ZigZag étterem értékelései

Értékelései
98
102
1876
1401
114
9
32594

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag mátrafüredi értékelései

Reggelire vagy ebédre -

Feketerigó Étterem Mátrafüred

2017. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 24.
Tavaly nyáron reggelizni álltunk meg itt, idén ebédre is kipróbáltuk. Több ismerősünk véleménye szerint a legjobb mátrafüredi étterem, ezért esett rá a választás. A többi, főút melletti étteremhez és büféhez képest egy kicsit beljebb található, emiatt nyugisabb, csendesebb és a környezet is kellemesebb a fenyők alatt, és sok, részben árnyékos parkolóhely van előttük.
Megosztom
Reggeli, ebéd, vacsora Sástón -

Sástó Étterem Mátrafüred

2015. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. május 14. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Több alkalommal jártunk már barátainkkal Mátrafüreden, s ezen alkalmakkor szinte kötelező program a Sástó Étterem felkeresése is. Minden napszakban ettünk már itt, s több év tapasztalata alapján összességében pozitív vélemény alakult ki az étteremről. Az elhelyezkedése nagyon szerencsés, a kemping bejáratával szemben, közel a buszmegállóhoz, az autós parkolóhoz és a tóparthoz is.
Megosztom
Vasárnapi ebéd sok baráttal -

Benevár Étterem Mátrafüred

2015. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hazafelé indultunk mátrai hosszú hétvégénkről, amikor nagyobb baráti társasággal (3 autó) megálltunk Mátrafüreden ebédelni, mielőtt ismét a főváros felé vesszük az irányt. A szomszédos Grill Land nem igazán nyerte el a tetszésünket, így a Benevárnál próbálkoztunk.
Megosztom
A verseny majd eldönti -

Grill Land Mátrafüred

2015. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A parádi úton Sástóról Gyöngyös felé haladva Mátrafüred központjában parkoltunk le viszonylag nagyobb társasággal (3 autóval), hogy megálljunk valahol enni egy jót. Itt gyakorlatilag egymás mellett sorakoznak az étkezdék, büfék, bisztrók, éttermek, még parkoló helyet sem volt egyszerű találni, szombat-vasárnap kirajzanak a városi népek friss levegőt szívni erre a csodálatos környékre.
Megosztom
Kilátással a Sástóra -

Csónakház Büfé Mátrafüred

2015. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mátrafüreden, a Sástó partján, a kilátó felé vezető erdei út kezdetén áll ez a kis faház büfe. Előtte több asztalnál lehet ücsörögni a napernyők alatt, s nézelődni a békés vidéken, csodálni a Sástó remek panorámáját, s leginkább csak ellenni, nem csinálni semmit. Innen pár méterre lehet bérelni a csónakokat a tavon, nyilván innen adódik a névadás.
Megosztom


TérképX