DEndre étterem értékelései

Értékelései
31
314
2886
1596
0
10
16286

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

Igazság szerint jobbat vártunk, de így is tisztes 5 pont -

Gusto13 Bistro & Delicate Veszprém

2020. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. december 13.
A beltérben rendezvényre készültek, így csak a teraszon tudtunk leülni, amit nem bántunk, szép idő volt október első felében, a terasz meg igényes és szép kivitelezésű itt. Az uborkaleves (1300) savasabb az optimálisnál, benne a tartárnak ígért fogas inkább galuska, ezzel együtt a fogás nem rossz, de az igazság az, hogy jobbat vártunk.
Megosztom
Remek élmény, csodás hely, kiváló borok, kedves kiszolgálás -

Zelna Borbár Balatonfüred

2020. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. december 13.
A Zelna borbár a Balaton-part mellett futó Zákonyi sétány egyik leglátványosabb egysége. A beltér pazar, a teraszról a kilátás festői. Az étlap szűk, viszont a kínált fogások izgalmasak. A kedves és mutatós séf hölgy a beltérben tartózkodott ottjártunk idején, a pult mögött, jelezte, hogy ő felel a konyháért, amikor mi arról érdeklődtünk, lehet-e enni valamit.
Megosztom
Jó konyha, remek kiszolgálás - a rádióról lemondanánk. -

Pátria Kávéház & Étterem Székesfehérvár

2020. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. december 13.
A Pátria étterem Székesfehérvár szívében működik az „országalmához” közel. A dizájn nem különösebben egyedi. Rádió szól, ami méltatlan egy színvonalas helyhez. Előételképpen vargányás padlizsánkrémet rendeltünk (2450 ft), aminek tálalása ötletes volt és látványos, ezt követte a keleti fűszeres lazacderék (4490 ft), amit kuszkusszal körítettek, majd zárásként ettünk egy somlói galuskát, ami hozta e hagyományos desszert ízharmóniáit.
Megosztom
Kiváló, meglepetésértékű élmény -

Viniczai's Restaurant & Bar Székesfehérvár

2020. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. december 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Viniczai volt az idei év egyik legnagyobb meglepetése. Elképesztő szépségű tálalás, kifogástalan kiszolgálás, korrekt árak, jó ízek. Csodás élmény. Ettünk előételképpen kacsamáj korallt, málnakrémmel, fűszeres mangókkal, szezámos ropogóssal. Az ételt nehéz leírni, inkább a fotót kell megnézni, ilyen gyönyörű tányért ritkán ettek elém.
Megosztom
Ilyen halat nem szabad kiadni a konyháról -

Cukorborsó Kertvendéglő Páty

2020. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. december 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Törekvő étterem Páty mellett, az út szélén. Az itallap nem sok izgalmat hordoz, kommersz sörök és tömények sorakoznak rajta. Az étlapon vannak figyelemre méltó ajánlatok. Amolyan titkos tippnek tűnt a hely, ami szájhagyomány útján terjed és kiváló élmény kerekedik belőle. Nem pont így lett.
Megosztom
2020. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. december 9.
A kínai büfék nem jelentik a gasztronómia csúcsát, ez kétségtelen, de hogy ár/érték arányban rendben van a többségük az tény. Várpalotán a „Jó ízek” nevű büfében a kis menü, amivel azért jól lehet lakni, 700 forintba kerül, kétféle húst és egy köretet lehet választani. Kértem brokkolis csirkét meg szecsuánit, továbbá zöldséges rizset.
Megosztom
2020. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. november 30.
A Centrum fagyizóba is betértem, a Levendula meglátogatása után, itt is déli gyümölcsfagyit kértem, ezúttal mangót. Jobbacska volt, katarzismentes, 4,5 pontra tenném, s szokásomhoz híven felfelé kerekítek. A kiszolgálás udvarias, a beltér kellemes, a terasz különösen, mely Szentendre történelmi levegőjű belvárosára néz.
Megosztom
2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. november 27.
A Gőzhajó kávézó rendkívül hangulatos hely, ez a fő erénye. A beltérben rengeteg könyv, otthonosság, a lengyel-magyar barátság a fő téma. Az italkínálat nem hordoz sok izgalmat, kértünk egy kávét, valami kommersz üdítőt meg egy limonádét. Nyáron teraszt is üzemeltetnek, az is nagyon hangulatos.
Megosztom
Átlagos hely -

Korzó Büfé Szentendre

2020. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. november 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Korzó büfé a népszerű street food ételekre összpontosít, ez valóban büfé, az ablak előtt kígyózik a sör, mert ugye szeretjük a lángost, gyrost meg efféléket. De a lángos itt a sláger. Előttem álló hölgynek irreálisan magas összeget mondanak két sima lángosra, visszakérdez, mire a pultos elnézést kér. Soha nem fogjuk megtudni, hogy figyelmetlenség vagy szándékos próbálkozás volt.
Megosztom
2020. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. november 27.
Szentendrei kiruccanásomat idén októberben a Teátrum teraszán zártam, kellemes napos idő volt, s ami nem utolsó szempont, rá lehetett látni a leparkolt autóra, ami lényeges, ha az ember otthagy egy ezrest parkolócédulára, de az már lejárt a városban való bóklászás közben. A választék kommersz, viszont a limonádé jó volt, a pultos kislány kedves, 580 ft pedig mai időben, Szentendrén baráti összeg 3 deci efféle italra.
Megosztom
289 oldalon / 2886 találat


TérképX