DEndre étterem értékelései

Értékelései
24
204
2302
1381
0
8
12846

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre gyulai értékelései

Remek csokizó-söröző-kávézó-teázó -

Jetty Choco Gyula

2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 23.
A magyar kézműves csokoládékészítők minden túlzás nélkül világszínvonalat képviselnek. Prémium alapanyagokból dolgznak, kretívak, termékeik nagyobb élményt nyújtanak, mint Brüsszel, Nizza vagy Monaco világhírű üzleteiben kóstolható csokikülönlegességek.
Megosztom
Gyula élén továbbra is -

Patrióta Gyulai Kisvendéglő Gyula

2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 22.
Legutóbbi, két évvel ezelőtt írott értékelésem óta három ízben is megfordultam a Patriótában, tavaly októberben, idén januárban és idén a kolbászfesztivál alkalmával. Nem sorolom fel mindazt, amit ettünk, hosszú lenne, két ízben négyen voltunk, egyszer meg hárman s minden alkalommal mindenki evett legalább két fogást.
Megosztom
Remek brew pub jó étkekkel -

Beer Corner - Viharsarki Sernevelde Gyula

2018. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 25.
Ha megnézzük a kézműves sörforradalom főszereplőinek, a minőségi kisüzemi sörfőzdéknek az elhelyezedését a térképen, a budapesti nem meglepő túlsúly mellett azt is láthatjuk, hogy a Viharsarok a legutóbbi időkig nem volt elkényeztetve helyben főzött sörökkel.
Megosztom
Gyula legjobb helye, s egyben Magyarország egyik legszeretnivalóbb étterme -

Patrióta Gyulai Kisvendéglő Gyula

2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. június 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Megmondom őszintén, nem rokonszenveztem azzal a megoldással, hogy egy idő után az értékelések nem játszanak bele egy-egy hely átlagába, hiszen ezzel az embernek a két-három évvel ezelőtti értékelését szinte feleslegessé teszik. Mikor azonban visszaolvastam a Patrióta vendéglő értékéléseit s köztük a sajátomat, amit három esztendeje írtam, igazat kellett adnom a szerkesztőknek.
Megosztom
Jobbacska hely Gyula szívében -

Gusto Restaurant Gyula

2015. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. november 13.
A gyulai vendéglők többsége átlagosnak mondható, vannak rossz és jó fogasaik egyaránt (lásd Bols, Sörpince, Corvin, Halászcsárda stb). Jó hely a Patrióta, annál gyengébb, de még mindig jó a Géza konyhája, jobbacska továbbá a Véárkonyi bisztró és a Gusto vendéglő, mely a hajdani Kisködmön helyén működik.
Megosztom
Gyula egyik legjobb étterme -

Géza Konyhája Gyula

2015. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. november 13.
A Géza konyhájára a Tripadvisor konkurens holnapon lettem figyelmes, bíztató volt az ételek tálalása. Pont másnap volt utam Gyulára, így ismerőseimmel együtt beültünk megnézni, milyen is a hely. Az 1070 forintba kerülő menü kifogástalan volt, ár érték arányban verhetetlen.
Megosztom
Különös élmény: gyengét enni és utána igyekezetünk és szándékunk ellenére nem fizetni -

Horváth Kert Vendéglő Gyula

2015. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. április 22. - 9 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A minap Gyulán járva bementünk a Horváth Kisvendéglőbe. Halászlét ettünk volna és haltepertőt, utóbbi nem volt, de halászlé és sült hal igen. A beltér elég személytelen és sötét volt, nem szólva a rádióról, amit nem különösebben igényeltünk. Így aztán habár kissé hűvös volt kint, de kiültünk az aránylag hangulatos teraszra.
Megosztom
Hangulatos terasz Gyulán -

Rondella Terasz Gyula

2015. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. április 21.
Gyula a legélhetőbb, legszeretnivalóbb kisvárosok egyike. Hacsak nem „a” legszeretnivalóbb kisváros Magyarországon. Egyik fő nevezetessége a Vár, mely remek rendezvényeknek ad otthont, legutóbb a pálinkafesztiválnak. A Váron belül működik tavasztól őszig a Rondella terasz, festői környezetben.
Megosztom
Szeretnivaló kis hely, igazi ékszerdoboz -

Bodoky Kávéműhely Gyula

2015. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. április 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyula egyik leghangulatosabb, ékszerdobozszerű helye a Bodoky kávéműhely, az élővízcsatorna belvárosi hídjának a belvárosi hídfőjénél. A választékot szélesítették kézműves sörökkel, a Békésszentandrásiak csúcssorozatát kínálják 690 forintért, ami a minőséget és a beszerezhetőséget tekintve elfogadható, bár kétségkívül magas árfekvés.
Megosztom
Megbízható, stabil, olcsó hely -

Bols Kávézó & Pizzéria Gyula

2013. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2014. október 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Budapesti rokonaink több mint egy évtizede évente egyszer vagy kétszer ellátogatnak Gyulára. Nem hívei a gasztronómiai csodáknak, a megszokott ízeket szeretik és az olcsóságot. A Bolst jó régen felfedezték maguknak, aztán tavaly minket is elcsábítottak.
Megosztom
2 oldalon / 19 találat


TérképX