DEndre étterem értékelései

Értékelései
31
314
2887
1596
0
10
16286

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

2012. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A bisztróforradalom markáns képviselője, páratlanul jó ár/érték arányú menüvel. Kézműves borok, remek belső tér, kedves, közvetlen kiszolgálás, jó magyar ízek, családias, rokonszenves igényes hely. A tulajdonos a Magyar Gasztronómiai Egyesület holdudvarába tartozik, ami eleve bizalomgerjesztő dolog.
Megosztom
2013. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Közelíti a tökélyt, akárcsak a Brill, filozófiában egyébként hasonlóak. Konyhában a Brill valamivel erősebb, borokban a Tücsök. Összességében ez a kedvenc helyem, tájjelleg, hiteles magyar konyha nagyfokú igényességgel. Saját sajtok, saját kenyér, boros programok, csodás kerthelyiség, Balaton-part. Helyfoglalás ajánlott.
Megosztom
A tökély közelében -

Brill Bisztró Békéscsaba

2013. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Modellértékű étterem: első osztályú, szezonális, helyi alapanyagok, hagyományos ízharmóniák hihetetlen odafigyeléssel, tehetséggel, kreativitással prezentálva. A legjobb éttermek egyike, Kelet-Magyarország legjobbja. Remek hangulat, kifogástalan kiszolgálás, házilag készített pazar kenyér. A borokat a Bortársaság szállítja, az itallapon lehetne egy kicsit emelni, például a kézműves sörök irányában.
Megosztom
Jó halászlé, harcsa helyett pangasius -

Rózsakert Vendéglő Domaszék

2012. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 18.
Remek kiszolgálás, az egyik legjobb halászlé itt kapható az országban, hangulatos a kerthelyiség, az árak pedig változóak, lehet nagyon kedvező áron is rendelni. A halászlének megkérik az árát, nem véletlenül. Sajnos több alkalommal is pangasiust kaptunk harcsa helyett. Kérdezheti bárki, hogy miért rendeltünk újra. Hát azért, hogy merjük-e ajánlani a helyet másoknak.
Megosztom
2013. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 18.
Eddig nagyjából ötször voltunk itt, egy ízben a felszolgáló taplósága miatt kifordultunk, utána úgy jött ki a lépés, hogy csak beültünk, volt egy korrekt élményünk, majd ismét egy borzalmas következett. Több pincérrel dolgoznak, legalább kettőt eltanácsolnék a pályáról. Az ételek korrekt-átlagosak, az étlap és a minőség ugyanolyan mint a tulaj másik csárdájában a Kiskőrössyben.
Megosztom
Remek csárda - a legjobbak közül való. -

Akasztói Horgászpark & Halascsárda Akasztó

2012. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 18.
Legjobb csárdák egyike, valahol olvastam - vélhetően az étteremben vagy tán a honlapon - hogy a tulaj tenyésztette ki az akasztói sziki pontyot. Pazar halászlé főznek belőle és füstölve is adják, mindig frissen, sajnos van, hogy kifogynak belőle. Ha csengődi borász barátunkhoz, Léder Zolihoz megyünk mindig benézünk vagy egy halészlére vagy füstölt pontyot venni vagy is is.
Megosztom
Kiemelkedő halászlé -

Algyői Halászcsárda Algyő

2012. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kiemelkedően jó a halászlé, korrekt a haltepertő. A vegyes haltál volt már gyenge és rendben való egyaránt, ki tudja mitől függ ez, nem a mi hangulatunktól annyi biztos, mert mindkét alkalommal egy kiváló halászlé elfogyasztása utáni reménykedéssel láttunk neki. Ráadásul első alkalommal volt vacak, de adtunk még egy esélyt. Milyen jól tettük!
Megosztom
289 oldalon / 2887 találat


TérképX