DEndre étterem értékelései

Értékelései
21
202
2221
1355
0
9
12366

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Nagyon jó kis török pékség -

Smyrna Bakers Budapest

2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Smyrna török pékség nagyon jó élmény volt, a pultos vélhetően török srác mosolygós kedves, egész jól beszél magyarul. Minden egyes terméket részletesen bemutatott. Nagyon élveztem, hogy végre egy török hely nem ugyanazokat a sablonételeket kínálja, ami mindenütt megtalálható. Van egyébként olaszos pizzájuk is, de ez az egyetlen „félrekalimpálás”.
Megosztom
Vagány vega hely, szerettük -

Tökmag Vegan Street Food Budapest

2018. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 14.
Meglehetős csodálkozással olvastam az előttem járó, sokat tapasztalt Zigzag kollegina lesújtó kritikáját. Ritka, hogy kettőnk értékesében két pont különbség legyen. Jómagam kifejezetten kellemes élményként rögzítettem a Tökmagot, mi több, az igencsak kényes ízlésű partnerem, aki talán a legszigorúbb azok között, akikkel gasztroturnézni járok, szintén pozitívan nyilatkozott.
Megosztom
Sok jóból kitűnő -

Kisesti Budapest

2019. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 13.
A Kisesti bár minket kifejezetten megnyert. Talán azért, mert mindig az első pohár sör esik a legjobban. De persze ez önmagában nem elég. Itt barátságos az atmoszféra, kedves a kiszolgálás, megfizethetőek az árak s van néhány iható sörük. Az étlapon meg egy sor étel. Nem álltam meg, hogy meg ne kérdezzem, egy ilyen pöttöm helyen hol a konyha.
Megosztom
Átlagos gyroszos -

Balkán Grill Budapest

2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 13.
A Balkán grill egy átlagos, nem különösebben hangulatos gyroszos, ahol mi megkóstoltunk egy falafelgolyót, (amihez adtak joghurtmártást és csípős mártást is) valamint egy baklavat. Mindkettőt átlagosnak ítéltük. Az árak kedvezőek, a falafelgolyó 100 ft volt, a baklava 300. Nem elképzelhetetlen, hogy egyszer betérünk egy gyrosra is, ezúttal nem akartunk jóllakni, más étterembe [moderálva - a szerk.
Megosztom
2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 13.
A Paneer első egységébe egyszer betértünk, de nem találtuk elég vonzónak a kínálatot. A másik egységbe, már úgy mentünk, hogy tudtuk mire számíthatunk, nem is csalódtunk. A real cheeseburger ugyebár úgy néz ki, hogy hús helyett és nem hús mellett van benne sajt, ami ezesetben ki van rántva.
Megosztom
Remek söröző -

Élesztőház Budapest

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 12.
Az Élesztő minden „kraft” minőségű sörözők ősforrása. 2013-ban nyitott emlékezetem szerint és rögtön vagy 20 csappal, ezek száma tán még gyarapodott is, az egység mellett nyílt sörkoktélbár és lacikonyhaszerű étkező részleg is, nem szólva a Rengeteg romkávézóról, mely egybe van nyitva az Élesztő egyik termével, de a tulaj nem rajong azért, ha keresztüljárunk a kávézóján.
Megosztom
Szintemelkedés -

Briós Kávézó Budapest

2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 12.
A Briós remek színvonalas hely, bár őszintén szólva el is feledtem, hogy jártam már itt. Könnyen lehet, hogy tulaj és választékcsere volt, vagy egyszerűen fejlődtek. Tény, hogy most jobb formáját mutatta a hely, mint 4 éve. Jellemző, hogy az egyik legjobb gasztroblog mindenesével futottam össze az emeleten. Ettünk a nagyobbik fiammal egy Rákóczi túrós átiratot – pazar volt!
Megosztom
Átlag feletti, szeretnivaló olasz hely -

Via Luna Étterem Budapest

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Via Luna étteremben jártam már vagy húsz éve, nem sokkal nyitás után, azóta átépítették s ha jól értettem, a tulaj is más. A kiszolgálás kiváló, a beltér szívet melengető, van nyitott kandalló is, melyben márciusban még ropog a tűz. Az étlap az olaszkonyha fogásaira épít. Délben nagyon kedvező áru menü, és így aztán hatalmas tumultus.
Megosztom
2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 11. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Vini chichitteria Zigzag kollegina beszámolója alapján került a célpontlistámra, be is mentünk egy kedves ismerősömmel a minap, aki azobban meleg ételre vágyott, nem volt sok időm, engedni kellett. Így aztán kértem elvitelre két szendvicset, egy többsajtosat és egy sonkásat, 370 ft volt darabja és kifogástalan finom mindkettő.
Megosztom
2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 11.
A Szilvakék paradicsom régi idők szép emléke. Midőn a kilencvenes évek középen a Bem rakparton laktam pár évig, elég gyakran megfordultunk itt, annál is inkább, hogy a közelben lakott egy jóbarátunk, akinek ez volt a törzshelye. Átlag feletti, nem átütő korrrekt hely volt akkor, a fősodor produkcióján hajszálnyival túlmutató konyhával és italválasztékkal.
Megosztom
223 oldalon / 2221 találat


TérképX