DEndre étterem értékelései

Értékelései
26
216
2349
1391
0
8
13161

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre budapesti értékelései

2018. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. november 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Corvin sétány kulináris szempontból évek óta a főváros egyik különösen izgalmas része. Van itt minőségi burgerező, kitűnő bureket kínáló horvát pékség, kézműves sörbár, hasonló filozófiájú borbár, cukrászda, bisztró és másfél éve, a Portum nyitása óta fine dining étterem is.
Megosztom
Egyik legjobb éttermi élményem -

Búsuló Juhász Étterem Budapest

2017. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 31.
Mióta Pongrácz Tamás átvette a Búsuló Juhász üzletvezetői posztját, nagyon vágyam arra, hogy megnézzem, mit tud a hely. Amikor közel két évtizede itt jártam középszerű volt az étterem, sőt, a tiramisu savanyú volt. Nem tudom, Tamás ott dolgozik-e még, a Maligánban ismerkedtünk meg a kétezres évek közepén engem nagyon megnyert a személyisége és elhivatottsága.
Megosztom
Az átlagos és a jó között -

Hollywood Terasz Budapest

2018. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 31.
A Hollywood terasz nevű helyre idén májusban ültünk be egy jóbarátommal, hiányzott egy kis street food. De mondhatjuk junk foodnak is. 
Ettünk egy hot dogot meg egy hamburgert. Mást nem is igen tartanak. Egyik sem volt nagy durranás, de azért mindkettő ütötte a nem túl magas mércénket. Úgy nagyjából 3,5 pontra taksálnám a helyet, de hadd adjuk meg neki a négyet.
Megosztom
Jó kézműves söröző -

Beer Brothers Budapest

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 30.
A Magyarok Világszövetségének székházában a népművészeti bolt helyén idén, talán kora nyáron egy remek kézműves söröző nyílt. Van vagy 10 csapjuk, komoly a palackos választék is. A hangulat barátságos, kis teraszt is működtetnek a járdaszigeten. Nyitás óta jártam náluk vagy háromszor négyszer.
Megosztom
Remek bisztró -

Ficak Bisztró Budapest

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Idén március 15-én néztem ki magamnak a Ficak bisztrót, el kellett teljes egy kis idő, míg sikerült ide eljutni egy barátságos júniusi reggelen. Kellemes reggelit ettem itt, capreses pestos szendvicset, mellé frissen préselt narancslevet és kávét. Tetszett a beltér is, a galérián ültem le, ahonnan az egész helyet szemrevételezhettem.
Megosztom
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 28.
Ha minden igaz, ez a harmadik Madal a Hollán Ernő utcai valamint a Ferenciek terén működő után. Idén májusban ruccantam ki a párommal Miskolcon át a Fővárosba csak egy estére, reggel itt itta meg szívem hölgye a kávéját. Ennek az egységnek is tetszett kifejezetten a beltere, az árak nem alacsonyak, de a minőség fényében rendben vannak, két sütit kértünk valamint egy jeges kávét, meg voltunk elégedve mindennel, beleértve a kiszolgálást is.
Megosztom
A legjobb sörözők egyike, de vendéglőnek is beválik -

Neked Csak Dezső - Brewpub & Bistro Budapest

2018. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 24.
Nem tudom, hogy van ez, de tisztán emlékszem, hogy értékeltem már ezt a helyet, ahová tavaly az év végén tértünk be első ízben. Igen jót ettünk, remek söröket ittunk, a kiszolgálástól nem voltunk oda. Eltelt pár hónap, idén egy székelyföldi baráti társaságot kalauzoltam Budapesten, a legjobb sörözőket akarták megismerni, kevés gyaloglással.
Megosztom
Átlagos hely focirajongóknak -

Ziccer - TrollFoci Sportpub Budapest

2018. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 24.
Fiamnak egy focimániás jóbarátja volt az, aki feltétlen el akart ide menni. Nos, hát persze, miért ne mondtam, végső soron minden kocsmába elmehetünk egyszer. Ittunk egy tequilat, shotot kértem, ami amennyire én tudom 2 cl-t jelent, 4-et adtak (890 ft, őszintén szólva sokallottam), nem álltam oda vitatkozni, legközelebb precízebben fogalmazok, egy pohár Staroprament (400), meg egy Cappyt (390).
Megosztom
2017. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 14.
A Bamba Marha első egységének sikerén felbuzdulva a Burger Pápa megnyitotta a továbbiakat. Az Október 6 utcai egységbe tavaly november elején jutottam el egy igen közeli jóbarátommal, akivel meg tudtuk engedni magunknak, hogy ketten együnk egy burgert. Nem pénzspórlás, hanem kapacitásspórlás miatt, hogy másutt is tudjunk még enni.
Megosztom
Kifejezetten jó kézműves söröző -

KUZIN Bar Budapest

2017. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 14.
A Kuzin bárba tavaly november elején jutottunk el egy kocsmaturné keretében. A Neked csak Dezső működött itt korábban, nem emlékszem hogy akkor lett volna konyhájuk, bár ki tudja. Itt minden esetre van. Kézműves söröket adnak továbbra is, mi Monyó Dead Rabbitet ittunk (2 dl 600 ft), továbbá Brew Your Mind Waltermelon DIPA-t (2 dl 600 ft) s végül Horizont New England APA-t (2 dl 500 ft).
Megosztom
117 oldalon / 1161 találat


TérképX