DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
288
2653
1535
0
10
14955

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

Összességében jónak mondható, az ár/érték arány picit billeg -

Katica Vendéglő Badacsonytomaj

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. július 15.
A Katica vendéglőbe nem sokkal zárás előtt mentünk be két unokahúgommal. Még vacsora után voltunk, de elfért még valami a gyomrunkban. Úgyhogy rendeltünk egy csoki mousse-t (1350), egy sajttortát (1250) és kacsamájpatét (2650). A két desszert korrekt volt, bár ettünk mindkét műfajban meggyőzőbbet, de a kacsamáj nagyon jól sikerült, fantáziadús volt, jó állagú, szépen tálalt, jobb, mint amit az ember várt a hely étlapja és dizájnja alapján.
Megosztom
2020. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. július 15.
A Szürkebarát borozóban korrekt a borválaszték és kifejezetten barátiak az árak. Kár, hogy a kiszolgálás undok. Ittam egy deci bort, már nem tudom mit, mert nem írtam fel, nem volt rossz, a 300 forintot egyértelműen megérte. Ha jól néztem, a választék nagy részét a Barna pince borai adják, vélhető, hogy a Kéknyelűt választottam, elvégre az egyrészt tájjellegű, másrészt pedig országos szinten ritkaságnak számít.
Megosztom
Végre egy 5x5-ös hely! -

Éliás AlaptáBOR Badacsonytomaj

2020. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. július 15.
Az Éliás Alaptábor egy egészen új hely Badacsonyban (hogy miért tartozik Tomajhoz a Badacsony vasútállomás melletti megannyi egység nem tudom és nem is kutatom. )
Egy mustfröccsel indítottam, elkerülendő a teljes kiszáradást a júliusi kánikulában. A választék zöme az Éliás pince boraiból áll (vannak persze üdítők is).
Megosztom
2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. július 15.
A Borbarátok étterem régóta a célpontlistámon szerepel, mivel benne van a legtöbb Balaton-Kalauzban vagy tán mindegyikben. Idén végre sikerült ide is eljutni. Ettünk zöldborsólevest (1380 ft), Lujzi mama húslevesét (1590 ft), Cézár salátát kacsaszűzből 3480) valamint Somlói galuskát (1590).
Megosztom
2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. július 15.
A Pántlika pincészet étterme nincs igazán benne a köztudatban, holott teljesítménye erre predesztinálná. Ugyanez igaz a borokra is, melyek sokkal ismertebbek ugyanaz étteremnél, de messze jobbak, mint amennyire híresek. Főleg mióta a borász végzettséggel rendelkező új birtokigazgató, Ferencz Zoltán Gábor felel értük. Megkóstoltunk kb.
Megosztom
2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. július 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Badacsony egyik legjobb borozója a Pláne, remek a kerthelység atmoszférája (nem bánnánk, ha nem hallatszódna át annyira a szomszédos vidámpark zaja, de erről az üzemeltetők nem tehetnek), kitűnő a kiszolgálás, a srác nemcsak kedves, de felkészült is, legalábbis a balatoni borok témájában.
Megosztom
Brutál jó szendvics brutál áron -

Szimply - Röser Udvar Budapest

2019. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. június 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szimply kiemelkedően jó hely. Szendvicseket adnak pazarul kivitelezve, brutál áron. De van sous vide csirkemellük is izgalmas köretekkel, 3500-ért vagy 3 tojásos rántottájuk kiegészítőkkel 2800-ért. Az étlap jól átgondolt. Jómagam egy avokádós szendvicset kértem, amit bundázott tojással adtak, mártással, zöld hajtásokkal. Katartikus volt.
Megosztom
Kifejezetten jó cukrászda -

The Fat Fairy Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. június 9.
A The Fat Fairy a Király utcában egy új hullámos, jól kitalált cukrászda. A sütik nem katartikusak, nem érik el a csúcsszínvonalat, nem írok neveket, mert úgyis törlik, remélem, mindenki tudja, melyek a legjobb cukrászdák Magyarországon. A tisztes második vonalhoz tartozik ez az egység, amit 4,5 ponttal jutalmaznék, ha lehetne, így felfele kerekítek.
Megosztom
Átlagos söröző -

Aranykorsó Söröző Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. május 29.
Az Aranykorsó egy stabil pont, jó későig van nyitva s ha az ember a nagytétényi buszra vár a Móricz Zsigmond körtéren, itt még beverhet egy fröccsöt. Pont ezt tettem tavaly júniusban egy kiadós turné után. Arra már nem volt kapacitásom, hogy megigyak egy egész a sört, bár itt tartanak középvonalas kézműves söröket a fótiaktól, amit szívesen iszom, szinte bármikor, de egy kisfröccs még elfért.
Megosztom
Jó hely -

Ötkert Budapest

2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. május 29.
Az Ötkert nevű egységben két ízben jártam tavaly, összességében jónak nevezném a helyet. A beltér hangulatos, tartanak kézműves söröket, elég magas árfekvésben, az ételek is rendesen be vannak árazva. Első alkalommal cigánypecsenyét ettem, ami korrekt volt, sőt, kifejezetten jó, második alkalommal elbillenni éreztem az ár/értékarányt, meg egyáltalában többet vártam a fogástól (Buffalo csirkemellcsíkok), főként az előző tapasztalat fényében.
Megosztom
266 oldalon / 2653 találat


TérképX