ZigZag étterem értékelései

Értékelései
134
211
3199
2349
250
10
56606

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag nagymarosi értékelései

2018. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. július 30.
Különleges, elvarázsolt hangulatú cukrászda, zegzugos kerthelyiséggel a Duna-kanyarban, a domboldalon egy emelkedő utcában. Az első épületrészben cukrászda és fagyizó működik, akár elvitelre, akár helyben fogyasztásra, a benti árkádos részben étterem is van. Itt lakó barátoktól úgy hallottuk, ha sok a vendég - pl.
Megosztom
2019. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. július 28.
Céges csapatépítésen jártunk itt. Mivel valamilyen okból kifolyólag kávét a kalandpark büféjében nem kaphattunk, nem volt kávéfőző, vagy nem működött, ezért a szintén a közelben lévő turistaház éttermét kerestük fel. A kávén kívül fogyasztottunk volna mást is, de a felhozatal meglehetősen szerény volt.
Megosztom
Kompjegyen kívül inkább semmit -

Rév Büfé Nagymaros

2017. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 18.
A nagymarosi Rév Büfé fő funkciója a jegyárusítás a kompra, ezt korrekten be is tölti. Valami miatt úgy gondolták, jó ötlet lehet egyfajta árukapcsolásként büfét is kialakítani. Az ötlet valóban jó, de jelentem, a megvalósítás nem igazán járt sikerrel. Az alkalmazott hölgynek csak nyűg ez az egész, szívesebben ülne már kinn társával (kolléga vagy ráérő ismerős?
Megosztom
Egy villa a Dunakanyarban -

Sigil Galéria & Kávézó Nagymaros

2017. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. január 18.
A Sigil nemcsak kávézó, hanem galériaként is funkcionál, bár ottjártamkor nem tartottak aktuálisan kiállítást. Egy szép régi villaépületről van szó, belső udvar, favázas terasz, nagyon kellemes, hangulatos környezetben. A nagymarosi rév közelében található, innen lehet átkompolni Visegrád felé. A belső részben tipikus sötétbarna kávéházi asztalok, valamint a sarokban egy kényelmes, párnázott kanapé.
Megosztom


TérképX