DEndre étterem értékelései

Értékelései
27
233
2378
1405
0
8
13386

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre budapesti értékelései

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 20.
A Raj Rachel tipikus 4 pontos hely, legalábbis szerintem. Messze van az élvonaltól [moderálva - a szerk. ], de egyértelműen jobb a fősodornál. Korrekt a flódni, biztos ez az autentikus, de nekem túl nehézkes és édes. Ettem már ebben a műfajban megnyerőbbet több helyen is. A kiszolgálás udvarias, az árak korrektek, helyhez mértek. Jó szívvel ajánlható hely.
Megosztom
Kiváló -

TOPRUM Budapest

2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Toprum Sky Bar-ra a TOP100 DG kalauz hívta fel a figyelmem, egyébként létezéséről sem tudtam, pedig az Egyetem tér környékén gyakran megfordulok. Hétköznap délben jártunk ott, így élhettünk a 7700 forintért 3 fogás ajánlattal. Ketten voltunk, mindketten állandó súlyproblémákkal küzdünk, így aztán úgy állapodtunk meg, hogy egy menüt eszünk ketten, s minden fogást kettéosztunk.
Megosztom
Jó görög gyros -

Leonidas Gyros Budapest

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 17.
Valamiért az étteremkaluzok a görög gyroszosokat hype-olják. Miközben egy jó török borjúgyros van olyan finom, mint a görög disznó- vagy csirkegyros. A Leonidas, mint megannyi toplista szereplője régóta listámon van, a nemrégiben, e hó elején végre sikerült ide is eljutni. Parányi kis üzlethelységben alig férnek el a sorban állók, a falon egyszerű görögös dekoráció.
Megosztom
Kiváló ebédmenü, italt csak az itallap birtokában rendeljünk -

Tama Budapest Étterem Budapest

2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 14.
A Tama étterem évek óta ott szerepel Magyarország százas listájának felső negyedében. Árai igen magasak, így halogattam a meglátogatását, míg nem bevezették itt is a déli menüt (3800 forint három fogás egy pohár borral és egy kávéval). Ezt kihasználva ültünk be egy jóbarátommal s meg is rendeltünk egy fogást leszámítva mindent, ami a déli menüben szerepelt.
Megosztom
Rendeléstől is függ az elégedettségi szint -

Guszta Étterem Budapest

2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 14.
A Guszta nevű helyre egy mozgásban erősen korlátozott rokonommal ültünk be, mivel a Leonidas Gyros helyett a gps ide hozott. Közben a Leonidas is meglett, de ott nem tudtunk volna leülni. Rendeltünk arrabiata pennet és sertéssültet zsemlegombóccal. A penne remek volt, frissen készült, a sült és a gombóc viszont hideg volt és keményebb az optimálisnál.
Megosztom
Jó sörök remek áron -

Legenda Bowling Club Budapest

2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 10.
A Legenda söröket mindig kedvelni fogom, akkor is, ha a vájtfűlűek szerint eljárt felettük az idő. Rég terveztem, hogy elmegyek a Veres Péter úti egységbe is. Ez végre sikerült, midőn meglátogattuk egy kedves jóbarátunkat és nejét, akik a kerületben laknak. A beltér funkcionális, van terasz is. Sütnek pizzát, amit szívesen megkóstoltunk volna, de vacsorával vártak.
Megosztom
Nagyon barátságos kis hely -

Málna Csoki- Tea- Kávéház Budapest

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 9.
A Málna kávézóra, mely e néven a Bokor utcában már azelőtt működött, mintsem hogy Kolonics Károlyék megnyitották volna a maguk cukrászdáját a Zazzi helyén, egy hétvégi napon akadtam rá, sajnos akkor zárva volt. Kapóra jött viszont a hely, midőn egy környéken dolgozó barátommal volt találkozóm a múlt nyáron.
Megosztom
Kiváló hely -

Aum Étterem Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 9.
Az Aum étteremről egy mértékadó gasztronómiai oldalon olvastam, egyből felkeltette a figyelmem. Sajnos rossz idősávban érkeztem, délután, két ételből lehetett választani, az egyik a kacsaleves volt, a másik a kacsás pirított tészta, ami „pad ki mau” névre hallgatott. (3650 ft)
Némi morgolódás és dilemmázás után úgy döntöttem, maradok és rendeltem egy kacsás tésztát.
Megosztom
Jónak mondható burger, remek sörök -

Firpo Burger & Bar Budapest

2018. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 9.
A Firpo burger nevű egység méltó emléket állít Bud Spencernek. A falon fotók a jeles színészről, barátaim szerint a háttérzenét a filmzenék adják. S persze kapható a legendás Johnny Firpo és Charlie Firpo sör a Hedontól (Németh Antal), amit meg is rendeltünk. Kértünk még Hopjuliskát és Nomádot az Ugartól.
Megosztom
Sok jóból kiváló összélmény -

Spicy Fish Restaurant - Monori Center Budapest

2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 9.
A Spicy Fish nevű egység már jó ideje szerepel a célpontlistánkon, de ugyebár a Jegenye utca eléggé kiesik az ember útjából, így aztán mindeddig vártunk vele. A minap viszont annál is inkább, hogy vasárnap volt s ilyenkor sokkal könnyebb közlekedni a fővárosban, célbevettük a legelismertebb kínai éttermet. Az étlap igényes, rengeteg izgalmas ételt integrál.
Megosztom
117 oldalon / 1164 találat


TérképX