki a kiváló wellness részlegben, melyben a beltéri- és kültéri medencék, a szaunák, valamint a jakuzzi is a segítségetekre lesz! Tovább fokoznátok mindezt? Akkor kérjetek egy nem mindennapi bamboo masszázst is! Ahhoz pedig, hogy ízletes fogásokat egyetek, ki sem kell mozdulnotok, ugyanis a magyaros és a nemzetközi konyha remekei közül is szemezgethettek majd a kitűnő étteremben! További részletek>>

Milyen látnivalók várnak titeket Szolnokon?

Látogassatok el a Rozárium - Magyar rózsák kertjébe, a Tabáni Tájházba, a Szolnoki Galériába, a Damjanich János Múzeumba vagy a Bagolyvár Vadasparkba is! Ha még ennél is tovább menetelnétek, akkor a maradék energiát a Liget Termálstrand és Élményfürdő hullámai között vezethetitek le!  

Garden Hotel Wellness és Konferencia**** (Szolnok)Garden Hotel Wellness és Konferencia**** (Szolnok)

Rozárium - Magyar rózsák kertjeRozárium - Magyar rózsák kertje

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A szaunák és gőzfürdők világán kívül számos olyan egyedi wellness kezelésmód létezik, amik emlékezetessé teszik a fürdőkben, spákban töltött időt. Mutatjuk a 10 legérdekesebbet!
Ha kimozdulnátok valamerre hétvégén, de nem tudjátok, merre induljatok, segítünk. Hoztunk ugyanis 10 szuper kültéri program tippet, a városnézéstől, a kalandos útvesztőn át, az ország legmagasabb pontjának megmászásáig, de megnézhetitek azt az árkot is, amit a legenda szerint maga az ördög szántott.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.