DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
284
2607
1508
0
9
14692

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre karcagi értékelései

Jó kis halsütőde kiemelkedően kedves és szeretnivaló kiszolgálással -

Halsütöde Karcag

2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 24.
A karcagi piacon működik egy halsütő is, jó lenne, ha minden piacon lenne legalább egy. Persze ők is kénytelenek választékbővítésre, kínálnak kolbászt és hurkát is. A halak ára kedvező. Hekk, busa, amúr, keszeg, kárász, ponty 390 ft / 10 dkg, harcsa 560 ft, pisztráng 500 ft. Jómagam egy szép hekkdarabot kértem a nosztalgia jegyében, ezt először a kilencvenes évek lgelején kóstolam az egri piacon, azóta is kedvelem.
Megosztom
Átlagos cukrászda -

Encsi Cukrászda  Karcag

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. február 21.
Az Encsi cukrászdába tavaly nyáron mentünk be a párommal meg a kisebbik lányával, hogy becsomagoltassunk pár süteményt. Így is történt. A pultban a szokásos szortiment, francia krémes, kókuszos tekercs, túrótorta, áltiramisu, csokis szelet stb. Ezek közül kértünk kettőt, amit a lányok megkívántak. Egyik sem volt meggyőző. Áruk viszont igencsak baráti volt.
Megosztom
Albán pékség -

Ujana Pékség Karcag

2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 21.
Az Ujana pékség egyike az országszerte elterjedt albán pékségeknek, ahol megszokott, állagjavítóval felpuffasztott olcsó pékárut lehet kapni. Ezúttal egy sós perecet vettem a nosztalgia jegyében, gyermekkoromban örvendeztettek meg hasonlóval, vagy jobbal, ez 100 forintba került, továbbá egy csavart virslis péksüteményt, amit végül másnap reggeliztem meg.
Megosztom
Katasztrófa-burger -

Főnix Ételbár Karcag

2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 21.
A Főnix ételbárnak szívesen adtam volna 3 pontot, de ennek komoly elvi akadályai vannak. Ahol a hamburgert úgy képzelik el, hogy egy zsemlébe (ami esetünkben jobbacska volt, a könnyed, kissé édeskés, szezámos, amit sokfelé használnak) belepakolnak egy előre lesütött azonosíthatatlan összetételű, mirelitáruból származó húspogácsát, némi zöldséget meg ízesítőt, majd az egészt beledobják a mikróba, nos, annak a helynek legfeljebb 1 vagy 2 pontot lehet csak adni.
Megosztom
Átlagos piaci borozó -

Piactéri Borkóstoló Karcag

2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 21.
A piacok szinte mindenütt jó vadászterületnek számítanak a tesztelő számára, hiszen jellemzően együtt van egymástól kis távolságra egy lángosos, több kocsma meg egy halsütő. Vagy akár több, mint a békési piacon, ahol nem kevesebb, mint 3 lángosos is működik. A karcagi Piactéri borozó nem igazán meggyőző hely, sem beltérre, sem választékra nézve.
Megosztom
Szokásos Norbi franchise -

Update Low Carb Karcag

2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 21.
A Low Carb pékség ugyebár a Nordi Update márkanevű termékekre van specializálva. Kértem egy sósperecet meg egy kakaós csigát, egyik sem volt igazán meggyőző, jóndulattal 3 pontot tudok rájuk adni. Kínálnak Nobi Update pezsgőt is, meg mindenféle egyéb cuccot. A perec 279 forintba került, a csiga 339 forintba. Ezt nevezhetjük átlagos ár érték aránynak is, megint csak jóindulattal.
Megosztom
2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 21.
Az Origo ételbál Karcag központjában működik. Beltere nem különösebben hangulatos, a kiszolgálás sem kiugróan kedves. Kínálnak burgereket, wrapaket. Utóbbit kértem, nem hagyott bennem mély nyomot, ettem a műfajban sokkal meggyőzőbbeket is. A kis adag került 790 forintba. Kértem egy Soproni Ipa sört is, az 400 ft volt meg persze 25 forint üvegbetét.
Megosztom
2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 21.
A Kaiser étterembe fél-11kor tértem be, már nyitva voltak, de sajnos nem volt még konyhájuk. Pedig kinéztem két ételt is, amit szívesen ettem volna, az egyik a pacalpörkölt, ami megunhatatlan, a másik a velővel töltött rántott sertésborda. Utóbbi kis adagja vegyes körettel 1280 forintba került volna, a pacalból kis adagot nem kínálnak, a normál adag 1700 forint körettel (sós burgonya) együtt.
Megosztom
Átlagos kocsma -

Green Oázis Karcag

2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 21.
A Green Oázis kocsma sajátos nevet választott. Mert ugye legyen vagy Zöld Oázis vagy Green Oasis. No de mindegy, nem ez a lényeg. Az italválaszték totál kommersz, a beltér nem különösebben egyedi, jóindulattal ezt lehet átlagosnak nevezni. Az árak barátságosak, Rákóczi sör 220, Aranyászok, Kőbányai 230, Gösser, Heineken 300, Borsodi 280, Soproni 270.
Megosztom
Jó hely, ha abbahagyták a harcsa-pangasius -

Nimród Bioétterem Karcag

2014. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. november 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ha Karcag, akkor birkapörkölt. S persze a csúcsélmény a Csontos féle birkapörkölt, amit a jeles mester Molnár B. Tamásék meghívására is főzött a Budai Gourmet-n pár éve. Nyilván a Nimród hotelben is ez volt, amit elsőként ettem, tartalmas volt, szerettük. A beltér hangulatos, az árak megfizethetőek. Kicsit vicces, hogy majd’ mindenhez odaillesztik, hogy bio.
Megosztom


TérképX