DEndre étterem értékelései

Értékelései
28
265
2537
1466
0
9
14298

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

2019. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 27.
A Liszt étterem nyitását nagyon vártam, mivel az anyaintézmény, az Aria hotel másik étterme, a High Note Sky bar kiemelkedően jó élményt adott, s az üzletvezető beavatott azon tervébe, hogy nyitnak egy fine dining éttermet is a földszinten még az idén. Az árak helyenként brutálisan elszálltak, egy 700-800 forintos polci árú sörre 3100 forint erős túlzás, különösen, hogy pl.
Megosztom
Átlagos kávé olcsón -

Karaván Kávézó Nagycserkesz

2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 21.
A Karaván kávézó inkább kocsma, de adnak kávét. Mi több, még néhány egyszerűbb étel is van, lapcsánka, meg hamburger (előbbi épp nem volt kapható, kipróbáltam volna). Kommersz italokat tartanak, abból is igen szűk a választék. Jómagam egy kávét ittam, 150 forint volt és iható. Nyilván nem lehet azt várni ettől, mint egy normál kávétól, tény, hogy nem volt rossz.
Megosztom
Átlagos falusi kocsma -

Italbolt Abaújszántó

2019. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 21.
Az abaújszántói italbolt szokásos falusi kocsma, rendezett beltérrel. A mosdó tisztasága hagy kívánnivalót maga után, a kagylót elég régen nem mosták ki. A kiszolgálással nincs gond, az árak barátságosak. Az italok a nagyipari kommersz vonalat képviselik. Jóbarátomat egy Dreher Pale Ale-re hívtam meg, jómagam szódát ittam. Tartanak Red Ale-t is, Kőbányait csapolnak.
Megosztom
2019. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 19.
A Gombrócz nevű egységnek volt szerencsém megfordulni a Ráday utca vonzáskörzetébe tartozó pincehelységében, azon látszott, hogy nem lesz hosszú életű, bár amit nyújtottak, korrekt volt. Sőt,. több mint korrekt, mondhatni, eredeti, izgalmas, remek. Az óbudai egységbe idén november elején sikerült eljutni egy jóbarátommal, Szentendréről hazafele tartva.
Megosztom
Összességében átlag feletti, de várakozáson aluli -

A Kert Bisztro Budapest

2019. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 19.
A kert egy rendkívül dizájnos hely a Thököly úton, már jó ideje nézegettem az autóból, hogy egyszer be kéne menni. A minap, amikor egy kedves személyt tettem épp fel a vonatra a Keletiben és a kérdés az volt, hogy utána hova üljünk be egy jóbarátommal, szerencsére beugrott ez a hely.
Megosztom
Átlagos, kissé túlárazott kocsma -

Móriczka Bisztró Budapest

2019. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 19.
A Móriczka bár jópofa nevet választott. Pöttöm kis hely, korszerű dizájnnal, engem nem szólított meg különösebben. Az italválaszték zöme kommersz. Valami töményet gondoltunk inni jóbarátommal akivel betértünk, kérdeztük, hogy mennyi náluk a kis adag tömény, mondták, hogy 3 cl van, akár kicsit, akár nagyot kérünk. Ez megfelelt.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 18.
Emlékszem, a kilencvenes évek közepén a kínai étel még valami különlegességnek számított, nem volt minden utcában két kínai egyenbüfé. Mára a kínai kaja az emberek többségének az olcsó, élvezhető ételeket jelenti. És ez igaz is, a helyek 95%ára. Ezek egyike egy kis büfé nem messze a Vaslaptól.
Megosztom
Kiemelkedő borbár -

Ménesi Borbár Budapest

2019. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 18.
A Ménesi borbár ritka jó élményünk volt. Pazar borok meghitt környezetben. A kiszolgálás kedves, udvarias, hozzáértő. Már vacsora után voltunk, így enni nem rendeltünk semmit, sőt, az ajándékba kihozott ropogósból sem ettünk, remélem nem vették udvariatlanságnak. Pedig lett volna néhány izgalmas fogás, például hízott libamáj zsírjában tokaji aszús chutneyval, lazacburger vagy grillezett garnéla.
Megosztom
2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 15.
A Guri Grand hangulatos kis hely, mely értelemszerűen a Guri nevű második vonalbeli kisüzemi főzdének a söreire épít. Az árak korrektek, a beltér szerethető, a falon karikatúrák és modern festmények. Hárman ültünk ide be egy április kocsmaturnénk alkalmával , s alapvetően jól éreztük magunkat. Nem kizárt, hogy visszatérünk még ide. Tipikus 4 pontos hely.
Megosztom
Kiváló ebédmenü -

La Perle Noire Étterem Budapest

2019. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 15.
A La Perle Noir régóta listán van, a nemrégiben sikerült végre meglátogatni. Nagyon jó volt a déli menü, öt fogást ettünk összesen, adnak hozzá még egy pohár bort vagy egy limonádét is. Szépen kidolgozott tányérjaik vannak, jók az ízek és az állagok. Aznap a turbolya volt a slágerfűszer, azt mindenre rátették, leszámítva a desszertet és a tempurát.
Megosztom
254 oldalon / 2537 találat


TérképX