DEndre étterem értékelései

Értékelései
24
204
2302
1381
0
8
12846

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Mogorva kiszolgálás egy átlagos albán pékségben -

Mondi Pékség Szigetszentmiklós

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 2.
A Mondi pékség tipikus albán pékség, a jól ismert választékkal, tekercsek, pizzák, kenyerek, bukták, minden felfújt, adalékos. Vettem egy fonott kalácsszerűséget, meg sajtos minibegatteket. Este nagyon jól jöttek amikor kellett egy kis kenyér a bor és a kolbász mellé. A felszolgáló cseppet sem kedves, az meg végképp nem javított viszonyukon, hogy számlát is kértem.
Megosztom
2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 2.
A Mia Mamma egy jobbacska hely Szigetszentmiklós központi részén. A felszolgáló nagyon kedves, kommunikatív kézdivásárhelyi fiú, akivel jól elbeszélgettünk otttartózkodásom ideje alatt. Kértem egy teát mézzel és citrommal, finom volt, 410 ft volt a számla. Tartanak Kolbice termékeket valamint lepényt is, mindkettő ma már franchise rendszerben terjed.
Megosztom
Átlagos, olcsó kocsma -

Kántor Borozó Szigetszentmiklós

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 2.
A Kántor borozó egy átlagos kocsma Szigetszentmiklós központjában egy épülettömb keretén belül, mely alighanem a városkában a legtöbb üzletet tartalmazza, köztük nem kevés kocsmát és büfét. A választék szokásos, kommersz, a beltér nem különösebben hangulatos, az árak barátiak. A kicsi üveges Staropramen 380 (a 0,3 l), a nagy, fél literes 410, ugyanabban a méretben a barna 430.
Megosztom
Átlagos hely - némi jóindulattal -

Tett Söröző Szigetszentmiklós

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 2.
A Tett sörbár egy átlagos hely, totál kommersz italkínálatal, nem különösebben kedves kiszolgálással. Ahogy néztem épp a tulaj számolta a bevételt az egyik asztalnál, nem sok haszon jött ki, ez is oka lehetett a feszültségnek talán nem nevezhető kissé fagyis hangulatnak. Semmi olyat nem tartottak alkoholmentes kategóriában, ami vonzott volna, így kértem egy fél literes Naturaqua ásványvizet, 250 ft volt.
Megosztom
Átlagos fagyizó, kedves kiszolgálás -

Fagyizó Szigetszentmiklós

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 2.
A Tutti krémfagyizó a Miklós plázában működik, melyet egyébként enyhe túlzás plázának nevezni, üzletközpontnak is gyenge. A gépből nyomott, gyermekkorunkat idéző csavart fagyi átlagos, állaga kellemes. Egy diétás epres vaníliásat kértem, nem volt élvezhetetlen. A kiszolgálás megejtően kedves és megnyerő volt, minden elismerésünk. Az árak barátságosak.
Megosztom
Jó kis cukrászda, átlagos sütik, kedves kiszolgálás -

Cukorvirág Cukrászda Szigetszentmiklós

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 2.
A Cukorvirág cukrászda egy átlagos vidéki hely, megszokott süteményekkel. Jómagam inkább kétféle házi készítésű snack-szet vettem, sajtos omlós kockákat és sajtos pogácsát. A kiszolgálás nagyon kedves, a falon látható egy-egy aláírásgyűjtemény a Pokolgép, a Zorall és a Leander Kills tagjaitól, az elsőre kérdeztem rá, mondta a pultos hölgy, hogy együtt bicikliznek a pokolgépes legényekkel.
Megosztom
2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. június 1.
Rendkívül hangulatos hely, mely nemcsak teaház, hanem étterem és cukrászda is. Pazar kilátás a teraszról. A kiszolgálás udvarias, de mosolytalan. Ittunk 3 dl málnaszörpöt, 3 deci levendulaszörpöt, ezek megelégedésünkre szolgáltak (darabja 450 ft) ettünk egy korrekt, ízletes sajtortát, amire tette némi házinak ható ribizlilekvárt. (900 ft) Tisztes négy pont.
Megosztom
2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 30.
Az Andrássy Kézműves Burger egy szerethető hely, a burgereken kívül adnak még wrapeket és hot dogokat is. A húspogácsa vékony, de a marhahús dominál benne, lehet hogy nincs is benne más, egy hentestől kapják rendelésre készítik nekik „saját receptre” a nagyon kedves pultos szerint. Egyébként az a tapasztalatom, hogy Szigetszentmiklóson nagyon jó a kedves pultosok aránya.
Megosztom
Kiváló söröző -

Monyo Grand Budapest

2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. május 30.
A Monyó Grand azon ritka egységek egyik, melyet hónapokkal a nyitás előtt már bevettem a célpontlistámba. Sikerült is meglátogatni a nyitás hónapjában. A beltér nem rossz, őszintén szólva hangulatosabbat vártam. A galérián ültünk le. Éhesek nem voltunk, ezért az első rovatban az 5 szívecske a sörök minőségét díjazza. Ittunk a Bevog nevű német (?
Megosztom
Pazar hely, ár-érték arány és konyha csillagos hatos -

Société Bistro & Bar Budapest

2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. május 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Societe az utóbbi idők legeslegjobb élményeinek egyikét nyújtotta, ebédmenű keretében pedig állíthatom, hogy ilyen gyönyürűen kidolgozott, virtuóz, ugyanakkor ízre is harmonikus előételeket sehol nem ettem.
Megosztom
231 oldalon / 2302 találat


TérképX