Remek hely a fősodorból
- 2013. májusban, családjával járt itt

Értékelt: 2013. december 30. -
1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Méltán került be a szárszói Anno vendéglő a Magyar Konyha balatoni különkiadványába, melybe a „magyar tengerpart” legjobb, legmegbízhatóbb helyeit szedték össze. Az Anno dizájnos, hangulatos, otthonos, hoz valamit a békebeli nyugalomból. Barátságos kiszolgálásban volt részünk, az ízek is rendben voltak. Vegyes tálat ettünk, ami kifogástalan volt.
Az étlap kissé eklektikus, talán jobb lenne egy stílusirányzatot kiválasztani, mint a magyar konyha klasszikus fogásai mellett farfalle-t, spagetti-t és csevapot kínálni. Az árak helyenként mellbeverően alacsonyak, 450-ért már lehet levest kapni (erőlevest tojással), 300 ftért pedig desszertet (lekváros palacsintát). A kétszemélyes tál közel 6000 ft, de három személy jóllakik vele, akkor is, ha nagyétkű, van rajta négy főétel s köretek. Kulináris csodákat ne várjon senki, a magyar fősodor étkeit kínálják itt, de azt korrektül elkészítve. A hely egyébként a honlap szerint télen is nyitva tart.
Ételek / Italok: |
 |
Kiszolgálás: |
 |
Hangulat: |
 |
Ár / érték arány: |
 |
Tisztaság: |
 |
Hasznos volt ez az értékelés?