Bronz 5
értékelés
Ezüst 15
értékelés
Arany 60
értékelés
Rubin 125
értékelés
Smaragd 250
értékelés
Gyémánt 500
értékelés
Gasztrokirály 17 településen
Országjáró 270 városban
járt már
Felfedező 3838 helyen első értékelő
Népszerű író 2496 hasznos szavazat
Aktív tag 12 évnyi aktív tagság
Kitartó fotózó 109583 feltöltött kép
Átlagos
2015. augusztus 17.gyerekekkel járt itt 35 Mostanában megint kitört a hamburger-láz, kicsit mint a rendszerváltozáskor a McDonald's Magyarországra (és a többi ex-KGST országba is) jövetele idején. Az új éttermek próbálják valamivel megkülönböztetni, egyedivé tenni magukat, leginkább azzal a szlogennel, hogy ők "mások", meg itt kézműves hamburger van, de igazából elég vegyes a kínálat és a színvonal is.
A Duna Plazában a játszóházban jártunk a gyerekekkel, utána ültünk be enni ezt-azt. A Burger House egy 2011-ben alapított francise-hálózat, amelynek jelenleg 6 egysége van, a bevásárló központok közül a kisebb forgalmű Lurdy-házban és a Duna Plazaban. Azt mondják magukról, hogy a piacvezetők között vannak, bár ezt az állítást nem igazán tudtam értelmezni, s megerősíteni főleg nem, mert én még korábban nem sokat hallottam a létezésükről. A burgereket saját fűszerezésű hússal (leginkább marha, de van disznó és csirkehúsból készült is), házi zsemlével készítik, alapesetben zöldsaláta, paradicsom és sült hagyma van bennük. Specialitásuk az "1 kg feletti burgerek"-nek nevezett csoport, ahol 40 dkg-os marhahúst tesznek a szendvicsekbe. Minden szendvicset lehet kérni normál és XL méretben. Vettünk egy Chickey Burgert: ciabatta zsemlében csirkemell, fetasajt, edami sajt, paradicsom, ruccola és valamilyen mustáros szósz; Big Bacon-t, amiben a dupla marhahús mellett cheddar sajt és sült szalonna (bacon) volt. A House saláta elég semmitmondó volt, nagyrészt jégsaláta, 1-2 koktélparadicsommal, uborkával és reszelt sajttal. Szerintem erősen túl vannak árazva a termékek, a normál méretű hambik is 1500 Ft körül indulnak, a XL-ek inkább 2000 Ft környékén, a krumpli és a káposztasaláta még +500Ft és ebben még nincsenek italok. Ennyi pénzért a belvárosban számos jó helyen komplett ebédmenüt lehet enni. 1 db teljesen átlagos gesztenyés palacsinta 550 Ft-ba kerül. Az étlapon láttam, hogy újabban pizzát is lehet kapni, pedig a cégbemutatóban pont azzal érveltek, hogy a sok pizzeria mellett/helyett ők egyediségképp fordultak a hamburgerek irányába. Ami még nem tetszett, vagy legalábbis furcsa volt, hogy az asztalok egy kötéllel vannak lekerítve (nehogy valaki csak úgy beüljön? ? )
Teljesen átlagos, szinte közhelyes hely, ami különlgesnek szeretne látszani.
3Ételek / Italok
3Kiszolgálás
3Hangulat
3Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló
2015. augusztus 16., kollégákkal járt itt 55 Azt nem tudom, hogy melyik Kecskemét legjobb étterme, mivel nem itt élek, s csak pár napot volt szerencsém a városban eltölteni, de az én képzeletbeli dobogóm legfelső fokára egyértelműen az Olivola került. Ez a vérbeli olasz étterem Kecskemét "gasztro-utcáján" található. A teraszon ízléses kaspókban sok zöld növény és fehér abrosszal megterített asztalok hívogatnak.
