DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
284
2607
1509
0
9
14692

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre érdi értékelései

2016. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. június 29.
Érd ütőere a Budai út, itt van a legtöbb üzlet, étterem, kocsma. Nem csoda, hogy a Lipóti pékség is itt nyitotta meg az egyik érdi egységét. Mint a hely honlapján olvasható, az 1992-ben Lipótról indult cég 2007-ben “átvette a Tatabányai Sütőtipari Vállatot”, majd megvetette a lábát Érden, Esztergomban és Tatabányán.
Megosztom
Olcsó, érdektelen sütemények -

Éden Cukrászda Érd

2016. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. június 28.
Érden csupa jó élményünk volt, de ezért volt egy kivétel is. Az Éden cukrászda olyan, mint a fősodratú igénytelen magyar cukrászat állatorvosi lova, sok zselatin, por, száraz sütemények, érdektelen kombinációk, szintetikus ízek. Az ember szívesen írna jót, mert a kiszolgálás kedves, de hát ami nem jó, az nem jó.
Megosztom
Jó kis középvonalas komplexum korrekt fagylaltokkal -

Korona Étterem & Cukrászda Érd

2015. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. június 28.
Tavalyi érdi látogatásunk vezérmotívuma a cukrászda volt, egyikből kijöttünk a gyerekekkel, másikba betértünk. Elég jól bírták. A Korona cukrászda volt a második meglátogatott hely, ez voltaképp egy fedél alatt söröző, étterem, cukrászda és fagylaltozó. Mi ezutóbbi funkciót próbáltuk ki s abszolút meg voltunk elégedve.
Megosztom
Jó kis fagylaltozó Érden -

Punto Gelato Érd

2015. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. június 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Érden több helyütt is lehet remek fagylaltot enni, ki is próbáltuk a gyermekekkel, pár helyet, többek között a Punto Gelato nevű egységet, mely azzal hirdeti magát, hogy cukormentes és hagyományos ínyencségeket egyaránt kínál. Vettem a kölköknek két-két gombóc fagylaltot, jómagam csak megkóstoltam az övékét. Úgy rémlik, hogy volt egy dárgadinnye, egy mangó, egy eper és egy málna.
Megosztom
Jó kis pékség Érden -

Vita Pékség Érd

2015. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. június 28.
A Vita pékség egyike azoknak az egységeknek, ahol a pékárun kívül egyéb érdekes, mentünkben fogyasztható ételeket is kínálnak. Midőn tavaly Mikulás napján ott jártam, épp a pizzákat akciózták, egységesen minden pizzaszelet 200 forint volt, ami felettébb barátságos árfekvés. A pizzaszeletek eredeti ára, (kb 300) sem volt vészes.
Megosztom
Romkocsmás bár és vendéglő -

Gasztro Csehó Romkocsma Érd

2015. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. június 13.
A gasztrochehó egyféle romkocsma jellegű pizzeria, ahová tavaly nyáron néztünk be a gyerekekkel. A beltér otthonos, a kiszolgálás közvetlen, a kínálat kommersz. Ittunk némi üdítőt, sajnos én is, mivel a nagyobbiknak is van még négy éve a jogosítvány reménybeli megszerzéséig. Enni nem ettünk, mert jól voltunk már lakva.

Megosztom
Egyszerű vidéki kocsma -

Vándor Söröző Érd

2015. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. december 27.
A Vándor büfébe a nemrégiben tértem be, midőn az érdi szerszámboltban volt dolgom egy szép hétköznap reggelen. Egyszerű kommersz hely ez, de a különterem egész hangulatos, falát újságokkal tapétázták ki. (Sok neki e szempontból a négy pont, de valahogy jelezni akartam, hogy egy fokkal hangulatosabb a hely az átlagos kocsmáknál.
Megosztom
Korrekt kocsma -

Lépcsős Söröző Érd

2015. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. december 26.
A Lépcsős sörözőbe a nemrégiben egy Érden kezdett napon tértem be. Wulitzerben csupa jó zenénél volt kinyitva a „leltároskönyv” (Doors, Kárpátia, AC/DC), tartanak csocsót is, ez a játék valahogy elkerült a gyermekkorban, a felnőttkorban még inkább. A felszolgáló leány kifejezetten kedves volt.
Megosztom
Kiemelkedő cukrászda -

Pataki Cukrászda Érd

2015. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. december 16. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Pataki cukrászdára a Budai Gourmet-n figyeltem fel, oda nem megy akárki kiállítani, ez eleve egy komoly szűrő. Kóstoltam is évről évre apró, ízletes kompozíciókat tőlük, de csak idén nyáron sikerült a helyszínen is megnézni őket. Meglepő volt, hogy a Gourmet fine dining desszertjei után mennyire fősodratú a hely első látásra.
Megosztom
Kedvező áron korrekt távol keleti ételek -

Arany Főnix Korlátlan Fogyasztás Grill & Wok Étterem Érd

2015. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. július 29. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A nemrégiben Érden jártam a gyermekekkel, elsősorban azért, hogy a Pataki cukrászdát együtt fedezzük fel. Előre vettük a végét, megettük a desszertet s utána néztük, hogy hol lehetne enni valami komolyat. Az Arany Főnix kínálata magát.
Megosztom


TérképX