DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
286
2635
1528
0
10
14842

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 2.
A fősodor egyik legjobb képviselőjeként említhető ez a hely. Semmi sem rendkívüli, de minden rendben van. Legfőképpen az árak. Vannak saláták, beleértve a rákos cézárt potom 1050 ftért, rengeteg palacsinta, melyek a fősodor paradigmáján belül maradnak, a sósak és az édesek egyaránt. Jómagam egy jázminos zöld teát kértem meg egy mákos palacsintát.
Megosztom
2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 2.
Mi tagadás, elolvastam, mit is írtam a Mirage-ról mielőtt nekifogtam volna a mai élmény értékelésének. Leginkább azon csodálkoztam, hogy miért adtam a beltérnek öt pontot, miközben sosem tetszett igazán. Talán figyelmetlenségből. Ma csak egy amolyan gyorstesztre ültem be, hogy lássam, tartják-e a színvonalat. Tartják.
Megosztom
2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 30.
A Hajdúszoboszlói strand igazi látványosság a maga hatalmas kiterjédésével. Meglepő lenne, ha nem lenne benne lángossütő. Van s nem is akarmilyen. A hagyományos lángossütők ugyebár elkészítik a szép kerek lángost és arra tesznek rá ezt-azt. Emellett vannak helyek, ahol töltött lángost is készítenek, a Békési Piac egy fontos ilyen centrum, ahol három helyen is adnak töltött lángost.
Megosztom
2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. október 24.
Az Alibi söröző – borozó egy átlagos, nem különösebben hangulatos kocsma Hajdúszoboszlón. A tévé ki volt kapcsolva ottjártunk idején, aminek örvendtünk. A falon italreklámok, de nem pub-szerűen, hanem elég fantáziátlanul odarakva. A bútorzat sem különösebben igényes. Van egy nagy erényük, kapható itt is Igazi Csíki Sör, amit mi mindig és mindenkor örömmel iszunk.
Megosztom
2019. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. február 11.

Előrebocsátom, hogy nem vagyok híve annak a gondolatnak, hogy a vendégnek mindig igaza van. Léteznek bunkó pincérek és léteznek bunkó vendégek. A hivatásukat komolyan vevő vendéglátó és felszolgáló számára igen nagy kihívás egy kekec, bunkó vendég kezelése.
Megosztom
2018. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Bástya kávézó egy átlagos cukrászda Hajdúszoboszlón. Nyáron fagylaltokat is kínálnak. Mi kértünk egy gombóc erdei gyümölcsös fagyit, egy Katus pogácsát és egy tepertős pogácsát. Egyik sem hagyott maradandó élményt, az átlagos kategóriába beleférnek. Az árak barátságosak, 500 forint körüli összeget fizettünk a két pogácsára meg a fagyira.
Megosztom
2018. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 31.
A Bocskai söröző egy átlagos kocsma Hajdúszoboszló központjától nem messze. Kommersz italokat kínálnak mind a sör, mind a bor, mind a tömények frontján, egyébként baráti áron. A csapon Borsodi van, ami talán a leggyengébb a magyar nagyipari sörök közül. Egy piccolot ittam, alibifogyasztásnak jó volt, s az a 110 forint sem terhelte meg a pénztárcámat.
Megosztom
Átlagos strandsöröző -

Napfény Sörkert Hajdúszoboszló

2017. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Napfény sörkert hangulatát tekintve átlagos strandsöröző, a legolcsóbb műanyag asztalokkal és székekkel. Van konyhájuk is, azt mi nem próbáltuk ki, elvégre jóllaktunk az előző étteremben [moderálva - a szerk. ], majd arra még rányomtunk egy halászlét a strandon. Stella Artois sört kértünk (egy pohár 330 ft volt), az jó volt mind a hőmérsékletét, mind az ízét tekintve.
Megosztom
Hangulatos strandborozó -

Hordó-Borozó Hajdúszoboszló

2017. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Hordó borozó egy hangulatos hely a hatalmas hajdúszoboszlói strandon. Sajnos fürdéshez nem vittük fényképezőgépet, így fotókkal nem szolgálhatok. A választék elég gyenge, akár sörről, akár borról van szó, de sor attól még van. Egy egy pohár soproni sört ittunk, 210 ft volt darabja, azt nyújtotta, amit nyújthat – ez is egyébként valami, hiszen hány helyen van vizezett vagy megsavanyodott sör… Jól éreztük magunkat.
Megosztom
Átlagos teljesítmény meglepően alacsony árakon. -

Hodosi Cukrászda-Fagyizó Hajdúszoboszló

2017. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 24.
A Hodosi cukrászda nem rosszabb és nem jobb, mint a legtöbb cukrászda Magyarországon, tipikus átlagos hely. Talán annyi különbséggel, hogy az eleve alulárazott sütik még a megszokottnál is olcsóbbak. Ettünk egy gombóc csokifagyit (200 ft), továbbá egy Guru nevű sütit, ezutóbbi szárazkás volt, mint a legtöbb megszokott torta, és nagyon olcsó 250 ft.
Megosztom
3 oldalon / 29 találat


TérképX