DEndre étterem értékelései

Értékelései
28
265
2537
1466
0
9
14298

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

2014. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. január 22.
Borbár a Lövőház utcában. Magasított székek, közepes borválaszték, egyetlen tétel sem tudott lázba hozni, mondjuk az is tény, hogy borműfajban magas az ingerküszöböm. A falon szexi plakát, csinos női lábak borospohár mellett némi borral. A felszolgáló szőke lány igencsak mutatós. Az ételfelhozatal nem dobogtatja meg a szívünk, de azért ha épp éhesek lennénk, egyéb híján megtenné egy kis padlizsánkrém, ez-az.
Megosztom
Gyönyörű helyen vacak limonádé -

Book Café - Lotz-terem Budapest

2014. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. január 22. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Alexandra könyvesbolthálózatnak legimpozánsabb könyvpalotája az Andrássy úton található. Ezen belül működik a Lotz teremben egy kávézó a helyhez mért árak mellett. Magyarul igen drágán. Gyönyörű környezetben személytelen kiszolgálás, iható kávé és botrányos limonádé (vagy késztermék vagy természetes citromlé helyett ipari citromlé van benne) – ebben summázható a tapasztalatunk.
Megosztom
2014. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. január 22. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Négy évvel ezelőtt, amikor hazafele jöttünk egy igen vidám társasággal a fővárosból az Alkonyi László által szervezett 7x7-es kóstolóról, egyikünk, aki jól ismerte környéket, rávett bennünket, hogy megálljunk a békésszentandrási Rózsa sörkertben. Nyár volt, szép idő, leültünk a teraszon, és ittuk a korrekt minőségű helyben főzött sört.
Megosztom
Olcsó romkocsma -

Magyarom Budapest

2014. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. január 20.
Magyar karakterű romkocsma, a falon a Hősök tere pingálva. Ehhez képest nincs magyar kézműves sör vagy érdemleges bor. A pálinkaválaszték szép. A magyar népmesék motívuma visszaköszön a falról is és az itallapról is. Felfejleszthető kis hely. Kétféle szlovén sört tartanak, ezekből iszunk, megfelelnek az egyébként nem túl magas, kifejezetten realista igényeinknek.
Megosztom
Könnyen javítható hely, így sem rossz -

Bocelli Pizzeria Italia Budapest

2014. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. január 20.
Az étlap alapján friss halra és pizzákra épített hely. Látványkonyhával működnek, elválasztó üveg sincs a vendégtér és a konyha között. Rendelünk Margerita pizzát, fehérboros kagylót, lazac carpacciót, felfújtat. A pizza, korrekt, élvezhető, nem kiugró, de nem is amolyan magyarított változat. A kagyló mélyhűtött, nem hozza a friss kagyló tengerélményét.
Megosztom
Fölöttébb gyenge hely -

Csiga Café Budapest

2014. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. január 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kissé underground, trendinek szánt hely elszállt kiszolgálókkal. Bemegyünk, köszönünk, jelezzük, hogy fent ülnénk le, nem jönnek rendelést felvenni, telnek a percek, mi meg sietünk. Lemegyek, persze semmi elnézéskérés. A májgaluskalevesben szétfőtt galuska, camembert saláta ehető, ipari pirítóst kapunk hozzá, a „roston” padlizsán bő olajban sült, jól meg is szívta magát, sótlan, fűszerezetlen, hozzá adott gombás rizs csomós, túl sós, vacak.
Megosztom
Jó hely, nem véletlenül népszerű. -

Ring Café & Gourmet Burger Bar Budapest

2014. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. január 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Amióta a sokszor emlegetett Dinig Guide kiadványban a hamburger toplistát elolvastam törekszem arra, hogy minden helyet meglátogassak. Már nem sok maradt hátra. A hétvégén sikerült eljutni a Ring Caféba, mely valahol az élbolyban végzett, sajnos a kötet nincs kéznél, a honlapon meg nem leltem ezt a TOPlistát.
Megosztom
Legközelebb halat -

Gyradiko Estia Budapest

2014. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. január 19. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Örömmel vettük a hírt, hogy a Dining Guide ideig Street foodos kiadványa által a legjobb gyrososnak kikiáltott Gyradiko Budapest központibb részén is egységet nyitott, a Victor Hugo utcában, nem messze a Trófea időrendben második egységétől. Sok időnk nem volt,. kézbe értünk ezért egy gyrost meg csomagolva egy édességet. A gyros gyengébb mint Óbudán, a hús túlsütött.
Megosztom
2014. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. január 16.
Jó kis halas gyorsétterem, egy vegyes haltálat kérünk, melyen minden jó volt: a lazac, a fogas, a rák, a bébipolip és a tintahal. Meg a köretek is. 4 deci bort számláztak az egyik borból, amit ittunk, miközben egyet rendeltünk és egyet is kaptunk. A felszolgáló srác azt mondta, hogy „nem nagy tévedés”. Érdekes hozzáállás.
Megosztom
2014. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. január 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kedves, udvarias a kiszolgálás, sok a pincér, de akikkel mi találkoztunk, azok megfelelően tették a dolgukat. Hamar jön az étel, még jobb kifejezéssel: időben. A halászlében csak haltej van, a lé egyébként laza, de ízletes, a hamburger finom, a hasábburgonya egyszerűbb mirelit áru, megfelelően megsütve, a remoulade készterméknek tűnik.
Megosztom
254 oldalon / 2537 találat


TérképX