DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
283
2595
1493
0
9
14536

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre bajai értékelései

2015. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 22.
A Galéria cukrászda Baja szívében helyezkedik el és szépen beleilleszkedik a magyar cukrászati fősodorba. Sokféle, zömmel közismert süteményt és bizalomgerjesztő fagylaltokat kínálnak. Az árak barátságosak, a kiszolgálás nemkülönben, a beltér is kellemes, szerethető. Sacher tortát rendeltünk és grillázs-szívecskét, ezek hozták a hozzájuk fűzött reményeinket, de nem teljesítették túl őket.
Megosztom
Szerethető középvonalas hely javítandó konyhával -

Korzó Vendéglő Baja

2014. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 22.
Tavaly Baján járva szerettünk volna egy olyan új helyet megnézni, ami a központban van és kínál halászlevet valamint magyar halételeket. Mivel a város központjában mindenütt nemzetközi ételeket kínálnak, többnyire mediterrán és ál-mediterrán fogásokat, beültünk az egy szem kivételt jelentő Korzóba, ahol kedves kiszolgálás és barátságos beltér fogadott.
Megosztom
Barátságos, kiss jellegtelen belterű dönerező Baján -

Harput Döner Baja

2015. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Baján a Fő tér körül koncentrálódnak a vendéglátóipari egységek no s persze a Fő tértől néhány perc járásnyira levő Petőfi szigeten. A Fő tér körüli utcák egyike az Eötvös utca, ahol van cukrászda, pizzéria, és dönerező, a sarkon bár, mi mind a négyet kipróbáltuk egy füst alatt. A Harput Döner a Duna Döner-hálózathoz tartozik, melynek a Szegeden működő egységét már meglátogattuk egy ízben.
Megosztom
Jókor jó helyen -

Belvárosi Pizzéria Baja

2015. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 22.
Ha az ember igazán éhes, akkor egy szelet frissen sült pizza maga a mennyország, bármilyen is legyen az. Ritka, hogy kifejezetten rosszul készítsenek el egy pizzát, bár ehhez is volt szerencsém, hébe-hóba, de meg tudnám számlálni egy kezemen, hogy hányszor. Miközben közhelyes étel vagy sem, de gyakran – értsd: havonta akár többször is - eszem pizzát azon egyszerű oknál fogva, hogy még a középszerű pizza is finom.
Megosztom
Megbízható fősodratú halászcsárda -

Potykacsárda Baja

2014. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 21.
A Potyka csárda a legkedvesebb élményeink egyike volt. Puritán környezet, rengeteg szúnyog, kedves kiszolgálás, egyszerű ételek, baráti árak és friss halak. Ettünk halászlét, túrós csuszát, és vegyes haltálat, nem kell semmiféle gasztronómiai varázslásra gondolni, tisztes, megbízható hagyományos magyar konyhát visznek a Potykában.
Megosztom
Fejleszthető kocsma (kocsma minden intézmény, ahol meleg konyha nicns, alkohol meg van :) -

Cash Bar Baja

2014. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. január 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Baján járva és kipróbálva a Borbistro-t gondoltuk megiszunk még valamit a szomszédban. A Cash bar is ott van a Fő téren, nem kellett sokat barangolni egy Unicum után. A dizájn meglehetősen modernista, nem különösebben megnyerő, a választék főleg kommersz italokból áll. A pultos hölgy udvarias volt, összességében a hely nem hagyott mély benyomást bennünk.
Megosztom
Harcsa helyett pangáziusz -

Malom Étterem Baja

2014. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. január 2. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Malom étterem már a célpontjaim között szerepel egy ideje, november végén villányi turnénk alkalmával hazafelé itt vacsoráztunk. Két egyszerű fogást rendeltünk, elég volt estére: halászlevet és rántott „harcsacsíkokat” salátaágyon. A halászlé kifejezetten jó volt, nem szenvedett a szokásos hibáktól (túlsózottság, túlpaprikázottság) finom volt a halhús és a tészta is benne.
Megosztom
Kiemelkedően jó borozó Baja főterén -

Borbistro Baja

2014. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. december 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ráfért Bajára is egy jó hangulatú barátságos borozó. Egy nappal korábban Villányban turnéztunk, ott hívta fel figyelmünket erre a remek borbisztróra az egyik borász, aki épp ott volt a Bock Óbor étterem borozó részlegében, mivel a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa ott tartotta soros ülését. Úgyhogy megfogadtuk a tanácsát, hazafelé jövet benéztünk a Baja főterén fekvő pofás kis helyre.
Megosztom
Megbízható halászcsárda -

Sobri Halászcsárda Baja

2012. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Sobri egy szerethető, megkopott halászcsárda csárda. Eddig három ízben jártunk itt, egy alkalommal volt az egyik ritkábban rendelt hal mélyhűtőízű, egyébként harcsát, pontyot, belsőséget mindig frisset kaptunk, a halászlét az egykori, sajnos már eltávozott sokszoros halászléfőzőbajnok receptje alapján készítik, aki egyben névadója is a csárdának.
Megosztom
Hamis a baba -

Véndió Étterem Baja

2012. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 24. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Eddig két ízben voltam itt, első alkalommal 2007-ben minden rendben volt. Különösképpen a beltér kialakítását értékeltük, de finom volt a halászlé s a főételek is. Tavaly nyáron azonban a pincér mindent összekevert, s ami megbocsáthatatlan: harcsa helyett pangasiust kaptunk, ami egyike a legbotrányosabb hamisításoknak.
Megosztom


TérképX