DEndre étterem értékelései

Értékelései
27
233
2378
1405
0
8
13386

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Átlagos kocsma -

After Kocsma Nagykőrös

2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 16.
Az After átlagos külvárosi kocsma Nagykőrösön, felettébb jókedvű és közvetlen közönséggel. 17. 45kor, midőn leparkoltam a kocsma előtt, már magas volt az átlagos alkoholszint és ennek megfelelően a hangulat is, ami akkor hágott tetőfokára, amikor betették maximális hangerővel a „boldog születésnapot” című dalt. Az italválaszték kommersz, ételek nincsenek.
Megosztom
Átlagos kocsma -

Terasz Söröző Törtel

2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 16.
Belterét tekintve az átlagosnál valamivel igényesebb falusi söröző. Van egy kellemes, zöld növényekkel szegélyezett terasza is, alighanem innen kapta a nevét. Az italválaszték kommersz, mint általában. A pultos hölgy kedvesen érdeklődik úticélom felől, kellemesen elbeszélgettünk, míg megittam az almafröccsömet (200 ft) Sió szűrt almaléből.
Megosztom
2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 16.
A Taverna söröző egy jobbacska hely Abony szívében. Tartanak néhány igényes bort decire is kimérve a magyar borászati élvonal képviselőinek nedűiből. Van pár átlag feletti fél-kommersz sörük is (ide sorolom pl a Grimbergent, a Guinness-t, Leffe-t). Vettem egy Dreher Goldot (450 ft) elvitelre valamint egy fél literes szénsavmentes ásványvizet helyben fogyasztásra.
Megosztom
Kiváló ebédmenü, italt csak az itallap birtokában rendeljünk -

Tama Budapest Étterem Budapest

2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 14.
A Tama étterem évek óta ott szerepel Magyarország százas listájának felső negyedében. Árai igen magasak, így halogattam a meglátogatását, míg nem bevezették itt is a déli menüt (3800 forint három fogás egy pohár borral és egy kávéval). Ezt kihasználva ültünk be egy jóbarátommal s meg is rendeltünk egy fogást leszámítva mindent, ami a déli menüben szerepelt.
Megosztom
Jó hely a maga műfajában -

M. Petrol Jumbo Shop Petőfiszállás

2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 14.
A Mobilpetrol hot dogjának már két rajongója van a családban, a párom és a kisebbik fiam. Legutóbb midőn Temesvár kiindulóponttal a Balatont vettük célba, felérve az M5-ös autópályára elhangzott a szokásos kérdés: „ugye megállunk hot-dogozni? ” Hát persze, hogy igen.
Megosztom
Rendeléstől is függ az elégedettségi szint -

Guszta Étterem Budapest

2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 14.
A Guszta nevű helyre egy mozgásban erősen korlátozott rokonommal ültünk be, mivel a Leonidas Gyros helyett a gps ide hozott. Közben a Leonidas is meglett, de ott nem tudtunk volna leülni. Rendeltünk arrabiata pennet és sertéssültet zsemlegombóccal. A penne remek volt, frissen készült, a sült és a gombóc viszont hideg volt és keményebb az optimálisnál.
Megosztom
Katartikus, fergeteges, maradandó élmény -

Kristinus Gasztro Műhely Kéthely

2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Kristinus étterem Berki Zsolt séffel az élen az ország egyik legjobbja. Benne is vannak a Top100 DG kiadványban, bár megítélésem szerint nem eléggé elöl. Kiszolgálás kiváló, udvarias kedves. Lehetne figyelmesebb, egyetlen étkezés alatt kétszer is előfordult, hogy ugyanabból a fogásból két adagot hoztak ki, miközben mi egyrészt soha semmiből nem rendelünk két adagot (mi értelme lenne?
Megosztom
Kiemelkedő élmény -

Terazza Bistro-Bar Sümeg

2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szomorú, amikor hozzá nem értők húzzák le az ország legjobb éttermeinek értékelését. Olyasmit kifogásolva, amiről mindenki tudja, aki kicsit is jártas a témában, hogy kifogásolhatatlan. 1100-1200 ft egy minőségi kézműves sörre abszolút megszokott. A rövid étlap nem hiba, hanem erény.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 8.
A Florida fagyizóra a Magyar Konyha szokásos éves kalauza hívta fel a figyelmem. Kéthelyen laktunk pár napot, igyekeztünk feltérképezni a környéket. A Florida fagyizó sem maradhatott ki a merítésből. Több évben is elnyerték a Balaton–fagyi titulust, mi ezt a kettőt kóstoltuk, a 2016-ost és 2014-est, mindkettő nagyon finom volt.
Megosztom
Átlagos kocsma, néhány jó pálinkával -

Tölgyes Presszó Terem

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 17.
Terem 700 éves település, 650 ember lakja jelenleg. Kocsmájában a szokásos kommersz italok mellett van Zsindelyes pálinka is, amit díjaztunk. Tartanak gépi fagyit is. Jómagam kértem egy Soproni IPA-t elvitelre, ennek igencsak baráti volt az árfekvése, 300 ft helyben, 25 forinttal több hazavitele. Igényesebbnek tűnt a falusi átlagnál, népszerű is a helyiek körében.
Megosztom
238 oldalon / 2378 találat


TérképX