DEndre étterem értékelései

Értékelései
27
244
2417
1419
0
8
13574

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Szuper atmoszféra -

Cooltour Café Szeged

2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 20.
A Cooltour nevű kultikus szegedi kocsmába mazochizmus volt bemenni, mivel nemsokára autóba kellett ülnöm, de annyira hívogató volt a kinézése, hogy nem tudtam ellenállni. Ez a hely este az igazi, nemcsak a dekor érvényesül, hanem a zseniális fényelrendezés is. Nem sokat magyarázok, meg kell nézni a fotókat, azok magukért beszélnek.
Megosztom
2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 20.
A Raj Rachel tipikus 4 pontos hely, legalábbis szerintem. Messze van az élvonaltól [moderálva - a szerk. ], de egyértelműen jobb a fősodornál. Korrekt a flódni, biztos ez az autentikus, de nekem túl nehézkes és édes. Ettem már ebben a műfajban megnyerőbbet több helyen is. A kiszolgálás udvarias, az árak korrektek, helyhez mértek. Jó szívvel ajánlható hely.
Megosztom
Kiváló -

TOPRUM Budapest

2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Toprum Sky Bar-ra a TOP100 DG kalauz hívta fel a figyelmem, egyébként létezéséről sem tudtam, pedig az Egyetem tér környékén gyakran megfordulok. Hétköznap délben jártunk ott, így élhettünk a 7700 forintért 3 fogás ajánlattal. Ketten voltunk, mindketten állandó súlyproblémákkal küzdünk, így aztán úgy állapodtunk meg, hogy egy menüt eszünk ketten, s minden fogást kettéosztunk.
Megosztom
Borzalmas háttérzene, kiváló kávé, élvezhető sütik -

Volt Egyszer Kávéház Debrecen

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 19.
A „Volt egyszer” dizájnos hely a Piac utcán, új hullámos népszerű kávézó. Néhány éve már jártam itt néhány jóbaráttal. Most a családot vittem el kávézni. A kiszolgálás ezúttal elég személytelen volt. A kávé ismét finomnak bizonyult, a sütik nem eget rengetőek, 4 pontba beleférnek, de azért hasonló helyeken meggyőzőbbeket is lehet kapni.
Megosztom
Egyik olyan mint a másik -

McDonald's - Piac utca Debrecen

2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 19.
A Mc Donalds meglátogatása egy felelős szülő számára mindig egyfajta opportunizmus, az elvek ideiglenes feladása. De hát a gyermeki báj meglágyítja a legszőrösebb apai szívet is. A minap Debrecenben járva engedtünk a nyomásnak, vettünk egy Happy Meal menűt, sajtburgerrel, Kubu itallal és sült krumplival, továbbá majonézzel és ketchuppal.
Megosztom
2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 18.
A debreceni Kashmir étterem rég célba volt véve. Egy ízben már jártunk is ott az evés szándékával, de tele volt a hely. Ebből okulva, midőn a társaságunk két ötödét felvettük a debreceni reptéren, odatelefonáltam és foglaltam asztalt.
Megosztom
Nem lesz a törzshelyem -

Öreg Bagoly Söröző Jászladány

2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 17.
Egyszerű falusi söröző, ahol nem kedves a kiszolgálás, a WC büdös és koszos, a piszoár nyitva van, de az angol WC-hez kulcsot kell kérni a pultnál. Ez azért furcsa, mert ott szokás alkalmazni ezt a technikát, ahol egyébként tisztán tartják a WC-t. Van biliárd és terasz. Vettem más literes Márkát, potom 150 forintért.
Megosztom
Jó görög gyros -

Leonidas Gyros Budapest

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 17.
Valamiért az étteremkaluzok a görög gyroszosokat hype-olják. Miközben egy jó török borjúgyros van olyan finom, mint a görög disznó- vagy csirkegyros. A Leonidas, mint megannyi toplista szereplője régóta listámon van, a nemrégiben, e hó elején végre sikerült ide is eljutni. Parányi kis üzlethelységben alig férnek el a sorban állók, a falon egyszerű görögös dekoráció.
Megosztom
Átlagos kocsma -

Liget Büfé Tenk

2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 16.
Ismét egy büfé, mely nem büfé, hanem kocsma. Rádió szól, amiről lemondanék. Az italválaszték kommersz, amellett igen szerény. Tartanak egy játékautógyűjteményt, ami érdekes, felnőtteknek nem különösebben érdekes, gyermekek pedig nemigen járnak ide. tartanak fagyit is. Az asztal erősen inog. Kértem két deci szódát (50 ft), ami hamar eltűnt a nagy melegben valamint elvitelre egy Staropramen sört.
Megosztom
Átlagos kocsma -

After Kocsma Nagykőrös

2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 16.
Az After átlagos külvárosi kocsma Nagykőrösön, felettébb jókedvű és közvetlen közönséggel. 17. 45kor, midőn leparkoltam a kocsma előtt, már magas volt az átlagos alkoholszint és ennek megfelelően a hangulat is, ami akkor hágott tetőfokára, amikor betették maximális hangerővel a „boldog születésnapot” című dalt. Az italválaszték kommersz, ételek nincsenek.
Megosztom
242 oldalon / 2417 találat


TérképX