DEndre étterem értékelései

Értékelései
19
195
2145
1300
0
8
11919

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Nagyon szerény kocsma -

Italbolt Sarkadkeresztúr

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 24.
Ha láttam életemban totál lepattant, de ugyanakkor békés, nyugodt helyet, akkor ez az. A választék teljesen szegényes, az árak rendkívül alacsonyak, alig lehet pár sört, kommersz tömény szeszes italt kapni, hogy bor van-e nem emklékezem. 3 cl szeszesital pl kunsági vodka, vegyes gyümölcs 135 ft. Kőbányai 220, Rocky cellar 190.
Megosztom
Átlagos konyha, többnyire kedvező árak -

Hárs Kisvendéglő Eger

2018. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 23.
A Szépasszonyvölgyben egyre több jó borász nyit pincét, legutóbb Demeter Csaba, az egriek egyik fenegyereke nyitott itt borbárt. Azt reméltük, hogy enni is tudunk ott, ez nem jött be, így miután megittunk egy rosét, a Hárs vendéglőbe ültünk be. A halászlé (1500) leve ízletes volt, benne jó állagú tengeri hal, ami nem pangasius, talán nílusi sügér.
Megosztom
Jó kis piaci étkező a Rákóczi téren -

Eldorádó - Rákóczi téri Vásárcsarnok Budapest

2018. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 23.
Az Eldorádó egy remek kis piaci étkezde, amire a Magyar Konyha Top10-es decemberi kiadványa hívta fel a figyelmem. Ők egyébként nem is tudták, hogy szerepeltek benne. Valami jó kis szendvicset ettem, amihez ipari tortillát és rukkolasalátát adtak. Lett volna még pár étel, amit szívesen rendeltem volna, pl. lestyános kacsaleves (1290) vagy aszalt szilván fahéjas chilis bab (1590).
Megosztom
2018. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 23.
Idén áprilisban a Kelenföldi Pályaudvar melleti jegyirodában vettem Nightwish koncertjegyeket, s mivel az Etele út fel volt túrva, jó nagyot kellett gyalogolnom. Ebből annyi haszon adódott, hogy beleakadtam a Táblás Bika nevű egységbe, mely új hullámos bisztró-atmoszférát sugároz. Be is ültem ide reggelizni a jegyvásárlás után.
Megosztom
Puritán beltér, kiváló ételek, számlaprobléma -

Olimpia Vendéglő Budapest

2018. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 22.
Annyi kitűnő új hely nyílik Budapesten, hogy az ember akkor sem érez nagy ingerenciát arra, hogy visszatérjen valahová, ha ott séfcsere volt. Az Olimpiából már rég távozott Takács Lajos és bizony azóta nem jutottam el oda. A minap is azért esett a választásom az Olimpiára, mert „A kert” nevű bisztró zárva volt, pedig a Google azt állította, hogy nyitva van.
Megosztom
2018. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 17.
Az albán pékségek erénye lehet, ha van burek. Itt volt. úgyhogy kértem is egy szép negyedet, 400 forintért abszolút megérte. Egyébként sóstúrós volt. A bureknek a rácok által megszállt Délvidéken van nagy kultúrája, ott joghurttal isszák s mindig friss meleg a burek. Itt már langyos sem volt, inkább hideg, de hazavittem, megmelegítettem, megettem.
Megosztom
2018. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 17.
A Valcom nem jobb és nem rosszabb az albán pékségek átlagánál. Már kifejtettem ezek vonatkozásában, hogy két dologtól függ az értékelés, attól, hogy az ember mit rendel, és hogy az adott termék mikor jött ki a sütőből. Itt egy perecet kértem meg egy kókuszgolyót, egyik sem hatot meg. Gyenge 3 pont. A perecre 230 ftt kértek a kókuszgolyóra 120at.
Megosztom
Egyszerű kocsma kedves kiszolgálással -

Blonder Söröző Kiskunhalas

2018. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 17.
A Blonder egyszerű kisvárosi kocsma, melynek sajnos nincs már köze a névadó balatonszentgyörgyi serfőzdéhez, mely, ha emlékeim nem csalnak, most Sörmester néven működik. Egyszerű minőségű sörök borok és tömények kelletik itt magukat, olcsón. Társam kért egy kis-Unicumot, 290 ft volt, jómagam egy „márkafröccsöt” (1 deci szőlőmárka meg 1 deci szóda – kóstolásig olyan volt, mint egy fröcss), az 90 ft volt.
Megosztom
Jobbacska kocsma -

Gomba Caffe Kiskunhalas

2018. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 17.
A Gomba büfé egy fokkal jobb a környező kocsmáknál, a beltér rendezettebb, a választék szélesebb. Van pár iható boruk, főként a Frittman pincétől. Társam egy egri bikavért kért s Varga pincétől, amit nem ivott meg, mert nem tartotta rá méltónak. Megértem. A Varga borok a fehér és rosé műfajban tűrhetőek vagy akár jók, a bikavér hosszú ideje vacak.
Megosztom
Cigarettafüst szaga és ecetes bor -

Sörakadémia Kiskunhalas

2018. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 17.
Ha volt hely, ahol nem éreztem jól magam Halason, akkor az a Sörakadémia volt. Ahogy bementünk, megcsapott a durva cigarettafüst-szag, egyértelmű, hogy cigarettáztak a beltérben. Kértünk egy deci bort, Frittmann Kékoportót (280 ft), ha a Mester megkóstolná, visszavonná tőlük a készletét. Úgy meg volt savanyodva, hogy ecet helyett lehetett volna használni a konyhán.
Megosztom
215 oldalon / 2145 találat


TérképX