ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
220
3484
2536
264
10
59729

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag nagymarosi értékelései

Fagyizó a főút mellett -

Re-Mi Fagyizó Nagymaros

2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családi házban kialakított egyszerű kis fagyizó a Váci út (főút) és a Magyar utca kereszteződésében. Innen lehet lekanyarodni a visegrádi komp felé. A fagyizó elé a járdaszélre 3 kerek asztalka is ki van telepítve, ahol le lehet ülni, benti rész nincs. A pultból, az utcáról lehet rendelni. Csak nyári időszakban, szezonban tartanak nyitva, kb.
Megosztom
Sör és sült kolbász -

Ászok Sarok Nagymaros

2019. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vízparti büfé a Nagymarosról Visegrádra átmenő kompnál. Elsősorban egy söröző, ahogy a név és a csúnya-zöld szín is mutatja, Soproni Ászok a márkasörük, de szezonban Duna-parti lacikonyhaként működik. Hekk, sült keszeg, hurka, kolbász kapható. Mellé savanyúság, almapaprika, kovászos uborka, jó nagy adag nagyüzemi bolti mustár rányomva a papírra, mirelit sült krumpli.
Megosztom
2018. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. július 30.
Különleges, elvarázsolt hangulatú cukrászda, zegzugos kerthelyiséggel a Duna-kanyarban, a domboldalon egy emelkedő utcában. Az első épületrészben cukrászda és fagyizó működik, akár elvitelre, akár helyben fogyasztásra, a benti árkádos részben étterem is van. Itt lakó barátoktól úgy hallottuk, ha sok a vendég - pl.
Megosztom
2019. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. július 28.
Céges csapatépítésen jártunk itt. Mivel valamilyen okból kifolyólag kávét a kalandpark büféjében nem kaphattunk, nem volt kávéfőző, vagy nem működött, ezért a szintén a közelben lévő turistaház éttermét kerestük fel. A kávén kívül fogyasztottunk volna mást is, de a felhozatal meglehetősen szerény volt.
Megosztom
Kompjegyen kívül inkább semmit -

Rév Büfé Nagymaros

2017. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 18.
A nagymarosi Rév Büfé fő funkciója a jegyárusítás a kompra, ezt korrekten be is tölti. Valami miatt úgy gondolták, jó ötlet lehet egyfajta árukapcsolásként büfét is kialakítani. Az ötlet valóban jó, de jelentem, a megvalósítás nem igazán járt sikerrel. Az alkalmazott hölgynek csak nyűg ez az egész, szívesebben ülne már kinn társával (kolléga vagy ráérő ismerős?
Megosztom
Egy villa a Dunakanyarban -

Sigil Galéria & Kávézó Nagymaros

2017. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 18.
A Sigil nemcsak kávézó, hanem galériaként is funkcionál, bár ottjártamkor nem tartottak aktuálisan kiállítást. Egy szép régi villaépületről van szó, belső udvar, favázas terasz, nagyon kellemes, hangulatos környezetben. A nagymarosi rév közelében található, innen lehet átkompolni Visegrád felé. A belső részben tipikus sötétbarna kávéházi asztalok, valamint a sarokban egy kényelmes, párnázott kanapé.
Megosztom


TérképX