DEndre étterem értékelései

Értékelései
27
233
2378
1405
0
8
13386

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Átlagos cukrászda -

Nemes Cukrászda Újszentiván

2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 10.
A Nemes cukrászda Újszentivánon van, ahová jellemzően akkor keveredem, amikor Délvidékre utazom s vagy közelebb van erre a célpontom, mint jelen esetben, vagy ki akarom kerülni a horgosi átkelő tumultusát. Ezúttal gondoltam, eszem egy gombóc fagyit, ami étvágycsökkentőnek sem utolsó. Egy gombóc epret ettem, társam pedig egy gombóc citromot.
Megosztom
Átlagos falusi kocsma -

Fekete Söröző Tiszasziget

2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 10.
A tiszaszigeti Fekete sörözőbe Zentáról hazafele jövet néztünk be, jóbarátom ivott volna egy sört. Mondtam neki, osszuk meg a feladatokat, én fizetem, ő megissza. Kommersz italokat tartanak itt, mint a falusi kocsmákban általában, Steffl, Gösser, Soproni, Rocky Cellar, Arany Ászok. A Gösserre esett a választás. 330 ft volt, ami rendben való ár.
Megosztom
Jó sörök remek áron -

Legenda Bowling Club Budapest

2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 10.
A Legenda söröket mindig kedvelni fogom, akkor is, ha a vájtfűlűek szerint eljárt felettük az idő. Rég terveztem, hogy elmegyek a Veres Péter úti egységbe is. Ez végre sikerült, midőn meglátogattuk egy kedves jóbarátunkat és nejét, akik a kerületben laknak. A beltér funkcionális, van terasz is. Sütnek pizzát, amit szívesen megkóstoltunk volna, de vacsorával vártak.
Megosztom
Nagyon barátságos kis hely -

Málna Csoki- Tea- Kávéház Budapest

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 9.
A Málna kávézóra, mely e néven a Bokor utcában már azelőtt működött, mintsem hogy Kolonics Károlyék megnyitották volna a maguk cukrászdáját a Zazzi helyén, egy hétvégi napon akadtam rá, sajnos akkor zárva volt. Kapóra jött viszont a hely, midőn egy környéken dolgozó barátommal volt találkozóm a múlt nyáron.
Megosztom
Kiváló hely -

Aum Étterem Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 9.
Az Aum étteremről egy mértékadó gasztronómiai oldalon olvastam, egyből felkeltette a figyelmem. Sajnos rossz idősávban érkeztem, délután, két ételből lehetett választani, az egyik a kacsaleves volt, a másik a kacsás pirított tészta, ami „pad ki mau” névre hallgatott. (3650 ft)
Némi morgolódás és dilemmázás után úgy döntöttem, maradok és rendeltem egy kacsás tésztát.
Megosztom
Az északi part egyik legjobb helye -

Bistro Sparhelt Balatonfüred

2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 9.
A Sparhelt bisztró már egy jó ideje a célpontlistámon van, idén június elején végre sikerült meglátogatni. A kisebbik fiammal ültünk be, úgy igyekeztünk rendelni, hogy meg is együk és még jusson hely aznapra más éttermet [moderálva - a szerk. ] is megnézni. Tetszett a beltér, hangulatos jazz zene szólt, egy fokkal hangosabban a kellemesnél.
Megosztom
Jónak mondható burger, remek sörök -

Firpo Burger & Bar Budapest

2018. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 9.
A Firpo burger nevű egység méltó emléket állít Bud Spencernek. A falon fotók a jeles színészről, barátaim szerint a háttérzenét a filmzenék adják. S persze kapható a legendás Johnny Firpo és Charlie Firpo sör a Hedontól (Németh Antal), amit meg is rendeltünk. Kértünk még Hopjuliskát és Nomádot az Ugartól.
Megosztom
Sok jóból kiváló összélmény -

Spicy Fish Restaurant - Monori Center Budapest

2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 9.
A Spicy Fish nevű egység már jó ideje szerepel a célpontlistánkon, de ugyebár a Jegenye utca eléggé kiesik az ember útjából, így aztán mindeddig vártunk vele. A minap viszont annál is inkább, hogy vasárnap volt s ilyenkor sokkal könnyebb közlekedni a fővárosban, célbevettük a legelismertebb kínai éttermet. Az étlap igényes, rengeteg izgalmas ételt integrál.
Megosztom
Jó burger, kedves, szimpatikus tulaj -

Nincs Abrosz - Fehérvári úti Vásárcsarnok Budapest

2019. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 2.
A Nincs Abrosz nevű helyről egy hozzám hasonlóan gasztro-orientált jóbarátom hívta fel a figyelmem, aki ott lakik nem messze. Idén áprilisban sikerült is ellátogatni e helyre. Szemrevaló pácolt húsok a kirakatban, kedves tulaj-pultos az üveg mögött. Váltottunk pár gondolatot, közvetlen, rokonszenves, igényes fiatalember vezeti a helyet.
Megosztom
Továbbra is kiváló hely -

Artizán Bakery & Cafe Budapest

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 2.
Pár év elteltével ismét eljutottam az Artizánba, az apropót az adta, hogy nagyobbik fiam megkívánt egy kávét s épp arra jártunk. Mondtam neki, hogy ahol kiváló kenyereket sütnek nem égetik magukat gyenge kávéval. A presszó 450 ft és korrekt, jómagam frissen préselt céklalevet ittam. Deciként 400 forintot számolnak fel, két decit kértem.
Megosztom
238 oldalon / 2378 találat


TérképX