DEndre étterem értékelései

Értékelései
21
202
2221
1355
0
9
12366

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Átlagos falusi kocsma -

Dülöngélő Vecsés

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 30.
A hangulatos és találó nevű Dülöngélőbe azon az elven mentem be, hogy minden helyet ki kell próbálni egyszer. Nos, ez egy átlagnál nagyobb belterű, nem különösebben hangulatos, átlagos falusi kocsma. Ha Vecsésnek városi rangja van, akkor külvárosi, falusi hangulatú kocsma. Az italok kommerszek, a nagyipari sörök 300 ft felett, ami rendben van, de az ilyen szintű helyeken kedvezőbbek szoktak lenni az árak.
Megosztom
Olcsó,l átlagos hely -

Magyaros Étterem Vecsés

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 30.
A Magyaros étterembe a párommal ültünk be, ettünk egy levest és egy vegyes tálat, kettőnknek bőven elég volt a két fogás. A belteret megülte a pregnáns olajszag, a berendezés elég egyszerű, az étlap még egyszerűbb, menzaszerű, igénytelen kiállítású. Az árak meglepően alacsonyak. A vegyestálon volt mátrai borzas, cigánypecsenye és rántott sajt, köretnek rizs és sült krumpli.
Megosztom
Átlagos étterem -

Halász Vendéglő Vecsés

2017. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. december 30.
A Halász étterembe családi körben ültünk be legutóbbi brüsszeli utunk előtt négyen. Ettünk egy két személyes tálat, mely beillett volna háromszemélyesnek is, rajta átlagos töltött s nem töltött sült húsok meg hal, továbbá halászlét, ami élvezhető volt, pontyból készült, a hal jó volt benne, a lé lehetett volna szebb színű, ettünk kagylót is sűrű kulimászban, továbbá túlpárolt töltött káposztát meg korrekt bablevest.
Megosztom
Jó sörök, hangulatos beltér, baráti árak, nem megfelelő kiszolgálás -

Hrabal Söröző Budapest

2018. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. december 29.
A Hrabalban remek cseh söröket lehet inni baráti áron. A beltér is megnyerő, a Sörgyári capriccio filmjelenetei képezik a dekoráció nagy részét. A kiszolgálás hagyományosan udvariatlan, két ízben is helyemre küldtek, amikor a pultnál próbáltam kommunikálni a pincérrel. Ittunk Barbárt, Taxost vagy mit, Bogant és egy Flying Cloud IPAt.
Megosztom
2017. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. december 29.
Elég sok idő telt el, míg sikerült meglátogatni a Séf Asztala nevű helyet, amit rögtön a megnyitása után a listámra helyeztem, elvégre Wolf András a kedvenc séfjeim egyike. Mivel nem vagyok nagy rajongója a rántott húsnak, kétség nem volt abban a tekintetben, hogy kolbászt kérek, abból is a három darabosat, amiből mindegyik másféle. Meg voltam velük elégedve.
Megosztom
Tipikusan jó hely -

Pho Hung Bistro Budapest

2018. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. december 29.
A Pho Hung nevű vietnámi étteremre a Magyar Konyha friss idei TOP10-es válogatása hívta fel a figyelmem, mely a legjobb tíz levesező között említi őket. De van itt a pho-n kívül számtalan más étel is. Mi rántott rákot (990), tavaszi tekercset (690) és pho levest (1190 – kis adag, ami egyébként elég nagy) kértünk.
Megosztom
Mintapincészet -

Királyudvar Tarcal

2017. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. december 10.
A Királyudvar országos szinten kiemelkedő pincészet, nemhogy helyi viszonylatban. Itt borászkodott Demeter Zoltán és felelt a szőlőmunkáért a borászfejedelem, Szepsy István. Távozásuk után is őrzi a pincészet a minőséget, kitűnő borokat tesznek palackba. Jómagam nagyon értékelem azt a puritán, minél nagyobb fokú természetességre törekvő irányzatot, ami képviselnek.
Megosztom
Remek élmény -

Pataky Borporta Tarcal

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 10.
A Pataki pincét véletlenül látogattam meg. Volt némi időm egy helyi borásszal megbeszélt találkozóig s igyekeztem azt hasznosan tölteni. Tetszett Patakiék portája, így becsengettem. Rögtön jött egy keves hölgy, akivel egyből felfedeztünk egy sor közös ismerőst és kellemesen elbeszélgettünk.
Megosztom
Átlagos falusi kocsma -

Hörpi Söröző Tarcal

2018. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 10.
8. Hörpi söröző
A Hörpi sörözőbe idén április végén néztem be. Egyszerű szocreál székek, sakktábla padlócsempe uralja a belteret, amit azért felvidít a falra festett, Kincses Jánostól származó bordal, melynek első sora így szól: „Üdv neked tűzital, Tarcal nektára”. Fontos a kocsmákban is ápolni a helyi lakosság lokálpatriotizmusát.
Megosztom
Megbízható pince Tarcalon -

Szedmák Pince & Borház Tarcal

2018. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 10.
A Szedmák pincénél egy tarcali rendezvény alkalmával jártam április végén. Jók ezek a helyi minifesztiválok, mert nem kell előzetesen egyeztetni a borásszal, hanem bejárható a település legtöbb pincészete. Mivel autóval voltam, így csak egész keveseket kóstolgattam köpve, jó volt viszont, hogy tartottak musfröccsöt, no meg elvitelre is vásároltam a boraikból.
Megosztom
223 oldalon / 2221 találat


TérképX