Valójában 2 egységről beszélünk egymás mellett, egyrészt az elsőként megnyitott étterem, a Locale Italiano, másrészt a közvetlenül mellette működő Gelateria, azaz a fagylaltozó. Először a fagyizót teszteltük. Kanállal kenik a fagyit, és sokkal nagyobb adagokat osztanak, mint a legtöbb helyen (kb. 7-8 dkg, de nem méricskélik, csak adagolják bátran). Egy adag 280 Ft, amit tölcsérbe vagy sétálótálkába is lehet kérni. Még este, sötétedés után is sorban állás és nagy nyüzsgés volt, amint megízleltük a fagyikat, nem volt kérdéses, hogy miért. Az én személyes kedvencem a pisztácia, így egyértelmű volt az első választás. Tökéletes! Nem édes, nem cukros, nem mesterségesen megszínezett, és pisztácia darabkák roppannak az ember foga alatt. Nemcsak Kecskeméten, de országos szinten is az egyik legüdítőbb fagylalt élményt kaptam az Olivolában. A fagyikat eredeti olasz recepekt alapján olasz minőségi alapanyagokból olasz cukrász készíti el valamilyen speciális fagyigéppel. A gyümölcsös fagyik laktózmentesek, és a legtöbb íz glutén- és tojásmentes. A következő 2 napon kóstoltunk csokis kekszet, a "Kiss" névre hallgató mogyorós tejcsokit, Crem Caramelt, Straciatellát és őszibarackot is. Egyik jobb, mint a másik. Ez utóbbi sorbet szerű szintén nagyon bejött nálam, egyáltalán nem tejes vagy tejszínes, és sok gyümölcsdarabkát tartalmazott. Az étterem kínálata: sok a tengeri alapanyag, kagyló, vörös tonhal, garnéla, s természetesen az elmaradhatatlan tészták és pizzák is szerepelnek az étlapon, de kiemelhetőek az igényes marhahúsból készült ételek is (bélszín, hátszín, steak). Egy klasszikus 4 sajtos pizzát választottam, ami ricotta, füstölt ? , gorgonzola és mozzarella sajtokból tevődött össze. Tényleg olyan érzése lesz az embernek, mintha nem is itthon, hanem egy tengerparti olasz kisvárosban járna. A tulajdonos és a séf is olasz, így talán érthető. Az egyetlen negatívum, az árfekvés, elég húzósak az árak, még a saláták és a pizzák is 2000 Ft felettiek, a főételek pedig jellemzően 4-5000 Ft-os árkategóriában mozognak (+köret). Ennek ellenére minden este (hétköznap) szinte teltház volt.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Átlagos
2015. augusztus 16., kollégákkal járt itt 35 Munkaügyben jártunk Kecskeméten, s az estéket a város felfedezésével töltöttük, melynek során néhány vendéglátó-egységet is felkerestünk a munkatársakkal. A belvárostól pár utcával kijjebb egy csendes utcában nézegettük a tipikus mezővárosi házakat, amikor a Fáklyás Pince narancs-rózsaszín kapujához értünk.
Úgy gondoltuk, itt megállunk egy italra. Belépve egy tágas udvarra érkeztünk, ahol a kinti teraszon a stílusok kavalkádjával találkoztunk szembe. A szemben lévő falon vízeséses őserdős falfestmény, sok zöld terület, jobb oldalon pedig napernyős terasz található, ahol régi képcsöves tévé, régi konyhai eszközök, s mindenféle lim-lom van kiállítva. Csak egy asztalnál ültek, beszélgettek, a személyzetet nem láttuk. Kicsit tébláboltunk, köszöntünk, majd kiderült, hogy az asztaltársaság egyik tagja a pincér. Hellyel kínáltak, majd egy tabletet hozott oda asztalunkhoz a fiatalember, s elmagyarázta, hogy náluk így történik a rendelés. A tableten megtekinthetjük a kínálatot, majd kiválaszthatjuk, mit szeretnénk (papír alapú ét-és itallapot már nem is használnak). Igazából semmi extrára nem vágytunk, csak 1-1 fröccsre gondoltunk, mert már eléggé ki voltunk tikkadva a nagy hőségtől. A pincér a Frittmann borokat ajánlotta elsőként, de őszintén szólva a kunsági (homoki) boroktól annyira nem vagyunk elájulva, így valami mást szerettünk volna. Én egy Konyári rosé fröccsöt kértem, a kollégák is rosé-t kértek (Frittmann kékfrankos), illetve villányi vörösbort. A borlapon szereplő legtöbb bort üveggel és deciben kimérve is lehetett kérni. A fröccshöz a bor mellett a szódát is ki kellett választani a tabletről, minden tételnél megadva a pontos mennyiséget dl-ben. Ez így egy kissé hosszadalmasnak tűnt, főleg nagyobb társaságnál, de ezt a pincér megcsinálta helyettünk. A tabletet ott hagyta az asztalunkon és a későbbiekben bármikor vissza lehetett nézni a korábbi rendeléseket és azok állapotát. A borok decije 350-400 Ft között alakult. A mosdó lenn van a pincében, ide lenézve láttam a boltíves pincehelyiséget is, ami a "valódi" fáklyás pince, elég sok asztallal, de valószínűleg ezt csak rendezvényeken vagy hidegebb időben nyitják ki. (le volt kapcsolva a villany). Kellemes, jó hely lehetne, de a kiszolgáláson még lenne mit javítani. Természetesen van melegétel is, bár mi nem ettünk, főleg magyaros ételek, a hely specialitása a csülök (az étlap szerint), de vannak grillezett mediterrán és vegetáriánus fogások is.
