DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
284
2605
1503
0
9
14536

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

2013. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. április 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vannak helyek, melyek semmi különöset nem nyújtanak, mégis az ember vissza-visszajár a tulajdonos, kocsmák esetében a kocsmáros kedvéért. Számunkra ilyen hely Mádon Kacsa kocsmája. Tokaj első számú borfalujában van, a borok mégis felejthetőek, kézműves sör nincs, van viszont egy csupaszív-csupalélek, kedves, közvetlen kocsmáros, akit nem lehet nem szeretni.
Megosztom
Jó kis hely, a maga műfajában persze -

Borbarát Bár - Egri Borozó Debrecen

2014. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. április 18.
Nem gondoltam, hogy valamikor az Egervin bármilyen értelemben kellemes emlékkel fog bennem asszociálódni. Na jó, ez így túlzás. Csúcssorozatuk korábban is jó volt, itt kezdte pályafutását Lőrincz Gyuri, ezzel együtt tömegboraik finoman szólva hagytak maguk után kívánnivalót. Minden esetre a minap Debrecenben járva örömmel tértem be az Egri borozóba, mely az Egervin borait kínálja elsősorban.
Megosztom
2014. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. április 18. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Wasabi lánc tagjai hasonlóak: felettébb dizájnosak, biztosítják a beülőknek az exkluzivitás-élményt, az ételek frissek. Azoknak, akik esetleg nem voltak még egyikben sem a magyarországi négyből, a lényeg: nem kevés, de kifizethető pénzért az ember leül, majd a mellette futószalagon kis tálkákban közlekedő étkekből annyit rámol le az asztalára és fogyaszt el, amennyit akar.
Megosztom
2014. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. április 17.
No ez igen! Kifogástalan, kedves, szeretnivaló kiszolgálás, ötletes, fantáziadús ételek, igényes ajándékfalat (focaccia-szerű kenyér aiolival). A haltepertő minden csavar nélküli, amit nem bánunk, úgy jó, ahogy van, az alapanyag friss és remekül van elkészítve. A bárányburgeren lehetne még lazítani, szaftosítani, de szerettük ezt is.
Megosztom
A maga műfajában jó hely -

Roncsbár Debrecen

2014. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. április 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Megnyerő, jó dízájnú romkocsma Debrecenben. Az italválasztékban nincsen semmi különös, az árak elfogadhatóak, a hely az atmoszférájából él. Kiszolgálás a pultnál. Tetszett az egyik terem mennyezete, ami töméntelen felfüggesztett cintányérral volt díszítve. Nincs kizárva, hogy még megyünk.
Megosztom
Többet a lényegből! -

Black Bull Snack Bar Debrecen

2014. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. április 17.
Rokonszenves, tetszetős dizájnnal bíró hely Debrecen központjában, a Piac utcában, nem messze a Nagytemplomtól. Sajátos, hogy bár a borok ára decire is meg van adva, nincs egy sem nyitva közülük, nem is akarnak palackot nyitni, ami abszurd és érthetetlen. Az egyetlen bor, ami kapható kimérve elég silány, otthagyjuk. A „házi” krémes borzasztó.
Megosztom
Rendeléstől függően jó hely -

Hathi Étterem Budapest

2014. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. március 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Két élményem volt a Hathiban. Első alkalommal ettünk kenyereket, szamoszát, ragukat. S persze Lassit. Szuper volt. És nagyon olcsó. Második alkalommal paradicsomlevest, pakorát, tandori csirkét, csirketikkát és csirkeszárnyakat, egy ragut és kenyereket. A paradicsomlevesben semmi indiai nem volt, nem ért többet, mint bármelyik menzán, a csirke egy kaptafára készült, száraz volt és vacak, ez rányomta a bélyegét az élményre.
Megosztom
Hangulatos hely -

Dunakorzó Esztergom

2014. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. március 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Esztergom egyik szép sétánya a Dunakorzó, azaz a Kisduna partja. Ez adta nevét e sétány egyik igen hangulatos cukrászdájának. A sütemények a fősodortól nincsenek messze, de érződik a sablonmeghaladás igénye. Több csábító ajánlatuk is volt, a répatortával szemezgettem, de végül egy gesztenyés sütemény mellett döntöttem.
Megosztom
2014. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. március 13. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A méregdrága Nobut Torkos Csütörtökön vettük célba. Ettünk két levest, sushikat, tempurát. A sushi remek volt, hozta azt, amit optimális esetben hozhat frissességben, ízben, esztétikában, a tempurában hiba nem volt, igaz, jobb sem volt, mint mondjuk a Kyotoban vagy az ebédmenüt igen baráti árakon kínáló Fujiban.
Megosztom
2014. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. március 13.
Torkos csütörtökön három helyre jelentkeztünk be enni, a Code 7 volt a második. Egy hangulatos, modern, ipari dizájnra építő bisztró a Culinaris fűszerbolt tőszomszédságában Óbudán. Voltak magasságok és mélységek, a remek libamájpástétomtól és csicsóka-carpacciotól a felháborítóan rágós, semmilyen szinten élményt nem nyújtó argentin marháig vagy az igyekezettel elkészített, de száraz, nyögvenyelős hamburgerig.
Megosztom
261 oldalon / 2605 találat


TérképX