DEndre étterem értékelései

Értékelései
28
260
2507
1458
0
9
14138

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre budapesti értékelései

2019. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. december 24.
13. 15-kor nem volt már menü, ami ugye elvben 12 és 15 óra között illene legyen. Így aztán az a la carte étlapról választottunk. Lehet, hogy mi jártunk jól. Jó ízű, harmonikus, jó állagú sütőtökkrémlevest kaptunk továbbá remek kacsamellet, kár hogy az adagot alulméretezték.
Megosztom
Jó hely, magas árak, aprócska adagok -

Laurel Budapest

2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. december 23.
Viszonylag új fine dining étterem, mely vacsoraidőben csak magas színvonalú, jól megkomponált menüt kínál, jó drágán, szerencsére van borozó részlege, ahol adnak néhány fogást a la carte is. ezek sem olcsóak. A konyha magas szinten teljesít, de az igazság az, hogy többet vártunk, a katarzis elmaradt, úgy éreztük, hogy ha az árat összevetjük a minőséggel, kreativitással és a mennyiséggel, akkor kissé eldől az ár/érték arány.
Megosztom
Kiemelkedően jó hely -

Café 57 Restaurant Budapest

2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. december 23.
Szerény nevet választott második kerületi kávézó-étterem tulajdonosa, aki a kezdet kezdetétől a csúcsra pozicionálta egységét. Itt minden a helyén van, a kiszolgálás udvarias, rugalmas, a pincérek kommunikatívak, kedvesek, a beltérkifejezetten elegáns, de ezzel együtt feszengésmentes, otthonos, nyáron hangulatos teraszt is üzemeltetnek.
Megosztom
Jónak mondható koreai hely -

K Point Korean Restaurant Budapest

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. december 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A K Point egyike az autentikus koreai helyeknek, ahol alapvetően koreaiak főznek, ők szolgálnak ki főként koreaiakat. Ottjártunk idején csak mi voltunk helybeliek, még pontosabban csak mi voltunk fehér emberek. Rendeltünk egy közös húsételt, valami párolt akármit, jó lett volna fotós menü, mert szívesebben ettünk volna sült húst, mint pároltat.
Megosztom
Továbbra is az élen -

Monyo Grand Budapest

2019. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. december 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Monyó Grandba rég vissza akartam térni, hogy megkóstoljam a hamburgert, most ez is összejött. A burger 1690 ft volt, a pultos hölgy ügyesen kérdezgette az extrákat, amire egy borkóstoló utáni jó hangulatban az ember könnyen igent mond, végül baconnal, chedarral, extra szósszal és édes burgonyával 2940 forintnál állt meg a rendelés.
Megosztom
Remek borozó-étterem -

Fiaker Budapest Budapest

2019. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. december 20.
A Fiáker megnyitása óta a célpontlistámon van, nagyon tetszett a koncepciója: az Osztrák Magyar Monarchia borai egy helyen. Őszintén szólva azt hittem, hogy lesz vagy 100 boruk nyitva, országonként legalább 20. De nem. Tokajból például egyféle komoly Furmintjuk van, tény, hogy az nagyon jó, és nagyon drága, Balassa István Dorgó Furmintja, 2000ft egy deci.
Megosztom
2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 20.
Az Okonomiyaki mibenlétéről az előttem járó kolleganő részletesen szólt, nem írom le újra mindazt. Tapasztalataim hasonlóak. Kedves a japán specialitást frissen, forró vaslapon elkészítő srác is, meg a főnöke is. Utóbbi pár szót tud magyarul. De csak párat.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 11.
Érdekes koreai egység, a pultos lányok nem különösebben lelkesek, szívesen váltanék szót velük az ételekről, várom, hogy ajánljanak valamit, de semmi. Nem arrogánsak, barátságtalanok, leginkább közömbös-udvariasak, mindenféle szívélyesség hiányzik belőlük. Elég drágán adnak itt aprócska fogásokat, ez nekem pont megfelelt, hiszen a szomszédban volt asztalfoglalásunk ebédre, csak hamarabb érkeztem.
Megosztom
2019. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. december 8.
A Móka hangulatos kis hely aprócska galériával. Kenceficéket kértem reggelire. Vagy adnak egy nagyobbacska adagot 1090 ftért vagy kettőt kisebbet. Hozzá ipari kenyérből pirítóst és zöldségeket. Kikértem mind a négy variánst kis adagokban. Humusz nem volt reggel tízkor, sajnáltam, de belenyugodtam, hogy helyette fetakrémet kapok.
Megosztom
Kiváló kiszolgálás, finom ételek -

Pho 74 Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A pho-bárokban ugyanazokat az ételeket szoktam rendelni, pedig ez nagyon nem jellemző rám. De vannak kivételek. Halászcsárdában elmaradhatatlan számomra a halászlé és a haltepertő, pho bárban maga a pho és a tavaszi tekercs. Rendeltem hát egy pho-t grillezett kacsával, szép kacsamell szeletek érkeztek a levesben. Koriandert nem éreztem benne, ezért azt külön rendeltem.
Megosztom
121 oldalon / 1210 találat


TérképX