DEndre étterem értékelései

Értékelései
26
216
2349
1391
0
8
13161

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

A maga műfajában kiváló hely -

Thai Chili Wok Bar Budapest

2013. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2014. január 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Pad Thai modell remek képviselője. Minden friss, üde, az adagok tisztesek, az árak korrektek, a fűszerezés kiváló, aki szereti a wokban frissen készült ételeket, annak törzshelye lehet. A népszerűsége meglehetős, ottjártunkkor tele volt a hely, örültünk, hogy kaptunk asztalt. Ettünk két egzotikus levest, tenger gyümölcseiből készült Tom Yum levest, a tintahal, a rák friss volt, a leves is, jól megcsiliztük.
Megosztom
2013. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. január 3. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évek óta nézem a Tao éttermet a Kálvin téren, vélhető, hogy ha hamarabb benézek és látom, hogy tálcatologatós rendszerben működik, ergo igen hamar ételhez jut az ember, akkor már korábban is meglátogattam volna. Ami az előnye, az a hátránya is, az előre lesütött, bő olajban készült dolgok (panírozott rákszerűség, tavaszi tekercs) bizony állott és hideg.
Megosztom
Remek képviselője a hagyományos magyar konyhának -

Berki Vendéglő Körmend

2013. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. január 3.
A Berki csárda a magyar fősodornak szeretnivaló, kellemes, otthonos, barátságos képviselője, ahol az elmúlt fél évszázad kedvelt fogásait korrektül elkészítik, igen komoly adagokat adnak, jól fűszereznek s ahol a hosszú étlap dacára nem futottunk bele állott ételbe.
Megosztom
Remek hely a fősodorból -

Anno Taverna Balatonszárszó

2013. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. december 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Méltán került be a szárszói Anno vendéglő a Magyar Konyha balatoni különkiadványába, melybe a „magyar tengerpart” legjobb, legmegbízhatóbb helyeit szedték össze. Az Anno dizájnos, hangulatos, otthonos, hoz valamit a békebeli nyugalomból. Barátságos kiszolgálásban volt részünk, az ízek is rendben voltak. Vegyes tálat ettünk, ami kifogástalan volt.
Megosztom
Összességében jó hely -

Hortobágyi Csárda Hortobágy

2013. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. december 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vannak olyan helyek, melyek részévé váltak a magyar nemzeti mitológiának. Ilyen a Kondorosi csárda, a Kéhli vendéglő, s még sorolhatnánk pár helyet a Kárpát medencéből. Ide illeszteném a Hortobágyi csárdát is, mely nem tudom milyen volt korábban, de most, felújított állapotában gyönyörű.
Megosztom
2013. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. december 28. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
12 Gault Millau pont elég ahhoz, hogy odafigyeljünk egy helyre. A Walter őrzi ezt a pontszámot, s méltán. Sokatmondó az is, hogy a kreatív séfjük Ruprecht László. Egyike a legizgalmasabb, legigényesebb vidéki vendéglőknek, bár ez a vidékiség is relatív, Budapesttől kb. 30 km Perbál, sokan onnan ingáznak a fővárosba.
Megosztom
Szép, barátságos hely -

Oliva Étterem és Café Veszprém

2012. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. december 28. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A 60. 000 lakosú Veszprém jól áll átlag feletti éttermekkel, akkor is, ha csak azokat nézzük, melyek bekerültek az országos gasztronómiai köztudatba. A Villa Medici az ínyenc élvonalban van régóta, évek óta a jobbak között emlegetik az Olívát, s egyre többet hallani a Chiantiról is.
Megosztom
Egész jó hely lenne, ha nem kaptunk volna több ízben is pangasiust harcsa helyett. -

Halászcsárda Vendéglő Szarvas

2013. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. december 28. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A szarvasi halászcsárda egyike lenne megbízható csárdáknak, ha nem adnának harcsa helyett pangasiust, még a halászlében is. Ezzel együtt igen kellemes környezetben lehet itt korrekt ételekhez jutni, ha elkerüljük a harcsa-csapdát, és pontyételeket kérünk. Vagy kacsát vagy egyebet. A kiszolgálás gyors, az árak barátságosak, a konyha a magyar átlagnak megfelelően teljesít.
Megosztom
2012. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. december 27. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ritka, hogy egy hely úgy igazán rossz legyen. Csapnivaló. Általában vannak értékelhető pontok mindenütt. Na jó, itt is vannak. Mindazonáltal a hely, az katasztrófa. A leves elsózva, a mártások porból, legyen szó desszertről vagy sültről, a harcsa pangasius. A nem túl magas színvonalú magyar fősodor alatt van ez a hely rendesen.
Megosztom
Gyengécske hely - ami az ajánló rovatbeli igent illeti, odatenném, hogy egyéb híján. -

Prés Bisztró Budapest

2013. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. december 27.
Véletlenül ültünk be a Prés bisztróba, tulajdonképpen a Bormalacba készültünk, de egyikünket annyira feszítette a sok sör, amit sikerült beemelni a szervezetbe, hogy az volt az irányelv, hogy az első helyre bemegyünk. Nem tudtuk, hogy a Bormalac kb. 10 méterre van…
A Prés nem rossz hely. De nem is jó. Leginkább érdektelen. Az ételek lélek nélküliek.
Megosztom
235 oldalon / 2349 találat


TérképX