DEndre étterem értékelései

Értékelései
27
244
2417
1419
0
8
13574

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre kecskeméti értékelései

2019. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. február 12.
Kecskeméti 5-ös bekötőút mentén működik az 5-ös halászcsárda. Étlapja a hagyományos, közkedvelt magyar ételekre épít, de kínál ritkább fogásokat is. A választék nem eltúlzott, de széles a szegediesen készített kétféle (harcsa és ponty) halászlétől a sült keszegen, pisztrángon, süllőn át a kapros-tejfeles galuskával kínált kakasteréj-here pörköltig vagy a dödöllés erdei gyümölcsös szarvaspörköltig.
Megosztom
Jónak mondható hely a hosszú várakozás dacára -

Tepsi Gastropub Kecskemét

2017. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. július 9.
Nem esküdnék meg rá, de ez gasztro-kocsma mintha a „Na és? bár” helyén működne a Kéttemplom közben, mely Kecskemétnek egyfajta gasztro-utcája, mint a Ráday vagy a Liszt Ferenc tér Budapesten. Vonzóbb volt a vele szemben levő cseh söröző, de egyrészt volánnál ültem, másrészt a velem levő családtagjaim éhesek voltak és nem sörkorcsolyát akartak enni, hanem valami rendes főtt ételt.
Megosztom
Remek hely Kecskemét szívében -

Vincent Bar & Pastry Kecskemét

2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. június 27.
A Vincent mellett már sokszor elmentünk kecskeméti turnézásaink alkalmával, most végre be is tértünk. A beltér kifejezetten dizájnos, a terasz nemkülönben. Dilemmáztunk is, hogy hova üljünk, aztán a légkondicionáltság győzött, s bent foglaltunk helyet. Jól esett a nyári 35 fokos forróságban. Frissen facsart narancsléből ittunk „hosszúlépést”, a szódát fel sem számolták.
Megosztom
Csúcssöröző Kecskeméten -

Szakkör Söröző Kecskemét

2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. június 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Szakkör éppen úgy egyedülálló a maga műfajában Kecskeméten, mint a Kupak Békéscsabán, vagy amilyen volt a Maláta Szegeden, míg meg nem nyílt a Sörök háza, a Cirmi és a Kapca. Remek beltér, belevaló vagány dekor, köztük sok kiüresített sör körbe a falon. Hat magyar kézműves sör csapon, vagy 60 palackban a legjobbak közül.
Megosztom
2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. június 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Cafe Frei átlag feletti minőséget képvisel mindenütt mind a kávéjával, mind pedig a desszertekkel. Csíkszeredában volt a legjobb élményem eddig e hálózat helyi egysége, Nagyváradon szappanízű volt az egyébként jó állagú és a szappanízt leszámítva ízletes sütemény, most Kecskeméten pedig nem győzött a túrós pohárdesszert, a perui csokoládétrió remek volt.
Megosztom
Kimagasló minőség elfogadhatatlanul magas áron -

Bistorant Étterem Kecskemét

2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. június 25.
Kezdek megbarátkozni mind a régi értékelések bizonyos idő utáni mellőzésével, mind az ismételt értékelések rendszerével. A kecskeméti Bistorantban 2013-ban voltuk először, arról már írtam. Azóta még két ízben tértünk be, legutóbb egész frissen, s bizony egészen más tapasztalatunk volt, mint először. A hely ugyanis sokat fejlődött.
Megosztom
Remek új cukrászda-kávézó-bár Kecskeméten -

Bodza Bár Kecskemét

2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. június 24.
A Bodza bár egy rendkívül szeretnivaló, nagyon hangulatos, franciás egység, afféle trendi, igényes újhullámos cukrászda a Rákóczi úton. A kiszolgálás kedves, az árak meglehetősek, főleg a süteményeké magas. Bodzás limonádét ittunk, ha már a bodza bárban voltunk. Illetve egyikünk ragaszkodott ahhoz, hogy aki nem ül volán mellett, az igyon Unicumot is, úgyhogy engedtünk a gyengéd erőszaknak.
Megosztom
2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. június 24.
A Félegyházi pékségbe azután mentünk be, hogy végigsétáltunk a Rákóczi úton, majd visszafordultunk a Bagatell felé, amit a város legjobb éttermeként emlegetnek. Tény, hogy ott van az élbolyban. A Pékség friss, korrekt árut kínál, vannak szendvicseik is, én kornspitzet meg valami zsemle és kifli között levű péksüteményt kértem, továbbá tepertős pogácsát.
Megosztom
Hangulatos, korrekt indiai vega hely -

Dharma Indiai Vegetáriánus Étterem Kecskemét

2016. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. március 31.
Az indiai konyha számomra kivételes hívószó, akkor is, ha vegetariánus étteremről beszélünk. Midőn nagyjából egy hónapja Kecskeméten jártunk s jót ebédeltünk a Rozmaringban, az autó felé haladván felfigyeltem egy indiai pinceétteremre. Kis türelmet kértem társaimtól, akiket nem melegít annyira a felfedezés gondolata lerobogtam és csomagoltattam egy aznapi menüt, mely 4-5-féle elemből állt, beleértve a levest is ezeket este ettünk meg, rendben volt mind.
Megosztom
Korrekt fősodratú cukrászda nagyon jó ár/érték aránnyal -

Fodor Cukrászda Kecskemét

2016. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. március 31.
A Fodor cukrászda Kecskemét központjában működik, s mivel meglepően jó ár/érték arányt nyújt, igen népszerű. Múlt hónapban a Rozmaring étterem meglátogatása után csomagoltattam be itt két süteményt, kb. 500 forintot fizettem a kettőre, őszintén szólva nem nagy reményt fűztem hozzájuk. Ehhez képest a fősodornak abszolút korrekt teljesítményét nyújtották.
Megosztom
4 oldalon / 37 találat


TérképX