DEndre étterem értékelései

Értékelései
20
197
2182
1320
0
8
12085

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Egyik legjobb éttermi élményem -

Búsuló Juhász Étterem Budapest

2017. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 31.
Mióta Pongrácz Tamás átvette a Búsuló Juhász üzletvezetői posztját, nagyon vágyam arra, hogy megnézzem, mit tud a hely. Amikor közel két évtizede itt jártam középszerű volt az étterem, sőt, a tiramisu savanyú volt. Nem tudom, Tamás ott dolgozik-e még, a Maligánban ismerkedtünk meg a kétezres évek közepén engem nagyon megnyert a személyisége és elhivatottsága.
Megosztom
Jó kis útmenti büfé -

33-as Büfé Tiszafüred

2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 31.
Van úgy, hogy az ember egyszerűen kedvel egy helyet, bár az semmi extrát nem nyújt. . Így voltam én a 33as büfével, mely Tiszafüreden egyszerű magyar ételeket kínál, s ami ugye nekem kiemelten fontos, halat. Nem volt könnyű dönteni, mert szinte bármit szívesen megrendeltünk volna, főként irdalt pontyfilét, amiből 600 ft tíz deka, ami mondjuk nem kevés, de hát, ami jó az jó , de a kárász meg a keszeg épp fele volt ennek.
Megosztom
Átlagos kocsma -

Söröző-Borozó Várdomb

2018. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 31.
A Várdombi Söröző-borozó egy átlagos falusi kocsma, kommersz italkínálattal. Jelentőségét az adja, hogy Szekszárd kapujában található s ha valaki úgy gondolja, hogy már nagyon inna valamit addig is, míg egy jó szekszárdi bort kirendel e jeles borvidéken, itt megállhat. Mint ahogy mi is tettünk. Jómagam almafröccsöt ittam, társam nagyfröccsöt.
Megosztom
2018. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 31.
A Bástya kávézó egy átlagos cukrászda Hajdúszoboszlón. Nyáron fagylaltokat is kínálnak. Mi kértünk egy gombóc erdei gyümölcsös fagyit, egy Katus pogácsát és egy tepertős pogácsát. Egyik sem hagyott maradandó élményt, az átlagos kategóriába beleférnek. Az árak barátságosak, 500 forint körüli összeget fizettünk a két pogácsára meg a fagyira.
Megosztom
2018. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 31.
A Bocskai söröző egy átlagos kocsma Hajdúszoboszló központjától nem messze. Kommersz italokat kínálnak mind a sör, mind a bor, mind a tömények frontján, egyébként baráti áron. A csapon Borsodi van, ami talán a leggyengébb a magyar nagyipari sörök közül. Egy piccolot ittam, alibifogyasztásnak jó volt, s az a 110 forint sem terhelte meg a pénztárcámat.
Megosztom
Az átlagos és a jó között -

Hollywood Terasz Budapest

2018. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 31.
A Hollywood terasz nevű helyre idén májusban ültünk be egy jóbarátommal, hiányzott egy kis street food. De mondhatjuk junk foodnak is. 
Ettünk egy hot dogot meg egy hamburgert. Mást nem is igen tartanak. Egyik sem volt nagy durranás, de azért mindkettő ütötte a nem túl magas mércénket. Úgy nagyjából 3,5 pontra taksálnám a helyet, de hadd adjuk meg neki a négyet.
Megosztom
Jó kézműves söröző -

Beer Brothers Budapest

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 30.
A Magyarok Világszövetségének székházában a népművészeti bolt helyén idén, talán kora nyáron egy remek kézműves söröző nyílt. Van vagy 10 csapjuk, komoly a palackos választék is. A hangulat barátságos, kis teraszt is működtetnek a járdaszigeten. Nyitás óta jártam náluk vagy háromszor négyszer.
Megosztom
Remek bisztró -

Ficak Bisztró Budapest

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Idén március 15-én néztem ki magamnak a Ficak bisztrót, el kellett teljes egy kis idő, míg sikerült ide eljutni egy barátságos júniusi reggelen. Kellemes reggelit ettem itt, capreses pestos szendvicset, mellé frissen préselt narancslevet és kávét. Tetszett a beltér is, a galérián ültem le, ahonnan az egész helyet szemrevételezhettem.
Megosztom
Jó kis falusi söröző, a helyi főzde söreit is meg lehet itt kapni -

Söröző Magyarhertelend

2017. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. október 28.
Magyarhertelendre azzal az illúzióval mentünk el Pécsről, hogy itt van a Hertelendy kastélyétterem, illetve hogy meg lehet látogatni a helyi sörfőzdét a Kapucinust. Nos, mindkét reményünkben csalatkozni kellett. A Hertendy kastély, jóval odébb Kutason van, a főzde pedig nem látogatható. Mit csinál ilyenkor az ember? Bemegy a kocsmába és vásárol a főzde söreiből.
Megosztom
Jó kis vidéki kocsma -

Levin Bisztró Martonvásár

2018. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 28.
A Bisztró kifejezést rehabilitálta a kétezres években indult bisztró-mozgalom, amit alighanem a Bock indított meg, majd jöttek a többiek, a Mák s társai, bár ha jobban belegondolok, az Arcade bisztró mintha már a Bock előtt ekként határozta volna meg magát. Ez cseppet sem zavarja azon egységeket, ahol a bisztró étkezde, mint Kiszomboron vagy kocsma, mint Martonvásáron.
Megosztom
219 oldalon / 2182 találat


TérképX