DEndre étterem értékelései

Értékelései
24
204
2304
1381
0
8
12861

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre budapesti értékelései

Kiváló söröző -

Monyo Grand Budapest

2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. május 30.
A Monyó Grand azon ritka egységek egyik, melyet hónapokkal a nyitás előtt már bevettem a célpontlistámba. Sikerült is meglátogatni a nyitás hónapjában. A beltér nem rossz, őszintén szólva hangulatosabbat vártam. A galérián ültünk le. Éhesek nem voltunk, ezért az első rovatban az 5 szívecske a sörök minőségét díjazza. Ittunk a Bevog nevű német (?
Megosztom
Pazar hely, ár-érték arány és konyha csillagos hatos -

Société Bistro & Bar Budapest

2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. május 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Societe az utóbbi idők legeslegjobb élményeinek egyikét nyújtotta, ebédmenű keretében pedig állíthatom, hogy ilyen gyönyürűen kidolgozott, virtuóz, ugyanakkor ízre is harmonikus előételeket sehol nem ettem.
Megosztom
Kifogástalan, első rangú, emlékezetes -

Felix Kitchen & Bar Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 22.
A Vince nevű boros rendezvényre hamarabb érkeztem, mint hogy beengedték volna a közönséget kóstolni (csak mesterkurzusokra engedték be a népet), körbenéztem, hogy mit is csinálnék egy órán keresztül a közelben. Nézek körül, hát látom, ott van a Várkert Casino étterme, Félix néven, mondom magamban, nem lehet annyira drága, hogy egy szolid reggelit ne tudnék itt kifizetni.
Megosztom
Kiváló borbár -

Kóstolom Borbár Budapest

2019. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. május 22.
A Kóstolom borbár kiváló élményünk volt. Tetszett a beltér, a borválaszték, melyben a nehéz súlyú, ujjukat a magyar bortermelés ütőerén tartó borrajongók is találnak ismeretlen tételt. De legfőképpen a kiszolgálás. Felszolgálónk egyik oldalról érti a szakmáját, tud bort ajánlani, másik oldalról ezt kellemes stílusban teszi, jó vele beszélgetni.
Megosztom
Kötelező hely sörínyenceknek -

Hedon Budapest

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 21.
A múlt hónapban ismét ellátogattunk a Hedon sörözőbe a nagyobbik fiammal és a legjobb barátjával, akivel egyébként még nem kocsma-turnéztunk együtt soha korábban, így volt mit bepótolni. A Hedon kötelező állomás ilyenkor. Rendeltünk egy Margerita pizzát, a csemeték azt szeretik legjobban (1690) s befizettem 2000 forintot kóstolgatásra.
Megosztom
2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 21.
A Champoint Bíró Lajos egysége, akinek immár, ha jól számolom, négy üzlete is van a Hold utcai vásárcsarnokban. Ez elvben egy nagyon laza pezsgőző. Meg valójában is az. Amikor osztrigáról kérdeztem a pultost, mondta, hogy hoznak seperc alatt a szomszédból, de végül egy szendvics mellett döntöttünk.
Megosztom
Remek burgerező -

Ez is Budai Budapest

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 21.
Az Ez is Budai a Finomító kantin helyén nyílt, és ugyanabban a profilban igyekszik sikert aratni. A kiszolgálás kiváló, a pultban épp az egyik társtulajdonos volt, aki megerősítette, hogy a legendás Fülepi Kálmán a kreatív séf. (Hogy így mondjuk, ami persze túlzásnak hat egy mégoly jó burgerező esetében is.
Megosztom
Kilemelkedő élmény -

Mili Gasztronómia Budapest

2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. május 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Mili Gastronomie nevű helyre a Dining Guide Top 100 hívta fel a figyelmem. E helyszínen már voltam két étteremeben, egyik sem érte el a Mili színvonalát. Budapesten az egyik legjobb természeti adottságú környzetben működő, Feketefej utcai egységről van szó. A kiszolgálás formálisan udvarias, kissé merev, feleslegesen tukmáló. A beltér elegáns, a kilátás páratlan.
Megosztom
Szuper élmény -

ÉS Bisztró Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 8.
Az És bisztró is az idei csúcsélményeim közé tartozik. Ez ugye a Kempinksy szálló étterme. Viszont az árak egyáltalán nem vészesek, alig magasabbak, mint a Zsidai Roy hálózat bulinegyedbeli egységeiben. Rendeltem spárgalevest lazackockákkal (1500), velőscsontot tonhaltatárral (4000) valamint Mille Feuille-t mascarpones eperrel (1500).
Megosztom
Legjobb élmények egyike -

High Note SkyBar Budapest

2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. május 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A High Note Sky Bar volt az utóbbi idők, értsd a 2019 esztendő eddig eltelt négy hónapjának egyik legjobb, legátütőbb, leginkább katartikus élménye. Pedig sikerült ezidő alatt jó pár kiemelkedő helyre eljutni, köztük csillagos séfek éttermeibe is. A kiszolgálás egyszerűen kifogástalan, a felszolgáló hölgyek-urak megnyerő modorúak, a kellő mértékben közvetlenek, veszik a lapot, minden mosolyuk, minden reakciójuk természetes, kedves és helyén való.
Megosztom
116 oldalon / 1155 találat


TérképX