DEndre étterem értékelései

Értékelései
21
202
2221
1355
0
9
12366

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre székesfehérvári értékelései

Remek borbár -

DiVino Székesfehérvár

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 23.
A Junibor Egyesület a legüdítőbb jelenségek egyike, nemcsak a borok világában, de az egész magyar vendéglátásban. Példát ad a talajvesztett fiataloknak, megmutatja, hogy lehet valaki alkotó munkával is „trendi”, mint az egyesület tagjai. Ugyanakkor a sok minősíthetetlen és egészségtelen italborzalom mellé illeszti parti-italnak a bort.
Megosztom
2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 10.
A Segafredo saját kávézóira Aradon és Temesváron figyeltem fel, mindkét városban működik legalább egy. A fehérváriba azért mentem be, mert sürgősen töltenem kellett a telefonom és
ez itt lehetségesnek mutatkozott. Néztem a sütiket, elég ismerősök voltak, tisztáztuk a pultos kislánnyal, hogy ezek ugyanazok, mint amiket a Frei kávézóban is lehet látni.
Megosztom
2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 10.
A Marxim a kedvenc helyeim egyike volt a kilencvenes években, az alapító tulajdonost, a délvidéki származású Zvitkó Zoltán is ismertem. Az ő nevéről mára már nem hallottak a fehérvári egységben, de ez nem szegte kedvemet. A Marximot anno a kommunizmusból való gúnyűzés hívta életre a kilencvenes évek elején, 1994 után kapott a hely egy masszív kormányellenes élt is, akkor alakult meg ugye az MSZP-SZDSZ koalíció.
Megosztom
2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 10.
A Vörösmarty cukrászda tipikus négy pontos hely, egyértelműen átlag feletti és egyértelműen nem csúcs. Jómagam a nyári melegben egy gombóc fagylalt kedvéért néztem be ide, némi dilemmázás után a sárgabarackra esett a választásom. Alapesetben epret vagy málnát szoktam kérni, ezek jó teszt-fagyik, gondoltam, hogy a sárgabarack ritkább, hadd egyet most azt.
Megosztom
2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 10.
A Damniczki név, mióta meglátogattam kb. 3 éve, nem sokkal nyitás után a budapesti egységet, a minőséggel volt azonos számomra. Őszintén szólva, nem tudtam, hogy a cég gyökerei Székesfehérvárra vezetnek. Midőn Várpalotáról Fehérvárra vezetett az utam s a város szélén egy Damniczki nevű cukrászdára lettem figyelmes, nem volt kétséges, hogy megállok és benézek.
Megosztom
Remek délamerikai hely -

Dos Puertas Székesfehérvár

2018. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 10.
A Dos Puertas nevű székesfehérvári étterembe a nemrégiben hívtak meg fehérvári vendéglátóim. Ők BBQ-bordát ettek sült krumplival, jómagam BBQ csirkeszárnyakat kértem. Úgy konferálták fel a helyet a jóbarátaim, mint olyan egységet, ahol a legnagyobb attrakció a chili-készítmény sor, mely az egészen light-ostól a 1. 000. 000 Scoville értékűn keresztül a 6.
Megosztom
Hangulatos borozó kommersz italokkal -

Pince Borozó Székesfehérvár

2017. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. február 7.
A pinceborozó egy nagyon hangulatos hely Székesfehérvár szívében. Megszokott kommersz italokat kínálnak, igényesebb sörösüvegek csak dekorációt képeznek, persze üresen. Sajnos csak aromás teákat tartanak, így aztán abból kérek egyet (250 ft), méz hivatalosan nincs, a pultos srác ad a sajátjából.
Megosztom
Jó kis pékség Székesfehérváron, nagyon kedves kiszolgálással -

Pufi Trió Finompékáru Székesfehérvár

2017. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. február 7.
Egy átlagos pékséget is mennyire fel tud dobni egy őszinte természetes mosoly, néhány kedves szó. A Pufi Trio olyan, mint a legtöbb pékség, aránylag széles a választék, sütik, uzsonnára beillő péktermékek, kenyerek. Kértem egy mákos rétest, kétfélét tartanak „házit”, ez ahogy néztem előre gyártott réteslapból készül, és tiroli stílusút, ezt választottam (220 ft).
Megosztom
2017. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. február 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A székesfehérvári Cukormentes cukrászda beltere nem különösebben hangulatos, de tiszta és rendezett. A pultos hölgy rendkívül kedves, érdeklődő, kommunikatív mosolygós, szép lenne ha ezt általánosnak mondhatnánk a vendéglátóipari egységeknek. A pultban megszokott sütemények sorjáznak, jómagam egy rafaello golyót és egy meggyes muffint kértem, előbbi 120 ft volt, utóbbi 290.
Megosztom
Székesfehérvár büszkesége -

bEAT Székesfehérvár

2017. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. február 7.
A székesfehérvári Beat étterem a kevés Gault Millau sapkás vidéki éttermeink egyike. Korábban Fülepi Kálmán volt a séf itt. Amikor 2015 őszén a városban jártam, vendéglátóm ide is el akart vinni, de sajnos már zárva volt a hely. Időközben séfcsere történt, de a sapkát megőrizték. Most Moór Veronika az egyik séf, a másik séfnek is Moór a vezetékneve a plakát szerint, de a keresztnevét nem tudom.
Megosztom
2 oldalon / 20 találat


TérképX