DEndre étterem értékelései

Értékelései
27
252
2442
1427
0
8
13717

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Túlreklámozott, de alapvetően rendben levő hely -

Gyradiko Budapest

2013. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Gyradiko nem tehet arról, hogy a DG a legjobb gyrososnak kiáltotta ki, ami igencsak túlzás. Alapvetően jó dolgokat adnak, sok friss halat, a gyros is jó, mindazonáltal komolyan vehetetlenek az ódák, amiket erről a helyről zengenek. Mi kipróbáltuk a tintahalat is, meg a rántott kagylót a gyroson kívül, alapvetően rendben volt minden, de szó sincs katarzisról.
Megosztom
Példaértékű étterem -

Oroszlános Borvendéglő Tállya

2013. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 20.
Tállyán, az Oroszlánosban szinte fáj, hogy csak mi vagyunk az étteremben. Amikor a tokaji s azon belül a tállyai terroir a világ legjobbjainak egyike és az étterem is benne van a TOP100-ban. Ami ma már nagy szó, mert egyre több a jó étterem. Viszont ahhoz, hogy egy étterem csúcsminőséget szolgáltasson, vendég is kell, nem lehet a végtelenségig lapátolni a pénzt veszteséges vállalkozásokba.
Megosztom
Családias, kedves, szeretnivaló. -

Schieszl Vendéglő és Borház Budakalász

2013. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem csoda, hogy családias, hiszen egy család működteti nagy gonddal, szeretettel. A Magyar Konyha a legvonzóbb budai kerthelyiségek listáján első helyen hozta ki, ami túlzás, ha a kerthelyiség a szempont, de ha minden szempontot egybevetünk, nem tiltakozom. Az ételek jellemzően rendben vannak, itt-ott akad némi hiba, de hát hol nem akad hiba az Onyxot és a Costest leszámítva?
Megosztom
A legjobb csárda, legalábbis szerintem. -

Tenkes Csárda Csarnóta

2012. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tegyem hozzá, hogy nem jártam a legendás Bándi Udvarházban, amit több általam sokra tartott étteremkritikus a legjobbnak nevez. A Tenkesnek a belső tere csodálatos, esztétikus, nem túl zsúfolt, hitelesen népi, az ételek csárdaszinten kiemelkedőek, a saját sütésű kenyér pazar, a választék talán túlontúl is széles, de egyszer sem szaladtunk bele állott vagy hűtőízű ételbe.
Megosztom
Kissé túlértékelt, de igen jó hely. -

Trattoria Pomo D'Oro Budapest

2012. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Alapvetően igen jó, de nem hibátlan hely a Pomo d'Oro. Pizza kifogástalan, pasta szintén, húsok, halak tekintetében már vannak döccenők. Árak magasak, de minőséget adnak érte. Az atmoszférára megadtam a maximális pontszámot, hasonlóan szépet, izgalmasat, vibrálót láttam már, de szebbet, meggyőzőbbet nem. A borválaszték is meggyőző.
Megosztom
2012. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A bisztróforradalom markáns képviselője, páratlanul jó ár/érték arányú menüvel. Kézműves borok, remek belső tér, kedves, közvetlen kiszolgálás, jó magyar ízek, családias, rokonszenves igényes hely. A tulajdonos a Magyar Gasztronómiai Egyesület holdudvarába tartozik, ami eleve bizalomgerjesztő dolog.
Megosztom
2013. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Közelíti a tökélyt, akárcsak a Brill, filozófiában egyébként hasonlóak. Konyhában a Brill valamivel erősebb, borokban a Tücsök. Összességében ez a kedvenc helyem, tájjelleg, hiteles magyar konyha nagyfokú igényességgel. Saját sajtok, saját kenyér, boros programok, csodás kerthelyiség, Balaton-part. Helyfoglalás ajánlott.
Megosztom
A tökély közelében -

Brill Bisztró Békéscsaba

2013. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Modellértékű étterem: első osztályú, szezonális, helyi alapanyagok, hagyományos ízharmóniák hihetetlen odafigyeléssel, tehetséggel, kreativitással prezentálva. A legjobb éttermek egyike, Kelet-Magyarország legjobbja. Remek hangulat, kifogástalan kiszolgálás, házilag készített pazar kenyér. A borokat a Bortársaság szállítja, az itallapon lehetne egy kicsit emelni, például a kézműves sörök irányában.
Megosztom
Jó halászlé, harcsa helyett pangasius -

Rózsakert Vendéglő Domaszék

2012. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 18.
Remek kiszolgálás, az egyik legjobb halászlé itt kapható az országban, hangulatos a kerthelyiség, az árak pedig változóak, lehet nagyon kedvező áron is rendelni. A halászlének megkérik az árát, nem véletlenül. Sajnos több alkalommal is pangasiust kaptunk harcsa helyett. Kérdezheti bárki, hogy miért rendeltünk újra. Hát azért, hogy merjük-e ajánlani a helyet másoknak.
Megosztom
2013. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 18.
Eddig nagyjából ötször voltunk itt, egy ízben a felszolgáló taplósága miatt kifordultunk, utána úgy jött ki a lépés, hogy csak beültünk, volt egy korrekt élményünk, majd ismét egy borzalmas következett. Több pincérrel dolgoznak, legalább kettőt eltanácsolnék a pályáról. Az ételek korrekt-átlagosak, az étlap és a minőség ugyanolyan mint a tulaj másik csárdájában a Kiskőrössyben.
Megosztom
245 oldalon / 2442 találat


TérképX