DEndre étterem értékelései

Értékelései
21
202
2221
1355
0
9
12366

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

2019. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 1.
Egy kedves jóbarátom mesélte február elején, hogy a Legenda saját kocsmát nyitott a buli negyedben, annak is a fő utcáján, a Kazinczy utcában. Szerencsére pár napra rá a fővárosba vitt az utam, s persze nem hagytam ki e jó kis sörözőt. Jó nosztalgikus élmény volt itt lenni, az zavart, hogy magasított székeik vannak. De sebaj.
Megosztom
Olcsó, átlagos kocsma -

Delta Presszó Berettyóújfalu

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 1.
Parányi rozoga kocsma Berettyóújfalu külvárosában. A választék szegényes és kommersz, az árak alacsonyak. Kevés asztal van, mind foglalt, így a kinti asztalnál, a helyhez illő lepattant teraszon ültem le a két deci baracklevem mellé (békebeli 100 ft volt) a februári napsütésben. Van biliárd is. A kiszolgálással nincs gond.
Megosztom
Vacak hely -

Italbolt Rátka

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 1.
A rátkai Italbolt pultosa felállította 30 év legbunkóbb kiszolgálásának rekordját. Köszönésemet belépéskor nem fogadja, átnéz az emberen, amikor sorra kerülök, rendelek, megkapom a tejszínhabos kávémat, a köszönömre nem reagál, majd búcsúzáskor köszönésemre egy hideg, barátságtalan viszláttal válaszol.
Megosztom
2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 28.
Abasáron olyan a Levente pincészet, mint Szomolyán volt Kaló Imre, addig, amíg Vámos Attila el nem kezdett borászkodni. A falu első számú borászati nevezetessége. Jómagam is hozzá igyekeztem, de előtte, gondoltam, kipróbálom a település egyik kocsmáját. Az utam a Fekete Kecskéhez vezérelt. A háttérben tévé megy, amit nem szeretek, de hát elég gyakori ez a falusi kocsmákban.
Megosztom
Átlagos kocsma -

Katalin Presszó Szomolya

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mint nótórius felfedező, egy borkóstoló előtt is betérek egy presszóba, hogy bemelegítő italt vegyek magamhoz. Jelen esetben az egy kis Unicumot jelent, aminek az árára nem emlékszem pontosan, de arra igen, hogy meglepően kedvező volt. A kiszolgálás barátságos, ami nem éri az embert váratlanul, mert itt Szomolyán barátságos, szeretnivaló emberek élnek.
Megosztom
Kiemelkedő borozó -

BárKA Borbár Budapest

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 26.
A Házi/Állat nevű hegység, ahol Lőrincz György (nem a borász, hanem a Gault Millau kalauz által valamelyik évben, talán 2016ban az év séfjének választott konyhafőnök) főzött, nem sokáig húzta. Ma már Bárka néven működik itt egy borozó. Mint megtudtam, nem véletlenül hasonlítanak a cégtábla karakterei a Kadarkáéra: azonos a tulaj.
Megosztom
Vagány, megnyerő hely -

Vas Manci Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 26.
A Vas Manci hangulatos amatőrnek ható hely, olyan, mint amilyet magam is nyitnék szívesen. A tulaj némi késéssel érkezett, viszont nem állt neki rendre utasítani, mint a Lángosbáró illetékese, hanem kedvesen, közvetlenül kommunikálta a helyzetet. Izgalmas, finom, szépen tálalt padlizsánételt kértem, hummuszágyon érkezett.
Megosztom
2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. február 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Amikor hírét vettem, hogy elköltözött a Bölcső, ráadásul a hajdani Kisrabló helyére, akkor nem volt kétséges, hogy az első adandó alkalommal meglátogatjuk. Így is történt. A beltér hangulatos, a sörválaszték impozáns, a rákburger finom volt, a kiszolgálás rendben. Ezen a helyszínen is 5 csillagos volt az élmény.
Megosztom
Katartikus, fergeteges, lenyűgöző -

Textura Étterem Budapest

2019. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. február 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bevallom, mindeddig nem értettem azt a baráti házaspárt, aki Budapesten újra és újra a Borkonyhába megy vacsorázni, miközben a székesfővárosban megannyi pazar vendéglő működik, s ugyebár „varietas delectat”. Mindeddig, mondom, mert a Borkonyha testvéréttermében, a Textúrában tett látogatásunk hatására megvilágosodásom támadt.
Megosztom
2019. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. február 13.
Rá kellett jönnöm, hogy akkor jutok el egy Burger Kingbe vagy McDonalds-ba, amikor gyermeki nyomásnak vagyok kitéve, magamtól nem tenném be ide a lábam. Most uzsonnát akart vinni a fiam egy hosszabb túrára s a Burger Kingre szavazott. 320 ft volt a sajtburger, 470 a Whopper Junior, mely valaha szebb időket látott, nagyobb volt és kívánatosabb.
Megosztom
223 oldalon / 2221 találat


TérképX