DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
284
2605
1502
0
9
14536

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Jó kis thai - autentikus ízek -

Rim Thanonh Thai Food Budapest

2020. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. március 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Rim Thanonh nevű thai étterem meglátogatásához bizony komoly elhatározás kellett, mert mind a Google, mind az étteremkalauz rossz címet adott meg, a hely meg elég kicsi, nem látványos a cégtábla. Végül úgy találtunk oda, hogy felhívtam őket s megmondták a jó címet – ami történetesen ott volt közel, épp a másik oldalon.
Megosztom
Remek hely, jó konyha, kiváló italok -

Tábla Budapest

2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. március 21.
A Tábla az Esca kistestvére, ahol kiváló természetes borokat ihatunk, kitűnő a szolgálás, tetszetős a dizájn, megfizethetők az árak. Ettünk libamájat, egy jó kis zöld korianderes levest meg két desszertet. Minden rendben volt, kiváló kenyeret adtak a libamájhoz. Összességében rendkívül igényes hely, konyhája nem annyira erős, mint a mellette levő Escáé, de hát az árak is mások.
Megosztom
Remek kávézó- reggeliző -

Early Bird Coffee Budapest

2019. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. március 21.
Jó kis új hullámos kávézó és reggeliző a buli-negyedben. Tavaly áprilisban turnéztunk arrafelé az öcsémmel, ettünk egy sajttortát, egy citromos tarte-ot s ittunk egy kávét. Tetszett a dizájn, messzemenően meg voltunk elégedve a kiszolgálással. A kávé kifogástalan volt, a két süti finom, katarzis-mentes, inkább 4 pontos, mint 5.
Megosztom
Vacak kiszolgálás -

Falafel Sziget Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. március 21.
A Falafel sziget egy átlagos falafelező. A beltér dekorációja szegényes, sem otthonossága, sem bensőségessége nincs a helynek. Magyarul nem beszélő ember szolgál ki morózusan, aki búcsúzáskor nem fogadja az elköszönésem, pedig senki más nincs a helységben, kizárt, hogy ne hallotta volna.
Megosztom
Izgalmas, vibráló ízek -

Biang Bisztró - Teréz körút Budapest

2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. március 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mihelyt hírül vettem, hogy Wang mster bisztrót nyitott az Oktogonnál, el is mentem, de akkora sor kígyózott a hely előtt, nekem meg nem volt időm várni, hogy lemondtam róla, és elmentem máshova enni. De nem adtam fel. Hónapokkal később visszatértem egy jóbarátommal, aki szintén szereti az autentikus távolkeleti konyhát és kipróbáltunk vagy fél tucatnyi ételt.
Megosztom
Nagyon hangulatos cseh söröző -

Jaromír a Templomhoz Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. március 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Jaromir hálózatot kifejezetten kedvelem, eddig négy egységében voltam. Legjobban ez tetszett. Nem volt időm, hogy kipróbáljam a konyhát, ráadásul foglalásom is volt nem sokkal későbbre Wang mesterhez, úgyhogy csak egy sörre ültem be. Egyébként szívesen megkóstoltam volna például egy kacsamájas csehfrit (csehfri az étlap leírása szerint gofriszerű prósza cseh stílusban) potom 1500 forintért, de a gazdagon megrakott két személyes tál 5900ért is csábító volt.
Megosztom
Jó burger jó áron -

Pajta Street Food Békéscsaba

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. március 18.
A Pajta nevű burgerezőt – mely tényleg egy hajdani pajtában működik Békéscsaba Gyula felőli bejáratánál - évek óta nézegetem, végül tavaly június elején sikerült itt megállni egy burgerre. 1290 ft volt, a minősége pedig abszolút korrekt. A kiszolgálás rendben, tetszett a dizájn is. Nem lenne ellenemre, hogy valamikor még betérjek ide.
Megosztom
3 és fél pont, átlagnál valamivel jobb -

Hamburger Bár Gyula

2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. március 18.
Átlagnál jobb, de a négy pont kissé túlzás, sajnos nincs mód 3,5 pontot adni. Népszerű gyorsétterem Gyulá, mióta legutóbb ott jártam, emelkedtek az árak, ami egyébként érthető. Nagyjából a McDonalds modellre ráállt privát egység, az említettnél szélesebb választékkal. Mi ettünk halburgert, hambugert, sült krumplit, ittunk frissen préselt narancslevet, kértünk még tartárt és ketchupot.
Megosztom
Remek hely Gyulán, kiemelkedő a Csíki Sörözőlánc keretén belül is. -

Tiltott Csíki Söröző Gyula

2020. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. március 18.
A csíki Grebbelőben minden együtt van. Jó dizájn, jó burger, jó csirkeszarny, jó sörök, kedves kiszolgálás, korrekt áron. Bevallom őszintén, voltak kétségeim megannyi elrontott burger megkóstolása uán (ezek legbrutálisabbja az egyik legjobb sör-világmárkának, a Brewdognak a brüsszeli bemutató sörözőjében volt, tehát még a csúcsmárkák is lőnek mellé), hogy vajon milyen burgert kapok itt.
Megosztom
Remek pizzázó -

Pizza Manufaktura Budapest

2020. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. március 18.
A beltér romkocsmaszerű, az árak korrektek. A prosciutto crudos pizza 1900 ft volt, ami kifejezetten jó ár/érték arány. A háttérzene elviselhető műfaját tekintve, a hangerő valamivel magasabb a szükségesnél. A galérián ültünk le, a tágas beltér dacára, este nem fértünk be, ezért nyitáskor tértünk vissza.
Megosztom
261 oldalon / 2605 találat


TérképX