DEndre étterem értékelései

Értékelései
19
195
2145
1300
0
8
11919

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Remek bisztró -

Ficak Bisztró Budapest

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Idén március 15-én néztem ki magamnak a Ficak bisztrót, el kellett teljes egy kis idő, míg sikerült ide eljutni egy barátságos júniusi reggelen. Kellemes reggelit ettem itt, capreses pestos szendvicset, mellé frissen préselt narancslevet és kávét. Tetszett a beltér is, a galérián ültem le, ahonnan az egész helyet szemrevételezhettem.
Megosztom
Jó kis falusi söröző, a helyi főzde söreit is meg lehet itt kapni -

Söröző Magyarhertelend

2017. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. október 28.
Magyarhertelendre azzal az illúzióval mentünk el Pécsről, hogy itt van a Hertelendy kastélyétterem, illetve hogy meg lehet látogatni a helyi sörfőzdét a Kapucinust. Nos, mindkét reményünkben csalatkozni kellett. A Hertendy kastély, jóval odébb Kutason van, a főzde pedig nem látogatható. Mit csinál ilyenkor az ember? Bemegy a kocsmába és vásárol a főzde söreiből.
Megosztom
Jó kis vidéki kocsma -

Levin Bisztró Martonvásár

2018. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 28.
A Bisztró kifejezést rehabilitálta a kétezres években indult bisztró-mozgalom, amit alighanem a Bock indított meg, majd jöttek a többiek, a Mák s társai, bár ha jobban belegondolok, az Arcade bisztró mintha már a Bock előtt ekként határozta volna meg magát. Ez cseppet sem zavarja azon egységeket, ahol a bisztró étkezde, mint Kiszomboron vagy kocsma, mint Martonvásáron.
Megosztom
Megnyerő hely -

Biodevega Budapest

2018. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 28.
A Biodevega tippjét 2017 novemberében kaptam egy kedves ismerősömtől, s nem telt bele két hónap, sikerült meglátogatni az egységet. Az új év második napján konkrétan, amikor felrepítettem Budapestre egy jóbarátomat, s ha már ott voltam meglátogattam pár helyet. Ittunk némi jóféle levet, ettünk egy levest, egy desszertet, tisztes négy pontos hely ez, tetszett a dizájn, rendben volt a kiszolgálás.
Megosztom
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 28.
Ha minden igaz, ez a harmadik Madal a Hollán Ernő utcai valamint a Ferenciek terén működő után. Idén májusban ruccantam ki a párommal Miskolcon át a Fővárosba csak egy estére, reggel itt itta meg szívem hölgye a kávéját. Ennek az egységnek is tetszett kifejezetten a beltere, az árak nem alacsonyak, de a minőség fényében rendben vannak, két sütit kértünk valamint egy jeges kávét, meg voltunk elégedve mindennel, beleértve a kiszolgálást is.
Megosztom
A legjobb sörözők egyike, de vendéglőnek is beválik -

Neked Csak Dezső - Brewpub & Bistro Budapest

2018. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 24.
Nem tudom, hogy van ez, de tisztán emlékszem, hogy értékeltem már ezt a helyet, ahová tavaly az év végén tértünk be első ízben. Igen jót ettünk, remek söröket ittunk, a kiszolgálástól nem voltunk oda. Eltelt pár hónap, idén egy székelyföldi baráti társaságot kalauzoltam Budapesten, a legjobb sörözőket akarták megismerni, kevés gyaloglással.
Megosztom
Átlagos hely focirajongóknak -

Ziccer - TrollFoci Sportpub Budapest

2018. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 24.
Fiamnak egy focimániás jóbarátja volt az, aki feltétlen el akart ide menni. Nos, hát persze, miért ne mondtam, végső soron minden kocsmába elmehetünk egyszer. Ittunk egy tequilat, shotot kértem, ami amennyire én tudom 2 cl-t jelent, 4-et adtak (890 ft, őszintén szólva sokallottam), nem álltam oda vitatkozni, legközelebb precízebben fogalmazok, egy pohár Staroprament (400), meg egy Cappyt (390).
Megosztom
Barátságos áron átlagos étkek -

Kornélia Grill & Bar Békéscsaba

2017. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 23.
A Kornéliába egy baráti társasággal ültünk be, akkor takarították össze a délutánba nyúló déli brunchot, amit sajnáltunk, de tudomásul vettünk. Azt még jobban sajnáltuk, hogy volt olyan eleme az étkezésnek – például a rántott sajt - mely nem frissen készült, ha a délire lesütött sajtot tették a tányérra.
Megosztom
Remek csokizó-söröző-kávézó-teázó -

Jetty Choco Gyula

2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 23.
A magyar kézműves csokoládékészítők minden túlzás nélkül világszínvonalat képviselnek. Prémium alapanyagokból dolgznak, kretívak, termékeik nagyobb élményt nyújtanak, mint Brüsszel, Nizza vagy Monaco világhírű üzleteiben kóstolható csokikülönlegességek.
Megosztom
Legjobb söröző Békéscsabán -

Kupak Kézműves Sörház Békéscsaba

2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 22.
A Kupak nevű kézműves sörözőbe évente legalább egyszer beülünk, mert ha már ott vagyunk a soha ki nem hagyott Kolbászfesztivál alkalmával Csabán, akkor szinte kötelező ide is ellátogatni. Legutóbbi írásban is rögzített látogatásunk óta két dologban is fejlődtek.
Megosztom
215 oldalon / 2145 találat


TérképX