DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
286
2635
1528
0
10
14842

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

3 és fél pont, átlagnál valamivel jobb -

Hamburger Bár Gyula

2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. március 18.
Átlagnál jobb, de a négy pont kissé túlzás, sajnos nincs mód 3,5 pontot adni. Népszerű gyorsétterem Gyulá, mióta legutóbb ott jártam, emelkedtek az árak, ami egyébként érthető. Nagyjából a McDonalds modellre ráállt privát egység, az említettnél szélesebb választékkal. Mi ettünk halburgert, hambugert, sült krumplit, ittunk frissen préselt narancslevet, kértünk még tartárt és ketchupot.
Megosztom
Remek hely Gyulán, kiemelkedő a Csíki Sörözőlánc keretén belül is. -

Tiltott Csíki Söröző Gyula

2020. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. március 18.
A csíki Grebbelőben minden együtt van. Jó dizájn, jó burger, jó csirkeszarny, jó sörök, kedves kiszolgálás, korrekt áron. Bevallom őszintén, voltak kétségeim megannyi elrontott burger megkóstolása uán (ezek legbrutálisabbja az egyik legjobb sör-világmárkának, a Brewdognak a brüsszeli bemutató sörözőjében volt, tehát még a csúcsmárkák is lőnek mellé), hogy vajon milyen burgert kapok itt.
Megosztom
Átlagos kocsma -

Juliska Kocsma Gyula

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 12.
A Juliska nevű kocsma egyszerű kisvárosi egység, mely a helyi erőkre támaszkodik, ellentétben a központi vendéglőkkel, fagylaltozókkal és kocsmákkal, melyek leginkább a turizmusból tartják fenn magukat. Vasárnap is nyitva van, már kora reggel. Jómagam egy kávét szándékoztam inni, de mint megtudtam a közvetlen stílusú csapostól, a „gép besz@rt”.
Megosztom
Jó élmény -

Várkert Terasz Gyula

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Örömteli fejlemény Gyulán, hogy a helyi kézműves sörfőzde, a Corner átvette a nemrégiben a város egyik legfrekventáltabb sörteraszát, a Várkertet, mely a város legnagyobb attrakciója, a Várfürdő mellett működik. Ottjártunk alkalmával nyilván nem lehetett kihagyni, hogy meglátogassam ezt a műintézményt, s persze ha már ott voltam, a csapolt választékból az IPA nyert.
Megosztom
Remek csokizó-söröző-kávézó-teázó -

Jetty Choco Gyula

2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 23.
A magyar kézműves csokoládékészítők minden túlzás nélkül világszínvonalat képviselnek. Prémium alapanyagokból dolgznak, kretívak, termékeik nagyobb élményt nyújtanak, mint Brüsszel, Nizza vagy Monaco világhírű üzleteiben kóstolható csokikülönlegességek.
Megosztom
Gyula élén továbbra is -

Patrióta Gyulai Kisvendéglő Gyula

2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 22.
Legutóbbi, két évvel ezelőtt írott értékelésem óta három ízben is megfordultam a Patriótában, tavaly októberben, idén januárban és idén a kolbászfesztivál alkalmával. Nem sorolom fel mindazt, amit ettünk, hosszú lenne, két ízben négyen voltunk, egyszer meg hárman s minden alkalommal mindenki evett legalább két fogást.
Megosztom
Remek brew pub jó étkekkel -

Beer Corner - Viharsarki Sernevelde Gyula

2018. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 25.
Ha megnézzük a kézműves sörforradalom főszereplőinek, a minőségi kisüzemi sörfőzdéknek az elhelyezedését a térképen, a budapesti nem meglepő túlsúly mellett azt is láthatjuk, hogy a Viharsarok a legutóbbi időkig nem volt elkényeztetve helyben főzött sörökkel.
Megosztom
Gyula legjobb helye, s egyben Magyarország egyik legszeretnivalóbb étterme -

Patrióta Gyulai Kisvendéglő Gyula

2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. június 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Megmondom őszintén, nem rokonszenveztem azzal a megoldással, hogy egy idő után az értékelések nem játszanak bele egy-egy hely átlagába, hiszen ezzel az embernek a két-három évvel ezelőtti értékelését szinte feleslegessé teszik. Mikor azonban visszaolvastam a Patrióta vendéglő értékéléseit s köztük a sajátomat, amit három esztendeje írtam, igazat kellett adnom a szerkesztőknek.
Megosztom
Jobbacska hely Gyula szívében -

Gusto Restaurant Gyula

2015. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. november 13.
A gyulai vendéglők többsége átlagosnak mondható, vannak rossz és jó fogasaik egyaránt (lásd Bols, Sörpince, Corvin, Halászcsárda stb). Jó hely a Patrióta, annál gyengébb, de még mindig jó a Géza konyhája, jobbacska továbbá a Véárkonyi bisztró és a Gusto vendéglő, mely a hajdani Kisködmön helyén működik.
Megosztom
Gyula egyik legjobb étterme -

Géza Konyhája Gyula

2015. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. november 13.
A Géza konyhájára a Tripadvisor konkurens holnapon lettem figyelmes, bíztató volt az ételek tálalása. Pont másnap volt utam Gyulára, így ismerőseimmel együtt beültünk megnézni, milyen is a hely. Az 1070 forintba kerülő menü kifogástalan volt, ár érték arányban verhetetlen.
Megosztom
3 oldalon / 23 találat


TérképX