DEndre étterem értékelései

Értékelései
27
244
2417
1419
0
8
13574

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Kitűnő bár és shop -

19 Bar & Shop Pécs

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A B 19 egyik legjobb élményem volt a bár műfajban. Minőségi italok, minden tekintetben, nem volt könnyű eldönteni, hogy mit kérjek, végül az adta a végső lökést, hogy whiskey bárnak nevezik magukat. Kértem két cent single malt whiskey-t, Glenkinchie-t, nagyon ízlett. 750 ftért jó vásár volt. Lehet, hogy már kóstoltam korábban, de ismétlés a tudás anyja.
Megosztom
Továbbra is jó -

Cooltour Café Pécs Pécs

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 13.
A Cooltour nevű helyre ismét bementem a Király utcában, őszintén szólva el is felejtettem, hogy jártam már ott három évvel korábban. Időközben meglátogattam a szegedi egységet is, ez adta valójában az apropót. Annak nagyon szerettem a dizájnját. Ez is tetszett, de amaz mintha átütőbb lenne.
Megosztom
Kiemelkedő élmény -

Sauska 48 Villány

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 13.
Villány a magyar borászat egyik ékköve. A borvidék névadó települése, melynél vonzóbb borturista célpont kevés akad. Elsősorban fehérborokért rajongó emberként mondom, hogy valójában egy sem. Megannyi egész évben nyitott pince, még tízszer annyi, melyben előzetes egyeztetés alapján lehet kóstolni. Kiváló szálláshelyek és országos viszonylatban kiemelkedő éttermek.
Megosztom
Továbbra is remek -

Karavella Sörbár Pécs

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 13.
A Karavella pár évvel ezelőtt igen jó élményünk volt, amikor az ivócimborákkal turnéztunk Pécsen. Most a páromnak is meg kellett mutatnom e kultikus helyet, mely, úgy tűnik, helyszínt cserélt. Korábban emlékezetem szerint egy mellékutcában volt, most a Király utcára nyílik a kapu. Van csapon Punk IPA, de nem volt már időnk, sürgetett a Villány.
Megosztom
Kiváló borbár -

WunderBar Pécs

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 13.
A Wunder Bar volt a minap megejtett pécsi kiruccanás egyik legkellemesebb meglepetése. Eleve szimpatikus volt a név, hiszen e néven működött (vagy tán még működik) egyik kedvenc kocsmám Pesten. Igényes beltér, igényes italok, igényes(nek tűnő) ételek (ezeket nem kóstoltam).
Megosztom
Átlagos kocsma -

Juliska Kocsma Gyula

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 12.
A Juliska nevű kocsma egyszerű kisvárosi egység, mely a helyi erőkre támaszkodik, ellentétben a központi vendéglőkkel, fagylaltozókkal és kocsmákkal, melyek leginkább a turizmusból tartják fenn magukat. Vasárnap is nyitva van, már kora reggel. Jómagam egy kávét szándékoztam inni, de mint megtudtam a közvetlen stílusú csapostól, a „gép besz@rt”.
Megosztom
Albán pékség -

Fincsi Pékség Nádudvar

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 10.
A Fincsi pékség Nádudvar albán péksége, a jól ismert választékkal a megszokott alacsony vagy legalábbis korrekt árakkal. Vettem egy fél kilós hagymás szeletelt kenyeret, amire épp szükség is volt, 150 forintért rendben találtatott, továbbá egy szelet pizzát, ami 300 ft volt.
Megosztom
Átlagos kocsma -

Posta Söröző Nádudvar

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 10.
Idén januárban megejtett nádudvari látogatásom alkalmával az első hely, amit meglátogattam, a Posta söröző volt, a postához közel, ahol egyébként befizetnivalóm is akadt. Egy kávét szerettem volna inni, de épp elment az áram. Úgyhogy vettem egy Balaton szeletet ha már ott voltam. 180 forint volt. A választék nagyon szerény és kommersz minden fronton.
Megosztom
Nagyon jó hely az északi parton -

Neked Főztem Balatonfüred

2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 10.
Csopaki hétvégénk kiválóan alkalmas volt arra, hogy Balatonfüreden is kipipáljam a legfőbb célpontokat. Ezek köré tartozott természetesen a Neked Főztem is, mely nemcsak bekerült a Top100 Magyarország listára, de olyan jeles éttermeket utasított maga mögé, mint a Viator, a Brumbrum vagy a High Note Sky Bar.
Megosztom
Átlagos cukrászda -

Nemes Cukrászda Újszentiván

2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 10.
A Nemes cukrászda Újszentivánon van, ahová jellemzően akkor keveredem, amikor Délvidékre utazom s vagy közelebb van erre a célpontom, mint jelen esetben, vagy ki akarom kerülni a horgosi átkelő tumultusát. Ezúttal gondoltam, eszem egy gombóc fagyit, ami étvágycsökkentőnek sem utolsó. Egy gombóc epret ettem, társam pedig egy gombóc citromot.
Megosztom
242 oldalon / 2417 találat


TérképX