DEndre étterem értékelései

Értékelései
27
244
2417
1419
0
8
13574

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 22.
A Csöni étterem és kávézóba egy hideg, zimankós, de mégis szép vasárnap reggelen tértem be idén január végén, amikor már lélekben feladtam, hogy Ráckevén találok egy helyt mely nyitva van és adnak kávét vagy teát. A kiszolgálás nem volt túl kedves, sőt, inkább barátságtalannak mondanám. A beltér nem rossz, az étlapról is lett volna mit rendelni, de reggelivel vártak a barátaim Kinkunlacházán.
Megosztom
2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 22.
A Rózner sörözőbe egy Kiskunlacáházára költözött régi jóbarátom vitt el. Pozitívum, hogy Pécsi szalon sört csapolnak, ugyebár ez az egyetlen magyar kézben levő nagyüzem. valami üdítőt ittam, jóbarátom egy korsó sört (400 illetve 500 ft volt). A csapos kedélyes, szimpatikus ember. A beltér szerethető.
Megosztom
2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21.
A Csíki sörfőzde, még precízebben a Tiltott Csíki Sört és még számos más terméket gyártó Csíkszentsimoni Főzde rendes offenzívát indított kocsmafronton, egyre-másra nyitnak a jó dijánzú helyek különböző városokban, legfrissebben Gyulán, Temesváron és Szegeden. Utóbbi helyre úgy estünk be, hogy már ettünk előtte két helyen is [moderálva - a szerk.
Megosztom
2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21.
Zalaszántón működik egy mézeskalács múzeum, amit szívesen megnéztem volna, de miután megtiltották minden ok nélkül, hogy fényképezhessek – miközben ez nekik ingyenreklám lett volna- kijöttem és inkább a múzeum tőszomszédságában működő helyi kocsmába mentem be. A beltér rendezett, átlagos esztétikájú, az italválaszték kommersz, de legalább van Soproni IPAjuk, ebből vettem egy üveggel, 360 ft volt.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21.
Parti zóna jó kis büfé-fagyizó-kocsma a balatonfenyvesi szabad strandon. Vettünk itt fagylaltot sört és bort. Utóbbit a Kalász pincétól. Nagyon értékeltem, hogy ideadták a talpas borospoharat bizalmi alapon, hogy odavigyem a parthoz, ahol táboroztunk. Nyilván vissza is vittük, de ezt például a gyulai strandon még 1000 ft betétdíj felajánlása után sem voltak hajlandóak megtenni.
Megosztom
2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21.
A Mézes büfé multifunkcionális egység. Vannak szendvicseik, fagylaltos pultjuk, de még ebédet is adnak. Az aznapi menü – tökfőzelék sertéssülttel – nem volt nagyon bizalomgerjesztő, épp előttem rendelt valaki, látnivaló volt, hogy túl sok a főzelékben a rántás. A hús kinézete sem volt nagyon magával ragadó.
Megosztom
Jó benzinkút-büfé -

Fresh Corner Heves

2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21.
A Fresh Corner hálózat többnyire a MOL kutak keretén belül működik, mint a hevesi is, de láttam Budapest belvárosában kútfüggetlen egységüket is. A hevesi Mol kúton kedves a kiszolgálás, értékeltem, hogy a pultos kiolvasta a rovásfeliratot a trikómon. Egy hot dogot kértem, melyben jó volt a virsli és a kifli, a ketchup kevésbé.
Megosztom
2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21.
A Rácz Pékség egy jó kis kézműves pékség és bolt Balatonkeresztúron. Kár, hogy a kiszolgálás nagyon savanyú, kedvesség- és mosolymentes. Az árak korrektek, átlagosak. Ha jól emlékszem mind a sajt, mind a kolbász kilója 3500 ft, ami nem kevés ugyan, de nem is extrém magas. Vettünk péksüteményt, kolbászt és háromféle kézműves sajtot.
Megosztom
2018. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 20.
A Kék Elefánt Szeged egyik csúcskávézója. Barátságos kis udvarban pöttöm hely. Van mellette egy mexikói egység, nem haragszanak, ha az ő teraszukra ülünk be a kávéval, feltéve persze, hogy tőlük is eszünk valamit. A kiszolgálás kedves, az árak értékarányosak, a kávé remek, sok hasonló helyre lenne szükség országszerte.
Megosztom
2019. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 20.
Jó élményünk volt a Virág mind első, mind második alkalommal. Először 2017ben jártam itt a nagyobbik fiammal, a párjával meg a reménybeli apatárssal (akkor ettünk Őrság zöld aranyát is), másodszor a kisebbik fiammal idén januárban. Vettünk csokibonbont, sütit (lásd a mellékelt számlát) nem vertek ezek egeket, de azért bőven benne voltak a négy pontban.
Megosztom
242 oldalon / 2417 találat


TérképX