Bronz 5
értékelés
Ezüst 15
értékelés
Arany 60
értékelés
Rubin 125
értékelés
Smaragd 250
értékelés
Gyémánt 500
értékelés
Gasztrokirály 119 településen
Országjáró 395 városban
járt már
Felfedező 2801 helyen első értékelő
Népszerű író 1400 hasznos szavazat
Aktív tag 13 évnyi aktív tagság
Kitartó fotózó 32297 feltöltött kép
Jó
2017. január 9.egyedül járt itt 45 A Happy pékség a Nagy Lajos Király útján működik egy nagyobb komplexum keretén belül, mely integrál többek között sörözőt és kínai büfét is. A hely elég frekventált. Jómagam vettem egy túrós rétest (260) meg egy kenyérlángost (300). A rétes előre gyártott réteslapból volt, vagy legalábbis úgy tűnt, egyébként nem volt rossz, a kenyérlángos még langyos volt és kifejezetten ízlett.
Mondjuk a kedvenceim egyike, így nem nehéz nálam egy tisztes kenyérlángossal 4 pontot elérni.
4Ételek / Italok
3Kiszolgálás
3Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló
2017. január 8.barátokkal járt itt 55Tavaly januári kétnapos boros turnénk egy szem éjszakáját töltöttük a Hauser bodnárt vendégházban, melyről csak jót tudok mondani. A pozicionáltsága kiváló, ott van a város szívében, nem kell a késő estében nyúló kocsmaturné után kigyalogolni a messzeségbe, a berendezés lakájos, tetszetős, a kontaktember nagyon kedves, szívélyes, mindemellett pedig nagyon olcsó. Ha Egerben keresek szállást, ezentúl mindig itt fogom kezdeni.
5Személyzet
5Tisztaság
5Ár / érték arány
4Kényelem
4Szolgáltatások
5Elhelyezkedés
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló
2017. január 7.barátokkal járt itt 55 Idén nyáron több ízben is megfordultunk Miskolcon, miután egy boros túrát itt kezdtünk s dokumentálódtam egy kicsit a város vendéglátóiparának tárgyában, amiután muszáj volt még ide visszatérni. A legfőbb célpontokat a nyár végére sikerült kilőni és több maradandó élményt is szereztem.
Nem is értem, hogy ezek közül kettőről eddig, hogy nem írtam. Az egyik az imént megénekelt Végállomás, a másik a Lokalista. Ezutóbbi nem éri ez a másik színvonalát vagy legalábbis ottjártunk idején volt egy-két konyhatechnológiai megbicsaklás, de egyértelmű itt is a kreatívat, jót adni akarás. A pincérünk is remek volt, egyből megértette, hogy mi az a kocsmatúra, s nem jött a szokásos unszolással, hogy még ezt igyuk, ezt együk stb. , miközben a cél az, hogy egyik oldalról képet alkossunk a helyről, másik oldalról viszont evő-ivő kapacitásunkat ne vegyük túlságosan igénybe. Ötletes, izgalmas ízekkel szolgálnak itt, szépen tálalnak, kiemelkedő a borválaszték és tetszetős a beltér. Erős nekik az öt pont, de biztatásul megadom, mert az élmény kétségkívül megvolt 5 szívecske. A fő kérdés végül is az, hogy szeretnénk-e ide még betérni és egyebet is kóstolni vagy sem. Márpedig erre a kérdésre egyértelmű igen a válasz.
4Ételek / Italok
5Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló
2017. január 7.barátokkal járt itt 55 Kevés olyan érték van egy étterem esetében, mint a személyesség, mely többnyire azzal párosul, hogy a tulajdonosoknak amellett, hogy bukni nyilván nem szeretnének a vállalkozáson, nem a profit az elsőrendű céljuk, hanem az, hogy minőséget, jót adjanak.
