DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
284
2605
1502
0
9
14536

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre budapesti értékelései

Jó kis hely, amatőr kiszolgálással -

Gatto Macchiato Gasztrokávézó Budapest

2019. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 15.
A Gatto Machiatotol többet vártam, főként a kiszolgálás szakszerűségének és lelkességének tekintetében. De ha ezt nem is kaptam meg, alapvetően jó élmény volt a hely. A pultos hölgyet el lehetne küldeni egy italismereti kurzusra, kérdéseinkre nem tudott válaszolni. Viszont igyekezett, amit értékeltünk, adtam is erre a szempontra 4 pontot.
Megosztom
A hely átlagos, a mi élményünk gyengicsek volt -

Pécsi Sör Beer & Traditional Food Budapest

2019. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 14.
A Pécsi Sörözőbe pozitív várakozásokkal ültem be. Kedvelem a Pécsi Sörgyár söreit, örülök, hogy van egy nagyobbacska sörgyár magyar kézben. Az étlap nem különösebben izgalmas, némi gondolkodás után kértünk egy fokhagymakrémlevest meg egy vegyes kenegetős tálat. Rendeléskor jelezte a pincér hölgy, hogy avokádókrém nincsen, helyette sajtszószt tud hozni.
Megosztom
Nekem nem tetszett -

Alapozó Bar Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 14.
Az Alapozót nem szerettem. Műanyag pohárba adják a kommersz italokat, üvegpoharat kérésre sem kap az ember. A környezettudatossag jegyében ezt a gyakorlatot egyszerűen be kellene tiltani hatalmi szóval. Minden kisfröccs = egy nagyon lasan lebomló műanyagpohár a terméseztben. Érdemes ebbe belegondolni a manapság dívó, háttérből finanszírozott klímahisztitől függetlenül.
Megosztom
Jó kis helyen remek sörök -

Kalács Bár Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 14.
A Kalács bárban mondom a pultosnak, hogy innék egy nagyon jó sört. Mire ő javasolja a csapolt Heineken termékeket. Igyekeztem nagyon szerényen elmagyarázni neki, hogy a Magyarországon a „nagyon jó sörök” a kraft szövetség sörei valamint annak a néhány főzdének a söre, mely éppannyira jó, mint a Monyó-Horizont-Hoptop stb vonal, csak még nem csatlakoztak.
Megosztom
Jó kis hely -

Vaslap Budapest

2019. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 14.
A Vaslap tulajdonosa a Dohány utcának a kevésbé forgalmas részén, a körúton túl ütött tanyát. Burgerekben utaznak, a cégtábla halat is ígér, de erre, mint megtudtuk, nem volt igény. Mi egy alapjáratú burgert kértünk, 1550 forint volt. Meg voltunk vele elégedve, azt külön értékeltük, hogy nem sütötték rommá a húst, mint oly sok helyen.
Megosztom
2019. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 14.
Az eredeti nevű egységre a neten leltem rá, fel is írtam a listámra, de végül is véletlenül találtam rá egy kocsmaturné alkalmával. A Kertész utcában bóklásztunk azon az alapon, hogy ott mindig nyílik valami. S tényleg. Remek a beltér, kiváló a kiszolgálás, minőségi az italválaszték. Nagyon tetszett a hely. Mivel sietős volt a dolgunk, egy üveg sört vettem, valami cseh pils típusút.
Megosztom
Magas minőség nagyon magas áron -

Salon Étterem - New York Palota Budapest

2019. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Salon étterem kiemelkedően jó élmény volt, amit leginkább ki kell emelnem, a világos egyedülálló beltéren túl, az a felszolgálás. Az üzletvezető, a sommelier és a pincérek is kifogástalanul végezték feladataikat, öröm volt Velük eszmét cserélni. Az ételek rendben voltak, nem mindegyik adta azt a katartikus élményt, amit az ember várna ebben az árfekvésben és amit a csillagos éttermeink egyébként adnak.
Megosztom
Jó kis hely összességében, de túlárazott -

Spíler Buda Budapest

2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 1.
A Spíler Buda alapvetően jó hely, de az árak helyenként abszurd módon megszaladtak. Egy Borsodi Mester írd és mondd 920 ft, negyedes Naturaqua 580, negyedes nagyipari üdítő a Fantától a Kóláig 680, ez észveszejtő. Ehhez képest néhány jól elkészített csirkeszárnyra az egyébként szintén túlzó 2000 ft már szinte elmegy.
Megosztom
2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 1.
Az idei Vince alkalmával mentem el a Mákos Guba nevű helyre, melyben már jártam egyszer, akkor egészen más volt a koncepció és a dizájn is. Étkezdéből bisztró lett. A beltér tetszetős, pubos. Ettem egy lazacot, drága volt (ha jól emlékszem 4200 ft) és amolyan bloggerkonyhás, képzetlen-amatőr-lelkes-jóindulatú produkció. Lényegében élvezetes, de azért az árért sok.
Megosztom
Jó kis hely -

Zsivány Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 1.
A Zsivány remek kis hely, jó dizájn, Ugar sörök, kiváló sütemények, mint megtudtam, a Kedveskrémtől. Egy frissen préselt narancslevet kértem, reggel volt, meg egy sütit, az árukra nem emlékszem, a számláról, amit megőriztem, eltűnt az írás. Egy biztos, korrektnek ítéltem a díjszabást. Örömmel betérnék máskor is. Például kávézni, mert az ezúttal elmaradt.
Megosztom
126 oldalon / 1252 találat


TérképX