DEndre étterem értékelései

Értékelései
27
252
2440
1426
0
8
13707

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 28.
A Virágoskúti bio-csárda egy 900 hektáros bio-birtok csárdája, lényegében példamutató és a maga nemében, illetve méreteiben egyedülálló vállalkozás. A beltér gyönyörű, szívmelegető, az alapanyagok nyilván a saját gazdálkodásból jönnek, a konyha átlagos. Ettünk frankfurti levest, bécsi szeletet, rántott borjúlábat és szamármiccset. Ittunk helyi bio-leveket.
Megosztom
Gyenge falusi kocsma udvariatlan kiszolgálással -

Klárai Kikötő Söröző Klárafalva

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 28.
A Klárafalvi kikötő egy igénytelen falusi kocsma, kommersz italkínálattal, kopottas, nem különösebben hangulatos beltérrel és udvariatlan kiszolgálással. Ha az ember hagy tisztes 10% borravalót, akkor azt nem megköszönni neveletlenség. Valójában normális helyen akkor is jár a köszönöm, ha az ember a pultnál nem hagy borravalót egyáltalán.
Megosztom
Jó kis kocsma -

Lesz Vigasz Pub Söréd

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 22.
A Lesz Vigasz szójátékkal első ízben 1997-ben találkoztam, amikor épp Kőbányán dolgoztam egy szerkesztőségben. Akkor jót szórakoztam rajta. Azóta még találtam vagy féltucatnyi helyet e néven, legutóbb Söréden, tavaly augusztusban. A dizájn kissé westernes. Van csócsó és biliárd. Az itaválaszték kommersz, mint a kocsmákban általában, legyen szó sörről, borról vagy pálinkáról.
Megosztom
2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 22.
A Csöni étterem és kávézóba egy hideg, zimankós, de mégis szép vasárnap reggelen tértem be idén január végén, amikor már lélekben feladtam, hogy Ráckevén találok egy helyt mely nyitva van és adnak kávét vagy teát. A kiszolgálás nem volt túl kedves, sőt, inkább barátságtalannak mondanám. A beltér nem rossz, az étlapról is lett volna mit rendelni, de reggelivel vártak a barátaim Kinkunlacházán.
Megosztom
2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 22.
A Rózner sörözőbe egy Kiskunlacáházára költözött régi jóbarátom vitt el. Pozitívum, hogy Pécsi szalon sört csapolnak, ugyebár ez az egyetlen magyar kézben levő nagyüzem. valami üdítőt ittam, jóbarátom egy korsó sört (400 illetve 500 ft volt). A csapos kedélyes, szimpatikus ember. A beltér szerethető.
Megosztom
2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21.
A Csíki sörfőzde, még precízebben a Tiltott Csíki Sört és még számos más terméket gyártó Csíkszentsimoni Főzde rendes offenzívát indított kocsmafronton, egyre-másra nyitnak a jó dijánzú helyek különböző városokban, legfrissebben Gyulán, Temesváron és Szegeden. Utóbbi helyre úgy estünk be, hogy már ettünk előtte két helyen is [moderálva - a szerk.
Megosztom
2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21.
Zalaszántón működik egy mézeskalács múzeum, amit szívesen megnéztem volna, de miután megtiltották minden ok nélkül, hogy fényképezhessek – miközben ez nekik ingyenreklám lett volna- kijöttem és inkább a múzeum tőszomszédságában működő helyi kocsmába mentem be. A beltér rendezett, átlagos esztétikájú, az italválaszték kommersz, de legalább van Soproni IPAjuk, ebből vettem egy üveggel, 360 ft volt.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21.
Parti zóna jó kis büfé-fagyizó-kocsma a balatonfenyvesi szabad strandon. Vettünk itt fagylaltot sört és bort. Utóbbit a Kalász pincétól. Nagyon értékeltem, hogy ideadták a talpas borospoharat bizalmi alapon, hogy odavigyem a parthoz, ahol táboroztunk. Nyilván vissza is vittük, de ezt például a gyulai strandon még 1000 ft betétdíj felajánlása után sem voltak hajlandóak megtenni.
Megosztom
2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21.
A Mézes büfé multifunkcionális egység. Vannak szendvicseik, fagylaltos pultjuk, de még ebédet is adnak. Az aznapi menü – tökfőzelék sertéssülttel – nem volt nagyon bizalomgerjesztő, épp előttem rendelt valaki, látnivaló volt, hogy túl sok a főzelékben a rántás. A hús kinézete sem volt nagyon magával ragadó.
Megosztom
Jó benzinkút-büfé -

Fresh Corner Heves

2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21.
A Fresh Corner hálózat többnyire a MOL kutak keretén belül működik, mint a hevesi is, de láttam Budapest belvárosában kútfüggetlen egységüket is. A hevesi Mol kúton kedves a kiszolgálás, értékeltem, hogy a pultos kiolvasta a rovásfeliratot a trikómon. Egy hot dogot kértem, melyben jó volt a virsli és a kifli, a ketchup kevésbé.
Megosztom
244 oldalon / 2440 találat


TérképX