4Ételek / Italok
3Kiszolgálás
3Hangulat
4Ár / érték arány
3Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Jó
2015. augusztus 16., kollégákkal járt itt 45 A Borkamra a Bagatell étterem mellett található, szemben a Katona József Színházzal, pár lépésre Kecskemét főterétől (a sok templomtól). Van egy klassz kiülős teraszuk, szerencsére elég nyugalmas a környék, nincs túl nagy autósforgalom, este meg főleg nincs. Bevallom, borok terén nem vagyok valami nagy szakértő, sőt!
, így a magam részéről nem a borok, hanem a hangulat miatt mentem, leültünk munka után a kollégákkal kicsit elbeszélgetni. Az itallap nem túl hosszú, viszont ahogy a profinak tűnő felszolgáló elmondta, a magyar borokra fókuszálnak és arra törekszenek, hogy ne a felkapott "tömeg-pincészetek" kínálatát, hanem kisebb, kevésbé ismert, de nagyon jó minőségű borokat előállító borászatoktól vásároljanak. Borokon kívül kávéféleségek és kézműves sörök (szintén hazaiak) is kaphatóak. Ételeket nem tudom, nem ettünk. Árban középkategóriás.
4Ételek / Italok
4Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló
2015. augusztus 16., kollégákkal járt itt 55 Amikor kecskeméti kollégáinkat megkérdeztük, melyik éttermet ajánlanák, a Bagatell volt egyértelműen a favorit, így legelső ebédünket itt fogyasztottuk el. Arra is figyelmeztettek bennünket, hogy fél 1 körül érdemes menni, előtte tumultus van, később viszont megesik, hogy a menü már elfogy, mert igen népszerű a hely.
Jó az elhelyezkedésük, a Borkamra mellett egy saroképület szemben a Színházzal, terasza is van. Az éttermet két mesterszakács, Kovács Sándor és Kecskeméti Krisztián alapította. Bár az internetes honlapon csak az A menüt hirdetik (leves + húsos főétel 1250 Ft), a helyszínen a táblára írva látjuk, hogy ezen kívül van egy vegetáriánus és egy halas menü is, a leves ugyanaz és a halas az feláras. Ottjártunkkor fokhagymakrémleves és rántott sertéskaraj petrezselymes krumplival, uborka salátával, illetve rántott sajt volt a 2 menü. Én a karaj mellett döntöttem, ami nem volt egy nagy durranás, a krumplit kissé túl is főzték. A leves mellett viszont egyszerűen nem lehet elmenni szó nélkül. Mozzarella vagy valamilyen hasonló sajtgolyók voltak benne levesbetétként, a lé lágyan krémes, sűrű, igazán fokhagymás, de egyéb karakteres fűszerek is voltak benne, amelyek csak ráerősítettek a fokhagyma ízére, annyira finom volt, hogy nem is nagyon voltam már kíváncsi a 2. fogásra. Mi is egyetértettünk abban sokak véleményével, hogy a Bagatell valóban Kecskemét egyik legjobb étterme, s ezt a jó színvonalat már évek óta sikerül fenntartani. A normál étlap is erős, rövid, de izgalmas, nem a lerágott csont, bárhol kapható ételek vannak csak, hanem egy kreatív, újító szellemű, de mégsem túl vad konyhát visznek. Minőségi alapanyagok és normális adagok; mindezt megkapjuk a Bagatellben. Árban a menü díjnyertes, ezt 5 szívecskével díjaztam, a normál étlap vidéki/kecskeméti viszonylatban azért elég húzós (3-4000 Ft-os és afeletti főételek). A kiszolgálás gyors, pörgős volt, megfelelő létszámú személyzet van, nem 1 pincér rohangál mindenkihez.
