DEndre étterem értékelései

Értékelései
19
195
2138
1297
0
8
11888

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Jó lángos -

Lángos Büfé Pomáz

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 12.
Turcsán Zsolt egyéni vállalkozó lángosozója a pomázi buszpályaudvar vonzáskörzetében működik, közvetlenül a Bányai söröző mellett. Ha nem ültem volna épp volánnál, biztos, hogy egy, a szomszédban vett Soproni IPÁt kortyolgattam volna a fokhagymás lángos mellé. Készítenek töltött lángosokat, sőt, kürtős kalácsot is.
Megosztom
Átlagos kocsma -

Bull Pub Pomáz

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 12.
A Bull pub valamikor grill ételeket is kínált, mára kocsma maradt. Megy a tévé, ami engem kifejezetten zavar, bár enyhítő körülmény, hogy nem valami borzalmas zeneadó, hanem az M1. A beltér nem különösebben hangulatos, van wurlitzer is, amit az egyik törzsvendég neki is állt bömböltetni, elgondolkodtam, hogy talán mégis jobb volt a tévé.
Megosztom
2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 12.
Remek pogácsák a Maroni cukrászdában ide vagy oda, azért csak kívántam egy hagyományos reggelihez közelítő harapnivalót, ezért a Dardi pékségben, mely a cukrászda tőszomszédságában működik, kértem egy virslis kelt tésztás péksüteményt. 230 forint volt, annyit is ért. Melegen bizonyára jobb lett volna, ez persze szerencse kérdése, hogy az ember hogy kapja el.
Megosztom
Kifejezetten jó pogácsák -

Maroni Cukrászda Pomáz

2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 12.
Ritka eset, hogy annyira a megvásárolt termék eredménye legyen az értékelés, mint a Maroni cukrászda esetében, ahol a pogácsák közül válogattam, részint, mert éhes voltam, részint meg nem vagyok nagy híve a fősodratú süteményeknek. Mert itt ez a fő pálya, ráadásul igazán bizalomgerjesztőeknek sem mondhatom ezeket a sütiket. Olcsóak, s nem túl igényesek.
Megosztom
2018. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. november 12.
Az Igazi Olíva egy ínyenc zarándokhely, mely a maga nemében egyedülálló, legalábbis Magyarországon. „Ibériai szűzek” néven indult a vállalkozás, akkor volt szerencsém több rendezvényen, így például a Vincén valamint a bodrogkeresztúri Mindszent napi mulatságon találkozni velük s kóstolgatni az általuk forgalmazott jobbnál jobb olajokat.
Megosztom
2018. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. november 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Corvin sétány kulináris szempontból évek óta a főváros egyik különösen izgalmas része. Van itt minőségi burgerező, kitűnő bureket kínáló horvát pékség, kézműves sörbár, hasonló filozófiájú borbár, cukrászda, bisztró és másfél éve, a Portum nyitása óta fine dining étterem is.
Megosztom
Egyik legjobb éttermi élményem -

Búsuló Juhász Étterem Budapest

2017. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 31.
Mióta Pongrácz Tamás átvette a Búsuló Juhász üzletvezetői posztját, nagyon vágyam arra, hogy megnézzem, mit tud a hely. Amikor közel két évtizede itt jártam középszerű volt az étterem, sőt, a tiramisu savanyú volt. Nem tudom, Tamás ott dolgozik-e még, a Maligánban ismerkedtünk meg a kétezres évek közepén engem nagyon megnyert a személyisége és elhivatottsága.
Megosztom
Jó kis útmenti büfé -

33-as Büfé Tiszafüred

2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 31.
Van úgy, hogy az ember egyszerűen kedvel egy helyet, bár az semmi extrát nem nyújt. . Így voltam én a 33as büfével, mely Tiszafüreden egyszerű magyar ételeket kínál, s ami ugye nekem kiemelten fontos, halat. Nem volt könnyű dönteni, mert szinte bármit szívesen megrendeltünk volna, főként irdalt pontyfilét, amiből 600 ft tíz deka, ami mondjuk nem kevés, de hát, ami jó az jó , de a kárász meg a keszeg épp fele volt ennek.
Megosztom
Átlagos kocsma -

Söröző-Borozó Várdomb

2018. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 31.
A Várdombi Söröző-borozó egy átlagos falusi kocsma, kommersz italkínálattal. Jelentőségét az adja, hogy Szekszárd kapujában található s ha valaki úgy gondolja, hogy már nagyon inna valamit addig is, míg egy jó szekszárdi bort kirendel e jeles borvidéken, itt megállhat. Mint ahogy mi is tettünk. Jómagam almafröccsöt ittam, társam nagyfröccsöt.
Megosztom
2018. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 31.
A Bástya kávézó egy átlagos cukrászda Hajdúszoboszlón. Nyáron fagylaltokat is kínálnak. Mi kértünk egy gombóc erdei gyümölcsös fagyit, egy Katus pogácsát és egy tepertős pogácsát. Egyik sem hagyott maradandó élményt, az átlagos kategóriába beleférnek. Az árak barátságosak, 500 forint körüli összeget fizettünk a két pogácsára meg a fagyira.
Megosztom
214 oldalon / 2138 találat


TérképX