DEndre étterem értékelései

Értékelései
28
265
2537
1466
0
9
14298

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Kegyelem-hármas -

Gilbert Pizzéria Debrecen

2020. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. február 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Látva a Gilbert népszerűségét, gondoltam, itt esélyt lesz egy jó pizzát enni. Tévedtem. Az albán pékségekre emlékeztető vastag pizzatésztán a négysajtos változat feltétei sem voltak meggyőzőek. De legalább jó sokat kell várni. Ilyen az élet, a gyenge minőség többnyire népszerű. Főleg, ha olcsó.
Megosztom
Továbbra is Debrecen élén -

Ikon Restaurant & Lounge Debrecen

2020. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. február 20.
Hosszú évek után sikerült ismét eljutni az Ikon étterembe. Mint megtudtuk, a séf ezidőtájt Thürr Ádám, aki a felszolgáló által adott információk szerint egy két michelin csillagos étteremben sous chef volt. Délidőben jártunk ott, szombati napon, öröm volt látni, hogy az étterem belső részében alig volt szabad asztal, minket is a külső teremben ültettek le.
Megosztom
2020. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. február 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Művészbejáró nem egyszerűen nagyon jó vagy kiemelkedő élményünk volt, hanem katartikus. Külön hozzátett az élményhez, hogy egy igazi ínyenc barátommal voltam itt, aki maga is főz, profi séftől tanult, magas szintű külföldi éttermekben dolgozott pincérként, megfordult egy sor michelin csillagra esélyes illetve csillagos étteremben. A fenti minősítés, ti.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 3.
A Kaktusz söröző egy kommersz hely, a szokásos Coca Cola hűtővel és a Dreher sörvonallal. Tény, hogy jobb azoknál a külvárosi és falusi lebujoknál, amiknek rendre 3 pontot adtam, mert nem volt szívem a nem ajánlott kategóriába tenni őket, de a 4 pontot nem éri el nálam, ahhoz kéne valami extra a kétségkívül szép muskátlin kívül.
Megosztom
Kellemes élmény -

Dolce e Salato Gárdony

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 3.
A Dolce e salata nevű egységnek eredetileg 4 pontot akartam adni, azzal a megjegyzéssel, hogy kifejezetten kellemes emlék maradt, de látván, hogy az előttem járók mind 5 szívecskével jutalmazták őket, gondoltam, nem én leszek az, aki lerontom az átlagukat. Annál is inkább, hogy végül is maga az összélmény nem állt messze az öt ponttól, inkább a sütik látványa húzott a négy fele, a kiszolgálás kifogástalan volt.
Megosztom
Jobbacska kocsma kommersz kínálattal -

Patkó Presszó Isztimér

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 3.
A Patkó presszó egy fokkal ápoltabb, rendezettebb az átlagos falusi és külvárosi kocsmáknál, melyekben az utóbbi időben alkalmam volt járni. Van wurlitzer is, ami jó, nekem bármikor megér párszáz forintot, hogy a magam zenéjét hallgassam sörivás közben. De itt se sör, se zene nem jutott nekem.
Megosztom
Átlagos söröző -

Határ Presszó Csengersima

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 3.
Csengersima egy hétszáz éves múltra visszatekintő párszáz lelkes település, mely lakóinak fejében évszázadokig vélhetően meg sem fordult, hogy valaha arról lesz nevezetes a falujuk, hogy ott húzódik majd egy határ, mely elválaszt magyart a magyartól. A Határ presszó nevében is utal arra, hogy onnan már csak pár száz méterre van az államhatár.
Megosztom
Átlagos söröző -

Sport Pub Salgótarján

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 3.
A salgótarjáni Sport pub egy sor fontos állami intézmény tőszomszédságában működik. Átlagos söröző, beltere sem különösebben egyedi, az italválaszték a szokásos kommersz, nagyipari sörök, néhány iható bor és tömény. Egy sört kértem elvitelre, mert autóval voltam. A kiszolgálás rutinos, személytelen. Árak barátságosak. Tipikus 3 pontos hely.
Megosztom
2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 2.
A fősodor egyik legjobb képviselőjeként említhető ez a hely. Semmi sem rendkívüli, de minden rendben van. Legfőképpen az árak. Vannak saláták, beleértve a rákos cézárt potom 1050 ftért, rengeteg palacsinta, melyek a fősodor paradigmáján belül maradnak, a sósak és az édesek egyaránt. Jómagam egy jázminos zöld teát kértem meg egy mákos palacsintát.
Megosztom
2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 2.
Mi tagadás, elolvastam, mit is írtam a Mirage-ról mielőtt nekifogtam volna a mai élmény értékelésének. Leginkább azon csodálkoztam, hogy miért adtam a beltérnek öt pontot, miközben sosem tetszett igazán. Talán figyelmetlenségből. Ma csak egy amolyan gyorstesztre ültem be, hogy lássam, tartják-e a színvonalat. Tartják.
Megosztom
254 oldalon / 2537 találat


TérképX