DEndre étterem értékelései

Értékelései
27
233
2378
1405
0
8
13386

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Átlagos konyha -

Corso Café Szeged

2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 30.
A Corso café Szegeden a sétálóutcában működik, név szerint a Kárász utcában. A fő ok ami miatt bementünk az, hogy fiam járt ott pár nappal korábban és mondta, hogy tartanak egy IPA sört az egyik legjobb magyar főzdétől, a Horizonttól. Az info stimmelt. A sör, amit Delight IPAnak hívnak, igen finom volt. Rendeltem egy fish and chipszet is, az viszont sem adagra, sem minőségre nem volt kiugró.
Megosztom
2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 26.
A 996-ban alapított Pannonhalmi Bencés Főapátság Magyarország egyik legfontosabb történelmi emlékhelye, olyan szellemi központ, mely ma is több síkon tud hatótényező lenni. Nemcsak gimnáziumot, kollégiumot és szociális otthonokat működtetnek, de 2003 óta borászatot, 2010 óta pedig csúcséttermet is, Viator néven.
Megosztom
Tipikus albán pékség -

Csocsaj Pékség Tát

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 26.
A Csocsaj pékség tipikus albán pékség, elképesztő ennek a modellnek az országos elterjedtsége. Felfújt kenyerek és péksütik, meglepő egyformaságban, nemcsak egy egységen belül, hanem mindenütt. Mint a kínai tucatbüfék esetében. Jómagam egy sós kiflit kértem meg egy túrós levelest. Előbbi 50 ft volt, utóbbi 200. alacsony árfekvés, annyi biztos, ezért is tudnak meglenni.
Megosztom
Nagyon hangulatos kocsma -

Mókus Söröző Zebegény

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 25.
A Zebegényben működő Mókus sörözőbe a Natura hill nevű sokat emlegetett gasztro-komplexumot keresve jutottam el. Hogy nem szolgáltak ki, mert nem foglaltam asztalt, az más lapra tartozik, s főként nem érinti a Mókust, mely egy szeretnivaló, nagyon szép berendezésű kiskocsma. A faragott magyar szimbólumok a falon szívet melengetőek, le is fotóztam őket.
Megosztom
Átlagos falusi cukrászda jobbacska fagyival -

Krisztina Cukrászda Écs

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 25.
Nagycenken látogattuk meg öcsémmel ottlakó régi jóbarátainkat, gondoltuk hazafelé megállunk valahol, hogy ne nyitás előtt érkezzünk a Viator étterembe. Az Écsen működő Krisztina cukrászda kínálta magát erre a célra. Ettünk egy sajttorta- meg egy eper fagyit. Nem elírás az egyik fagyi-íz volt a sajttorta. Öcsém vett egy islert is. 520 ft volt a két gombóc fagyi.
Megosztom
Korrekt falusi kocsma -

Poharazó Szomor

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 25.
A Szomoron működő Poharazó a falusi kocsma műfajban a jobbacskák közül való. Tetszett a gerendás mennyezet, s az, hogy tartanak fagylaltokat is (az Antica Gelatieria del Corso nevű cégtől)
Az italválaszték kommersz, Becks 350, a Staropramen barna és világos egyaránt 450, akárcsak a Soproni. Ez kocsma műfajban átlagosnak mondható inkább, mint jónak.
Megosztom
Egyszerű falusi kocsma baráti árfekvéssel -

Vadász Étterem-Söröző Bajna

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 25.
A falusi élet egyik fontos központja a kocsma. Vélhetően Bajnán is igaz ez az állítás. Bajna kicsi falu, ki tudja, eljutottam volna-e ide, ha a gpsként használt google-maps nem erre terel a Buda-Esztergom vonalon. A Vadász söröző egyszerű hely, szerény választékkal. Van csocsó és darts, továbbá tévé is, melyről szívesen lemondtam volna, mivel be volt kapcsolva.
Megosztom
Átlagos büfé -

X Büfé Balatonakarattya

2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. június 25.
Csopakról hazafelé tartva úgy döntöttünk a fiammal, hogy eszünk valamit még mielőtt felérünk a pályára. Elég korán volt, akkor nyitottak a helyek, köztük az X büfé is. Némi dilemmázás után a gyros mellett döntöttünk. 950 forint volt, Budapesten a belvárosban sok tucat helyen lehet jobbat kapni olcsóbban. Kértünk mellé egy ásványvizet, 200 forint volt, ami barátinak mondható.
Megosztom
Kiemelkedő élmény - új orosz étterem -

1000 JótEvő Étterem Budapest

2019. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. június 23.
Nincs túl sok orosz étterem Budapesten, így kifejezetten örömteli, amikor nyílik egy, ráadásul nem is akármilyen. A beltér hangulatos, a kiszolgálás főúri. Ettünk heringet uborkákkal (1750), szépen tálalt, finom előétel volt ez, borscs levest (1850), ami ugye egy orosz klasszikus, mondhatni, hogy az ő gulyáslevesük, amit a cékla tesz különlegessé.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 23.
Amikor két deci narancsot kérek és azt válaszolják, hogy „csak három decink van”, feláll a szőr a hátamon, hiszen a válasz egyszerűen abszurdum. Ha van három decink, akkor ugyebár van kettő is. Ha azt mondja a pultos, hogy „sajnos nem adhatok csak három decit, mert így van a gépbe beprogramozva vagy így kívánja a főnökség stb.
Megosztom
238 oldalon / 2378 találat


TérképX