Mondani sokan mondják ezt magukról, mert ugye ki lesz hülye nyíltan vállalni, hogy nem érdekli a minőség, csak a pénz, de kevés helyen köszön vissza ez a hozzáállás valójában. A Végállomásról már pár éve, nem sokkal a nyitás után olvastam, idén nyáron végre sikerült eljutni egy Mádra tartó boros túránk keretében. Nézzük, mit mondanak a bisztró tulajdonosai a honlapon: „Szeretünk gondolkodni, kísérletezni, tanulni, jó ételeket készíteni és szeretnénk megmutatni, hogy akár még egy borsodi konyha is felveheti a versenyt az ország kiemelkedően ismert régióival. Mindannyian szinte barátok vagyunk, akik csodáljuk ezt a környéket és mert ide születtünk, itt szeretnénk valami értékeset csinálni. (…) Szeretnénk JÓT adni és ezért szível lélekkel dolgozunk. ”
Nekünk ez átjött. Nagyon tetszett a beltér, korrekt-udvarias volt a kiszolgálás, izgalmasak az étkek (bár akadtak állaghibák s a desszertfront kissé sablonos), tetszett a borlap, összességében 5 csillagos élménnyel távoztunk, csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
4Ételek / Italok
4Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Jó
2016. december 30.a párjával járt itt 45 A Nano drink bár az első szakaszán nem kevés kocsmát felvonultató Budafoki úton van. Idén április végén ültünk ide be. A mogorva pultos jó szívvel tölt, bőven túltöltve a poharat a decinél. A beltér hangulatos, viszont valami borzalmas zene megy, ami meg is akadályozza, hogy hosszabban ücsörögjön itt.
Pedig a hajópadló, pácolt fa, tonett-székek, régi szódásüvegek, otthonos szedett-vedettség-adta hangulat marasztalt volna akkor is, ha az italkínálat minden fronton kommersz. Ittunk egy deci bort (120 ft) meg egy pohár Krusovice sört (250), majd odébbálltunk. Lehet, hogy még betérünk abban a reményben, hogy valami más zene fog szólni mondjuk jazz vagy blues.
3Ételek / Italok
3Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Jó
2016. december 29.egyedül járt itt 45 A piaci étkezés forradalmasodott a Séf utcájának a megjelenésével, a piaci ivászat nem sokat változott. A piaci borozók-sörözők jellemzően olcsók, egyik-másik egészen hangulatos. A fehérvári úti vásárcsarnokban működő Maligán borozónak remek a neve, elég rokonszenves a cégtáblája és belevaló, jó stílusú pultosa, aki egyébként hölgy.
A Bibók pincészetnek a borait kínálják, melyek az ország legkülönbözőbb borvidékeiről származnak, gondolom felvásárolt szőlőből készítik őket. A borokon kívül van forró csoki, többé-kevésbé kommersz tömények (Unicum (280/3 cl), Rézangyal (400/3 cl), Tornyos, Bolyhos) és nagyipari sörök, azon belül egyébként a jónak mondható Staropramen (0,5 literes palack 350 ft). Jómagam egy deci rosét ittam, egész jó volt, miközben az ára potom 100 ft. Jó tapasztalat volt ez, szemforgatás lenne, ha nem adnám meg neki összélményként a 4 pontot.
3Ételek / Italok
4Kiszolgálás
4Hangulat
5Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló
2016. december 29.a párjával járt itt 55 A Vinopiano egyik a legjobb helyeknek, ahol megfordultam. Nemcsak ebben az évben, hanem úgy általában. Nagyon hangulatos a beltér, szuterén helység, nyers tégla falakkal, boltívekkel. A tulajhangulatú pultos srác nagyon elkötelezett hozzáértő, kommunikatív, elmesélte, hogy dolgozott három hetet a Costesben s úgy döntött, hogy nem neki való ez a tempó.
