DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
283
2595
1493
0
9
14536

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre budapesti értékelései

Jó kis thai - autentikus ízek -

Rim Thanonh Thai Food Budapest

2020. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. március 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Rim Thanonh nevű thai étterem meglátogatásához bizony komoly elhatározás kellett, mert mind a Google, mind az étteremkalauz rossz címet adott meg, a hely meg elég kicsi, nem látványos a cégtábla. Végül úgy találtunk oda, hogy felhívtam őket s megmondták a jó címet – ami történetesen ott volt közel, épp a másik oldalon.
Megosztom
Remek hely, jó konyha, kiváló italok -

Tábla Budapest

2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. március 21.
A Tábla az Esca kistestvére, ahol kiváló természetes borokat ihatunk, kitűnő a szolgálás, tetszetős a dizájn, megfizethetők az árak. Ettünk libamájat, egy jó kis zöld korianderes levest meg két desszertet. Minden rendben volt, kiváló kenyeret adtak a libamájhoz. Összességében rendkívül igényes hely, konyhája nem annyira erős, mint a mellette levő Escáé, de hát az árak is mások.
Megosztom
Remek kávézó- reggeliző -

Early Bird Coffee Budapest

2019. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. március 21.
Jó kis új hullámos kávézó és reggeliző a buli-negyedben. Tavaly áprilisban turnéztunk arrafelé az öcsémmel, ettünk egy sajttortát, egy citromos tarte-ot s ittunk egy kávét. Tetszett a dizájn, messzemenően meg voltunk elégedve a kiszolgálással. A kávé kifogástalan volt, a két süti finom, katarzis-mentes, inkább 4 pontos, mint 5.
Megosztom
Vacak kiszolgálás -

Falafel Sziget Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. március 21.
A Falafel sziget egy átlagos falafelező. A beltér dekorációja szegényes, sem otthonossága, sem bensőségessége nincs a helynek. Magyarul nem beszélő ember szolgál ki morózusan, aki búcsúzáskor nem fogadja az elköszönésem, pedig senki más nincs a helységben, kizárt, hogy ne hallotta volna.
Megosztom
Izgalmas, vibráló ízek -

Biang Bisztró - Teréz körút Budapest

2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. március 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mihelyt hírül vettem, hogy Wang mster bisztrót nyitott az Oktogonnál, el is mentem, de akkora sor kígyózott a hely előtt, nekem meg nem volt időm várni, hogy lemondtam róla, és elmentem máshova enni. De nem adtam fel. Hónapokkal később visszatértem egy jóbarátommal, aki szintén szereti az autentikus távolkeleti konyhát és kipróbáltunk vagy fél tucatnyi ételt.
Megosztom
Nagyon hangulatos cseh söröző -

Jaromír a Templomhoz Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. március 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Jaromir hálózatot kifejezetten kedvelem, eddig négy egységében voltam. Legjobban ez tetszett. Nem volt időm, hogy kipróbáljam a konyhát, ráadásul foglalásom is volt nem sokkal későbbre Wang mesterhez, úgyhogy csak egy sörre ültem be. Egyébként szívesen megkóstoltam volna például egy kacsamájas csehfrit (csehfri az étlap leírása szerint gofriszerű prósza cseh stílusban) potom 1500 forintért, de a gazdagon megrakott két személyes tál 5900ért is csábító volt.
Megosztom
Remek pizzázó -

Pizza Manufaktura Budapest

2020. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. március 18.
A beltér romkocsmaszerű, az árak korrektek. A prosciutto crudos pizza 1900 ft volt, ami kifejezetten jó ár/érték arány. A háttérzene elviselhető műfaját tekintve, a hangerő valamivel magasabb a szükségesnél. A galérián ültünk le, a tágas beltér dacára, este nem fértünk be, ezért nyitáskor tértünk vissza.
Megosztom
2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. március 18.
Meglepődve néztem, hogy nem írtam meg még a Digó pizzás élményemet, holott mindjárt egy éve, hogy fiammal és egy jóbarátjával ott jártunk az Erzsébet téri egységben. Mivel a napot a gasztrotúrának szenteltük, hárman téptünk szét egy remek Margerita Pizzát (1790). Nem spórlásból, bár időnként az is legitim, fontos szempont, egyszerűen az a fiam kedvence.
Megosztom
Jó kis hely -

Moto Pizza Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. március 18.
A Moto pizza, már ha jól értettem, a Manufaktúrás srác által mondottakat, egy cég az imént említettel és a Manu Plusszal. A dizájn itt rendezettebb, mint a másik kettőben, a pizza pedig nápolyi stílusú. A választék hasonlóan szűkített, egy témájú: itt pizzát lehet enni. Jót. A névnek megfelelően egy motor is van a beltérben. A pizzák 1500 illetve 2000 forintba kerülnek.
Megosztom
2019. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. március 12.
Tavaly áprilisban egy kiadós kocsmatúra után nagyobbik fiammal és egy jóbarátjával a nap vége felé ismét a Pivohalle felé vitt az utunk. Így hárman már nem vállalkoztunk többre, mint meghinni egy pohár meg egy üveg sört. A pohár egy pils típusú sör volt, a palackos a Koucourtól érkezett, szerettem mindkettőt, mint a cseh söröket általában.
Megosztom
125 oldalon / 1246 találat


TérképX