DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
283
2595
1493
0
9
14536

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre miskolci értékelései

5x5 pont - abszolút egyértelműen -

Desszertem Miskolc

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 15. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Világbéke pizzériába igyekezve figyeltem fel az egyébként célpontlistámon levő Desszertemre, de őszintén szólva nem kapcsoltam, hogy micsoda klasszis hellyel állok éppen szemben, mely a Dining Guide VW kiadványának toplistáján a legjobb vidéki cukrászdák kategóriában a negyedik helyen áll. Csodás beltér, pazar kerthelység, kiváló kiszolgálás, szemre, ízre, állagra egyaránt remek sütik.
Megosztom
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Világbéke pizzériába nyitás óta el szerettem volna menni. Nem tudtam mire vélni, hogy nem lehet asztalt foglalni csak tíz főtől. Ezt telefonon közölték. Mikor morgolódtam, nem mondták, hogy menjek nyugodtan, mert kapok helyet. Itt nagy a pörgés, ha sokan vannak, akkor is hamar asztalhoz lehet jutni. Előre elkészített (egyébként csodás) pizzaszeletekre pirítanak még rá 5 percen át.
Megosztom
Korrekt kocsma -

Forint Söröző Miskolc

2016. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. május 11.
Forintos
Tavaly júliusi miskolci kocsmaturnénkat a Forintos sörözőben indítottuk, nem is tudnám megmagyarázni miért nem írtam még róla. A beltér kifejezetten hangulatos, csak a plazmatévé ront rajta, az italkínálat kommersz, a kiszolgálás átlagos. Ittunk két piccolo Borsodit (ha jól nézem a képeket, három decis pohárba adták a két deci sört, ezekre nüanszokra nehéz emlékezni háromnegyed év távlatából) meg egy kávét.
Megosztom
Korrekt-átlagos eperfagylalt mű-íz nélkül -

Éden Cukrászda Miskolc

2016. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. május 3.
Van, amikor az ember előre tudja, hogy nem lesz nagy élmény egy hely, de azért csak kipróbálja. Így voltunk mi az Éden fagyizóval tavaly júliusban. Ránézésre is sejteni lehet, hogy itt ételfestékkel dolgoznak, nem volt bizalomgerjesztő a pult. Ahhoz képest örvendtem, hogy az eperfagylaltban nem éreztem a szintetikus aromát, persze a friss eper kicsattan ízét sem.
Megosztom
Csillagos ötös! -

Zip's Brewhouse Miskolc

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. május 3.
A Zips-be valóban visszatértünk és a konyháját is kipróbáltuk. A sörcsapolás rendszeréről már írtam a múltkor. Ezúttal az üzletvezető körbevitt a sörüzemben, kóstolhattunk sört tartályból is, mindezt csak kedvességből, mert érezte illetve hallotta egymás közötti beszélgetésünkből, hogy komolyan érdekel a téma.
Megosztom
Izgalmas hely, várjuk az újabb találkozást -

Lokalista Bistro Miskolc

2016. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. január 7. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Idén nyáron több ízben is megfordultunk Miskolcon, miután egy boros túrát itt kezdtünk s dokumentálódtam egy kicsit a város vendéglátóiparának tárgyában, amiután muszáj volt még ide visszatérni. A legfőbb célpontokat a nyár végére sikerült kilőni és több maradandó élményt is szereztem. Nem is értem, hogy ezek közül kettőről eddig, hogy nem írtam.
Megosztom
Ez talán a legjobb étterem Miskolcon -

Végállomás Bistorant (Bistro & Restaurant) Miskolc

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. január 7.
Kevés olyan érték van egy étterem esetében, mint a személyesség, mely többnyire azzal párosul, hogy a tulajdonosoknak amellett, hogy bukni nyilván nem szeretnének a vállalkozáson, nem a profit az elsőrendű céljuk, hanem az, hogy minőséget, jót adjanak. Mondani sokan mondják ezt magukról, mert ugye ki lesz hülye nyíltan vállalni, hogy nem érdekli a minőség, csak a pénz, de kevés helyen köszön vissza ez a hozzáállás valójában.
Megosztom
Átlagos kocsma, Jazz cafénak hívják, de nem szól a jazz. -

Jazz Cafe & Bar Miskolc

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Jazz café ahol nem szól a jazz, azt mondták a pultosok, hogy nem volt rá igény. Hát ez van, az ízlés-korcsosulás megállíthatatlan, ez volt tán a negyedik ilyen élményünk, amikor a jazzról vagy jazzhez kötődő városról elnevezett helyen nem szólt jazz. Az italválaszték kommersz, de azért találtunk egy számunkra ismeretlen főzdétől pálinkát, azt kipróbáltuk.
Megosztom
Népszerű, műízű fagylaltok, kevés pénzért sok -

Dolce Freddo Fagyizó Miskolc

2016. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. július 13.
Kíváncsi lennék azoknak a fagylaltoknak a vegyi összetételére, melyeket Orosházától Békéscsabán, Székesfehérváron át Miskolcig potom pénzért kínálnak gigantikus mennyiségben. 200 forintért akkora adagot adnak, hogy az ember alig bírja megenni. Jellemzően mesterséges aroma hatja át őket (ezért inkább ne gyümölcsöt válasszunk), tejszínesnek tűnnek, de ahhoz meg túl olcsóak.
Megosztom
Hangulatos bár Miskolc fő utcáján -

Szomjas Szerda Söröző Bisztró Miskolc

2016. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. július 13.
A Szomjas szerda egyike legnépszerűbb helyeknek Miskolc szórakoztatóipari-vendéglátói fő utcájában, a Széchenyi utcában. Este ülőhelyet alig kapni. Mi reggel mentünk be, mert kellően korai a nyitás, félkilenckor már kitárták a hely kapuit. A pincér hölgy szépséges és kedvessége mesébe illő volt.
Megosztom
3 oldalon / 24 találat


TérképX