Ez végső soron érthető, de az is ritka, hogy valaki miután sikerül bekerül egy ilyen helyre, három hét után feladja. De mi örülhetünk e döntésnek, mert ha most is a Costesben dolgozna, akkor nem csinálná a Vinopianot. A hely remekül van kitalálva, nagyon tetszett, hogy fél decire is adnak borokat, a másik variáns a másfél deci. Jómagam kóstolni szeretek, ezért a fél decis variánst választottam. Szentesi Érintést biztos ittunk, azt lefotóztam, hogy azon kívül mit, azt sajnos nem írtam fel. A számla 550 ft volt, ebből 350 a fél deci érintés, akkor vélhetően Podmaniczky pincészettől kóstoltunk rosét. Tény, hogy volt a borlapon egy sor olyan pincészet, melyet még a vájtfülűek sem biztos, hogy ismernek például az imént említett Podmaniczky Péter, vagy Toronyi György. Mert ugye van akinek már Szentesi József main streamnek számít . Izgalmasak a sörkorcsolyák is, mi nem próbáltunk ezek közül semmit. Jó lenne még ide betérni valamikor s elüldögélni nyugodtan, kóstolgatni, eszegetni.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Jó
2016. december 29.egyedül járt itt 45 A Trio pizzáról alapvetően jó véleményem van, a Nyugatinál vásárolt szelet kifejezetten jó volt friss, ízletes, persze lehet mondani, hogy egyszerű alapanyagok stb, de hát nem is akar ez lenni az év pizzája az ára is nagyon baráti.
Idén áprilisban midőn a fővárosban jártam a hónap végén, mielőtt felszálltam volna a vonatra a Déliben, gondoltam, hogy veszek egy szelet pizzát a Triónál, ami, ha nem tévedek, nem sokkal korábban nyitott. 600 forintért kínáltak gyrost is tortillában, de maradtam a pizzánál. Vettem hozzá egy hegyes erős paprikát és hogy, hogy nem, volt nálam egy üveg Sommer Ale sör a Beerforttól (Utassy Roland sörfőzőmester remeke), úgyhogy a vonaton pazar lakomát csaptam egyből. Az utóbbi időben ettem még pár helyen olcsó szeletpizzát, ez jobb volt. Megérdemli a 4 pontot.
4Ételek / Italok
3Kiszolgálás
4Hangulat
5Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Jó
2016. december 29.barátokkal járt itt 45 A Shot 2-ben már voltam, amikor még Nice barnak hívták. A párommal jártunk itt, nem volt különösebben jó élmény, rossz sem. Idén május 10. -i turnénk alkalmával tértünk be egy jóbarátommal. Ő ki is szállt már a fogyasztásból, de bejött velem s megvárta, míg váltok a pultos sráccal pár mondatot és megiszom egy shotot.
Nálunk az 2 cl tequilát jelent. 350 ft volt, ami rendben van, egyébként Aradon is nagyjából ennyit számláznak erre az italra, konkrétan 5 RONt. A pultos kommunikatív, rokonszenves srác volt, mesélte, hogy Nice néven melegbár működött itt. Ezt akkor mi nem vettük észre. Átlagos, kocsma ez kommersz kínálattal, elég sok koktéllal, megfizethető árakkal. Jó élmény volt a jó kiszolgálás miatt.
3Ételek / Italok
5Kiszolgálás
3Hangulat
4Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Jó
2016. december 29.egyedül járt itt 45A Kálvin téri Gelato közvetlenül az utcára néz, beltere nincs. A pultban egy sor izgalmas, nem egy esetben “formabontó” fagytípus sorakozik a megszokottak mellett.
Némi, a pultos által türelemmel viselt hezitálás után egy sajttortás fagyigombócot kértem, 250 forint volt és kifejezetten ízlett.
A kiszolgálás kedves, mosolygós.
Kövér négy pont.
4Ételek / Italok
5Kiszolgálás
3Hangulat
5Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
4345 értékelés / 435 oldalon
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
385 település / 39 oldalon