DEndre étterem értékelései

Értékelései
31
300
2752
1567
0
10
15501

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

2012. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 24. - 6 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem sok vidéki hely mondhatja el magáról, hogy bekerült a fővárosi köztudatba s hogy ínyencek azért kerekednek fel Budapesten, hogy elzarándokoljanak oda. Ráspi, Kistücsök, Anyukám mondta, hirtelen ezek jutnak eszembe, s persze drukkolok, hogy felsorakozzon népszerűségben ezekhez a Brill, mely minőségben már ott van, a szintén remek Mádi udvarház vagy a Tiszavirág.
Megosztom
2013. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 24.
A zalaegerszegi Piac bisztróra a Gault Millau kalauz hívta fel a figyelmem, ebben régióban ez a hely kapta a legtöbb pontot. Kellemes meglepetés volt, amikor áprilisban e városban járván, teljesen véletlenül beleütköztünk a Piac bisztróba. Megtudtuk, hogy már más a filozófia, megpróbálnak közönség-közelibbek lenni.
Megosztom
Csalódás -

Intermezzo Budapest

2013. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 24. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Miután a Kispiac bisztróban nem kaptunk helyet, kis csapatunk valami mást keresett a közelben ahhoz, hogy némi étellel a gyomrunkban ugorjunk neki a Vince második felvonásának. Nos, a President hotel luxusétterme, az Intermezzo nem véletlenül kapott T betűt, azaz 8 pontot nem érdemlő leminősített státuszt.
Megosztom
2013. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 24. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A thai konyha sem jelenti már kizárólag a plazak evőközpontjaiban dobva-rázva készült – egyébként sok esetben élvezhető - ételeket. No meg a Só utcai thai éttermet. A hamar felfutott Pad Thainak már két egysége is van (második a Gozsdu udvarban) s akkor nem szóltunk még a hasonlóan népszerű Tom Yumról, mely az Andrássy út elején működik.
Megosztom
Délben kiemelkedő - vacsoráról nyilatkozzon az, aki kipróbálta. :) -

ZONA Bisztró Budapest

2013. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 24. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Zónáról lehet jól és rosszat is hallani, annyi biztos, hogy olyan hely, amiről beszélnek. Azt is hallani, hogy bezárt. Nem tudom, igaz –e. Jómagam március 1-én jártam ott egy kedves barátommal, déli menűt ettünk s nagyon meg voltunk elégedve. Tény ugyanakkor, hogy egy michelin csillagos helyeken edződött másik jóbarátom, aki húsz évvel ezelőtt bevezetett az ízek birodalmába, felháborodottan jött el onnan az aprócska adagok miatt.
Megosztom
Példaértékű kínai étterem -

Taiwan Étterem Budapest

2013. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 24. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családommal pár hónapja a Fővárosban járván el akartunk menni a legjobb kínai étteremnek tartott 12 Gault Millau pontos Milky Waybe. Odatelefonáltam szerencsére, bár nem szokásom, de mivel a külvárosban volt a hely, kivételt tettem. Megtudtam, hogy bezártak. Nosza, kellett egy másik kínai, minél autentikusabb.
Megosztom
2012. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 24.
Az intimitás hiányzik ebből a vendéglőből, mely egy hatalmas komplexum keretén belül működik a délalföldi város központjában. Étlapján a magyar konyha utóbbi fél évszázadban népszerűvé vált fogásai, az árak barátságosak, a kiszolgálás kedves, a konyha teljesítménye ingadozó. Rajtunk kívül soha nem láttunk itt étkező vendéget, így nem csoda, hogy nem képesek a stabil szolgáltatásra.
Megosztom
2013. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Jó, ha valami az, ami. Az olasz legyen olasz és ne magyar menzakaját pizzával és pocsék pastaval kombináló vendégcsapda. A csárda meg csárda, a bisztró bisztró. A Kispiac az, ami. Pazarul kialakított rusztikus, hangulatos kis ékszerdoboz, kevés ülőhellyel, rengeteg jóféle grillhússal, kiemelkedően jó halászlével. Állandóan ott a tulaj, így a kiszolgálás is rendben van.
Megosztom
Jó kis vietnami -

Absolut Pálinka Budapest

2013. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 24.
Street food turnén voltunk a családdal, a gyerekek már elfáradtak, de az Absolut pho felvillanyozta őket. Második alkalommal ették ezt a vietnami levest, a zöld korianderes változat, amit itt adnak, jobban megnyert mindannyiunkat, mint a Funky Pho thai bazsalikomos levese (bár azt is szerettük). Ettünk még valami húsos ételt is, rizs körettel, meg voltunk elégedve mindennel.
Megosztom
Új slágerétel: pho -

Funky Pho Budapest

2013. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kifejezetten élvezem, hogy a távolkeleti konyha nem merül már ki a kínai tucatéttermek áradatában (ezek között is vannak jók, a Momotaro, Wang, Hong kong stb), hanem a már a kilencvenes években is működő indiai és japán éttermek mellett egyre inkább képviselteti magát Vietnam is. Világszerte népszerű levesük, a pho egyre több hívet hódít Fővárosunkban.
Megosztom
276 oldalon / 2752 találat


TérképX