DEndre étterem értékelései

Értékelései
21
202
2213
1342
0
9
12309

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Sörínyencek tanyája -

Élesztőház Budapest

2013. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. november 12.
Az Élesztő egy igen népszerű romkocsma, mely a kézműves sörök népszerűsítését tartja első számú céljának. A tömeg hétvégén hatalmas, asztalhoz nehéz jutni, még akkor is, ha az ember előre foglal, a pincérek leterheltek. A sörválaszték lenyűgöző, vannak sörkorcsolyák is. Külön ajánlom minden kezdőnek, hogy ha meglátja az IPA betűkombinációt, akkor ne késlekedjen, rendeljen az illető sörből.
Megosztom
2013. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. november 4.
Jó hangulatú hely nem túl kedves kiszolgálással. Ettünk egy Margetira pizzát, egy mediterrán hallevest, tiramisut, panna cottát, cannolot, créme brullée-t, annál is inkább, hogy már egy étkezés után volt a csapat. A pizzánál élvezhető volt, de ettem már meggyőzőbbet, bazsalikom az étlap ígérete dacára sem volt rajta, a paradicsommártásból nem áradt a paradicsom üdesége, ahogy a paradicsomos hallevesből sem, amit viszont kellően gazdag volt tengeri herkentyűkben.
Megosztom
A műfaj kiemelkedő egysége -

Hamburger Bár Gyula

2013. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. november 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Talán nem veszik sértésnek a Hamburger bár tulajdonosai, ha azt mondom, hogy sajtburgerük olyan volt, mint a McDonald’sban kapható tökéletesített változata. Az ízharmónia minden esetre ugyanarra az elképzelésre épül, az arányok, a buci levegőssége, a savanyú uborkaszeletek, s a kézműves hamburgerek körében vékonynak számító húspogácsa.
Megosztom
Remek Pho-tanya -

Hai Nam Pho Bistro Budapest

2013. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. november 1. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Lehet, hogy unalmas, de ismét a DG Street food kiadványára kell hivatkoznom, ugyanis, ezt a tippet is onnan kaptam, az új slágerétel, a PHO legjobb budapesti helyeinek toplistájából. S ezeket a listákat nagyon komolyan veszem, ritkán csalódtam. Módszeresen felkeresek minden javasolt helyet. (Azért itt a helye egy botrányos csalódás jelzésének is, a Szegeden működő Aradi büfé hamburgere botrányos volt.
Megosztom
Street food korrekt szinten -

Goodbar Budapest

2013. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. október 31. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem véletlenül méltatom gyakran a Dining Guide Street food kiadványát: sok jó tippet kaptam, amiből a leginkább élményszerű haszon számomra, az, hogy bizony van Magyarországon hamburgerkutúra, amit lehet utálni, elvi okokból, mi tagadás általános jelleggel az amerikai kultúrimporttal szemben magam is fenntartásokkal viseltetek, de ha az ember kicsit megengedőbb – s a gasztronómiában miért ne legyen az – akkor nem utasít el élből valamit csak azért, mert a másé, feltéve persze, hogy gasztronómiailag rendben van.
Megosztom
Olcsó, hangulatos, szép hely -

Pasta al Lago Budapest

2013. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. október 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szeretni való, önkiszolgáló rendszerben működő egyszerű, de ízléses belterű, páratlan teraszú olasz étterem a Városligeti tónál. Amint neve is mutatja. A kiszolgálás nagyon kedves, kommunikatív, az ételek egyszerűek és frissek. Pizzák, pastak, némi desszert. A tésztákat maguk gyúrják.
Megosztom
2013. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. október 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az igazság az, hogy volt egy igen negatív tapasztalatom itt, úgy fél éve betértem s asztalt szerettem volna foglalni estére. Egy mogorva úr elkérte a telefonszámomat azzal, hogy majd jelzik, ha kerül asztal, holott, lett volna, ez látszott a füzeten. Szerintem a hajtókám jelvénye nem tetszett a pincérnek. Persze nem telefonáltak egyáltalán.
Megosztom
Példaértékű kezdeményezés -

Halkakas Halbisztró Budapest

2013. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. október 27. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ritka kellemes élményem volt tegnap a Halkakas. Ők csak magyar halból készítenek friss bisztróételeket, többféle halpástétomot, ropogóst, steakat, gyrost, hamburgert, s egyebeket. Inni csupa kézműves cucc, szörpök, köleses sör, borok. A kiszolgálás lenyűgözően kedves. A környezet street foodos, ötletes, minden friss és hamar elkészül.
Megosztom
Pazar hely. -

Borkonyha Budapest

2012. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. október 22. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Borkonyha a Gault Millau sapkás léttermeink egyike. Márpedig ezekre érdemes odafigyelni, nincsenek sokan. A Borkonyha ebből a mezőnyből is kiemelkedik. Sárközy Ákos séf a legjobbak egyike, érdemes a nevét megjegyezni, fiatal, sokat fogunk még hallani róla. Az étlap persze nem regényhosszúságú, ami pedig van, az friss, megkomponált, izgalmas, a Borkonyhában enni gasztronómia kaland.
Megosztom
Csillagos minőség -

Onyx Étterem Budapest

2012. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. október 22. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Onyx egy legenda. Áraikat rendesen felvitték, ami érthető, hiszen a michelin csillagos helyek nemzetközi szinten olyan minőséget képviselnek, amit meg köll fizetni. S ebben a mezőnyben az Onyx nem kiugróan drága, sőt. Eddig egyszer ettem egy hosszabb ételsort egyébként meg több ízben is menüt. Az Onyxban nagyon jól főznek, játszanak a textúrákkal, az ízekkel, a legjobb alapanyagokkal dolgoznak.
Megosztom
222 oldalon / 2213 találat


TérképX