5Ételek / Italok
4Kiszolgálás
4Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Átlagos
2015. augusztus 16., kollégákkal járt itt 35 Vidéki munkaügyben jártunk Kecskeméten, és a helyi kollégák ajánlása alapján az egyik napon a Géniuszban ebédeltünk. Közel volt, miért ne alapon mentünk is. Nem értettük, hogy 35 fokban miért ülnek annyian a teraszon, ami napernyőkkel ugyan fedve volt, de ezen kívül nem volt semmi hűsítés, így mi inkább egy benti asztalra szavaztunk.
A belső része egész jól, sőt jobban is nézett ki az alapján, amire a retrós külső alapján számítottunk. Zöld-barna színharmóniában az egész belső tér, némi keleties motívumokkal vegyítve (bambusz, geometrikus fafaragás. . . ). Belépésünkkor az egyik pincér csak annyit kérdezett: "menü? " Majd az igen választ hallva elviharzott, úgy kellett utánaszólni, hogy oké, de hová üljünk és amúgy mi is ma a menü? ? Bárhová és gyorsan elhadarta, később kiderült, hogy halas menü is lett volna, de hogy ez mi lenne vagy már elfogyott. . . nos, ez nem került szóba. A májgombócleves csészében érkezett, az alaplé sztenderd ízű, nem rossz, a gombócok egész jól néztek ki és még máj is volt bennük, de kissé kemények voltak. A főétel tejszínes-cukkinis-csirkés farfalle tészta volt. Kolléganőm találóan jegyezte meg, hogy ez az étel úgy készült, hogy minden megcsináltak külön-külön és csak itt a tányérra rakták őket egymásra, aminek az lett a következménye, hogy az ízek nem értek össze. Amúgy nem volt rossz, de ez tényleg az az étel, amit én is bármikor összedobok otthon a konyhában és nem lesz rosszabb, mint amit itt kaptunk. A cukkinit túlfőzték, emiatt szétesett. Ráadásként volt egy szelet erdei gyümölcsös túrótorta (általában 2 fogásos a menü). Ez volt a menü leggyengébb fogása, ugyanis az alján lévő tésztát odaégették, konkrétan kozmás utóíze volt, így ezt nem is ettük meg. A pincér nem kérdezett rá, hogy ennek mi az oka. Az sem volt tiszta, mert nem mondta senki, hogy a menühöz jár 1 pohár szóda is, így egyikünk csak sima csapvizet kapott, a többiek szódát. Végül a fizetéskor vártuk, hogy mégis mennyi lesz az ára, mert ezt sem mondta senki, de ismerve a helyi menüárakat az előző napi tapasztalatok alapján azét nagyjából be tudtuk lőni, mire számítsunk. Végül kiderült, 1250 Ft. Szervizdíj nincs, de a leírt előzmények alapján csak minimális jattot adtunk. Egynek elmegy hely.
3Ételek / Italok
3Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Átlagos
2015. augusztus 15., kollégákkal járt itt 35 3 évvel ezelőtti kecskeméti villámlátogatásomról beugrott, hogy a rétesest akkor sem hagytuk ki, bár akkor tényleg annyira ki sem látszottunk a munkából, hogy normális ebédre nem volt időnk. Az Alföld Áruház oldalsó traktusában már évek óta biztos pontként áll a Rétesbolt.
