ZigZag étterem értékelései

Értékelései
98
97
1854
1392
110
9
32266

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag soproni értékelései

Felhőszakadás sütivel -

Harrer Cukrászda Sopron

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hatalmas felhőszakadás közepette futottunk be a Harrer belvárosi cukrászdájába, amely a Várkerület egyik belső udvarában található. 2 hölgy szolgálta ki a vendégeket, akik érkezésünkkor a kapuban várták a vendégeket. Szabadkozva mondták, olyan sokan jártak ma náluk, hogy a süteményes pultjukat teljesen lefosztották.
Megosztom
2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 28.
A Harrer Sopronban szinte fogalommá vált már. Mi először a Belvárosban lévő cukrászdájukban jártunk, de másnap felkerestük a Csokoládéműhelyt is, ahol a finomságok készülnek. Minden nap tartanak bemutatókat, ahol a csoki készítés tudományát elleshetik az érdeklődők, és természetesen a kóstoló sem marad el, erről ugyan mi lecsúsztunk (délelőtt 10 órakor kezdődött), de nem bántuk, mert a cukrászdában vigasztalódhattunk.
Megosztom
Igényes, színvonalas, minőségi -

Erhardt Étterem & Borpince Sopron

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 26.
A Belvárost körbevevő Várkerület északi "kapujánál" található kerthelyiséges étterem. A belső részben több kisebb-nagyobb terem, az udvaron napfénytetővel és fákkal árnyékolt terasz. Az asztalok szépen feldíszítve várják a vendégeket. Érdemes előre foglalni, mivel népszerű étterem, esküvők, családi események közkedvelt helye.
Megosztom
Színvonalas szállodai étterem -

Hotel Fagus étterme Sopron

2014. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. szeptember 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szállóvendégként reggelit és vacsorát fogyasztottunk az étteremben. Igazából elfogult vagyok, mert az első esténken "kilóra megvettek" a tatárbifsztekkel, ami az egyik kedvenc ételem, és nagyon profi volt. A vacsora menü úgy állt össze, hogy mindig volt 2 féle leves, az egyik általában valami krémleves vagy zöldséges, a másik húsos. Pl.
Megosztom


TérképX