DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
284
2605
1503
0
9
14536

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Remek hely ez is, akárcsak a lánc többi tagja -

Á Table - Akácfa utca Budapest

2020. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. március 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az A Table nevű hálózatot nagyon kedvelem. Rendkívül hangulatos, a francia kávézókra emlékeztető beltér, pazar sütik. Az Akácfa utca egységben a hagyománnyal szakítva egy avokádós salátát kértünk. A társam nagyon nem volt vele megelégedve, jómagam úgy véltem, hogy jónak mondható, de alapvetően katarzismentes produkció. Mellé egy céklás juice-t ittunk.
Megosztom
Átlagos söröző jó dizájnnal -

Wattson Bar Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. március 9.
A Wattson egy steam punk stílusú kocsma kommersz kínálattal. Van néhány jó boruk (pl Nyakas, Dúzsi rosé, kétféle Frittmann) továbbá Nobilis pálinkák. Sörben csak nagyipari. Egy pohár HB búzasört kértem, egy borkóstoló után voltam, elég volt a borból, jól esett a sör. 450 forintot fizettem rá, ez nagyjából átlagos díjszabásnak mondható.
Megosztom
Kiemelkedő söröző -

Kandalló Kézműves Pub Budapest

2020. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. március 8.
Mielőtt nekiálltam megírni az újabb értékelést egyik kedvenc sörözőmről, a Kandallóról, gondolam elolvasom a korábbiakat. Meg kellett állapítsam, hogy nem sokat változott a hely. Sem színvonalban, sem profilban. Továbbra is csúcsminőségű söröket kínálnak és továbbra is kifejezetten jók az ételeik.
Megosztom
Átlagos kocsma -

Kék Szilva Nyírkarász

2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. március 8.
A Kék szilva nevű kocsma nem különösebben hangulatos, TV megy, amire nem lenne szükség, a kínálat kommersz, mint az ilyen falusi kocsmák esetében szinte mindig. A kiszolgálás viszont kedves. Kérek egy sört elvitelre, egy Stella Artois-t, 360 ft, meg persze 25 az üveg, továbbá két deci szódát. Kiderül, hogy nincs szóda, mert az emberek kólával isszák a bort.
Megosztom
2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. március 8.
Gubát a gubával, subát a subával. A nagyhalászi Öreg motoros sörözőt a hasonló, kistelepüléseken működő, egyszerűbb kocsmákkal vetem össze, így jön ki a 4 pont. A kiszolgálás kedves, bár a borravalót nem köszöni meg a hölgy, ezt furcsállom, de nem érzékeltetem. Ittam egy paradicsomos Top Joyt, kértem egy adag lapcsánkát is, három sajtos tejfeles kisebb lapcsánka 350 forint.
Megosztom
2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. március 8.
A Tóti kocsmája Gávavencsellőn két szempontból is kiemelkedik a falusi lepattant gyengécske kocsmák tömegéből. Egyrészt rendkívül kedves a fiatal pultos srác, aki alighanem tulaj is, ez jót szokott tenni egyébként az üzletnek, a másik, hogy nyáron vannak kézműves sörök is. Ez úgy derült ki, hogy dekorációs tárgyként ki van étve a Hedonnak a Johnny Firpoja és Charlie Firpoja.
Megosztom
2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. március 8.
A Sakáltanya eszpresszó egyben büfé is, adnak hot-dogot, gyroszt, hamburgert. Jómagam egy tokaji túráról hazafele csak egy sört kértem fojtásnak, a többiek vettek rágcsát meg hotdogot. Gyengécske hely ez, de megadom neki a 3 pontot, elvégre nem rosszabb mint a hasonlók . A sör Hofbrau Munchen volt, ára meg nagyon kedvező. Egyszer elment.
Megosztom
Színvonalas borbár -

Flaska Borbár Budapest

2020. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. március 8.
A Flaska nevű borbárról olvstam is, de azután, hogy egy felfedező utam alkalmával bele ne akadtam volna a Tompa utcában. Sajnos idén februári ottjártunk idején zárva volt már a konyha, így arról nem tudok beszámolni. Egy fokhagymás vajas garnélát kemencés házi kenyérrel szívesen megettünk volna 2500 forintért. Talán legközelebb.
Megosztom
Gyengébb mint a többi Barcraft -

BarCraft Esport Bár Budapest

2020. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. március 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Fiam egyik jóbarátja rajongója ezeknek a helyeknek, ahol a koktélok világa találkozik a fiatalok számítógépes játékszenvedélyével. Neki köszönhetően eljutottunk már a Bartók Béla úti egységbe, a Nyugati téribe és a Szegedibe is. Eddig ez, a Ferenc körúton működő volt a legkevésbé meggyőző élményem, a beltér hangulata is elmaradt a többiekétől, s választott italok sem győztek meg.
Megosztom
2020. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. március 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Bamba Marha megnyitotta újabb egységét az Astoriánál, ráadásul egybenyitva egy remek nápolyi pizzázóval. Komoly dilemma, hogy 4 vagy 5 pontot adjak rá, mert van pár olyan apróság, ami engem kifejezetten idegesít. Így például az, hogy ellentétben a Haris közi egységgel, ahol a galérián vannak normális asztalok is, itt csak magasított székeken lehet ülni.
Megosztom
261 oldalon / 2605 találat


TérképX