DEndre étterem értékelései

Értékelései
31
312
2857
1586
0
10
16162

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

Finom kacsa olcsón -

Carmen Étterem Győr

2020. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. november 17.
Átlag feletti hotel – étterem, távol a város központjától. Nagyon jó ár/érték arányú déli menüt kínálnak. A normál menü 1590 ft, ez midőn ott jártam a napi levessel és desszerttel kombinálva töltött csirkecomb volt vagy kijevi jércemell, mindkettő körítve persze. Az extra heti menü főétele grillezett camembert rizzsel és salátával, 1790-ért.
Megosztom
Hangulatos, barátságos söröző kiemelkedően jó sörökkel -

Sörpatika Győr

2017. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. június 13.
Hangulatos, ötletesen berendezett söröző Győr belvárosában. Vonzó étkeket kínálnak, de ezeket nem próbáltuk ki, mert már jól voltunk lakva. Azért ha legközelebb erre tévedünk, egy chilis bab és/vagy egy velős pirítós megrendelése esélyes. A Győrzámolyban működő Bors kézműves serfőzde söreit kóstolgattuk szám szerint négyet, ismertük ugyan de jól esett átismételni őket.
Megosztom
Jó kis hely, mi szerettük - de elvárnánk, hogy a halak frissebbek legyenek -

Matróz Dunaparti Kisvendéglő Győr

2017. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. június 13.
Érdekes hely ez, ahol nincs desszert, miközben az étlap meglehetősen széles választékot kínál. No nem olyat, mint a kötetnyi étlappal működő, csak csirkemellből és pulykamellből egy komplett étlap választékát nyújtó csárdák (pl Látóképi csárda, Debrecen), de azért van vagy 25 ételük amiből lehet válogatni, köztük érdemleges halételek, pontyból, harcsából, süllőből .
Megosztom
2012. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Itt lenne lassan az idő, hogy Magyarországon is annak alapján járjon étterembe a közönség, hogy ki ott a séf. Ahogy bort annak alapján választunk, hogy termelője Szepsy István vagy Gere Attila, hogy a legnagyobb sztárokat említsem, úgy a „La Maredaba” is azért érdemes elmenni, mert séfje Horváth Szilveszter, a legtehetségesebb séfek egyike, aki több olyan szakácsversenyt is megnyert, amit a Magyar Gasztronómiai Egyesület rendezett.
Megosztom


TérképX