DEndre étterem értékelései

Értékelései
27
255
2477
1444
0
9
13947

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Egyedi, különleges, színvonalas egység -

Czakó Kert Budapest

2019. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 1.
A Czakó kert a maga nemében egyedülálló multifunkcionális egység, egy helyen minőségi pékség, fagyizó, önkiszolgáló kert-bisztró, kiemelkedő desszertszalon, reggeliző, piac és hagyományos étterem. Mint a honlapról megtudhatjuk, ez a Tabán legöregebb fennmaradt épülete, a Naphegy egykori vincellérháza szőlőskerttel, borospincével, ahol saját borok érlelődnek.
Megosztom
Szeretnivaló egyszerű egység -

Strand Büfé Nádudvar

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 31.
A nádudvari Strand büfé télen elviteles kifőzdeként üzemel. Hagyományos, közkedvelt fogásokat kínálnak, jómagam rántott karfiolt kértem tartármártással és sült burgonyával. Mivel az árakat meglepően alacsonyra pozicionálták, s vélhetően kellően ismertek a helyiek körében, igencsak népszerűek, sorba kellett állni, hogy megkapjam az ételemet.
Megosztom
Átlagos kocsma -

Bisztró Nádudvar

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 31.
A puritán nevet viselő Bisztró Nemesnádudvaron valójában kocsma, ételeik nincsenek egyáltalán. Az italfront a kommersz nagyipari termékekből áll. Kőbányai sört csapolnak. Jómagam egy kis Unicumot kértem és 2 dl szódát, fizettem 310 forintot, pontosabban ennyiről szólt a számla. A beltér egyszerű, kopottas. A pult mögött szemrevaló, fiatal, rokonszenves leányzó.
Megosztom
2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 31.
Az Ulveczky cukrászda Nádudvar egyetlen cukrászdája, ha minden igaz, legalábbis sem a neten sem a valóságban nem sikerült másikat találnom. Nem csoda, hogy látogatott. Idén január 5-én reggel néztem oda be, s igen sokat kellett sorba álljak annyiran rendeltek tortát. A pult még üres volt részben, nem pakoltak még ki mindent.
Megosztom
Gyengécske kocsma -

Ökörszem Presszó Győrtelek

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 30.
Az Ökörszem presszó Győrtteleken az átlagnál lerobbantabb falusi kocsma. Nem teszem a nem ajánlott kategóriába, mert bizonyára megtalálja a maga közönségét és az megy be ide, aki jól érzi itt magát. Az italfront a szokásos kommersz, van csapolt Borsodi, korsónként 300 forintért, ami kifejezetten korrekt ár.
Megosztom
2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 30.
A Hajdúszoboszlói strand igazi látványosság a maga hatalmas kiterjédésével. Meglepő lenne, ha nem lenne benne lángossütő. Van s nem is akarmilyen. A hagyományos lángossütők ugyebár elkészítik a szép kerek lángost és arra tesznek rá ezt-azt. Emellett vannak helyek, ahol töltött lángost is készítenek, a Békési Piac egy fontos ilyen centrum, ahol három helyen is adnak töltött lángost.
Megosztom
Átlagos pékség -

Balmaz Sütöde Nádudvar

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 30.
Hazudnék, ha nemzeti elfogultságból azt mondanám, hogy a Balmazújvárosi pékségben vásárolt termékek nagyságrenddel jobbak voltak, mint a mindenfelé fellelhető albán pékségek termékei. Mert nem voltak nagyságrenddel jobbak, de a három pontba beleférnek. Vettem egy háromféle töltelékes ikerbuktaszerűséget, aminek ízvarázs a hivatalos neve, továbbá két kiflit.
Megosztom
Jó kocsma Nádudvaron -

Guriga Söröző Nádudvar

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 30.
A Guriga söröző győzött meg a legjobban a nádudvari helyek közül. Az italkínálat itt sem lép ki a nagyipari tömegtermékek kereteiből, de érezni a belső tér kialakításában az igényességet, azt, hogy ez egy lélekkel vezetett egység, van valaki, akinek fontos, hogy itt a vendég jól érezze magát. Esetemben az sikerült, bár csak egy Cappyt ittam.
Megosztom
Átlagos kocsma -

Nádas Presszó Nádudvar

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 30.
A Nádas eszpresszó egyszerű külvárosi kocsma, kommersz sörökkel, borokkal és töményekkel. Rádió szólt, amiről szívesen lemondtam volna. Fatüzeléses kályha, barátságos meleg fogad. Van wurlitzer, csocsó és darts. Egy Dreher Pale Alet kértem elvitelre valamint egy paradicsomitalt a Top Joy cégtől helyben fogyasztásra.
Megosztom
2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 30.
A Becsei vendéglőbe egy zimankós januári reggelen mentem be kávézni. Az étlapon zömmel hagyományos magyar ételek, de nem voltam még éhes, így nem rendeltem enni semmit. Jól esett, hogy bár csak egy kávé mellett üldögéltem, nem éreztem, hogy kinéznének.
Megosztom
248 oldalon / 2477 találat


TérképX