ZigZag étterem értékelései

Értékelései
136
223
3494
2573
265
10
60360

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ZigZag értékeléseit!

Olvasd el ZigZag étterem értékeléseit!

ZigZag sümegi értékelései

Pizza betyárosan -

Gasztró Betyár Sümeg

2019. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. november 2.
A Gasztró Betyár készíti a környék legnépszerűbb pizzáját. Sümegre és a környező településekre is szállítanak ki, a városon belül ingyenesen. Hagyományos kerek pizzából 28 ízben 2 féle méretet készítenek, a normál 32 cm-es, a családi 45 cm-es átmérőjű. Árban is kedvező, a minőség is megfelelő, a 32 cm-es 1200-1500 Ft, a családi 2300-3400 Ft között.
Megosztom
A szabadságharc emlékezete -

Várcsárda Sümeg

2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. május 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az impozáns sümegi vár és várhegy lábánál található magyaros hangulatú csárda, a Kapitány Hotel mögött, tágas saját parkolóval (amelyet szezonban külön lekerítenek az étterem vendégeinek és parkolóőr is van). Úgy hallottam, ugyanahhoz a tulajdonosi körhöz tartozik a Csárda is, mint a Hotel és a Vár. Tágas porta, sok asztal kint és bent is.
Megosztom
Retró érzések -

Kisfaludy Étterem Sümeg

2015. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. november 11.
Sümeg belvárosa hétvégén csendes, szinte kihalt. A macskaköves főutca középtáján található a Kisfaludy Vendéglő az egyedüli, ami még nyitva tart, körülötte az üzletek már szombat délben bezárnak. Egy régi klasszicista épület ad helyet az étteremnek, és a sarokról a presszónak, de belülről közvetlen átjárás nyílik a 2 terem között.
Megosztom
Barátságos cukrászda, barátságos árak -

Huber Cukrászda Sümeg

2015. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. november 11. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A sümegi buszpályaudvar mögött található a Huber Cukrászda, amely családi vállalkozásként üzemel. A kisváros 2 szóba jöhető cukrászdája közül kétségtelenül ebben voltak lényegesen finomabbak a sütik, szerintem a választék is jobb, és az árfekvése is sokkal kedvezőbb. Saját készítésű cukrászsüteményeket és - a nyári időszakban - főzött fagylaltot készítenek a cukrászdával egy épületben lévő cukrászműhelyben.
Megosztom
Középkori hangulat modern köntösben -

Szt. László Lovagterem Étterem Sümeg

2014. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. január 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A sümegi Kapitány Wellness szállodához több étkezési lehetőség is kapcsolódik. A szállóvendégek részére a félpanziós ellátás: reggeli és vacsora a Múzeum Étteremben történik, továbbá ugyancsak a szállodán belül található a Szent László Lovagterem, amelyet külön rendezvények alkalmával lehet igénybe venni. A szállodán kívül egy régi paraszti stílusú udvarházban van a Várcsárda, a 4.
Megosztom


TérképX