DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
284
2607
1509
0
9
14692

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre budakeszi értékelései

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 21.
Minden buszállomáson kellene legyen egy lángosozó. Mondaná az ember, hogy van is, de sajnos nem. Battonyán például nincs. Budakeszin van szerencsére. Némi dilemmázás után egy sima lángos mellett döntöttem, mely háromszáz forintba került. Ez átlagos díjszabásnak mondható. Filozófiai kérdés, hogy maga a lángos átlagos vagy jó, azaz három vagy négy pont, hiszen a magyar lángos átlaga az jó.
Megosztom
2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 7.
Budakeszin van egy kávézóként, sőt cukrászdaként is üzemelő Jókenyér pékség. Mivel sietős volt a dolgom, elvitelre kértem egy feketeerdő tortát, mely jónak volt mondható, katarzismentes volt, azaz nem átütő, mondjuk 595 forintért ritkán kap az ember csúcsélményt. Kértem továbbá két féle akciózott stanglit, ezeknek 45 forint volt darabja, nagyon finomak voltak, nem is élték meg, hogy hazavigyem őket, megettem az autóban.
Megosztom
Albán pékség -

Flóra Pékség Budakeszi

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 7.
A Flóra pékség egyike azoknak a pékségeknek, melyek Budapesttől Szarvason át Aradig szinte egyformák. Puffasztott kenyér, nutellás bukta, virslis bukta, mákos tekercs stb. Alighanem ezek a sokat emlegetett albán pékségek. Ezúttal egy virslis széthajtott sajtos péksütit kértem valamint egy négyes szett minibagettet, utóbbi 100 forint volt, előbbi 220.
Megosztom
Egyszerű kocsma -

Piccolo Söröző Budakeszi

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 7.
A Piccolo söröző az Amnézia tőszomszédságában működik, Budakeszi buszállomása mellett. Olcsó, egyszerű hely, még egyszerűbb, mint az Amnézia. Két deci Kinley gyömbért ittam, 160 forint volt, ami igencsak barátságos. A 400 forintos Dreher már kevésbé, de azért az sem tragédia, másutt drágább, de ezen a szinten, egyszerűbb kocsmákban 300-350-ért többnyire meg lehet kapni.
Megosztom
Átlagos kocsma -

Amnesia Söröző Budakeszi

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 7.
Az Amnézia söröző Budakeszi buszpályaudvara mellett működik a szomszéd, Piccolo nevű, azonos műfajban utazó kocsmával együtt. Ez valamivel hangulatosabb. Az árak barátságosak, mint a lepusztult kocsmákban általában. Egy teát kértem, méz nem volt hozzá. 220 ft-ba került, ami igen kedvező. A pultos hölgy nagyon kedves, valahogy nehéz összeegyeztetni a mosdó feliratával a megnyerő modorát.
Megosztom
Gyenge zsemle-szendvics, átlagosnak tűnő általános felhozatal -

Keszi Bisztró Budakeszi

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 7.
Átlagos kifőzdének tűnik a hely, amolyan tálcatologatósnak. Sietős volt a dolgom, így csak egy szalámis zsemlét kértem, mely 290 forintba került, ami kifejezetten baráti. A szalámin kívül volt benne sokféle zöldség, amit értékeltem. De óh, jaj, margarint kentek bele. A jelek szerint nem hallottak arról, hogy „margarine is not food”, ahogy azt Anthony Bourdain megfogalmazta.
Megosztom
Hangulatos terasz, átlagos minőség -

Szöszi Cukrászda Budakeszi

2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. március 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Szöszi cukrászda Budakeszi Fő utcáján működik, nem messze a Spájz nevű étteremtől. Egyszerű a beltér, de kifejezetten kellemes a terasz, ahonnan szép kilátás nyílik a városra. Némi aprósüteményt kértünk meg egy kávét, korrekt átlagos szintet hoztak. A kiszolgálás kedves, az árak barátságosak. Jól esett itt üldögélni, megeshet, hogy ha arra tévedünk, akkor még benézünk.
Megosztom
Öröm öt kategóriában is kiadni az öt pontot -

Andrész Cukrászda Budakeszi

2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. március 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Andrész cukrászda igazi meglepetés volt számunkra. Nem tudtuk azt, amit egy kedves, közelben lakó ismerősünk árult el a minap, hogy néha az ajtón kívül is áll a sor. Amikor ott jártunk a párommal tavaly augusztusban, nem sokan voltak bent. Ami persze nem bántunk egyáltalán. Leültünk a hangulatos belső teremben és ettünk egy csokoládéalapú tortát, ami remek volt ár/érték arányban pedig mondhatni verhetetlen.
Megosztom
Hangulatos kocsma Budakeszi főutcáján -

Schmidt és Kerekes Borozó Budakeszi

2015. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. március 31.
Budakeszi békés kisváros, ahová a BKK járatai is kivisznek. Tavaly áprilisban nyitás előtt érkeztünk a Speiz nevű helyre s el kellett ütni az időt valamivel. Mi lehetett volna jobb, mint beülni a hely tőszomszédságában levő Schmidt és Kerekes borozóba? Régivágású egyszerű hely ez, joviális pincérrel, pontosabban pultossal és kommersz italkínálattal.
Megosztom
Jó kis fősodratú cukrászda -

Grafl Cukrászda Budakeszi

2016. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. március 31. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Budakeszi tőszomszédságában a Budakeszi úton lakó kedves jóbarátaimmal meg a nagyobbik fiammal voltunk a Grafl cukrászdában, aminek meglátogatásáról le akartak beszélni, mondván, hogy gyenge a teljesítményük. Én mondtam, hogy felőlem kint maradhatnak, a magam részéről mindent ki akarok próbálni, csomagoltatok egy sütit és jövök.
Megosztom
2 oldalon / 14 találat


TérképX