DEndre étterem értékelései

Értékelései
31
302
2767
1570
0
10
15609

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

Átlagos hely -

Klára Büfé Gárdony

2020. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 5.
A Klára büfé valójában kocsma, átlagos kínálattal, a szokásos nagyipari sörökkel és kommersz töményekkel. Annak azért örültem, hogy a Dreher sörök között tartanak új hullámosokat is, például Pale Ale-t. Tévé ment a háttérben, amiről szívesen lemondtam volna. Az árak rendkívül kedvezőek, kiszolgálással sincs gond, a terasz kimondottan kellemes.
Megosztom
Jobbacska pékség -

Dobos Pékség Gárdony

2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 5.
A Dobos egy jobbacska pékség, ez látszik rögtön a kínálatán. A pultban fősodratú, de az albán vonalnál jóval erősebb, igényesebb péksütemények, továbbá szendvicsek felvágottakkal, sajttal, stb. A kínálat és a minőség a F. h. pékség egységeinek színvonalát idézi. Jómagam vettem néhány medvehagymás pogácsát s mellé egy mangó – banán smoothiet, mert frissen préselt narancslevük nem volt.
Megosztom
Albán pékség -

Enis Pékség Gárdony

2020. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 5.
Az Enis pékség épp olyan, mint az országszerte működő azonos nevű vagy nem feltétlenül azonos nevű (gyakori nevek még: Álbiná, Friss) albán pékség. Itt egy sós kiflit vettem, továbbá egy sajtot kiflit, valamint egy zsemlét. Azt azért megfigyeltem, hogy nem mindegyiknek azonosak az árai, ez a kifejezetten olcsók közül való volt, szinte el sem hiszi az ember, hogy 2020 nyarán a két kifli 60 illetve 70 forint volt, a zsemle meg 40.
Megosztom
2020. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 5.
A Sárga Ox kocsma az út mellett, az Enis pékség tőszomszédságában működik. A teraszon ültem le a 320 forintért megvásárolt almás Topjoyommal, s elmélkedtem az élet értelméről. A kiszolgálás rendben, az árak átlagosnak mondhatóak, a kínálat a megszokott nagyipari-kommersz, legyen szó sörről, töményről vagy borról. Három pont, de azért miért ne legyen ajánlott?
Megosztom
Jobbacska hely, kedves kiszolgálás -

Mi Kedvencünk Bár Gárdony

2020. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 5.
„A Mi kedvencünk bár” inkább büfé-étterem, hiszen igen csinos a melegételválaszték. Kínálnak többek között pacal- és csülökpörköltet, babgulyást, halászlét, rántott pontyot, hogy a kb. 20 tételes főtt ételválasztékból csak azokat említsem, melyek a szívemet megdobogtatják. Ezzel együtt nem ezek közül válogattam, mert nem akartam egyből jóllakni.
Megosztom
Átlagos büfé -

Mi Kedvencünk Gárdony

2020. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 5.
„A mi kedvencünk büfét” az különbözteti meg „A mi kedvencünk” bártól, hogy ennek van pultja kifelé is, amellett, hogy a másik pultja a strandra néz. A választék is más itt. Magyaros főtt ételek helyett street food slágerételekben utaznak, burger, hot dog, gyros. Jómagam egy lángost kértem.
Megosztom
Nem vettek figyelembe -

Ficak Büfé Gárdony

2020. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 5.
A Ficak büfé vélhetően nem rossz hely a kínálata, dizájnja és árai alapján. Mindazonáltal nem teszem az ajánlott kategóriába, mert szerintem, ha nyitás előtt érkezik egy vendég és van egy üres teraszunk, akkor hellyel kínáljuk. Kínálás nélkül visszamentem fél óra múlva, pár perccel nyitás előtt, elég látható voltam, nem sokan voltak rajtam kívül, tán még egyik asztalnál ült még egy hölgy.
Megosztom
Igényes kézműves pékség -

Három Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest

2020. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Három Tarka Macska három éve nyitott, akkor egy kedves ismerősömmel betértünk, ettünk valami péksütit, nem volt rossz, de nem is hatott meg nagyon, az árát sokallottuk, erős négy pontra taksáltam őket.
Megosztom
Átlagos fagyi -

Caffe Feeling Tihany

2020. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 2.
A Feeling nevű helyen a gyermekek kívánságára megálltunk 2016-os tihanyi látogatásunk alkalmával is, mindenki fagyit evett, a produkció akkor is átlagosnak tűnt. Ezúttal egy gombóc mangófagyit kértem, némi gondolkodás után, 300 forintba került. A dilemma ugye az, hogy adjunk-e bizalmat egy gyümölcsfagyinak vagy maradjon a kvázi biztos csoki-vanília-sztracsatelle-sós karamell vonal.
Megosztom
Jó hangulatú terasz gyenge itakválasztékkal -

Bringa Bár Tihany

2020. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 2.
A Bringa bár egyszerre biciklijavító meg bicikli kölcsönző, ha jól néztem továbbá pedig bár. Csak készpénzzel lehet fizetni, mint egyébként Tihanyban sokfelé. Még épp volt pénzem egy szörpre. Ittam volna szívesen sört is, de komolyan szoktam venni, hogy ha vezetek akkor tartózkodom az alkoholtól. Csak nagyipari sört tartanak egyébként, csapon Ászok és Dreher van.
Megosztom
277 oldalon / 2767 találat


TérképX