DEndre étterem értékelései

Értékelései
21
202
2221
1355
0
9
12366

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Átlagos cukrászda -

Hanna Cukrászda Tarcal

2018. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 10.
A Hanna cukrászda egy fősodratú egység Tarcal Fő utcáján, azt hiszem a település egyetlen cukrászdája. Süteményeik nem hoztak lázba, szeretem az édességeket, de inkább az új hullámos, francia irányzatot, bár nem vagyok kozmopolita. S a gyomrom sem az. Így aztán nem is rendeltem süteményt, kértem egy fagylaltot, ami nem kiemelkedőnek, átlagosnak volt mondható, ára (250 ft) rendben volt.
Megosztom
2017. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. december 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Gróf Degenfeld pincészetre Bárdos Sarolta egykori főborász révén figyeltem fel, aki, ha lenne a borász hölgyek között szépségversny, eséllyel pályázhatna évről évre az első helyezésre. Azóta - értsd kb. másfél évtizede - kóstolgatom boraikat, melyek magas színvonalúak. Szállodájukban nem laktam még, viszont az éttermet volt szerencsém kipróbálni, tisztes négy pontot megérdemelnek.
Megosztom
Gyenge kocsma -

Édes Söröző Tarcal

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 9.
Az Éden kocsma-söröző Tarcal Fő utcáján működik, átlagos kocsma, alacsony árakkal és kommersz kínálattal. Mustot kértem, a csapos azt kérdezte tegezve, hogy ez hogy jutott eszembe. (Jelzem, idén elütöttem az ötvenet, és jó napottal köszöntem, nem akartam azt kérdezni az úrtól, hogy neki hogy jut eszébe letegezni a vendéget. ) Merthogy már kiforrt a must.
Megosztom
Jó borok jó áron -

Tokajicum Borház Tarcal

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 9.
A Tokajicum borházra Majoros László korábbi borász révén figyeltem fel, no meg azért is, mert boraikat az „In Vino Veritas” szaküzlet forgalmazta s tán ma is forgalmazza, ahol a jó ár-érték arány miatt gyakran vásároltam egy időben.
Megosztom
Átlagosnak mondható hely, a halászlét kerüljük -

Tarcali Csárda Tarcal

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 8.
A Tarcali csárdában voltam már valamikor a kétezer tízes évek elejen egy jeles borszakíróval meg egy református lelkészként dolgozó barátjával, de akkor nem ettünk semmit, met trakta után voltunk. Most ismét arra vetett a Sors, gondolkodtam, hogy üljek-e be ismét az Andrássy kúriába vagy a Degenfeldhez, végül a csárda mellett döntöttem.
Megosztom
Hat szívecske -

Majoros Pincészet Tarcal

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 8.
Ahhoz, hogy első számú borvidékünknek, Tokajnak a bortermő települései olyan pezsgést mutassanak mint Villány, elengedhetetlen, hogy magas minőséget képviselő kispincészetek tucatjai tartsanak nyitva az érdeklődők számára. Tarcalon ezen mintaadó pincészetek egyike Majoros Lászlóé. A pince mellett működő borozó szezonban tart nyitva, de a borász egész évben fogadja előzetes bejelentkezés alapján a vendégeket.
Megosztom
2018. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 25.
Mielőtt nekifogtam az értékelésnek, elolvastam Zigzag kollegina beszámolóját. Lehet, hogy azóta rendezték a felszolgálás témáját házon belül vagy nekem volt szerencsém, minden esetre az a pincér fiú, aki a legtöbbször jött az asztalunkhoz, kitűnően végezte a feladatát, egyszerűen kifogástalan volt a reakciója mindenre, az extra kéréseket kedvesen teljesítette.
Megosztom
Jó burgerező -

Chili's Burger Budapest

2018. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 25.
A Chili Burgerre fiam jóbarátja figyelt fel, aki nagy foci-rajongó [moderálva - a szerk. ]. Ott reklámozták a helyet, így amikor elindultunk a Nightwish koncertre s az autó orrát Budapest fele irányítottuk, a srác jelezte előre, hogy feltétlen elmenne a Chili burgerbe. Nem akartam kedvét szegni, ezért rábólintottam.
Megosztom
Remek élmény, finom ízek, pazar kiszolgálás -

Sakura Ramen - Király utca Budapest

2018. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Sakura Ramenbe a Nightwish koncert után mentünk be, tíz óra elmúlt már, mire odaértünk, szerencsére volt még konyhájuk. Ettünk egy remek marhahúsos rament, rákos dim sumot (ez mirelitnek tűnt) és tavaszi tekercset. A srác, aki kiszolgált nagyon nagyon kedves volt, egyértelműen távol keleti származású, de elég jól bszélt magyarul.
Megosztom
2018. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 24.
A Lipóti pékség Biatorbágyon is azt hozza, mint másutt. Tisztes minőség, kedves kiszolgálás, korrekt árak. Itt egy Kemenes cukrászdával van egybeépítve, tavasszal zárva volt, amikor arra jártunk és kipróbáltuk a cukrászdát. Ezúttal itt kezdtünk, egy pozsonyi mákos kiflit, néhány sima, töltetlen, sós kifli-különlegességet kértünk valamint mákos croissant-t.
Megosztom
223 oldalon / 2221 találat


TérképX