ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
223
3494
2573
265
10
60360

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag mátrafüredi értékelései

2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 4.
Az önkiszolgáló étterem elvileg a Sástón lévő kempinghez tartozik, azonban fura módon úgy alakították ki, hogy bentről, a kemping területéről nem lehetett megközelíteni, hanem ki kellett menni a főkapun, és kívülről, a sétány felől lehetett bemenni. A rendelésfelvétel és fizetés a kis állópultnál történik, bent egy idősebb és egy fiatalabb hölgy kezelte a kasszát, kb.
Megosztom
Befüstölt a marketing -

4 Évszak Palóc Bistorant Mátrafüred

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 28.
Erős marketinges támogatással megnyitott bisztró-étterem Mátrafüred központjában. Az épületen belül turisztikai központ is van. Elég élesen elüt a környékbeli többi, már évek-évtizedek óta itt működő éttermektől, már csak a külső jegyek alapján is, hiszen a Négy Évszak modern, fiatalos, trendi a berendezése, van és működik a légkondi, igényes az étlap, a pincérek ruházatuk és viselkedések alapján egyértelműen beazonosíthatóak.
Megosztom
Családias vendéglő a Mátrában -

Tornyos Étterem Mátrafüred

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Tornyos évek óta hozzátartozik Mátrafüred "városképéhez", a főút mellett jobbra található, árnyat adó magas fenyőkkel övezve, kis - talán 4-5 férőhelyes parkolóval az épület mögött. A többi számos étterem, vendéglő az út másik oldalán található. Kissé retró hangulata a 80-as éveket idézi, gazdag faborítás, lambéria mindenütt, masszív faragott fa asztalok és székek.
Megosztom
Reggelire vagy ebédre -

Feketerigó Étterem Mátrafüred

2017. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 24. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tavaly nyáron reggelizni álltunk meg itt, idén ebédre is kipróbáltuk. Több ismerősünk véleménye szerint a legjobb mátrafüredi étterem, ezért esett rá a választás. A többi, főút melletti étteremhez és büféhez képest egy kicsit beljebb található, emiatt nyugisabb, csendesebb és a környezet is kellemesebb a fenyők alatt, és sok, részben árnyékos parkolóhely van előttük.
Megosztom
Vasárnapi ebéd sok baráttal -

Benevár Étterem Mátrafüred

2015. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hazafelé indultunk mátrai hosszú hétvégénkről, amikor nagyobb baráti társasággal (3 autó) megálltunk Mátrafüreden ebédelni, mielőtt ismét a főváros felé vesszük az irányt. A szomszédos Grill Land nem igazán nyerte el a tetszésünket, így a Benevárnál próbálkoztunk.
Megosztom
A verseny majd eldönti -

Grill Land Mátrafüred

2015. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 15. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A parádi úton Sástóról Gyöngyös felé haladva Mátrafüred központjában parkoltunk le viszonylag nagyobb társasággal (3 autóval), hogy megálljunk valahol enni egy jót. Itt gyakorlatilag egymás mellett sorakoznak az étkezdék, büfék, bisztrók, éttermek, még parkoló helyet sem volt egyszerű találni, szombat-vasárnap kirajzanak a városi népek friss levegőt szívni erre a csodálatos környékre.
Megosztom
Kilátással a Sástóra -

Csónakház Büfé Mátrafüred

2015. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 15. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mátrafüreden, a Sástó partján, a kilátó felé vezető erdei út kezdetén áll ez a kis faház büfe. Előtte több asztalnál lehet ücsörögni a napernyők alatt, s nézelődni a békés vidéken, csodálni a Sástó remek panorámáját, s leginkább csak ellenni, nem csinálni semmit. Innen pár méterre lehet bérelni a csónakokat a tavon, nyilván innen adódik a névadás.
Megosztom


TérképX