DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
288
2653
1535
0
10
14955

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

Végre egy igazi 5x5 -

Kelesztő Szeged

2020. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. március 12.
A Kelesztő egy kiemelkedő reggeliző-ebédelő Szegeden. Nagyon hangulatos beltér, korrekt árak, kedves kiszolgálás, jó konyha, kitűnő sörök. Ezutóbbiak a Mad Scientisttől, egytől egyig, a pultos srác témában volt, amit külön értékeltem. Vettem egy sört elvitelre, ha jól emlékszem 950 ft volt, ami korrekt díjszabás, ez a sör egy egyszerű Széll Kálmán téri presszóban 1400 ft, ott ahol 300 forintért már bort adnak, nem is rosszat.
Megosztom
Jópofa hely, kissé túlárazott -

PizzaRicca - Klauzál tér Budapest

2019. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. március 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A PizzaRicca egy autentikus, de felülárazott olasz hely. Egész parányi a beltér, amiben kínálja a tulaj-üzletvezető-konyhafőnök-mindenes különféle pizza-permutációkat. Nagyon kedves, megnyerő modorú fazon egyébként. Amit vettünk, annak a nevére már nem emlékszem, nem volt rossz, de az árát (890 ft) nemigen érte meg.
Megosztom
2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. március 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Elegáns, de feszengés-mentes, modern hangulatú szuterén étterem a szegedi Dóm tér alatt. Az asztalon pohárban zöld növénykompozíció, só- és borsdaráló. A falakon és a padlón a Dóm tervrajzai. Abrosz helyett papíralátét. Az egyszerű letisztult formavilágú (fehér henger) világítótestek között akad egy üzenetértékű, articsóka formájú is.
Megosztom
Átlagos kínai -

Xu Zhou Étterem Budapest

2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. március 11.
A Camponával szemben működik ez az fősodratú kínai büfé, ahová a legtöbben a készételek kedvért ülnek be, elvben lehet a la minute is rendelni. Mi is szezámos és csípős csirkét kértünk, ami már készen volt. Hozta a megszokott formáját, ára is kedvező volt 750 ft, köret nélkül. Könnyű vacsorának épp elment kettőnknek.
Megosztom
2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. március 11.
A London Coffee Society ismét bekerült a Magyar Konyha Top 10 kiadványában a legjobb reggelizők közé, s őszintén szólva elfeledkeztem arról, hogy egy éve már teszteltem őket, rémlett valami, de nem voltam benne biztos,ó benne. No meg ismétlés a tudás anyja. A hely ismét remekül teljesízett, kiváló itt a kiszolgálást, a hangulat, a minőség.
Megosztom
Jó cukrászda a szegedi Árkádban -

Pianino Cukrászda & Kávéház Szeged

2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. március 11.
A Pianino cukrászda egy nem kiugró, de tisztes minőséget képviselő hely Szegeden az Árkád centerben. Három féle pogácsából kértem két-két darabot, mind a három kifejezetten jó volt, a kolbászos ízlett talán legjobban. A balatoni habos süti (ez is valami országtorta, ha nem tévedek) amit még kértünk, nem volt különösebben izgalmas, ami nem feltétlenül a hely hibája.
Megosztom
2019. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. március 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Local Kornerbe tavaly december elején tértünk be egy könyvbemutató után, ami épp a szomszédban volt. Két jóbarátommal ültünk be ide, egyikük kért egy pizzát, amit mi is megkóstoltunk, nem a kulináris élvezkedés volt a lényeg, hanem a baráti beszélgetés. Egyébként a pizza élvezhető volt, nem kiugró. 2500 forintba került, teljes kiőrlésű lisztből készült.
Megosztom
2019. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. március 11.
Ritka eset, amikor erélyesen lépek fel, de megesik. A minap az Andrássy borozóba nem akartak beengedni zárás előtt 12 perccel, 21. 48-kor. S nem elnézést, megértést kérve, hanem úgy, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, semleges, még csak sajnálkozást sem kifejező tényközléssel. Próbálkoztam udvariasan, de a hivatalos hangomat kellett elővegyem ahhoz, hogy megihassunk valamit.
Megosztom
Remek hely ez is, akárcsak a lánc többi tagja -

Á Table - Akácfa utca Budapest

2020. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. március 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az A Table nevű hálózatot nagyon kedvelem. Rendkívül hangulatos, a francia kávézókra emlékeztető beltér, pazar sütik. Az Akácfa utca egységben a hagyománnyal szakítva egy avokádós salátát kértünk. A társam nagyon nem volt vele megelégedve, jómagam úgy véltem, hogy jónak mondható, de alapvetően katarzismentes produkció. Mellé egy céklás juice-t ittunk.
Megosztom
Átlagos söröző jó dizájnnal -

Wattson Bar Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. március 9.
A Wattson egy steam punk stílusú kocsma kommersz kínálattal. Van néhány jó boruk (pl Nyakas, Dúzsi rosé, kétféle Frittmann) továbbá Nobilis pálinkák. Sörben csak nagyipari. Egy pohár HB búzasört kértem, egy borkóstoló után voltam, elég volt a borból, jól esett a sör. 450 forintot fizettem rá, ez nagyjából átlagos díjszabásnak mondható.
Megosztom
266 oldalon / 2653 találat


TérképX