DEndre étterem értékelései

Értékelései
21
202
2221
1355
0
9
12366

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Egyszerű, lepattant kocsma, jó annak, aki szereti -

Kulacs Italbolt Püspökladány

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 9.
A Kulacs italbolt egy igazi lepattant, igénytelen külvárosi kocsma. Megy a tévé, ami nem jó pont, a bútorok préselt fűrészporból. Nagyon szerény az italválaszték, az, hogy minden ital tömegáru, szinte evidens. Kérek egy kávét tejszínhabbal, ami persze flakonos, jobb helyeken is azt adnak, úgyhogy ebből semmiféle következtetést nem vonunk le.
Megosztom
Egyszerű kocsma alacsony árakkal -

Pettyes Söröző Püspökladány

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 9.
Eddig jellemzően faluhelyen találkoztam azzal a modellel, hogy lottózóval egybeépítenek egy sörözőt. Most Püspökladányban is találkoztam vele, ami mégiscsak egy 16 ezres város. A Pettyes söröző egyébként egy átlagos külvárosi kocsma, szerény ital választékkal, és kedvező árakkal.
Megosztom
Átlagos konyha, jó élmény -

Korona Hotel & Étterem Püspökladány

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy sor vacak hely után az átlagosnak mondható Korona hotel étterme maga volt a paradicsom. Itt is megy a tévé, de legalább az M1, amit szívesen nézek, ha már muszáj nézni valamit. Frissen préselt narancslevet kérek, de nincs, második opcióm a 100 százalékos narancslé. Az étlapon több tétel is kellette magát, például a kis adag rántott harcsa krumplipürével 1290-ért egészen jól szólt.
Megosztom
Átlagos, mint mindenütt -

McDonald's - Vecsés Vecsés

2018. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. december 30.
A Mc Donalds tipikusan az a hely, amit a kerülendő kategóriában tartok számon, de a gyermekek nyomására beadom időnként a derekam. Idei nyaralásunk kezdtén is volt egy ilyen gyenge pillanatom, szokásunk szerint hamarabb érkeztünk Vecsésre, az autót nem kellett még leadni, előtte elugrottunk a McDonaldsba, ahol mindenki rendelhette a kedvencét.
Megosztom
2018. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. december 30.
A Marche-k iránt vegyes érzelmekkel viseltetek. Az árak helyeként borzalmasak, főként a zsemle – kifli – egyéb péksütemény - ital tekintetében. De lehet értelmesen is rendelni. Amióta felfedeztem a salátabárjukat, rajta mindenféle főételnek is beillő vegetariánus cuccal, már nem morgolódom, amikor a család úgy dönt, hogy betérünk ide.
Megosztom
Átlagos gyorsbüfé -

Döner Kebab Top & Pizza Vecsés

2018. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. december 30.
A Döner Kebab Top Pizza nevű egységbe a nemrégiben tértünk be, de nem tetszett a bent tanyázó társaság, így mindössze egy szelet pizzára szorítkoztunk, amit jóindulattal átlagosnak nevezhetünk, s távoztunk is vele. Egyébként a kebab korrekt-átlagosnak nézett ki, a választékkal sem volt gond, mint ahogy az árak is kedvezőek.
Megosztom
Jó kis hely Vecsésen -

EriCafé Vecsés

2018. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. december 30.
Az Eri café lelke a pultos-kiszolgáló s alighanem tulajdonos is, akit talán Erikának hívnak. Nekem úgy tűnt, hogy kevés pénzből igyekeznek korrekt vendéglátást nyújtani. A kínálatban szerepelnek szendvicsek, lepények, saláták. Mi lepényt kértünk, valamint hot dogot, értékeltük, hogy a kiflit nem mikróban melegítették s a virslit is gőzölőben készítették el.
Megosztom
Ez most jó volt -

Arditti Pékség Vecsés

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 30.
Az Arditti Vecsés albán péksége a megszokott kenyerekkel és péksüteményekkel és a megszokott, kifejezetten alacsony árakkal. Jómagam egy túrós szívet vettem, ami ízlett, finom volt, mivel friss volt szinte langyos. Hajnali éhségünknek, reggeli indítónak megfelelt, innen átmentünk a egy másik [moderálva - a szerk. ] pékségbe kávézni, s persze azért ott is ettünk valamit.
Megosztom
2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 30.
A Csillag pékség több műfajban is játszik, készítenek kávét, átlag feletti áron, átlag feletti minőségben (ezt nyilván a pékségekhez viszonyítom, nem a speciality kávézókhoz), vannak pizzáik és cukrászsüteményeik. Mi egy linzert kltünk, ami finom volt, valami tuctuc zene ment a háttérben, szívesen lemondtunk volna róla.
Megosztom
2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 30.
A Kispilóta egyszerű vidéki kocsma, alacsony árakkal, és a megszokott kommersz italkínálattal. Ezeknek az aromatizált pálinkahelyettesítő „szszes italoknak” van némi nosztalgiaértéke, mert élvezeti, ugye, kevés.
Megosztom
223 oldalon / 2221 találat


TérképX