DEndre étterem értékelései

Értékelései
21
202
2221
1355
0
9
12366

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A tavaly nyár elején a Tűzoltó utcában újra nyitott Pesti Burger és Bár, melynek a Tompa utcában működő elődje a hamburger műfajban éppoly egyértelműséggel listavezető évekigMagyarországon, mint mondjuk az encsi Anyukám Mondta a pizza terén. Idén márciusban végre sikerült letesztelni a legendás egység 2. 0 verzióját.
Megosztom
Átlagos hely -

Lili Rasthaus Óbarok

2019. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 6.
A Lili Raushaus Óbarokon már nevében is felkészült arra, hogy többnyire Ausztriába készülő turisták fognak itt megállni. Bementünk a forgalmatlan, kissé személytelen belterű étterembe, a gyermekek ettek két desszertet, egy sajttortát és egy sült tejberizset. Korrekt, átlagosnak volt mondható mindkettő. Nem lenne ellenemre, hogy egyebet is kóstoljak itt.
Megosztom
Kiemelkedő élmény -

Piña Cocktail Bar Budapest

2018. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kicsit olyan ez, mint amikor az Igazi Olíva nevű zseniális olívaolajszaküzlet pályafutása elején „Ibériai szűzek” néven futott vagy mint amikor Vénusznak nevezte magát egy „női sofőrszolgálat”, mely egyébként nem volt fedőszerve semmiféle pajzán szolgáltatásnak. Itt is az erotikus asszociációkra építenek.
Megosztom
Átlagos külvárosi kocsma -

Zöld Ász Presszó Nyírtelek

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 5.
A Nyírteleken működő Zöld Ász presszó hirdetése kinn van a Fő úton, pont olyan kocsmarajongók számára, mint én, akik képesek egy vargabetűt is tenni csak azért, hogy kipróbáljanak egy sörözőt vagy borozót. Az egység jobb a külvárosi és/vagy falusi kocsmák átlagánál, civilizált a beltér. Van biliárdasztal is. Az árak alacsonyak, a felhozatal kommersz.
Megosztom
Most sem volt jobb 3 pontnál -

Fu Mester Étterem Budapest

2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 5.
A Fu mester másodjára sem tudott meggyőzni A társam által rendelt tavaszi tekercs frissen sült, korrekt volt, de nem mernék megesküdni, hogy nem készült mirelitből, a tészta 3,5 pont volt, a csípős savanyú leves túlecetezett, amit nagyon sajnáltam, mert szubsztancia volt benne bőven. Különösen a shi take gombát értékeltem, kár, hogy az a nyamvadt ecet mindent zsenge ízt elnyomott.
Megosztom
Összességében jó élmény -

BrewDog Bar Budapest

2018. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már nagyon vártam a hónapokkal korábban beharangozott Brewdog pub megnyitását. Úgyhogy kétség nem férhetett ahhoz, hogy novemberi fővárosi kiruccanásunk alkalmával ez lesz az első hely, amit megnézünk. Sejtettem, hogy az árak sokkolóak lesznek, de nem gondoltam, hogy ennyire, 1000 forint alatt nincs sör, a jobbacska sörök három decije 1500 forintba kerül, ami ugye 2500 forintos korsóárat jelent.
Megosztom
2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 5.
Van amikor egy Pizza Me egység feltűnése az ember horizontján nagyon jól jön. Nem akarunk sokat enni, gusztusunk van egy szelet pizzára és farkaséhesek vagyunk. Tavaly december 5-én Budapestre érkezve ilyen állapotban voltam, a Corvin negyedben volt valakivel találkám, nem tudtam, hogy van ott is már egy Pizza Me egység, de nagyon megörvendem neki.
Megosztom
Remek hely lett ez az új csapatnak köszönhetően -

Kispipa Étterem Budapest

2019. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 1.
A Kispipából lett Malter söröző visszavette a Kispipa nevet, megőrizte a kézműves sörös jelleget és a Synthesys nevű főzde brew pubjaként kezdett működni. Ételeket is kínálnak, keveset, de az általunk rendelt csirkemáj terrine-ből ítélve, nagyon jót. Az árak barátságosak. A beltér tetszetős, négyféle sört kóstoltunk, ezek nem okoztak csalódást.
Megosztom
2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 1.
Eredeti, hangulatos egység az Akácfa utcában. Vegyes sörök csapon és palackban, értsd nagyipar és minőségi kisüzemi egyaránt, egyszerűbb étkek, amikből nem kóstoltam semmit. A kiszolgálás rendben, az árak is. Valami igen jó IPA sört ittam, amivel maradéktalanul meg voltam elégedve. Tartják a Fehér Nyúl RAFA sour IPAjat, ami ha jól emlékszem győztesként végzett a minap egy komoly honi megmérettetésen.
Megosztom
2019. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 1.
Az Amy phoban kivételesen nem rendeltünk phot, hanem dim sumot és tavaszi tekercset. Ezutóbbi finom volt, nem rizslapba hanem hagyományos réteslapba volt a tartalom tekerve. Szokásos kommersz thai chili szósz jütt a dim sumhoz, ami korrekt volt, mirelitgyanús. Összességében jó élmény volt, a konyhát inkább átlagosnak mondanám. Szívesen kóstolnék ott phot is.
Megosztom
223 oldalon / 2221 találat


TérképX