DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
288
2653
1535
0
10
14955

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

Korrekt átlagos kocsma -

Hajnalka Presszó Battonya

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. április 3.
Battonyán a Hajnalka presszó az a hely, ahol hajnalban vagy későn este egyaránt ihatunk valamit, hiszen non stop nyitva van. Mi legutóbb egy jóbarátommal azért tértünk be a minap, mert koccintani kellett a találkozásunkra, megegyeztünk, hogy rendelünk két kis Unicumot, koccintunk, majd ő megissza mindkettőt. Mert ugye az autót is el kell vigye valaki haza.
Megosztom
Gyengécske, érdektelen kocsma Battonyán -

Gabriella Eszpresszó Battonya

2017. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. február 20.
A Gabriella eszpresszó Battonya megmaradt kocsmának egyike. (A városkában tett tavaly novemberi látogatásunk alkalmával emlékezetem szerint négy bezárt kocsmát számoltunk össze. )
Szombaton délben meglepően nagy élet volt idén januárban megejtett battonyai utam alkalmából, pedig a hely erre nem különösebben szolgál rá: hangulata érdektelen, az árak kedvezőek, akárcsak a többi helybeli kocsmában, a választék pedig szokásosan kommersz.
Megosztom
Jó kis hely Battonyán -

Nemzeti Söröző Battonya

2016. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. február 20.
A Nemzeti söröző battonyai viszonylatban egész jó hely. Vannak fősodratú süteményeik, ezek közül kértem egyet. Sajnos, elfeledtem a nevét, csokival borított piskótalapú, krémes süti volt, 220 ft, ahhoz képest egész jó. Jóbarátom vettem egy 70%-os csokiból készült szerencsi csokiválogatást, kicsit sokkolt az ára – 2000 ft, tény, hogy a gyerekek örvendtek neki és jó is volt abszolút mércével mérve.
Megosztom
Harmatgyenge kocsma, még száraz fehérbor sincs -

Alibi Söröző Battonya

2016. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. február 20.
Az azért ledöbbentő, amikor egy kocsmában nem egyszerűen harmatgyenge a száraz fehérbor, amiből az ember egyéb híján inna egy fröccsöt, hanem egyszerűen nincs. Magyarán valódi fröccsöt, aminek ugyebár alapjáraton az alapanyaga a száraz fehér vagy száraz rosé bor, egyszerűen nem lehet inni. Hát ez a helyzet az Alibi sörözőben Battonyán.
Megosztom
Igénytelen kocsma -

Koccintó Söröző Battonya

2016. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. december 16.
A Koccintó söröző Battonya, de tán egész Dél-Magyarország leglepattantabb sörözője. Elképesztő egyszerű beltér, minimális választék, néhány rozzant alkoholista bent. Árlapot nem láttam kitéve, nem állítom, hogy nincs, de nem tűnt fel, sörökön kívül italokat se nagyon láttam, talán a hűtőben pihent még pár tömény. Van egy fából ácsolt, tűrhető teraszuk.
Megosztom
Átlagos, fősodratú vendéglő -

Korona Vendéglő Battonya

2016. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. december 16.
A Korona étterem Battonya szívében, a buszállomás mellett működik. Menüt is kínálnak, ottjártunk idején csontlevest adtak ennek keretében, továbbá sajttal töltött sertéskarajt krumplikörettel. 900 ft volt, nem vonzott különösebben, bár az ára, ugye, rendben lett volna. Annál inkább a pacal, amiből kértem is egy adaggal, amit ketten ettünk meg.
Megosztom
Hangulatos kocsma, nagyon kedves kiszolgálással -

Dreher Söröző Battonya

2016. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. december 15.
Battonya kb 6000 lelkes határmenti városka, kis túlzással azt mondhatjuk, hogy Arad agglomerációja, annál is inkább, hogy sok aradi vesz itt házat, magyarok és románok egyaránt. Szép számú kocsma működött itt, sajnos ezek jó része bezárt, mi négyet számoltunk meg ezek közül legutóbbi látogatásunk alkalmával. De még mindig van bő féltucat, változó színvonalú egység.
Megosztom
Helyi viszonylatban jobbacska kocsma -

Guinness Pub Battonya

2016. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. január 6.
A Guinnes pub a leghangulatosabb helye Battonyának – van némi terepismeretem, hisz bő másfél évtizede rendszeresen keveredem ide vagy csak átutazóban, mondjuk Békéscsabára vagy valakit elhozok innen Aradra, vagy visszaviszem a buszhoz. A Guinness Pub nem veszi fel a versenyt a John Bull vonallal, de azért vannak barátságos, pubszerű vonásai.
Megosztom
Barátságos pékség a jelenlegi délkeleti határ mellett -

Muffancs Pékség Mintaboltja Battonya

2016. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. január 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Muffancs pékséget is akkor szúrtam ki, amikor a jóbarátomat vittem át Battonyára. Azt is megbeszéltük, hogy miként lett ez a határmenti poros kistelepülés város. Manapság sok aradi – zömmel románok – vesz itt házat s innen ingázik be Aradra. Kívülről a Muffancs újhullámos pékséget sugall grafikai megoldásaival.
Megosztom
Egyszerű kocsma-büfé -

Manhattan Buszváró Büfé Battonya

2016. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. január 5.
A minap egy kedves történész jóbarátomat vittem át Battonyára, ami Aradtól kevesebb mint 30 km-re fekszik. A célpont a buszállomás volt, innen indul a tömegközlekedés rozoga járgánya Deszkre. (Annyira rozoga, hogy Dombegyházán le is robbant, Makóról kellett másik buszt küldjenek a várakozó utasokért. )
Ha már ott voltunk, beültünk a buszpályaudvar kocsmájába, nem először.
Megosztom
2 oldalon / 11 találat


TérképX