DEndre étterem értékelései

Értékelései
27
256
2479
1445
0
9
13956

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Átlagos kocsma -

Nádas Presszó Nádudvar

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 30.
A Nádas eszpresszó egyszerű külvárosi kocsma, kommersz sörökkel, borokkal és töményekkel. Rádió szólt, amiről szívesen lemondtam volna. Fatüzeléses kályha, barátságos meleg fogad. Van wurlitzer, csocsó és darts. Egy Dreher Pale Alet kértem elvitelre valamint egy paradicsomitalt a Top Joy cégtől helyben fogyasztásra.
Megosztom
2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 30.
A Becsei vendéglőbe egy zimankós januári reggelen mentem be kávézni. Az étlapon zömmel hagyományos magyar ételek, de nem voltam még éhes, így nem rendeltem enni semmit. Jól esett, hogy bár csak egy kávé mellett üldögéltem, nem éreztem, hogy kinéznének.
Megosztom
Átlagos albán pékség -

Sós Perec Pékség Ercsi

2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 24.
Elképesztő, hogy az albán pékségek mekkora teret hódítottak egész Magyarországon. Legutóbb Ercsiben találkoztam eggyel, aminek Sós Perec volt a neve. A pultban a jól ismert sós és édes péksütemények. (Lásd a fotókon. )
Jómagam egy magvas kenyeret vettem továbbá egy sajtos perecet. Egyik 180 ftba került, a másik 200-ba. A kiszolgálás személytelen, a beltér megszokott.
Megosztom
2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 24.
A fagyizó valójában cukrászda, mely fősodratú sütiket kínál, ezek számomra nem bírnak izgalommal. Vettem egy Ischlert, leginkább azért, hogy ha már bementem, akkor fogyasszak is valamit. Átlagos volt, 220 ft. A kiszolgálás személytelen, a beltér nem különösebben hangulatos, egy egyetlen asztal volt bent, négy székkel. A terasz tágasabb.
Megosztom
Átlagos söröző -

Éva Presszó Biharkeresztes

2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 24.
Biharkeresztes egy Battonyához hasonló, falu hangulatú, 4000 lélek lakta város a határ mellett. Nem bővelkedik vendéglátóipari egységekben. Egyik kocsmája az Éva presszó, ahová a nyáron sikerült eljutni, miután egy íjkészítő ismerőst meglátogattunk. Az Éva presszó egyszerű hely, kommersz sörök, borok és tömények a pulton, olcsón, mint általában.
Megosztom
2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 24.
Az Alibi söröző – borozó egy átlagos, nem különösebben hangulatos kocsma Hajdúszoboszlón. A tévé ki volt kapcsolva ottjártunk idején, aminek örvendtünk. A falon italreklámok, de nem pub-szerűen, hanem elég fantáziátlanul odarakva. A bútorzat sem különösebben igényes. Van egy nagy erényük, kapható itt is Igazi Csíki Sör, amit mi mindig és mindenkor örömmel iszunk.
Megosztom
Továbbra is kiváló -

Coyote Coffee & Deli Budapest

2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 22.
Legutóbbi látogatásom óta, amiről itt be is számoltam, voltam még egy alkalommal a Coyote-ban, akkor is kézműves sört ittam, konkrétan a Monyótól. A minap ismét arra vetett az utam, innen ittam reggel egy kávét, ami nagyon-nagyon jó volt. Körbenézve nem sok változott itt, de nincs is minek, ez a hely úgy jó, ahogy van.
Megosztom
2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 22.
Az A Table cégnév a minőség garanciája. Nincs ez másképpen a MOM parkban sem. Amúgy ennek a helynek a legkevésbé szerencsés a térkialakítása, már ami az intimitást illeti. Mert a forgalomnak bizonyára jót tesz, hogy nagyon exponált helyen vannak egy plazaban, de a vendégek komfortérzésének kevésbé. Egy francia péksüteményt kértem, ami nagyon finom volt.
Megosztom
Hangulatos egység, jó konyhával és minőségi italokkal -

Vakvarjú Vendéglő - Buda Budapest

2019. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 22.
A Vakvarjú egyértelműen átlag feletti hely, az ember erősen gondolkodik, hogy 4 vagy 5 pontot adjon neki. Végül is megadom az 5-öt, hogy ne nyomjam bele őket a négypontos tengerbe. A minap zártkörű rendezvényen voltunk itt, családi ünnepen. Az előétel-kör remek volt: paradicsom-salsa, erdélyi padlizsánkrém és juhtúrókrém. Jóféle kenyérrel kísérve.
Megosztom
Átlagos falusi kocsma -

Faház Söröző Gyúró

2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 18.
Gyúró létéről onnan tudtam, hogy egyetlen tordasi ismerősöm a Gyúró felé vezető út mellett lakik s nem messze a házától ki van írva, hogy arra van Gyúró. No, gondoltam nézzük meg ezt a 4-5 kilométerre fekvő falut is. A Faház büfé egy újabb olyan egység, mely büfé nevet visel, de meleg ételt nem kínál. Ez egy kocsma valójában.
Megosztom
248 oldalon / 2479 találat


TérképX