DEndre étterem értékelései

Értékelései
20
197
2182
1320
0
8
12085

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Megnyerő hely -

Biodevega Budapest

2018. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 28.
A Biodevega tippjét 2017 novemberében kaptam egy kedves ismerősömtől, s nem telt bele két hónap, sikerült meglátogatni az egységet. Az új év második napján konkrétan, amikor felrepítettem Budapestre egy jóbarátomat, s ha már ott voltam meglátogattam pár helyet. Ittunk némi jóféle levet, ettünk egy levest, egy desszertet, tisztes négy pontos hely ez, tetszett a dizájn, rendben volt a kiszolgálás.
Megosztom
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 28.
Ha minden igaz, ez a harmadik Madal a Hollán Ernő utcai valamint a Ferenciek terén működő után. Idén májusban ruccantam ki a párommal Miskolcon át a Fővárosba csak egy estére, reggel itt itta meg szívem hölgye a kávéját. Ennek az egységnek is tetszett kifejezetten a beltere, az árak nem alacsonyak, de a minőség fényében rendben vannak, két sütit kértünk valamint egy jeges kávét, meg voltunk elégedve mindennel, beleértve a kiszolgálást is.
Megosztom
A legjobb sörözők egyike, de vendéglőnek is beválik -

Neked Csak Dezső - Brewpub & Bistro Budapest

2018. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 24.
Nem tudom, hogy van ez, de tisztán emlékszem, hogy értékeltem már ezt a helyet, ahová tavaly az év végén tértünk be első ízben. Igen jót ettünk, remek söröket ittunk, a kiszolgálástól nem voltunk oda. Eltelt pár hónap, idén egy székelyföldi baráti társaságot kalauzoltam Budapesten, a legjobb sörözőket akarták megismerni, kevés gyaloglással.
Megosztom
Átlagos hely focirajongóknak -

Ziccer - TrollFoci Sportpub Budapest

2018. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 24.
Fiamnak egy focimániás jóbarátja volt az, aki feltétlen el akart ide menni. Nos, hát persze, miért ne mondtam, végső soron minden kocsmába elmehetünk egyszer. Ittunk egy tequilat, shotot kértem, ami amennyire én tudom 2 cl-t jelent, 4-et adtak (890 ft, őszintén szólva sokallottam), nem álltam oda vitatkozni, legközelebb precízebben fogalmazok, egy pohár Staroprament (400), meg egy Cappyt (390).
Megosztom
Barátságos áron átlagos étkek -

Kornélia Grill & Bar Békéscsaba

2017. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 23.
A Kornéliába egy baráti társasággal ültünk be, akkor takarították össze a délutánba nyúló déli brunchot, amit sajnáltunk, de tudomásul vettünk. Azt még jobban sajnáltuk, hogy volt olyan eleme az étkezésnek – például a rántott sajt - mely nem frissen készült, ha a délire lesütött sajtot tették a tányérra.
Megosztom
Remek csokizó-söröző-kávézó-teázó -

Jetty Choco Gyula

2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 23.
A magyar kézműves csokoládékészítők minden túlzás nélkül világszínvonalat képviselnek. Prémium alapanyagokból dolgznak, kretívak, termékeik nagyobb élményt nyújtanak, mint Brüsszel, Nizza vagy Monaco világhírű üzleteiben kóstolható csokikülönlegességek.
Megosztom
Legjobb söröző Békéscsabán -

Kupak Kézműves Sörház Békéscsaba

2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 22.
A Kupak nevű kézműves sörözőbe évente legalább egyszer beülünk, mert ha már ott vagyunk a soha ki nem hagyott Kolbászfesztivál alkalmával Csabán, akkor szinte kötelező ide is ellátogatni. Legutóbbi írásban is rögzített látogatásunk óta két dologban is fejlődtek.
Megosztom
Gyula élén továbbra is -

Patrióta Gyulai Kisvendéglő Gyula

2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 22.
Legutóbbi, két évvel ezelőtt írott értékelésem óta három ízben is megfordultam a Patriótában, tavaly októberben, idén januárban és idén a kolbászfesztivál alkalmával. Nem sorolom fel mindazt, amit ettünk, hosszú lenne, két ízben négyen voltunk, egyszer meg hárman s minden alkalommal mindenki evett legalább két fogást.
Megosztom
Csillagos ötös továbbra is -

Kisvendéglő a Hargitához Békéscsaba

2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. október 18.
A minap ismét sikerült eljutni a Hargitához címzett aminai Kisvendéglőbe, ezúttal aránylag népes, öt fős társasággal közeli és távoli rokonokkal. Rendeltünk velős kacsamájat, csülköt pékné módra, répakrémlevest, fogas-carpacciot, birkapörköltet (ezt én ettem, fél adagot kértem csak, ha valaki kevesellné a fotón az adagot), herány tokányt burgonyafánkkal, harcsát roston cukkinivel és mángoldos derelyével, túrógombócot és áfonyás lapotyát.
Megosztom
2017. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 14.
A Bamba Marha első egységének sikerén felbuzdulva a Burger Pápa megnyitotta a továbbiakat. Az Október 6 utcai egységbe tavaly november elején jutottam el egy igen közeli jóbarátommal, akivel meg tudtuk engedni magunknak, hogy ketten együnk egy burgert. Nem pénzspórlás, hanem kapacitásspórlás miatt, hogy másutt is tudjunk még enni.
Megosztom
219 oldalon / 2182 találat


TérképX