DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
283
2595
1492
0
9
14536

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Átlagos kocsma -

Holló Étterem Kaba

2020. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. március 5.
A Holló étterem valójában kocsma az Árpád kori, falusias hangulatú alföldi városban, Kabán. Az étterem önmeghatározását, mint megtudtam a pultostól, egyelőre még erősíti az, hogy délben van menü. Vélhetően valaha tényleg étterem volt, mint annyi kocsma az országban, mely nevében még bisztró, vendéglő, étterem.
Megosztom
Kopottas kocsma, Csíki sör, baráti árak -

Lajda Kocsma Hajdúszovát

2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. március 5.
Ritka lepattant kocsma Hajdúszovát külvárosában, mind külsőre, mind beltérre. A helyi kemény alkoholisták egyik gyűjtőhelye. Mikor belép egy nem közülök való, egy idegen, jelen esetben én, csend borul az imént még zajos kocsmára. Sajátos érzés. A választék szerény, de van Igazi Csíki Sörük. Ebből vettem egy palackkal elvitelre, továbbá két deci szódát ittam helyben.
Megosztom
2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. március 4.
A Boros nevű helyre nem sokkal zárás előtt sikerült csak elérnem, így sajnos az ételekről nem számolhatok be. Azt viszont jelezném, hogy az étlap bíztató, a hely a környék legjobb helyének tűnik ránézésre. A beltér rendkívül hangulatos, a borválaszték impozáns, épp egy borkóstolóról jöttem, de azért egy borbárban rendeljen bort az ember, azt is tettem, a Serpens pincészet Király hegyi Furmintját kértem, 580 ft volt egy pohár.
Megosztom
Nagyon kedves kiszolgálás, jó lángos -

Lángosműhely Sátoraljaújhely

2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. március 4.
A Sátoraljaújhelyen működő Lángosműhelyt a kellemes emlékeim közé raktározom el. Nyilván a kiszolgálás miatt. A lángos finom volt, de lássuk be a legtöbb helyen jó lángost sütnek, ritka a gyenge lángos Magyarországon. Itt a szokásos választékból válogathatunk, jómagam fokhagymásat szoktam kérni, nem spórlásból, hanem azért, mert a lángosra vagyok kiváncsi elsősorban.
Megosztom
Vagány hely, egyedi dekorációval -

BAZ Beer Bar Budapest

2020. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. február 27.
A BAZ Beer bar az azonos nevű sörfőzde bemutató üzlete. Maradandó látványossága egy csavarokból és fémalkatrészekből összetákolt életnagyságú Predator-alak, de van egy kisebb méretű Alienjük is. Az alagsorban baltákat lehet dobálni. A sörök kifejezetten jók, áruk sem vészes. Ételek nincsenek. Első alkalommal nyegle volt a kiszolgálás, másodszor normális, kedves.
Megosztom
Kiemelkedő hely debreceni viszonylatban -

The Flat Bisztró Debrecen

2020. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. február 27.
A Flat bisztróra a világhálón akadtam rá, amikor átlag feletti debreceni helyeket kerestem. A beltér kissé puritán, de szerethető. A kiszolgálás kifogástalan, kedves, udvarias, helyén tudja kezelni az elismerést. Az étlap dicséretesen rövid, három előétel, négy leves, két tucat főétel a pastakkal és salátákkal együtt.
Megosztom
2019. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. február 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon tetszett az egyedi, a budapesti görög vendéglőkre nem jellemző modern dizájn, bár megjegyzem, hogy a klasszikus görög belteret is nagyon szeretem, azokban a görög utazások iránt felkeltett nosztalgia a jó. Itt harmóniában van a tálalás az atmoszférával. Kitűnő a kiszolgálás, ötletesek az ételek. Háromféle ételt kóstoltunk, lásd őket, a képeken, meg voltunk velük elégedve.
Megosztom
2020. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. február 25.
Klasszikus magyar ételeket kínáló csárda. Kifejezetten jó a pacal és a halászlé, ízre, állagra egyaránt. Jó rántott borjúláb és a palacsinta. Kriminális, elsózott, állagproblémás, vaj nélküli vagy kevés vajat tartalmazó krumpli püré. Mintha nem ugyanazon a konyhán készült volna. Két pincérünk kedves, a fizető-pincér mogorva. A beltér hangulatos.
Megosztom
Jó kis halsütőde kiemelkedően kedves és szeretnivaló kiszolgálással -

Halsütöde Karcag

2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 24.
A karcagi piacon működik egy halsütő is, jó lenne, ha minden piacon lenne legalább egy. Persze ők is kénytelenek választékbővítésre, kínálnak kolbászt és hurkát is. A halak ára kedvező. Hekk, busa, amúr, keszeg, kárász, ponty 390 ft / 10 dkg, harcsa 560 ft, pisztráng 500 ft. Jómagam egy szép hekkdarabot kértem a nosztalgia jegyében, ezt először a kilencvenes évek lgelején kóstolam az egri piacon, azóta is kedvelem.
Megosztom
Átlagos cukrászda -

Encsi Cukrászda  Karcag

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. február 21.
Az Encsi cukrászdába tavaly nyáron mentünk be a párommal meg a kisebbik lányával, hogy becsomagoltassunk pár süteményt. Így is történt. A pultban a szokásos szortiment, francia krémes, kókuszos tekercs, túrótorta, áltiramisu, csokis szelet stb. Ezek közül kértünk kettőt, amit a lányok megkívántak. Egyik sem volt meggyőző. Áruk viszont igencsak baráti volt.
Megosztom
260 oldalon / 2595 találat


TérképX