DEndre étterem értékelései

Értékelései
21
202
2221
1355
0
9
12366

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre budapesti értékelései

Továbbra is jó hely -

Ahoj Csehó Food Budapest

2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. április 17.
Az Ahoj csehó kicsit mintha lepattant volna az utóbbi években. Továbbra is vannak jó sörök, de ezek választéka csökkent, enni pedig csak pizzát lehet. [moderálva - a szerk.]. Úgyhogy csak arról tudunk beszámolni, hogy a sörök jók, persze most is az IPA ízlett a legjobban.
Megosztom
2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 17.
A minőségi borfogyasztás vélhetően soha nem lesz tömegjelenség, aminek egyik oka, hogy a jó bor értő közönséget kíván, elmélyültséget, odafigyelést, ráhangolódást, amit rohanó, egyre inkább anyagelvű korunkban a többség nem fog rászánni.
Megosztom
Csúcshely -

Casca Budapest

2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. április 14.
A Caska a legjobb csokizók egyike, ahol egyébként lehet kávézni is, de azt elintéztük máshol [moderálva - a szerk. ] aznap. Így aztán kértünk hárman hétféle csokibonbont, amit három fele osztottunk, így mindannyian megismertük mind a hét ízt. Ezek pedig a következők voltak: málnás chili, rozmaring, mák-aszalt áfonya, sós karamell, gesztenye, golgota gyümölcs és mangó.
Megosztom
Kiemelkedő ebédélmény -

Beefbar Budapest Budapest

2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. április 14.
Hlatky-Schlichter Hubert nevét csak a bennfentesek ismerték egészen addig, míg a Babel étterem meg nem kapta idén a michelin-csillagot, aminek eredményeképpen megannyi sajtóorgánum megszólaltatta vagy legalább megemlítette a tulajdonost is. A híradásokból az is kitűnt, hogy a jeles üzletembernek más éttermei is vannak, többek között a Beefbar, mely a legjobb minőségű marhahúsokból prezentál ínyenc fogásokat.
Megosztom
Kiemelkedő kávézó -

Brew Brothers Budapest

2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. április 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Brew Brothersről több helyen is olvastam, a minap sikerült végre meglátogatni. Tetszett a galériázott, hangulatos beltér, szemrevaló a választék, nagyon finom a kávé. Az ára elég brutális, 600 forintot egy sima mégoly finom presszóra nem szoktak elkérni, de hát annyi baj legyen, egyszer próbaképpen elmegy, legközelebb legfeljebb másutt kávézunk.
Megosztom
Remek sörök, problémás kiszolgálás -

Edison Bar & Ink Budapest

2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. április 14.
Az Edison söröző és tetoválószalon igen jó hely lenne, ha megtanítanák az egyik pultost viselkedni. Mert olyan egyszerűen nincs, hogy a húszas éveinek elején álló ifjú hölgy, amikor elhaladunk mellette nagyjából egy méterre, érthetően és tisztán megköszönjük az élményt és elköszönünk, akkor ne válaszoljon semmit. Ez egész egyszerűen elképesztő bárdolatlanság.
Megosztom
2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Szelence kiemelkedő élményem volt. A Pauler utcában egy ízben turnéztam korábban, akkor vagy nem ragadta meg a figyelmem vagy zárva volt, inkább utóbbira gyanakszom. Új hullámos desszertek és étkek, délben ebédmenüt is adnak. A beltér csodás, megejtően szép, a kiszolgálás kedves, az árak barátságosak.
Megosztom
2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 20.
A Nyakleves nevű helyen megfordultam már egy ízben, de akkor csak egy desszertre futotta az időből. Ezúttal egy késeit reggelit fogyasztottunk a fiammal, ő burgert kért, jómagam quessadilla-t, miután megtudakoltam, hogy van-e benne zöld koriander. Azt az információt kaptam, hogy lesz.
Megosztom
2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 20.
Egy sörblogger barátomról kaptam a tippet, ő mesélte azt is, hogy a Hrabal tuladonos(i) nyitotta(k) ezt a helyet, mely elsősorban cseh kraft főzdékre összpontosít. Pincérünk nagyon kedves volt, ajánlotta, hogy kihoz négyünknek minden sörből egy-egy másfél decis kóstolót, egyébként be lehet ülni másfél decire is, tehát nemcsak csomagban rendelhető ilyen kis mennyiségű sör.
Megosztom
Nagyon jó kis török pékség -

Smyrna Bakers Budapest

2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Smyrna török pékség nagyon jó élmény volt, a pultos vélhetően török srác mosolygós kedves, egész jól beszél magyarul. Minden egyes terméket részletesen bemutatott. Nagyon élveztem, hogy végre egy török hely nem ugyanazokat a sablonételeket kínálja, ami mindenütt megtalálható. Van egyébként olaszos pizzájuk is, de ez az egyetlen „félrekalimpálás”.
Megosztom
115 oldalon / 1148 találat


TérképX