DEndre étterem értékelései

Értékelései
21
202
2221
1355
0
9
12366

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Érdektelen kiszolgálás, barátságos atmoszféra, korrekt árak -

Várfok Borozó Budapest

2019. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. február 13.
A Várfok borozóba a Kapisztrán térről induló teljesítménytúra elején néztünk be, hogy kicsit átmelegedjünk a több mint egy órás regisztrációs átfázást követően. Melegnek meleg volt, viszont a kiszolgálás elképesztően lassúnak és érdektelennek bizonyult. Társaim törkölypálinkát ittak, jómagam egy fasírtos szendvicset kértem, ami kifejezetten jól esett és olcsó volt.
Megosztom
Távol-keleti, fúziós hely -

Szirom Ice Cream & Specialty Coffee Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 13.
A Szirom desszertezőből átállt egy tipikus Huszár Krisztián-féle, távolkeleti ízekkel játszó, a Madách téri egységet, a Beszállót idéző minőségi étkezdévé. Van egy leves, két főétel, egy desszert. Jómagam mangalicacsászárt kértem rizzsel, ami 2300 ftba került. Finom volt. Nekem azért hiányzik egy ilyen helyen egy asztal, ami mellé le lehet ülni, mert itt csak a fal mellett van kb 4.
Megosztom
Gyenge, hangulattalan kocsma -

Kétlyukú Söröző-Borozó Budapest

2019. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. február 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Kecskeméti kétlyukúba csak eljutottam ismét, gondoltam, megmutatom a fiamnak, hova jártunk anno. Mert, miként írtam is évekkel ezelőtt, valamikor kultikus, hangulatos, jónak mondható hely volt, szerettem is nagyon. Innen indítottuk a túráinkat. Mármint a kocsmatúrákat. Sajnos az átépítés rendesen elrontotta, elvesztette a hely minden sármját.
Megosztom
Remek pizza, kommersz sörök, személytelen kiszolgálás -

IGEN Pizza - Margit körút Budapest

2019. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. február 12.
Örömteli, hogy Budapesten a gasztro- és azon belül a street food forradalommal egyidőben megjelentek az igényes pizza szeletbárok, melyek kínálata felveszi a versenyt az eredeti olasz egységekkel. Ezek közül az egyik legnépszerűbb a Madách téren egy pöttöm kis beugróban nyitott „Igen” volt, ahol sorállás nélkül ritkán lehetett pizzához jutni.
Megosztom
2019. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. február 12.
Kecskeméti 5-ös bekötőút mentén működik az 5-ös halászcsárda. Étlapja a hagyományos, közkedvelt magyar ételekre épít, de kínál ritkább fogásokat is. A választék nem eltúlzott, de széles a szegediesen készített kétféle (harcsa és ponty) halászlétől a sült keszegen, pisztrángon, süllőn át a kapros-tejfeles galuskával kínált kakasteréj-here pörköltig vagy a dödöllés erdei gyümölcsös szarvaspörköltig.
Megosztom
2019. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. február 11.

Előrebocsátom, hogy nem vagyok híve annak a gondolatnak, hogy a vendégnek mindig igaza van. Léteznek bunkó pincérek és léteznek bunkó vendégek. A hivatásukat komolyan vevő vendéglátó és felszolgáló számára igen nagy kihívás egy kekec, bunkó vendég kezelése.
Megosztom
Kiemelkedő olasz étterem Debrecen szívében -

Nonna Rosa Debrecen

2019. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. február 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A 2017-ben nyitott olasz étterem hívogató üvegkalitkát állított fel a Piac utcán. A hely nagyon jól ki van találva, a tévében remek fotókat vetítenek az egyes fogásokról, a beltér – mind a téli terasz, mind a belső rész – elegáns, szeretnivaló. A kiszolgálás első osztályú, pincérünknek minden szava, minden gesztusa helyén van.
Megosztom
Remek hely húsimádóknak -

Meatology 2.0 Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 2.
Mióta hírét vettem tavaly nyáron, hogy megnyitott a Pataky testvérek, Péter és István által fémjelzett, beszédes nevű Meatology második egysége a Haris közben, azóta tervezem, hogy ellátogatok hozzájuk. A minap végre erre is sor kerülhetett. A beltér korszerű, trendi, de nem szembántó, inkább lezsernek, otthonosnak mondanám.
Megosztom
Jó kis street food hely -

Mamma Sferico Budapest

2018. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. január 28.
A Mamma Sferico nevű egységbe nem jutottunk el, míg a Múzeum körúton működött, de tavaly februárban családi körben megnéztük az új helyen a Kolosy téren. A kiszolgálás kedves, a beltér hangulatos, az árak korrektek, tetszett a választék is. Egy húsgombócos bagett-szendvicset kértünk, ami finom volt. Nem akartuk túlenni magunkat, mert a máshová [moderálva - a szerk.
Megosztom
2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. január 28.
Egyik szemünk sír a másik nevet. Szomorú, hogy a magyar cukrászati élvonal egyik legmarkánsabb, legigényesebb egysége, a Zazi megszűnt, a másik nevet, mert a helyén nem valami gasztronómiailag irreleváns bolt nyitott, mondjuk a 146. pesti outlet, hanem Kolonics Zoltán mestercukrász cukrászdája. Kolonics nevét a Gerbeaudhoz kötjük, aminél jobb ajánlólevél nincs és nem is lehet.
Megosztom
223 oldalon / 2221 találat


TérképX