ZigZag étterem értékelései

Értékelései
143
234
3752
2698
290
11
64910

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

Ide Almásy gróf is szívesen beülne -

Kastély Kávézó Gyula

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. október 18.
A közelmúltban igen színvonalasan felújított Almásy-kastély oldalszárnyában alakították ki a kávézót, szép terasszal, a mosdók is itt vannak a közelben a folyosón. Szépen illeszkedik a vendéglátó egység is a kastély épültébe, nem lett túl modern, de egyáltalán nem régimódi. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt.
Megosztom
Megnéztük Gyula legjobb éttermét -

Várkonyi Bistro & Bar Gyula

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. október 11.
Nem gasztro-túrán jártunk Gyulán, hanem családi nyaraláson, de úgy gondoltam, ha már itt vagyunk, ne hagyjuk ki Gyula legjobbnak mondott éttermét. Némi kétely azért volt bennem, mert a gyerekek nem sokra értékelik a fine dining éttermeket és a kifinomult recepteket, de a finom ételeket ők is szeretik.
Megosztom
Gyula édes ékköve -

Százéves Cukrászda Gyula

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. október 11.
Itt az oldalon erről a cukrászdáról található az egyik legtöbb értékelés és rengeteg fotó is. Ami nem is meglepő, mert Gyula egyik ikonikus, országos szintű helye ez a műintézmény. Szerintem aki Gyulán jár, az valósínűleg nem hagyja ki, nem is érdemes! Mi is ellátogattunk ide a gyerekekkel, bár én már jártam itt egyszer korábban, amikor a kollégáimmal munkaügyben volt dolgunk a városban.
Megosztom
Édességes ízorgia -

Kézműves Cukrászda Gyula

2014. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. május 5. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyulát megjárt ismerősöm azt mondta, ha ott járunk, ki ne hagyjuk a világért se a Kézműves cukrászdát. Őszintén szólva eszünkbe sem jutott kihagyni. . . A város sétáló utcájában található a barátságos megjelenésű, egyszerűségében elegáns cukrászda. Mint megtudtuk, a Százéves cukrászdával közös a tulajdonosa és a cukrászat is, de ott korabeli kosztümös kiszolgálás van, viszont azt sajnos nem találtuk nyitva.
Megosztom
Gyula város nevezetessége: a hamburgeres -

Hamburger Bár Gyula

2014. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. május 5. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Amikor megkérdeztem gyulai ismerőseinket, szerintük hová menjünk enni, egyöntetűen a Hamburger Bárt javasolták. A korábban Gyulán járó barátom pedig egyenesen úgy fogalmazott - ami természetesen kissé túlzás -, hogy a hamburgeres a város büszkesége. A város központjában, a szökőkúttal szemben található az étkezde, amely valójában 2 kiszolgáló hellyel rendelkezik.
Megosztom


TérképX