DEndre étterem értékelései

Értékelései
24
204
2302
1381
0
8
12846

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 7.
Budakeszin van egy kávézóként, sőt cukrászdaként is üzemelő Jókenyér pékség. Mivel sietős volt a dolgom, elvitelre kértem egy feketeerdő tortát, mely jónak volt mondható, katarzismentes volt, azaz nem átütő, mondjuk 595 forintért ritkán kap az ember csúcsélményt. Kértem továbbá két féle akciózott stanglit, ezeknek 45 forint volt darabja, nagyon finomak voltak, nem is élték meg, hogy hazavigyem őket, megettem az autóban.
Megosztom
Albán pékség -

Flóra Pékség Budakeszi

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 7.
A Flóra pékség egyike azoknak a pékségeknek, melyek Budapesttől Szarvason át Aradig szinte egyformák. Puffasztott kenyér, nutellás bukta, virslis bukta, mákos tekercs stb. Alighanem ezek a sokat emlegetett albán pékségek. Ezúttal egy virslis széthajtott sajtos péksütit kértem valamint egy négyes szett minibagettet, utóbbi 100 forint volt, előbbi 220.
Megosztom
Egyszerű kocsma -

Piccolo Söröző Budakeszi

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 7.
A Piccolo söröző az Amnézia tőszomszédságában működik, Budakeszi buszállomása mellett. Olcsó, egyszerű hely, még egyszerűbb, mint az Amnézia. Két deci Kinley gyömbért ittam, 160 forint volt, ami igencsak barátságos. A 400 forintos Dreher már kevésbé, de azért az sem tragédia, másutt drágább, de ezen a szinten, egyszerűbb kocsmákban 300-350-ért többnyire meg lehet kapni.
Megosztom
Átlagos kocsma -

Amnesia Söröző Budakeszi

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 7.
Az Amnézia söröző Budakeszi buszpályaudvara mellett működik a szomszéd, Piccolo nevű, azonos műfajban utazó kocsmával együtt. Ez valamivel hangulatosabb. Az árak barátságosak, mint a lepusztult kocsmákban általában. Egy teát kértem, méz nem volt hozzá. 220 ft-ba került, ami igen kedvező. A pultos hölgy nagyon kedves, valahogy nehéz összeegyeztetni a mosdó feliratával a megnyerő modorát.
Megosztom
Gyenge zsemle-szendvics, átlagosnak tűnő általános felhozatal -

Keszi Bisztró Budakeszi

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 7.
Átlagos kifőzdének tűnik a hely, amolyan tálcatologatósnak. Sietős volt a dolgom, így csak egy szalámis zsemlét kértem, mely 290 forintba került, ami kifejezetten baráti. A szalámin kívül volt benne sokféle zöldség, amit értékeltem. De óh, jaj, margarint kentek bele. A jelek szerint nem hallottak arról, hogy „margarine is not food”, ahogy azt Anthony Bourdain megfogalmazta.
Megosztom
Legjobb élmények egyike -

High Note SkyBar Budapest

2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. május 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A High Note Sky Bar volt az utóbbi idők, értsd a 2019 esztendő eddig eltelt négy hónapjának egyik legjobb, legátütőbb, leginkább katartikus élménye. Pedig sikerült ezidő alatt jó pár kiemelkedő helyre eljutni, köztük csillagos séfek éttermeibe is. A kiszolgálás egyszerűen kifogástalan, a felszolgáló hölgyek-urak megnyerő modorúak, a kellő mértékben közvetlenek, veszik a lapot, minden mosolyuk, minden reakciójuk természetes, kedves és helyén való.
Megosztom
2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 7.
Tavaly júniusban Székesfehérváron az első hely, ahová enni beültem, a Papito volt. Csábított a lepény, a burger, a pulled pork szendvics, de végül fish and chipszet ettem. A sült krumpli korrekt mirelit volt, lehet, hogy a hal is, de mivel még nem találkoztam ezzel a márkával, ezt nem állíthatom biztosan. Tény, hogy szaftos volt a hal húsa, kérge ropogós és kompakt, ízlett.
Megosztom
Adalékanyaggal felfújt fagyi -

Amarena Fagyizó Székesfehérvár

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 7.
Úgy hallani, hogy van albán pékség és albán fagyi, mindkettőnek a tetszetősség és az olcsóság adja a vonzerejét. S mindkettő sok levegőt ad el a szubsztanciában. Hogy az albán gazdasági háttér mekkora nem tudom, de e két típus jól megkülönböztethető mind a pékségek mind a fagylaltozók között.
Megosztom
2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 7.
Egy söröző egy forgalmas helyen sikeresélyes vállalkozás. Mind a magyar közönség, mind a turisták hatalmas mennyiséget fogyasztanak éves szinten a nagyipari sörökből, amin az alacsony elállítási és beszerzési költségeknek köszönhetően komoly haszon van, ellentétben a csúcssörökkel, melyeket közkeletűen kézművesnek neveznek, de mivel ezzel a kategóriával van, aki visszaél a legjobbak megalapították két éve a kraft-szövetséget.
Megosztom
Továbbra is csúcsélmény -

Kisvendéglő a Hargitához Békéscsaba

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 6.
Mivel Aradhoz legközelebb eső anyaországi városok Gyula és Békéscsaba, ide gyakrabban jutunk el, mint mondjuk Egerbe. S e két városban igazán jó hely három van: a Patrióta, a Hargita és a Veszely csárda. A Hargitába idén is elmentünk, ezúttal is öten, csak a felállás volt más, mint tavaly.
Megosztom
231 oldalon / 2302 találat


TérképX