DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
284
2607
1509
0
9
14692

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre zsámbéki értékelései

Korrekt hotelétterem Zsámbékon -

Nyárfás Étterem Zsámbék Zsámbék

2017. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. július 12.
A Nyárfás étterem a zsámbéki Szépia Bio hotel keretén belül működik. A fogásokat fotóit elnézve menüt ettünk valamint kapribogyós lazactatárt az étlapról. Az árak elfogadhatóak, aki mondjuk bélszínt eszik rákkal, az 6000 ft-ot fizet, de a csirke vagy karaj körettel együtt 1800 az a la carte étlapon, ami tisztes díjszabás.
Megosztom
Korrekt pékség -

Nuki Pékség Zsámbék

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 12.
Idei hagyományos boros kirándulásunk a Felvidékre vezetett. Esőben indultunk, reggeli nélkül. Zsámbékon jól jött a társaságnak a Nuki pékség, ahol vettünk két nagy szelet pizzát, szalámisat és Hawai-t (400 ft/db), továbbá két frissen sült hot-dogot (200 ft /db). Ránézésre a jól ismert albán pékségek választékát azonosítottam be.
Megosztom
Jó kis kocsma -

Center Pub Zsámbék

2017. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. július 12.
A Center Pubba tavaly ősszel ültünk be egy kedves ismerősömmel, akit a buszhoz vittem ki s volt még az indulásig fél óra. Beültünk hát a központi parkolóhoz közel eső kocsmába, melynek nincs kiírva a neve, megkérdeztem a csapostól. Van úgy, hogy két alkoholkedvelő ember üdítőt iszik, így történt ezúttal is, mindketten Tropicanat ittunk, 220 ft volt darabja.
Megosztom
Átlagos kocsma továbbra is, baráti árakkal -

Café Rio Zsámbék

2017. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 12.
A Café Rio egy átlagos presszó, aminek meglátogatása ismét annak volt köszönhető, hogy a lángosozó mellett van. Így aztán anyámmal meg a nagyobbik fiammal is - akikkel egy régi zsámbéki barátunkat látogattuk meg tavaly november elején - innen vettük az italokat a fokhagymás lángos mellé, akárcsak egy évvel korábban apámmal és öcsémmel.
Megosztom
Korrekt lángos korrekt áron -

Zsámbéki Lángossütő Zsámbék

2017. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. július 12.
Zsámbék központjában működő lángosozó tisztes hely, családi körben ültünk ide be tavaly egy borongós napon késő ősszel, hárman, mindhárman fokhagymás lángost ettünk. A lángos rendben volt ízre-állagra, frissen sült (ez alap persze, de nem teljesen általános), foszlós, vastag tésztájú volt.
Megosztom
Hangulatos étterem Zsámbékon -

Lámpás Étterem és Galéria Zsámbék

2017. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. július 12.
A Lámpás étteremben már voltam valamikor a kilencvenes évek elején, kellemes, barátságos belterű, tisztes fősodratú hely volt, az is maradt. Tavaly decemberben tértem be ide egy kedves ismerősömmel ismét. Tárkonyos jérceragulevest (950) ettünk valamint alighanem a napi ajánlatból (a menüben, amit gondosan lefotóztam, nem fedeztem fel ezt az ételt) sült libacombot törtburgonyával és párolt lilakáposztával.
Megosztom
Remek újhullámos hely Zsámbékon -

Ez Meg Az Bisztró Zsámbék

2017. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. július 9.
Az Ez az bisztróra véletlenül akadtunk rá, kívülről bizalomgerjesztő, újhullámos egységnek tűnt, belülről nem kevésbé. Az ételek sem törték meg a varázst. A Cézár saláta itt valóban Cézár volt, jól megsütött pörzses, szaftos csirkemellel, a krémleves sem volt rossz, az desszertek is túllépték a sablonokat.
Megosztom
Kitűnő pogácsák, finom sütik -

Kálmán Cukrászda Zsámbék

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 9.
A Kálmán cukrászdára véletlenül találtunk rá egy szép vasárnap reggelen a párommal. Éhesek voltunk mindketten, így a sós ételek inkább vonzottak, kértünk is az összes pogácsából, ha tudtuk volna, hogy mennyire finomak (mennyire? – NAGYON) akkor többet vettünk volna. Elég sok pogácsát ettem életemben, nem gondoltam, hogy sajtos, juhtúrós vagy krumplis pogácsa ennyire jó tud lenni.
Megosztom
Jó kis családi étterem -

Hegyalja Étterem Zsámbék

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 9.
A Hegyalja étterembe a Kálmán cukrászda meglátogatása után mentünk be, mert remek pogácsa ide vagy oda, de azért az ember enne is valamit tíz és fél11 között, ha nem reggelizett. Ez egy privát családi vállalkozás, mint megtudtuk, ennek megfelelően a rugalmasság is nagyobb volt az átlagosnál, meg tudtunk elég hamar egyezni abban, hogy rendelhetünk 11 előtt főételt is, persze nem akármit.
Megosztom
Egyszerű falusi kocsma -

Café Rio Zsámbék

2016. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. december 13.
A Café Rio egyszerű falusi kocsma, elnézést, ha netán Zsámbéknak városi rangja van. (Battonya is város, pedig nincs urbánus hangulata. ) A törzsközönség a helyi alkeszekből áll, akik a szívós, hosszú távú ivásra vannak beállva s fontos az is nekik, hogy ez ne kerüljön sok pénzbe. Kértem egy ásványvizet (160) és egy Staropramen (260) sört, mint látható az árak barátságosak.
Megosztom


TérképX