DEndre étterem értékelései

Értékelései
28
260
2507
1458
0
9
14138

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Jó kis hely, amatőr kiszolgálással -

Gatto Macchiato Gasztrokávézó Budapest

2019. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 15.
A Gatto Machiatotol többet vártam, főként a kiszolgálás szakszerűségének és lelkességének tekintetében. De ha ezt nem is kaptam meg, alapvetően jó élmény volt a hely. A pultos hölgyet el lehetne küldeni egy italismereti kurzusra, kérdéseinkre nem tudott válaszolni. Viszont igyekezett, amit értékeltünk, adtam is erre a szempontra 4 pontot.
Megosztom
A hely átlagos, a mi élményünk gyengicsek volt -

Pécsi Sör Beer & Traditional Food Budapest

2019. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 14.
A Pécsi Sörözőbe pozitív várakozásokkal ültem be. Kedvelem a Pécsi Sörgyár söreit, örülök, hogy van egy nagyobbacska sörgyár magyar kézben. Az étlap nem különösebben izgalmas, némi gondolkodás után kértünk egy fokhagymakrémlevest meg egy vegyes kenegetős tálat. Rendeléskor jelezte a pincér hölgy, hogy avokádókrém nincsen, helyette sajtszószt tud hozni.
Megosztom
Nekem nem tetszett -

Alapozó Bar Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 14.
Az Alapozót nem szerettem. Műanyag pohárba adják a kommersz italokat, üvegpoharat kérésre sem kap az ember. A környezettudatossag jegyében ezt a gyakorlatot egyszerűen be kellene tiltani hatalmi szóval. Minden kisfröccs = egy nagyon lasan lebomló műanyagpohár a terméseztben. Érdemes ebbe belegondolni a manapság dívó, háttérből finanszírozott klímahisztitől függetlenül.
Megosztom
Jó kis helyen remek sörök -

Kalács Bár Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 14.
A Kalács bárban mondom a pultosnak, hogy innék egy nagyon jó sört. Mire ő javasolja a csapolt Heineken termékeket. Igyekeztem nagyon szerényen elmagyarázni neki, hogy a Magyarországon a „nagyon jó sörök” a kraft szövetség sörei valamint annak a néhány főzdének a söre, mely éppannyira jó, mint a Monyó-Horizont-Hoptop stb vonal, csak még nem csatlakoztak.
Megosztom
Jó kis hely -

Vaslap Budapest

2019. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 14.
A Vaslap tulajdonosa a Dohány utcának a kevésbé forgalmas részén, a körúton túl ütött tanyát. Burgerekben utaznak, a cégtábla halat is ígér, de erre, mint megtudtuk, nem volt igény. Mi egy alapjáratú burgert kértünk, 1550 forint volt. Meg voltunk vele elégedve, azt külön értékeltük, hogy nem sütötték rommá a húst, mint oly sok helyen.
Megosztom
2019. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 14.
Az eredeti nevű egységre a neten leltem rá, fel is írtam a listámra, de végül is véletlenül találtam rá egy kocsmaturné alkalmával. A Kertész utcában bóklásztunk azon az alapon, hogy ott mindig nyílik valami. S tényleg. Remek a beltér, kiváló a kiszolgálás, minőségi az italválaszték. Nagyon tetszett a hely. Mivel sietős volt a dolgunk, egy üveg sört vettem, valami cseh pils típusút.
Megosztom
Jó kis büfé Nádudvaron -

Bázis Büfé Nádudvar

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 12.
A Bázis büfé Nádudvaron korrekt átlagos büfé, ahová szívesen járnak a kispénzű egyetemisták (is). A választék a megszokott, az árak barátságosak, a kiszolgálás is rendben van. Ettünk gyros tálat, pizzát és rántott sajtot sült burgonyával, nagy adagot adnak olcsón, frissen, korrekt szinten megvalósítva. 3,5 pontot adnék, de hadd kerekítsünk felfelé.
Megosztom
Magas minőség nagyon magas áron -

Salon Étterem - New York Palota Budapest

2019. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Salon étterem kiemelkedően jó élmény volt, amit leginkább ki kell emelnem, a világos egyedülálló beltéren túl, az a felszolgálás. Az üzletvezető, a sommelier és a pincérek is kifogástalanul végezték feladataikat, öröm volt Velük eszmét cserélni. Az ételek rendben voltak, nem mindegyik adta azt a katartikus élményt, amit az ember várna ebben az árfekvésben és amit a csillagos éttermeink egyébként adnak.
Megosztom
Jó kis hely összességében, de túlárazott -

Spíler Buda Budapest

2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 1.
A Spíler Buda alapvetően jó hely, de az árak helyenként abszurd módon megszaladtak. Egy Borsodi Mester írd és mondd 920 ft, negyedes Naturaqua 580, negyedes nagyipari üdítő a Fantától a Kóláig 680, ez észveszejtő. Ehhez képest néhány jól elkészített csirkeszárnyra az egyébként szintén túlzó 2000 ft már szinte elmegy.
Megosztom
2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 1.
Az idei Vince alkalmával mentem el a Mákos Guba nevű helyre, melyben már jártam egyszer, akkor egészen más volt a koncepció és a dizájn is. Étkezdéből bisztró lett. A beltér tetszetős, pubos. Ettem egy lazacot, drága volt (ha jól emlékszem 4200 ft) és amolyan bloggerkonyhás, képzetlen-amatőr-lelkes-jóindulatú produkció. Lényegében élvezetes, de azért az árért sok.
Megosztom
251 oldalon / 2507 találat


TérképX