DEndre étterem értékelései

Értékelései
24
204
2304
1381
0
8
12861

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Kiváló söröző -

Monyo Grand Budapest

2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. május 30.
A Monyó Grand azon ritka egységek egyik, melyet hónapokkal a nyitás előtt már bevettem a célpontlistámba. Sikerült is meglátogatni a nyitás hónapjában. A beltér nem rossz, őszintén szólva hangulatosabbat vártam. A galérián ültünk le. Éhesek nem voltunk, ezért az első rovatban az 5 szívecske a sörök minőségét díjazza. Ittunk a Bevog nevű német (?
Megosztom
Pazar hely, ár-érték arány és konyha csillagos hatos -

Société Bistro & Bar Budapest

2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. május 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Societe az utóbbi idők legeslegjobb élményeinek egyikét nyújtotta, ebédmenű keretében pedig állíthatom, hogy ilyen gyönyürűen kidolgozott, virtuóz, ugyanakkor ízre is harmonikus előételeket sehol nem ettem.
Megosztom
Kifogástalan, első rangú, emlékezetes -

Felix Kitchen & Bar Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 22.
A Vince nevű boros rendezvényre hamarabb érkeztem, mint hogy beengedték volna a közönséget kóstolni (csak mesterkurzusokra engedték be a népet), körbenéztem, hogy mit is csinálnék egy órán keresztül a közelben. Nézek körül, hát látom, ott van a Várkert Casino étterme, Félix néven, mondom magamban, nem lehet annyira drága, hogy egy szolid reggelit ne tudnék itt kifizetni.
Megosztom
Kiváló borbár -

Kóstolom Borbár Budapest

2019. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. május 22.
A Kóstolom borbár kiváló élményünk volt. Tetszett a beltér, a borválaszték, melyben a nehéz súlyú, ujjukat a magyar bortermelés ütőerén tartó borrajongók is találnak ismeretlen tételt. De legfőképpen a kiszolgálás. Felszolgálónk egyik oldalról érti a szakmáját, tud bort ajánlani, másik oldalról ezt kellemes stílusban teszi, jó vele beszélgetni.
Megosztom
Kötelező hely sörínyenceknek -

Hedon Budapest

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 21.
A múlt hónapban ismét ellátogattunk a Hedon sörözőbe a nagyobbik fiammal és a legjobb barátjával, akivel egyébként még nem kocsma-turnéztunk együtt soha korábban, így volt mit bepótolni. A Hedon kötelező állomás ilyenkor. Rendeltünk egy Margerita pizzát, a csemeték azt szeretik legjobban (1690) s befizettem 2000 forintot kóstolgatásra.
Megosztom
2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 21.
A Champoint Bíró Lajos egysége, akinek immár, ha jól számolom, négy üzlete is van a Hold utcai vásárcsarnokban. Ez elvben egy nagyon laza pezsgőző. Meg valójában is az. Amikor osztrigáról kérdeztem a pultost, mondta, hogy hoznak seperc alatt a szomszédból, de végül egy szendvics mellett döntöttünk.
Megosztom
Remek burgerező -

Ez is Budai Budapest

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 21.
Az Ez is Budai a Finomító kantin helyén nyílt, és ugyanabban a profilban igyekszik sikert aratni. A kiszolgálás kiváló, a pultban épp az egyik társtulajdonos volt, aki megerősítette, hogy a legendás Fülepi Kálmán a kreatív séf. (Hogy így mondjuk, ami persze túlzásnak hat egy mégoly jó burgerező esetében is.
Megosztom
2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 21.
Kellemes meglepetés volt Budapest után Székesfehérváron is találkozni a gyulai 100 éves cukrászdában megismert Cadeau csokimanufaktúra termékeivel. Nekem az alkoholos csokibonbonok a kedvenceim, azokból kértem néhányat, többek között aszús csúcsot, egy mojitot és egy Clementet. Ezutóbbi narancshéjjal ízesített rummal készült. A gyermek is kért párat.
Megosztom
Átlagos pékség, kedves kiszolgálás -

Ines Pékség Székesfehérvár

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 21.
Az Ines pékség esetében is az az ember dilemmája, hogy 3 vagy 4 ponttal jutalmazza. Végső soron ezúttal a kiszolgálás döntött, a pultos hölgy kedves, volt, mosolygós. Ezen helyek esetében, ahol a teljesítmény átlagos kiszolgáláson kívül a másik osztályozás-befolyásoló tényező az lehet, hogy amit kérünk épp meleg-e no meg az is, hogy épp mit kérünk, mert azért termékenként is változik valamelyest a minőség.
Megosztom
2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 21.
Minden buszállomáson kellene legyen egy lángosozó. Mondaná az ember, hogy van is, de sajnos nem. Battonyán például nincs. Budakeszin van szerencsére. Némi dilemmázás után egy sima lángos mellett döntöttem, mely háromszáz forintba került. Ez átlagos díjszabásnak mondható. Filozófiai kérdés, hogy maga a lángos átlagos vagy jó, azaz három vagy négy pont, hiszen a magyar lángos átlaga az jó.
Megosztom
231 oldalon / 2304 találat


TérképX