DEndre étterem értékelései

Értékelései
21
202
2221
1355
0
9
12366

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Lehetne sokkal jobb -

Bubba's Captains Pub Budapest

2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. január 28.
Régóta tervezem, hogy elmegyek a Bach csomópont melletti Bubba s-ba is miután a Corvin sétányon és az Egyetem téren kifejezetten jó élményem volt. Nos, ez itt nem látszik működni. Nincs vendég így aztán a szint sem annyira magas. Kértünk volna tócsnit, de nem volt, bár az étlapon szerepelt az étel, nem tudni, mi fogyott el a krumpli, a liszt vagy a tojás, vagy netán a szakács kedve.
Megosztom
Elsőre jobb volt -

Pásztor Csárda Szombathely

2018. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. január 15.
A Pásztor csárdában tett bő fél évtizeddel ezelőtti látogatás az egyik legjobb csárdaélményemként maradt meg. A nemrégiben ismét ott jártam, sajnos a hely már messze nem volt annyira meggyőző, mint első alkalommal. Nehezen jutottunk oda, hogy a rendelést feladjuk, ha nem hívunk kifejezetten pincért az asztalunkhoz, talán fél óra is eltelik, míg eszébe jut valakinek, hogy megkérdezze, mit kérünk.
Megosztom
2019. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. január 15.
A Deck bisztrót némi világhálós kutakodás után választottuk ki, miután eldöntöttük, hogy Szombathelyen ebédelünk családilag, útban Ausztriából hazafelé. Nem csalódtunk. Azt már a neten közzétett étlap elolvasásakor észleltük, hogy itt meghaladják az elmúlt évtizedek sablonjait, de úgy, hogy közben a magyar konyha bevett ízeire és fogásaira építenek, melyeket a séf néhány nemzetközi klasszikussal egészített ki.
Megosztom
2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 9.
A Török pékség és cukrászda szeretnivaló egység. A pultos csengőhangja az Ismerős Arcok Nélküled című száma, a bejárat felett két címeres piros fehér zöld zászló lobog, bent több kistermő termékei kaphatóak, magyar nagycímerrel ékített méz, melynek címkéjén az angyalokat méhecskék helyettesítik, házi tészta és chili.
Megosztom
2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 9.
A Hanza büfé valójában kocsma, Püspökladány centrumában. Mézes citromot teát kérek jéggel. Van hamburger is, megkérdem, mi van benne, kiderül, hogy mirelit húspogácsa, így inkább lemondok róla. A pultos fiú barátságos, igyekvő. A tévében megy a Family Guy. Pintér pálinka reklám díszíti többek között a falat, de mivel autóval voltam, nem kérdeztem rá, hogy van-e birspálinkájuk.
Megosztom
Marhahúspogácsát ígérnek, nagyipari mirelit húspépet adnak -

Royal Gastronomie Ételbár Püspökladány

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 9.
Büszke név, gyenge fedezet. A választék jót ígérő, az árak barátságosak. A beltér elég hangulattalan, a kiszolgálás udvarias. Az étlap marhahúspogácsáról regél, valójában azonosíthatatlan összetételű mirelitből származó húspéppogácsa van a zsemlében (mérete sem lehet tíz deka…), ami nyomokban tartalmazhat akár marhahúst is.
Megosztom
Nagyon gyenge hely -

Vasúti Büfé Püspökladány

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 9.
Püspökladány, ahhoz képest, hogy 16000 lakosa van, nagyon kevés jó helyet számlál. De nem csak jót, egyáltában érdemleges egységeket is nehéz itt találni. Gondoltam, hogy az állomás körül biztosan akad valami. Nos, akad. Egy pavilon, melyből két lyukon át is adnak tipikus büféételeket ki az utcára, a kettős belterű, de minden bizonnyal egy kézben levő minikomplexumban az egyik oldalnak van leülős része is.
Megosztom
Lepusztult kocsma, kedves pultos -

Cserepes Söröző Püspökladány

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 9.
A Facebook meg a Google segítségével találtam rá a helyre, ehhez képest a leglepusztultabb volt az összes meglátogatott ladányi kocsma között. A szemrevaló pultos kislány kint cigarettázott, ami aligha vehető rossz néven figyelembe véve azt, hogy senki nem volt bent. Kietlen, hangulattalan nagy hodály a hely belül, sörök vannak a pulton beárazva tán 5 féle, de csak kettő volt ezek közül kapható.
Megosztom
Átlagos allbán pékség -

Európa Pékség Püspökladány

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 9.
Az Európa pékség egy tipikus albán egység, a jól megszokott árukészlettel. Előnye, hogy későig nyitva van. A kiszolgálás kedves, a beltér rendezett, tiszta, az árak kedvezőek, mint ezekben a pékségekben általában. Némi hezitálás után egy kenyérlángost kérek, aminek a nagyobbik részét otthon ettük meg melegítve, mivel vásárláskor már hideg volt.
Megosztom
2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. január 9.
Két igénytelen kocsma után az átlagosnak mondható Fitness kávézó és bár szinte felüdülés volt. Nagy beltér, galérián hangulatosnak mondható faasztalok. Ott is ülök le. Egy Topjoy paradicsomlét kérek, ismét megállapítom, hogy ez egy jól eltalált termék. A törzsvendégek közvetlen modorúak, könnyen szóba elegyednek az emberrel.
Megosztom
223 oldalon / 2221 találat


TérképX