DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
284
2605
1502
0
9
14536

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre székesfehérvári értékelései

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 21.
Kellemes meglepetés volt Budapest után Székesfehérváron is találkozni a gyulai 100 éves cukrászdában megismert Cadeau csokimanufaktúra termékeivel. Nekem az alkoholos csokibonbonok a kedvenceim, azokból kértem néhányat, többek között aszús csúcsot, egy mojitot és egy Clementet. Ezutóbbi narancshéjjal ízesített rummal készült. A gyermek is kért párat.
Megosztom
Átlagos pékség, kedves kiszolgálás -

Ines Pékség Székesfehérvár

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 21.
Az Ines pékség esetében is az az ember dilemmája, hogy 3 vagy 4 ponttal jutalmazza. Végső soron ezúttal a kiszolgálás döntött, a pultos hölgy kedves, volt, mosolygós. Ezen helyek esetében, ahol a teljesítmény átlagos kiszolgáláson kívül a másik osztályozás-befolyásoló tényező az lehet, hogy amit kérünk épp meleg-e no meg az is, hogy épp mit kérünk, mert azért termékenként is változik valamelyest a minőség.
Megosztom
2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 7.
Tavaly júniusban Székesfehérváron az első hely, ahová enni beültem, a Papito volt. Csábított a lepény, a burger, a pulled pork szendvics, de végül fish and chipszet ettem. A sült krumpli korrekt mirelit volt, lehet, hogy a hal is, de mivel még nem találkoztam ezzel a márkával, ezt nem állíthatom biztosan. Tény, hogy szaftos volt a hal húsa, kérge ropogós és kompakt, ízlett.
Megosztom
Adalékanyaggal felfújt fagyi -

Amarena Fagyizó Székesfehérvár

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 7.
Úgy hallani, hogy van albán pékség és albán fagyi, mindkettőnek a tetszetősség és az olcsóság adja a vonzerejét. S mindkettő sok levegőt ad el a szubsztanciában. Hogy az albán gazdasági háttér mekkora nem tudom, de e két típus jól megkülönböztethető mind a pékségek mind a fagylaltozók között.
Megosztom
2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy söröző egy forgalmas helyen sikeresélyes vállalkozás. Mind a magyar közönség, mind a turisták hatalmas mennyiséget fogyasztanak éves szinten a nagyipari sörökből, amin az alacsony elállítási és beszerzési költségeknek köszönhetően komoly haszon van, ellentétben a csúcssörökkel, melyeket közkeletűen kézművesnek neveznek, de mivel ezzel a kategóriával van, aki visszaél a legjobbak megalapították két éve a kraft-szövetséget.
Megosztom
Remek borbár -

DiVino Székesfehérvár

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 23.
A Junibor Egyesület a legüdítőbb jelenségek egyike, nemcsak a borok világában, de az egész magyar vendéglátásban. Példát ad a talajvesztett fiataloknak, megmutatja, hogy lehet valaki alkotó munkával is „trendi”, mint az egyesület tagjai. Ugyanakkor a sok minősíthetetlen és egészségtelen italborzalom mellé illeszti parti-italnak a bort.
Megosztom
2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 10.
A Segafredo saját kávézóira Aradon és Temesváron figyeltem fel, mindkét városban működik legalább egy. A fehérváriba azért mentem be, mert sürgősen töltenem kellett a telefonom és
ez itt lehetségesnek mutatkozott. Néztem a sütiket, elég ismerősök voltak, tisztáztuk a pultos kislánnyal, hogy ezek ugyanazok, mint amiket a Frei kávézóban is lehet látni.
Megosztom
2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 10.
A Marxim a kedvenc helyeim egyike volt a kilencvenes években, az alapító tulajdonost, a délvidéki származású Zvitkó Zoltán is ismertem. Az ő nevéről mára már nem hallottak a fehérvári egységben, de ez nem szegte kedvemet. A Marximot anno a kommunizmusból való gúnyűzés hívta életre a kilencvenes évek elején, 1994 után kapott a hely egy masszív kormányellenes élt is, akkor alakult meg ugye az MSZP-SZDSZ koalíció.
Megosztom
2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 10.
A Vörösmarty cukrászda tipikus négy pontos hely, egyértelműen átlag feletti és egyértelműen nem csúcs. Jómagam a nyári melegben egy gombóc fagylalt kedvéért néztem be ide, némi dilemmázás után a sárgabarackra esett a választásom. Alapesetben epret vagy málnát szoktam kérni, ezek jó teszt-fagyik, gondoltam, hogy a sárgabarack ritkább, hadd egyet most azt.
Megosztom
2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 10.
A Damniczki név, mióta meglátogattam kb. 3 éve, nem sokkal nyitás után a budapesti egységet, a minőséggel volt azonos számomra. Őszintén szólva, nem tudtam, hogy a cég gyökerei Székesfehérvárra vezetnek. Midőn Várpalotáról Fehérvárra vezetett az utam s a város szélén egy Damniczki nevű cukrászdára lettem figyelmes, nem volt kétséges, hogy megállok és benézek.
Megosztom
3 oldalon / 25 találat


TérképX