DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
283
2595
1494
0
9
14536

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre mórahalmi értékelései

Korrekt fősodratú hely -

Varga Csárda Mórahalom

2017. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 13.
Jómagam mindig is kedvelni fogom a csárdákat s és bármennyire el vagyok ájulva a modern gasztronómiai irányzatoktól és hihetetlen élvezettel tudom olvasni például Heston Blumenthal vacsoráiról szóló filmeket, de ugyanakkor nagy örömöt tud okozni egy korrekt halászlé, babgulyás vagy pacalpörkölt is.
Megosztom
Gyenge kocsma -

Borharapó Mórahalom

2017. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 13.
A Mórhalmi Borharapó egy romantika-mentes lepukkant kocsma, érdektelen, kommersz, nagyipari italokkal, ronda sárga falakkal, mérsékelt tisztasággal és kissé unott kiszolgálással. De hát ugye van egy elvünk, hogy minden kocsmát ki kell egyszer próbálni, nos, ez is meg volt, kétszer, először és utoljára. Egy üveg Kőbányait vettem, társam egy fröccsöt és egy kis-Unicumot ivott.
Megosztom
2017. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 13.
Épp a minap olvastam egy blogbejegyzést az albán fagyikról, melyek éppoly gyengécske minőséget képviselnek, mint az albán pékségek. Pontosabban élvezhető minőséget adnak nagyon olcsón, ezerféle adalékanyaggal. Nem is lehet egy nagy gombóc fagylaltot 150 forintért kihozni. A Ciao Ciao ideáltipikus példája az ilyen fagylaltoknak, népszerű is kellőképpen, hiszen ennyiért hol kap az ember fagylaltot?
Megosztom
Korrekt pékség, jó élmény -

Varga Pékség Mórahalom

2017. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 13.
Az átlagos, nem kiugró minőségű pékségek műfajának határozott előnye a kedvező ár és az élvezhető minőség. Mórahalmon a Varga Pékségben vettem két pogácsát, melyek élvezhetőek voltak, továbbá egy „rusztikus kenyeret”, amit otthon Aradon élvezettel fogyasztottak a kölkök az általam kiengedett libazsírral és őstermelői lilahagymával.
Megosztom
Szép tiszta hotelétterem és bár kiváló kiszolgálással -

Elixír Hotel Restaurant Café & Bar Mórahalom

2017. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. november 27. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Elixír hotel egy meglehetősen elegáns úri hely, nagyon kedves kiszolgálással. Szinte rosszul éreztük magunkat, hogy csak egy fél literes vizet (290) és 1 dl chardonnay-t kértünk (400 ft). Jól voltunk lakva, így a fősodratú ételekkel megrakott büféasztalt legfeljebb legközelebb próbáljuk ki. Az árakat a hely színvonalához képest barátságosnak ítéltük.
Megosztom
hangulatos kis kocsma-étterem -

Károly Kert Vigadó & Pizzéria Mórahalom

2017. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. november 27.
A Károlykert vigadó egy olyan étterem, melyben vendégei inkább kocsmát látnak. Ottjártunk idején legalábbis senki előtt nem láttunk ételt, fröccsös meg sörös poharat annál inkább. Van pacal és rengeteg olcsó kaja, gyorstál, csevap, krémfagyi, palacsinta. Mi, akárcsak a közönség nagy része a barátságos, kellemes teraszon ültünk le s akárcsak ők, fröccsöt ittunk.
Megosztom
Korrekt eperfagyi és kávé -

Adria Cukrászda Mórahalom

2017. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. november 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Adria cukrászdában az elmúlt fél évben két ízben is megfordultam. Először csak egy gombóc fagylaltot ettem, epret, nagy adag volt, ízre, állagra nem rossz, volt benne gyümölcs is, aromát nem éreztem. Süteményeik nem megnyerőek megjelenésre, így azt másodízben sem rendeltünk. Akkor viszont ittunk kávét, ami szintén nem volt rossz.
Megosztom
Jó kis pékség, olcsó, megbízható, korrekt -

Félegyházi Pékség 29. sz. Mintabolt Mórahalom

2017. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. november 7.
A Félegyházi pékség mintaboltjai ugyanúgy különböznek egymástól berendezésben és kínálatban, mint a Lipóti pékségek. Számomra a legrelevánsabb különbség, hogy le lehet-e ülni valahol, vagy aki helyben fogyaszt valamit, az pulton teheti. Vagy ott sem. Őszintén szólva, nem tudom, hogy van-e ilyen hely a Félegyházi hálózatban, ahol még pult sincs, a Lipótiak között biztos van.
Megosztom
Túlsózott káposztás rétes, finom túrós -

Mórahalmi Rétesház Mórahalom

2017. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. október 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szeretem a házi rétest, mi több, nagyon szeretem, szoktam is készíteni különböző variánsokat többnyire sósat, kapros juhtúrósat, baboskáposztás-csülköset vagy rókagombásat. Nem csoda, hogy Mórahalmon rögtön lefékeztem, amikor láttam az autó ablakából a „házi rétes” feliratot. Kellemes belső udvarba tér be az ember, míg eléri a boltot.
Megosztom
Finom pacalpörkölt -

Szoki Pizzéria Mórahalom

2017. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sokszor egy átlagos hely képes kifejezetten jó élményt nyújtani. A Szoki pizzéria nem egy kiemelkedő egység az étlapja és beltere alapján. Lehet, hogy ha mondjuk hamburgert rendelünk, akkor nem lenne ez a beszámoló ennyire vidám. De mi pacalpörköltet kértünk.
Megosztom


TérképX