DEndre étterem értékelései

Értékelései
20
197
2182
1320
0
8
12085

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre budapesti értékelései

2019. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. február 13.
Rá kellett jönnöm, hogy akkor jutok el egy Burger Kingbe vagy McDonalds-ba, amikor gyermeki nyomásnak vagyok kitéve, magamtól nem tenném be ide a lábam. Most uzsonnát akart vinni a fiam egy hosszabb túrára s a Burger Kingre szavazott. 320 ft volt a sajtburger, 470 a Whopper Junior, mely valaha szebb időket látott, nagyobb volt és kívánatosabb.
Megosztom
Érdektelen kiszolgálás, barátságos atmoszféra, korrekt árak -

Várfok Borozó Budapest

2019. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. február 13.
A Várfok borozóba a Kapisztrán térről induló teljesítménytúra elején néztünk be, hogy kicsit átmelegedjünk a több mint egy órás regisztrációs átfázást követően. Melegnek meleg volt, viszont a kiszolgálás elképesztően lassúnak és érdektelennek bizonyult. Társaim törkölypálinkát ittak, jómagam egy fasírtos szendvicset kértem, ami kifejezetten jól esett és olcsó volt.
Megosztom
Távol-keleti, fúziós hely -

Szirom Ice Cream & Specialty Coffee Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 13.
A Szirom desszertezőből átállt egy tipikus Huszár Krisztián-féle, távolkeleti ízekkel játszó, a Madách téri egységet, a Beszállót idéző minőségi étkezdévé. Van egy leves, két főétel, egy desszert. Jómagam mangalicacsászárt kértem rizzsel, ami 2300 ftba került. Finom volt. Nekem azért hiányzik egy ilyen helyen egy asztal, ami mellé le lehet ülni, mert itt csak a fal mellett van kb 4.
Megosztom
Gyenge, hangulattalan kocsma -

Kétlyukú Söröző-Borozó Budapest

2019. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. február 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Kecskeméti kétlyukúba csak eljutottam ismét, gondoltam, megmutatom a fiamnak, hova jártunk anno. Mert, miként írtam is évekkel ezelőtt, valamikor kultikus, hangulatos, jónak mondható hely volt, szerettem is nagyon. Innen indítottuk a túráinkat. Mármint a kocsmatúrákat. Sajnos az átépítés rendesen elrontotta, elvesztette a hely minden sármját.
Megosztom
Remek pizza, kommersz sörök, személytelen kiszolgálás -

IGEN Pizza - Margit körút Budapest

2019. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. február 12.
Örömteli, hogy Budapesten a gasztro- és azon belül a street food forradalommal egyidőben megjelentek az igényes pizza szeletbárok, melyek kínálata felveszi a versenyt az eredeti olasz egységekkel. Ezek közül az egyik legnépszerűbb a Madách téren egy pöttöm kis beugróban nyitott „Igen” volt, ahol sorállás nélkül ritkán lehetett pizzához jutni.
Megosztom
Remek hely húsimádóknak -

Meatology 2.0 Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 2.
Mióta hírét vettem tavaly nyáron, hogy megnyitott a Pataky testvérek, Péter és István által fémjelzett, beszédes nevű Meatology második egysége a Haris közben, azóta tervezem, hogy ellátogatok hozzájuk. A minap végre erre is sor kerülhetett. A beltér korszerű, trendi, de nem szembántó, inkább lezsernek, otthonosnak mondanám.
Megosztom
Jó kis street food hely -

Mamma Sferico Budapest

2018. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. január 28.
A Mamma Sferico nevű egységbe nem jutottunk el, míg a Múzeum körúton működött, de tavaly februárban családi körben megnéztük az új helyen a Kolosy téren. A kiszolgálás kedves, a beltér hangulatos, az árak korrektek, tetszett a választék is. Egy húsgombócos bagett-szendvicset kértünk, ami finom volt. Nem akartuk túlenni magunkat, mert a máshová [moderálva - a szerk.
Megosztom
2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. január 28.
Egyik szemünk sír a másik nevet. Szomorú, hogy a magyar cukrászati élvonal egyik legmarkánsabb, legigényesebb egysége, a Zazi megszűnt, a másik nevet, mert a helyén nem valami gasztronómiailag irreleváns bolt nyitott, mondjuk a 146. pesti outlet, hanem Kolonics Zoltán mestercukrász cukrászdája. Kolonics nevét a Gerbeaudhoz kötjük, aminél jobb ajánlólevél nincs és nem is lehet.
Megosztom
Lehetne sokkal jobb -

Bubba's Captains Pub Budapest

2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. január 28.
Régóta tervezem, hogy elmegyek a Bach csomópont melletti Bubba s-ba is miután a Corvin sétányon és az Egyetem téren kifejezetten jó élményem volt. Nos, ez itt nem látszik működni. Nincs vendég így aztán a szint sem annyira magas. Kértünk volna tócsnit, de nem volt, bár az étlapon szerepelt az étel, nem tudni, mi fogyott el a krumpli, a liszt vagy a tojás, vagy netán a szakács kedve.
Megosztom
Jó sörök, hangulatos beltér, baráti árak, nem megfelelő kiszolgálás -

Hrabal Söröző Budapest

2018. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. december 29.
A Hrabalban remek cseh söröket lehet inni baráti áron. A beltér is megnyerő, a Sörgyári capriccio filmjelenetei képezik a dekoráció nagy részét. A kiszolgálás hagyományosan udvariatlan, két ízben is helyemre küldtek, amikor a pultnál próbáltam kommunikálni a pincérrel. Ittunk Barbárt, Taxost vagy mit, Bogant és egy Flying Cloud IPAt.
Megosztom
112 oldalon / 1118 találat


TérképX