DEndre étterem értékelései

Értékelései
26
216
2349
1391
0
8
13161

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Falusi kocsma, friss Kőbányai -

Sorompó Söröző Medgyesegyháza

2014. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 3.
Egyszerű falusi söröző egy sarokházban, helybeli törzsközönséggel. Az árak a helynek megfelelően alacsonyak, kívül Borsodi póló reklám, belül Aranyászok, és Kőbányai, amit Nagy Feró reklámoz, olyan meggyőző arccal, hogy az ember elhiszi, hogy tényleg jó a sör. Egyébként nem rossz.
Megosztom
2014. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyönyörű, erdős környezetben, a Kunsági Nemzeti Park közelében fekszik ez a komplexum, mely megannyi szabadidős foglalkozásra lehetőséget ad, a lovaglástól a sportig. Persze a lovaglást is lehet sportnak tekinteni, de számomra kiemelendő kategória. Az étterem a magyar main streamhez tartozik, kulináris kreativitás nem jellemző rájuk, szépen tálalnak és nagyjából átlagos szinten hozzák a magyar szabványokat.
Megosztom
2014. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. július 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szegedet is elérte a kézműves sörláz. A Maláta hangulatát az Élesztőével tudnám rokonítani, annyi különbséggel, hogy egyelőre beltér nincs, a hely egy udvarban működik, a zene sokkal jobb, mint az Élesztőben, s előbbinek nincs romkocsmás jellege. Nagy viszont a nyüzsgés, a pultban annyian dolgoznak, ahányan elférnek, mégis sorba kell állni, de végső soron ki bánja, ha jobbnál jobb söröket ihatunk.
Megosztom
Remek borszaküzlet és borozó -

Jeanette's Wine Budapest

2014. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. július 29.
Kifejezetten szeretem a borszaküzletekkel egybekötött borozókat. Ilyen kedvenc helyem, az aradi Tulipán, ilyen a Szegeden működő Palánk, ilyen volt a pazar Vinopolis, aminek működni kellett volna, nem értem, hogy tudott becsődölni. S ilyen persze a Jeanette’s Wine, mely a Bach csomóponthoz esik közel, valaha itt működött a Hilltop Neszmélynek egy szaküzlete.
Megosztom
Jó kis hamburgerező -

Burger House - Sashalom Budapest

2014. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2014. július 21.
Igényes hamburgerező, bővülő választékkal. A hamburger zsemléje hagyományos, a gyorsétterem-láncokat idéző habkönnyű, szezámos, egyébként finom, jó a szaftosságot adó mártás és nincs gond a hússal sem. A személyzet udvarias, aki csak kijön a konyhából, udvariasan köszön. Értékeljük, hogy bevettek a választékba kézműves söröket is, a fóti serfőzdétől.
Megosztom
Kiemelkedő remek hely -

Aszú Étterem Budapest

2014. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. július 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik vesszőparipám, hogy 13 Gault Millau pont, ami már egy sapkát jelent, akárcsak a 14 pont, már garanciát jelent a kiemelkedően jó étkezésre. A 13 pontos Aszú étteremben nagyon jó tapasztalatunk volt. Aznap már több helyen ettünk, így csak előételre és desszertre szorítkoztunk, az viszont remek volt. A beltér is hangulatos, esztétikus, úgy tűnt, nem sok minden változott a Dió korszak óta.
Megosztom
2014. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. július 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Takács Lajos neve garancia a minőségre. Eddig a Gold bisztróban, az Olimpiában és a LaciPecsenyében volt Hozzá szerencsém, soha nem okozott csalódást. Katarzist annál inkább. Most távolkeleti bisztrót nyitott, mely étteremnek gyors, gyorsétteremnek slow, összességében meg iszonyú jó.
Megosztom
Igen kellemes meglepetés -

Suelto Cafe & Grill Budapest

2014. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. július 18. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Igen jó kis hely a Madách téren. Rendeltünk libamáj brullée-t, hamburgert, amihez adtak salátát és steak krumplit, valamint csokimousse-t a ház felfogásában. Az ételek kiválóak voltak, akárcsak a limonádé, a hamburger a legjobbak közül való, s még szép is.
Megosztom
2014. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. július 18.
Igazi jó kocsma, terasszal, tágas beltérrel, népes közönséggel és a Rízmajer főzde saját söreivel. Ezek közül mindegyik üti a mércét, a búza meg a Cingulus fekete egyenesen kiemelkedő. Van zsíroskenyér 100 ftért, meg helyben készült hamburger és kenyérlángos. Aznap pár helyen már túl voltunk, egyikben épp hamburgert ettünk (a Sueltoban, visszatérek még rá) éhesek nem voltunk, de azért egy kolbászos kenyér lángos csak kikértünk.
Megosztom
Kellemes élmény - visszavágyunk -

Bodrogi Cafe & Restaurant Budapest

2014. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. július 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szépen berendezett, egyszerre elegáns és otthonos vendéglő. A kiszolgálás kedves, egyes ételek kissé túlárazottnak tűnnek, mások viszont nagyon is baráti díjszabásúnak. Ha az ember nézi az étlap jobb oldalát is, akkor igen jó ár érték arányban ehet. A déli menü árfekvése nagyon baráti.
Megosztom
235 oldalon / 2349 találat


TérképX