A rétesek egységesen 250 Ft-ba kerülnek, és minden nap reggel a nyitáskor ugyanazzal a készlettel indulnak, majd a záróra (18 óra) közeledtével a kínálat folyamatosan csökken, bár a legkelendőbb ízekből még nap közben is rásütnek 1-1 tepsivel. Leginkább ismert ízek vannak, talán 1 különlegesebb volt, a túrós-szedres, de sajnos azt már csak a táblán láttuk, mert elfogyott. 4 féle rétest vettem (mákos, meggyes-mákos, túrós, meggyes-túrós), ezen kívül kókuszos-kakaós csigát (140 Ft/db) a gyerekeknek és pozsonyi kiflit (mákos, diós) - szintén 140 Ft/db. A rétesek nem voltak rosszak, és erős közepes méretűek, de annyira kimagaslónak nem éreztem, fogalmazhatunk úgy is, hogy ettem már életemben ennél sokkal finomabb rétest is. A péksüteményeken kívül még kávét, üdítőt árusítanak. A legtöbben elvitelre, csomagolva vásárolnak, de van benn az üzletben néhány kerek asztal, ahová le lehet ülni. Retró hangulatú hely, minimál berendezéssel.
4Ételek / Italok
4Kiszolgálás
3Hangulat
4Ár / érték arány
3Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Jó
2015. augusztus 15., kollégákkal járt itt 45 Helyi ismerőseink ajánlása alapján a Dióhéj éttermet is felkerestük, bár a helyet nem mindenki dicsérte egyöntetűen. Előzetesen azt az információt kaptuk, hogy olcsó, nem kell sokat várni, és ebédidőben az ebédmenü (900 Ft) miatt tömeg szokott lenni. Mivel napközben munka miatt a város másik felében voltunk, így mi eleves csak vacsora időben terveztünk ide jönni.
A Dióhéj a 70-es-80-as évek kisvárosi vendéglő hangulatát idézi berendezésében és étlapjában is. Bent kissé ódon hangulatú fa boxos ülőhelyek, s mivel légkondi nincs, inkább kinn foglaltunk helyet, talán 3 asztaluk van összesen a teraszon. Magyaros konyhát visznek, jól ismert fogásokkal operálnak. Örömmel láttuk, hogy vannak zóna adagok (körettel együtt 850 Ft, este is! ). Én először brassóira gondoltam, de a fiatal felszolgáló fiú inkább a cigánypecsenyét ajánlotta, mondván az ma nagyon jól sikerült, ő is azt evett, és a brassóiban igazi fokhagyma helyett fokhagymapor van. Míg az ételekre várakoztunk, megtudtuk, hogy most lett frissen festve az étterem, emiatt egy pár napig zárva tartottak, hogy ebédidőben tényleg nagy a tumultus, szinte folyamatosan teltházzal mennek ilyenkor, kaptam egy Kecskemét várostérképet, a fotókhoz kaptam plusz világítást. . . nagyon jól elbeszélgettünk, szóval tényleg olyan volt, mintha már ősidők óta ide járnánk, pedig most voltam erre életemben először. Az ételek azt hozták, amit vártunk, korrekt ízek, nincs semmi fakszni, minden az, aminek látszik, se több,se kevesebb. Ismerik és használják is a borsot és a paprikát. Annak ellenére, hogy csak 1 fogás, s az is zóna, nekem teljesen elegendő volt (na jó, azért egy fagyi még utána belefért, de erre direkt tartalékoltam magam)
Mivel este 9-kor zárnak, ezért ételt rendelni legkésőbb 8. 15-ig lehetséges.
3Ételek / Italok
5Kiszolgálás
4Hangulat
5Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Átlagos
2015. augusztus 15., kollégákkal járt itt 35 Mivel ebben a szállodában szálltunk meg, így többször is adódott a lehetőség, hogy az éttermet is kipróbáljuk. A reggelit 7. 00-10. 00 óra között lehetett elfogyasztani. A svédasztalos reggeliben többségében a máshol is megszokott szokványos ételeket találtuk, azzal a különbséggel, hogy a 2 egymást követő nap reggelije között a választék tekintetében elég jelentős különbség volt.
