DEndre étterem értékelései

Értékelései
19
195
2145
1301
0
8
11919

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre budapesti értékelései

2018. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 25.
Mielőtt nekifogtam az értékelésnek, elolvastam Zigzag kollegina beszámolóját. Lehet, hogy azóta rendezték a felszolgálás témáját házon belül vagy nekem volt szerencsém, minden esetre az a pincér fiú, aki a legtöbbször jött az asztalunkhoz, kitűnően végezte a feladatát, egyszerűen kifogástalan volt a reakciója mindenre, az extra kéréseket kedvesen teljesítette.
Megosztom
Jó burgerező -

Chili's Burger Budapest

2018. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 25.
A Chili Burgerre fiam jóbarátja figyelt fel, aki nagy foci-rajongó [moderálva - a szerk. ]. Ott reklámozták a helyet, így amikor elindultunk a Nightwish koncertre s az autó orrát Budapest fele irányítottuk, a srác jelezte előre, hogy feltétlen elmenne a Chili burgerbe. Nem akartam kedvét szegni, ezért rábólintottam.
Megosztom
Remek élmény, finom ízek, pazar kiszolgálás -

Sakura Ramen - Király utca Budapest

2018. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Sakura Ramenbe a Nightwish koncert után mentünk be, tíz óra elmúlt már, mire odaértünk, szerencsére volt még konyhájuk. Ettünk egy remek marhahúsos rament, rákos dim sumot (ez mirelitnek tűnt) és tavaszi tekercset. A srác, aki kiszolgált nagyon nagyon kedves volt, egyértelműen távol keleti származású, de elég jól bszélt magyarul.
Megosztom
Remek burgerek a Burger-Pápától -

Bamba Marha Burger - Haris köz Budapest

2018. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A negyediknek nyitott Bamba Marhát sem lehetett kihagyni, midőn a minap a fővárosban portyáztunk. A Brewdogban direkt visszafogtuk az ételfogyasztást - nem volt nagyon nehéz dolog, az árak hozzásegítettek ahhoz, hogy tegyük félre az éhségünk legjavát – mert eleve beterveztük a Bambát.
Megosztom
2018. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. november 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Corvin sétány kulináris szempontból évek óta a főváros egyik különösen izgalmas része. Van itt minőségi burgerező, kitűnő bureket kínáló horvát pékség, kézműves sörbár, hasonló filozófiájú borbár, cukrászda, bisztró és másfél éve, a Portum nyitása óta fine dining étterem is.
Megosztom
Egyik legjobb éttermi élményem -

Búsuló Juhász Étterem Budapest

2017. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 31.
Mióta Pongrácz Tamás átvette a Búsuló Juhász üzletvezetői posztját, nagyon vágyam arra, hogy megnézzem, mit tud a hely. Amikor közel két évtizede itt jártam középszerű volt az étterem, sőt, a tiramisu savanyú volt. Nem tudom, Tamás ott dolgozik-e még, a Maligánban ismerkedtünk meg a kétezres évek közepén engem nagyon megnyert a személyisége és elhivatottsága.
Megosztom
Az átlagos és a jó között -

Hollywood Terasz Budapest

2018. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 31.
A Hollywood terasz nevű helyre idén májusban ültünk be egy jóbarátommal, hiányzott egy kis street food. De mondhatjuk junk foodnak is. 
Ettünk egy hot dogot meg egy hamburgert. Mást nem is igen tartanak. Egyik sem volt nagy durranás, de azért mindkettő ütötte a nem túl magas mércénket. Úgy nagyjából 3,5 pontra taksálnám a helyet, de hadd adjuk meg neki a négyet.
Megosztom
Jó kézműves söröző -

Beer Brothers Budapest

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 30.
A Magyarok Világszövetségének székházában a népművészeti bolt helyén idén, talán kora nyáron egy remek kézműves söröző nyílt. Van vagy 10 csapjuk, komoly a palackos választék is. A hangulat barátságos, kis teraszt is működtetnek a járdaszigeten. Nyitás óta jártam náluk vagy háromszor négyszer.
Megosztom
Remek bisztró -

Ficak Bisztró Budapest

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Idén március 15-én néztem ki magamnak a Ficak bisztrót, el kellett teljes egy kis idő, míg sikerült ide eljutni egy barátságos júniusi reggelen. Kellemes reggelit ettem itt, capreses pestos szendvicset, mellé frissen préselt narancslevet és kávét. Tetszett a beltér is, a galérián ültem le, ahonnan az egész helyet szemrevételezhettem.
Megosztom
Megnyerő hely -

Biodevega Budapest

2018. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 28.
A Biodevega tippjét 2017 novemberében kaptam egy kedves ismerősömtől, s nem telt bele két hónap, sikerült meglátogatni az egységet. Az új év második napján konkrétan, amikor felrepítettem Budapestre egy jóbarátomat, s ha már ott voltam meglátogattam pár helyet. Ittunk némi jóféle levet, ettünk egy levest, egy desszertet, tisztes négy pontos hely ez, tetszett a dizájn, rendben volt a kiszolgálás.
Megosztom
111 oldalon / 1107 találat


TérképX