DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
288
2653
1535
0
10
14955

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

Vegyes élmény: kiváló kávé, átlagos szörp, jó sajttorta, cseppet sem kedves kiszolgálás -

Tizen1 Kávézó Veszprém

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 4.
A Tizen1 Kávézó egy igényes hely. Kár, hogy a kiszolgálás igencsak kívánnivalót hagy maga után. Egyik társam, egy idősebb hölgy kedvesen, mosolyogva azt mondja, hogy „mindenekelőtt szeretnék egy nagyon finom kávét”, mire a pultos nemhogy azt felelné, hogy „legjobb helyen van hölgyem”, vagy azt, hogy „itt biztos ihat”, vagy bármi emberit, hanem kifejezett türelmetlenséggel, annyit mond némi bosszúságot tükröző arckifejezéssel (nagyjából azt olvastam le róla, hogy „ugyan mit fáraszt engem itt ezzel a kedélyeskedő szöveggel”) hogy „jó, mást?
Megosztom
2020. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 4.
A Papok borozójába idén júliusban sikerült eljutni két jóbarátommal. Ők fogast ettek gerslirizottó körettel, meg voltak vele elégedve. Az árak magasak, az étlap is ígéretesebb a balatoni helyek zöménél. A beltér és a terasz rendkívül hangulatos.
Megosztom
Remek mangó fagyi -

Amaretto Due Balatonalmádi

2020. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 4.
Az Amaretto Due Az anyaegységtől nem messze működik, de forgalma már tisztes, sor kígyózott a pult előtt ottjártam idején. Balatonalmádiban tett látogatásom negyedik állomása volt ez, fagylalt műfajon belül az első. Egy mango light fagyit kértem, 320 ft volt. A fagyi ízre-állagra egyaránt meggyőző volt számomra, áradt belőle a természetes gyümölcsíz, meg is adok rá 5 pontot.
Megosztom
Jó hotdog, grill kolbásszal. -

Cafe Racer Bistro Balatonalmádi

2020. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 4.
A Racer bisztróba szemerkélő esőben ültem be. Nem vagyok motoros, de bírom a motorosok szolidaritását. Itt azt olvashatjuk a falon, hogy „nem számít honnan jöttél, milyen a (hm a motorod… ruhád … erre nem emlékszem, a fotón el van takarva), ha motoros vagy, testvérem vagy”.
Megosztom
Remek kávézó-söröző -

Bab Kávézó Balatonalmádi

2020. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 4.
A Bab Kávézó nagyon igényes hely, tetszetős a dizájn, a kínálat, kedves a kiszolgálás, barátságosak az árak. A Fehér Nyúl nevű kitűnő budapesti kézműves sörfőzdének a söreit igen baráti áron adják, 890 forintért, hasonlítsuk ezt össze azzal, hogy a szaküzletben is 700-800 ft egy ilyen minőségű sör, alig van rajta felár.
Megosztom
Átlagos söröző -

Picuri Kocsma Balatonalmádi

2020. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 4.
A Magyar Konyha Balaton-kalauzába jellemzően okkal kerülnek be a helyek. Hogy a Picurin mit találtak, ami beemelte ezt a teljesen átlagos, tizenkettő egy tucat-kocsmát a kiadványba, arról fogalmam nincs. Sem a dizájn, sem a kínálat nem predesztinálja erre a helyet. Nem teszem őket a nem ajánlott kategóriába, mint ahogy egyetlen átlagos kocsmával sem teszek ilyen barátságtalanságot.
Megosztom
2020. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 4.
A Beaver nevű nemrég nyílt csúcskávézóra a Magyar Konyha Balaton-kalauza hívta fel a figyelmem. A helynek az egyik jóakarója teljesen rossz pozíciót adott meg a Google Mapsen, de végül sikerült megtalálni, igaz, véletlenül. A beltér megnyerő, a pöttöm kis helyet jó ízléssel rendezték be, a kiszolgálás remek, mindig örvendtem, ha olyanokkal beszélgethetek, akik jók a szakmájukban s akik odaadással művelik azt.
Megosztom
2020. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 4.
Az Amaretto nevű igen népszerű fagylaltozót azután próbáltam ki, hogy megnéztem már a kisöccsöt, az Amaretto duet. Itt a málnafagylaltot teszteltem, nem volt rossz, de nálam inkább 4 pontot érdemel, mint ötöt. Az ára – 320 forint egy gombóc – megszokottnak mondható. A kiszolgálás kissé személytelen, de azért adok rá négy pontot, végül is nem lehet minden vevővel külön foglalkozni a nyári nagy menetben.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 2.
Egy jónevű egri borász barátommal a város egyik csúcskávézójában beszélgettünk, ott mondta, hogy előző napon az Artist nevű helyen ittak a barátaival. Meg azt is, hogy vannak kézműves söreik. Nosza, mondom, menjünk oda. Így is tettünk. A beltér avantgarde, de nem zavaró, lezser, kultikus. Valóban akad néhány jó sörük, csapon is.
Megosztom
Kiváló pincészet -

Demeter Pincészet Eger

2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 2.
Demeter Csaba pincészetében sokszor megfordultam az utóbbi 15 évben, legutóbb tavaly nyáron. A még mindig fiatalnak mondható, öntörvényű, igényes, minőségközpontú borász remek tételeket tesz az asztalra hosszú ideje. Figyelemre méltók a drága tételei, a 7000 ft körüliek, legyen szó a dűlő- és fajtaszelektált borairól (mint a Cserje Turán) vagy az XY elnevezésű házasításairól.
Megosztom
266 oldalon / 2653 találat


TérképX