Az első napi reggeli nem is ütötte meg egy 3 csillagos szállótól elvárható szintet sem. Melegételek közül első nap rántotta és sült kolbász volt, a második reggelen ez bővül tükörtojással és virslivel is. Mindkét napon hidegek voltak ezek az elvileg melegnek szánt ételek. A péksütemények között volt izgalmasabb zsemle (pl. császárzsemle, rozsos-magos), rozsos stanglik is, de ezek hamar elfogytak, és nem folyamatosan töltötték újra, így a kevésbé szerencséseknek csak toast kenyér jutott. A 2. reggelen volt tatárbifsztek és mozzarella paradicsommal is, ezeknek a fogásoknak kifejezetten örültem, bár a tatár elég gyengén muzsikált (túl ketchupos, viszont alig fűszeres). Ebédidőben hetente változó ún. business menüt kínálnak, ami 3 levesből és 6 főételből választható, még kecskeméti viszonylatban is elég kedvező, 990 Ft-os áron. Ottjártunkkor csontleves, magyaros burgonyaleves és őszibarackleves volt, illetve sajtos pizza, tökfőzelék, óvári sertés, Hírős aprópecsenye, cukkinis tócsni és velővel töltött pulykamell. Az adagok közepes méretűek voltak, egy átlagos férfiember azért éhes marad utána. Az ízekkel, fűszerekkel eléggé csínján bánnak, azért itt ez esetben a valamivel több vélhetően jobb lett volna. Mindent összevetve nem rossz hely, amolyan egynek jó, de minden nap biztosan nem ennék itt.
4Ételek / Italok
3Kiszolgálás
4Hangulat
5Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Jó
2015. augusztus 15., kollégákkal járt itt 45 Munkaügyben töltöttünk el néhány napot Kecskeméten, így a munkahely közelében kerestünk megfelelő szállást. Az 1 ágyas szoba reggelivel együtt 15. 000 Ft-ba került/éjszaka. Egy csendes egyirányú mellékutcában található a viszonylag kis méretű hotel, a szobák 2 szinten vannak, a földszinten recepció és az étterem. Az 1.
emeleten található, elég kis méretű szobában 2 különálló ágy volt, egy dolgozóasztal, egy kis méretű tévé, minibár, és még egy kis asztal székkel. A berendezése elég egyszerű, de újszerű, nem volt semmi régi, lelakott. A fürdőszoba zuhanyzós, ez is elég szűkös, de azért el lehetett benne férni. A szekrény az előszobában bőséges helyet biztosított a ruháknak, egyéb személyes holmiknak. Negatívumok: kevés tévé csatorna (talán 15 db összesen, ebbe már beleértve a külföldi, többségében német nyelvű adókat is), első este valamilyen szolgáltatói hiba miatt azonban csak az M2 Petőfi jött be, semmi más csatorna nem. Az internet wifin ingyenes, de elég gyenge volt a hálózat, nem minden oldalt lehetett betölteni. A szoba a hátsó zöld részre és az étterem teraszára nézett, nagyon csendes, nyugalmas a környék. A wellness részleg a -1 szinten található, kérésre adtak fürdőköpenyt, amin jó nagy szakadás volt, nemcsak az enyémen, a kolléganőmé is ugyanilyen állapotban volt. A wellness csak 17. 30-21. 30 között vehet igénybe, de nekünk ez a munka miatt nem volt probléma. 2 db jakuzzi, 1 gyerekmedence, finn szauna és gőzkabin van. A jakuzzi vize nagyon hideg volt, pár perc múlva kifejezetten fáztunk benne. A svédasztalos reggelit az étteremben fogyasztottuk el. Gépi (vizes) üdítők, sokféle filteres tea, gépi kávé, 2-3 féle felvágott, sajt, joghurt. . . szóval a szokványos dolgok voltak. Az első reggelinél elég szegényes volt a kínálat, a másodikon szinte duplája, gondolom, a vendégszám függvényében alakítják ki. A meleg ételek nem voltak melegek, sőt szinte kihűltek. A személyzet kissé rideg volt, az étteremben szinte észrevétlenek voltak, egyetlen pozitív kivétel a wellness-ben lévő idősebb úr volt, aki sokkal kedvesebb volt, mint a többi alkalmazott. Összességében korrekt, színvonalas hely, de nem kiemelkedő.
3Személyzet
5Tisztaság
4Ár / érték arány
4Kényelem
4Szolgáltatások
3Étkezés
4Elhelyezkedés
Milyennek találod ezt az értékelést?
6948 értékelés / 695 oldalon
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
266 település / 27 oldalon