DEndre étterem értékelései

Értékelései
27
233
2378
1405
0
8
13386

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 23.
A Perkovátz házat, mint gasztro-célpontot már kinéztem egy ideje, most végre sikerült beülni. Nem voltunk éhesek, de úgy véltük, hogy egy könnyű fogást betermelünk ketten. Spenótos töltött palacsintára esett a választásunk, korrekt, átlagos fogás volt. A beltér pazar, nem sok változott a John Bull korszakhoz képest. Angol és belga ale sört ittunk.
Megosztom
Albán fagyizó, amit mi ettünk, átlagos volt -

Horvát Fagyizó Kőszeg

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 23.
A számlán Adria Sesvele Fagyizó szerepel, ami erősíti a gyanút, ami a látványból ered, hogy ismét egy albán fagyizóval van dolgunk. Két kis gombóc, ami nem is annyira kicsi, 250 ft, ami brutál olcsó. Cserébe viszont a minőség gyengécske. Ha gyümölcsfagyit kértünk volna, akkor arra aligha adhattam volna 3 pontot, ez látszott a mesterséges színeken, de öcsém javaslatára Din Vitot és puncsot ettünk, ami átlagosnak volt mondható.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 23.
Filozófiailag, vagy ha úgy tetszik, elvi síkon abszolút ellene vagyok az adalékanyagokkal felhabosított albán fagyinak, de az igazság az, hogy ezek sem mind egyformák. Amikor megvettem Kőszeg szívében az Ibrahim fagyizónak a mangó fagyiját, meg voltam győződve róla, hogy szintetikus ízt fogok érzeni, de nem így volt.
Megosztom
Jó élmény -

Várkert Terasz Gyula

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Örömteli fejlemény Gyulán, hogy a helyi kézműves sörfőzde, a Corner átvette a nemrégiben a város egyik legfrekventáltabb sörteraszát, a Várkertet, mely a város legnagyobb attrakciója, a Várfürdő mellett működik. Ottjártunk alkalmával nyilván nem lehetett kihagyni, hogy meglátogassam ezt a műintézményt, s persze ha már ott voltam, a csapolt választékból az IPA nyert.
Megosztom
Jó gyorsétterem -

The Mayo Szeged

2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 19.
A Mayo jó kis szegedi gyorsétterem, mely első sorban wrapekre szakosodott. Mi is ezt ettünk, marhásat, finom volt és megfizethető. 1640 forintot fizettem egy limonádéval együtt. Tartanak egyébként salátákat is, azok között is találtunk volna érdekeset, de nem akartunk jóllakni, mert azzal kecsegtettek a Fenegyerekek borkóstoló szervezői, hogy ott is kapunk.
Megosztom
Barátságos kávézó -

Pixel Bár & Kávézó Szeged

2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 19.
A Pixel kávézó nagy erénye, hogy egész szép választékot tartanak a csíkszentsimoni sörgyár termékeiből. Tágas a belter, több terem is van, az egyik falát kinagyított régi szegedi levelezőlapok díszítik. Teraszt is működtetnek. Jómagam előbb egy Horizont Delight IPAt kértem, majd egy Csíki Sört.
Megosztom
Remek cukrászda -

Sugar & Candy Szeged

2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 13.
A Sugar and Candy Szeged egyik legjobb cukrászdája. A nemrég nyílt REÖK az, mely felveszi vele a versenyt. A sütik izgalmasak, látványosak, nem drágák, legalábbis a maguk szintjéhez képest, a kiszolgálás kedves, a beltér megnyerő, hangulatos. Két sütit próbáltunk ki, mindkettő remek volt. Ez az a hely, mely azt is leveszi a lábáról, aki alapjáraton nem édesszájú.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 13.
Vannak falusi helyek, melyek de facto kocsmák, de még hirdetik büszkén cégtáblájukon a vendéglői korszak státuszát. Az Edina valami hasonló, mely cukrászda cégtábla alatt büfé és bár. Kínálnak burgereket, hot dogot, s efféléket. S el ne felejtsem, van fagylaltjuk is, nem túl bizalomgerjesztő. . Egy hot dogot kértem, naná, hogy mikrohullámú sütőben készítették, amit legjobb lenne betiltani.
Megosztom
Összességében jó élmény -

Famous - Steak, Burger & More Szeged

2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 12.
A Famous vegyes tapasztalat volt, mely egyébként nagyon jónak indult. Kedves a kiszolgálás, jó a dizájn, kiváló a háttérzene, tartanak remek kézműves söröket a békésszentandrási főzdétől. Bíztató az étlap is.
Megosztom
Kiemelkedő kézműves pékség és pizzázó -

Rudi & Fickó Szeged

2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 12.
A Rudi és Fickó az egyik legjobb szegedi élményem volt. Egy olyan kézműves, igényes pékség, ahol kínálnak felettébb bizalomgerjesztő desszerteket, pizzát, jó sört meg bort. Ittunk kézműves sört a Zentustól, ettünk egy tonhalkrémet, amihez adtak bagettekarikákat, rukkolát, olajbogyót meg egy panna cottát. Csábított a pizza is, de nem akartunk jóllakni idő előtt.
Megosztom
238 oldalon / 2378 találat


TérképX